Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Evil Genius

06 May 2020 17:53 #233754 by Βασίλης Κτενίδης
Η Rebelion δίνει δωρεάν μέσω Steam το Evil Genius.

Για να λάβετε το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κάνετε link το Steam account σας με το Rebelion account σας, ενώ η προσφορά θα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Θα μπορείτε να παίξετε ένα από τα τρία αρχέτυπα του Evil Genius και να χτίσετε την δική σας καταστροφική αυτοκρατορία για να σπείρετε το κακό στον εικονικό σας κόσμο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα βίντεο από την Rebelion για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην κατάκτηση του κόσμου.


Το Evil Genius 2 βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης σύμφωνα με αναφορές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2021 18:17 #249898 by Γιάννης Μοσχονάς

Το Evil Genius πρέπει να αποτελέσει άμεσα προσθήκη της gaming συλλογής σας γιατί ενσωματώνει πάνω από 20 ώρες αγνής διασκέδασης. Πολύχρωμο, αστείο και φαινομενικά ανάλαφρο, εμπεριέχει στρατηγικές προκλήσεις για ατσάλινα νεύρα στην διαχείριση της βάσης σας και αποπνέει μια αύρα επικής περιπέτειας ακόμα και από τις άνευρες δραστηριότητες στον επιχειρησιακό χάρτη.

Θα απολαύσετε το μουσικό του τοπίο, θα αγαπήσετε τα minions με τα καμώματά τους, θα εκτιμήσετε τις κινηματογραφικές αναφορές και την όψη του gameplay που παραπέμπει στο Dungeon Keeper. Μια ματιά στο παρακάτω βίντεο θα σας πείσει για την αξία του:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification