Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Final Fantasy VII: Rebirth

22 Feb 2024 19:30 #275119 by Απόστολος Μητσακούλης
Το έχω κάνει προπαραγγελία απο αρχές του μηνός. Ανυπομονώ να παίξω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2024 13:21 #275201 by Απόστολος Μητσακούλης
Παρά πολύ καλό. Είχα παίξει και το deno. Για μενα είναι το game του μήνα χαλαρά. Τα γραφικά θα μπορούσαν παντός να ήταν και λίγο καλύτερα. Τα υπόλοιπα είναι τέλεια με μεγάλη ποικιλία σε skills.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2024 14:49 #275246 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Έχω αναλάβει το review του Final Fantasy Vii Rebirth το οποίο για ακόμη μια φορά δημιουργήθηκε από την Square Enix και κυκλοφόρησε για το Playstation 5 στις 29/2/2024.

Προσωπικά αυτό είναι το μόνο κύριο παιχνίδι που περίμενα να κυκλοφορήσει αυτό τον χρόνο. Αυτό που δεν περίμενα ήταν να δακρύσω στα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού αλλά για να με ειλικρινής δάκρυα και final fantasy Vii πάνε μαζί. Η όλη παρουσίαση μέχρι στιγμής είναι ευχάριστη. Η αρχή του παιχνιδιού μετά το opening act έχει το πρώτο κομμάτι του demo έτσι ήξερα τι με περίμενε. Αυτό που δεν περίμενα ήταν η συνέχεια.
Προσωπικά απολαμβάνω την ώρα μου με το παιχνίδι και στον τομέα της ιστορίας αλλά και στο gameplay το οποίο έχει διάφορες αλλαγές προς το καλύτερο. Μήπως βρήκαμε το GOTY 2024 από τώρα;

Πόσοι από εσάς παίζετε το Final fantasy rebirth και πια είναι η γνώμη σας;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2024 14:53 #275247 by Νικόλας Χρυσοστόμου
O game director έχει αναφέρει πως θα υπάρχει patch το οποίο θα προσπαθήσει να αλλάξει των φωτισμό και το bluriness στο performance mode. Στο graphics mode τα πράγματα φαίνονται καλύτερα όμως το παιχνίδι τρέχει σε 30fps. Είπε πως η ομάδα δουλεύει σκληρά για να κυκλοφωρήσουν το patch εντώς ημερών για το perfomance mode

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2024 12:18 #275319 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Διαβάστε το Final Fantasy Vii Rebirth Review
 
Προσωπικά το Final Fantasy Vii Rebirth με εντυπωσίασε πάρα πολύ στο σημείο το οποίο δεν γνωρίζω πως θα μπορέσει η Square Enix να το ξεπεράσει στο επόμενο. Έχω συμπληρώσει 50 ώρες 30 λεπτά στο παιχνίδι παίζοντας κυρίως το main story και κάνοντας ελάχιστα side quests και exploration. Σε καμία περίπτωση δεν βαρέθηκα το παιχνίδι.Το σενάριο ακολουθεί τα κύρια γεγονότα του αυθεντικού όμως αλλάζει τα πράγματα προς το τέλος. Προσωπικά πιστεύω οι αλλαγές είναι προς το καλύτερο καθώς το παιχνίδι πήρε το χρόνο του να μας δείξει  κάθε χαρακτήρα και να μας κάνει να καταλάβουμε τις πράξεις τους αλλά και τα πιστεύω τους.Το gameplay είναι το καλύτερο της σειράς το οποίο όχι μόνο πρόσθεσε νέα στοιχεία και playable heroes, αλλά βελτίωσε σε διάφορους τομείς στοιχεία τα οποία είχαν αρνητική κριτική στο Remake. Υπάρχουν μερικές στιγμές(οι οποίες δεν επηρεάζουν το παιχνίδι) στις οποίες η εταιρεία πειραματίστηκε για το 3το παιχνίδι (Αν ξέρετε, ξέρετε). Υπάρχουν διάφορες οπτικές αλλά και ηχητικές λεπτομέρειες τις οποίες όποιος λατρεύει το final fantasy Vii θα εκτιμήσει. Για παράδειγμα, στην κρουαζιέρα, ο βοηθός με βάση τις πράξεις σας φοράει διάφορες κονκάρδες από τις οποίες μερικές υπάρχουν αγορά μέσω της σελίδας της SqE. Στην Gongaga μπορείτε να ακούσετε το under the apple tree (τραγούδι του Crisis core) και άλλες πολλές..Το παιχνίδι δημιούργησε διάφορες σκηνές και στιγμές οι οποίες ήταν άψογες και που θα εκτιμηθούν από πολλούς παίκτες. Θα συνιστούσα να κάνετε τα side quest καθώς είναι γεμάτα humor αλλά και με λεπτομέρειες για τους ήρωες. Π.χ τον φόβο του Barret για την Marlene, οι κότες στην Gongaga με τον Red Xii κ.α.
Το Rebirth μου επέτρεψε να δω τους ήρωες που λατρεύω σε ανάλαφρες και αστείες σκηνές πράγμα που δεν βλέπω συχνά λόγω της ιστορίας αλλά και του γεγονότος πως όλα τα παιχνίδια του Compilation είναι πριν ή μετά του original. Ανυπομονώ να δω την συνέχεια.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2024 14:54 #275418 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχει πολλά mini games, πολλά όμως. Έχω παίξει ήδη 50 ώρες και έχω δρόμο ακόμα για το τέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification