Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

BlizzCon 2021

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Online
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
06 Aug 2020 00:38 #237248 by Manos
Manos created the topic: BlizzCon 2021
Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι η BlizzCon 2021 θα διεξαχθεί αποκλειστικά online, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η BlizzCon 2020 ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού COVID-19. Βέβαια θα μπορούσε να διεξαχθεί online, απλά ίσως η Blizzard δεν είχε πολλά να δείξει στο community της στην παρούσα φάση. Πάντως, η BlizzCon 2021 επιβεβαιώθηκε από τον J. Allen Brack, πρόεδρο της Αμερικάνικης εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της BlizzCon 2021, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές του 2021, θα μάθουμε περισσότερα για τα νέα games της Blizzard, θα δούμε διαγωνισμό cosplay, διαγωνισμού eSports και άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια. Πέρεα από τα Diablo, Overwatch και World of Warcraft, αναμένονται διάφορες ακόμη εκπλήξεις."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Sep 2020 12:41 #239189 by Dylandog
Dylandog replied the topic: BlizzCon 2021
Blizzcon 2021
Η Blizzard ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής.


Το event θα διεξαχθεί μόνο ψηφιακά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με την Blizzard να αναφέρει ότι θα ανακοινώσει περαιτέρω πληροφορίες στο άμεσο μέλλον.

Το Blizzcon Online ή BlizzConline όπως το λέει η Blizzard θα διαρκέσει δυο ημέρες με διάφορα events να πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως λόγω πανδημίας. Η εταιρεία έχει βρει τρόπο να μην αφαιρέσει κλασικό March of the Murlocs, αφού προτείνει στους fans να στείλουν οπτικοακουστικό υλικό για να προστεθεί σε αυτό που θα είναι το επίσημο τελικό αποτέλεσμα.

Είναι προφανές ότι όπως και κάθε χρόνο έτσι και στην Blizzcon 2021 θα περιμένουμε να δούμε νέο υλικό και ενημέρωση για κάποια από τα games της Blizzard. Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το πρόγραμμα του event, λογικά θα δούμε κάποια νέα στοιχεία για τα Overwatch και Diablo IV, τα οποία αμφότερα είχαν ανακοινωθεί στην περσινή Blizzcon. Ίσως μάθουμε περισσότερα για το Diablo Immortal, το spin-off για κινητά όπως και για το μέλλον του World of Warcraft αφού φέτος θα κυκλοφορήσει και το expansion, Shadowlands.

H Blizzard υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, σύντομα. Πάντως σε παλιότερα events η Blizzard είχε διαθέσει ψηφιακά passes για τους fans που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν για να το παρακολουθήσουν από κοντά, αλλά ακόμα δεν έχει αναφέρει τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής, καθόλα ψηφιακής, Blizzcon Online.

Η Blizzcon Online θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου 2021.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.548 seconds
Notification