Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Nintendo Labo

18 Jan 2018 13:53 #211550 by Μάνος Γρυπάρης
Η Nintendo ανακοίνωσε το Labo, μία "νέα διαδραστική εμπειρία για το Nintendo Switch" όπως χαρακτηριστικά την ονομάζει.

Το Labo είναι στην ουσία ένα cardboard box, του οποίου μπορείτε να αλλάξετε σχήμα, δημιουργώντας έτσι cardboard εκδόσεις πραγματικών αντικειμένων, όπως για παράδειγμα ένα σπίτι, ένα πιάνο 13 πλήκτρων, ένα καλάμι ψαρέματος ή μια μηχανή. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια ονομάζονται Toy-Cons. Αν εισάγετε χειριστήρια Joy-Con σε αυτά τα παιχνίδια που θα κατασκευάσετε, τότε θα μπορείτε να παίξετε games με theme ανάλογα της δημιουργίας σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:Το Nintendo Labo απευθύνεται κυρίως σε μικρές ηλικίες, που μπορούν να διδαχθούν κατασκευάζοντας και παίζοντας. Θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου. Η τιμή του ανέρχεται στα 70 ευρώ και στο πακέτο θα βρείτε ένα Variety Kit, που σας επιτρέπει να χτίσετε τις κατασκευές που προαναφέραμε. Υπάρχει επίσης και το Robot Kit με κόστος 80 ευρώ που περιλαμβάνει στολή ρομπότ. Κάθε kit έχει το δικό του software.

Κάθε Labo περιλαμβάνει επίσης σετ customization με μεμβράνες, αυτοκόλλητα και χρωματιστή ταινία, το οποίο πωλείται θα χωριστά για 10 ευρώ.

Το Labo επιβεβαιώνει πάντως τα λεγόμενα του προέδρου της εταιρείας, Tatsumi Kimishima, ότι η Ιαπωνική εταιρεία "θέλει να προσεγγίσει νέους χρήστες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και όσοι σπάνια αγγίζουν κονσόλες".

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jan 2018 15:56 #211555 by A
Replied by A on topic Nintendo Labo
Πολύ χαριτωμένο πράγματι.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2018 19:04 #212592 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τρία νέα τρέιλερ για τα kits

Η Nintendo κυκλοφόρησε νέα τρέιλερ για το Nintendo Labo με τα χαρακτηριστικά των δημιουργικών αυτών σετ.

Τα πρώτο βίντεο προσφέρει μια βαθύτερη ματιά στις κατασκευές που προορίζονται για το Nintendo Switch, δείχνοντας τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα συναρμολογήσετε αλλά και να τα αξιοποιήσετε στο παιχνίδι σας.


Τα άλλα δύο βίντεο αφορούν τις δύο κατασκευές που θα κυκλοφορήσουν αρχικά, τα Variety και Robot Kits.


Το Labo επιβεβαιώνει πάντως τα λεγόμενα του προέδρου της εταιρείας, Tatsumi Kimishima, ότι η Ιαπωνική εταιρεία "θέλει να προσεγγίσει νέους χρήστες, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και όσοι σπάνια αγγίζουν κονσόλες".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2019 12:56 #223329 by Μιχάλης Ευθυμίου Καλαϊτζής
Φήμη: Το Switch VR έρχεται μέσα στο 2019

Θα είναι μέρος της σειράς Nintendo Labo.

Η Nintendo θέλει να μπει στον κόσμο του VR, σύμφωνα πάντα με φήμες και το πιθανότερο είναι να αποτελεί μέρος της σειράς Labo. Σύμφωνα με πηγές του Nintendo World Report, η Nintendo σχεδιάζει μια VR-related ανακοίνωση μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με μια αναφορά, ένας ''μικρός, επίλεκτος αριθμός από παραδοσιακά first-party παιχνίδια'' θα λάβουν την ανάλογη αναβάθμιση, προκειμένου να μπορούν να υποστηρίξουν το VR και μάλιστα στο πολύ κοντινό μέλλον. Αν κοιτάξετε σε διαγράμματα της αναφοράς και πάντα σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η νέα αυτή τεχνολογία θα αποτελεί κατά πάσα πιθανότητα μέρος της σειράς Labo και ουσιαστικά θα μοιάζει αρκετά με το Google Cardboard. Ωστόσο, αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, δεν μπορείτε να είστε σίγουροι διότι όλα αυτά αποτελούν φήμες προς το παρόν.

Η Nintendo έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να εισαχθεί στον κόσμο του VR. Συγκεκριμένα, ακόμη και ο πρόεδρός της Tatsumi Kimishima μέσα στο 2017 είχε δηλώσει πως ''η VR τεχνολογία θα εισαχθεί στο Switch την στιγμή που θα βρεθεί ο τρόπος ώστε οι χρήστες να παίζουν για ώρες χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα''. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο NoA πρόεδρος και C.O.O. Reggie FIls-Aime δήλωσε στο Ars Technica πως έχουν πειραματιστεί με το VR αλλά πρέπει να είναι διασκεδαστικό πριν εφαρμοστεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2019 19:44 #223873 by Άκης Ζαχαριάδης
Nintendo Switch VR μέσω του Labo KitΈρχεται τον Απρίλιο.

Η Nintendo αποκάλυψε το νέο Labo Kit της το οποίο φέρνει τεχνολογία VR. Το Toy-Con 4 θα φέρει την τεχνολογία του VR στις 12 Απριλίου για τους φανς του Nintendo Switch. Μαζί με το kit έρχονται και mini-games για να παίξετε πλέον σε vr. Η Nintendo δήλωσε πως το νέο kit θα δουλεύει ως εξής. Θα πρέπει να φορέσετε τα Toy-con VR Goggles και μπροστά στα μάτια σας θα ζήσετε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις για το νέο Toy-Con. Η πρώτη έκδοση περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο VR Kit με τα υλικά για να το φτάξετε, το manual, το software, Goggles, Blaster, Camera, Bird, Wind Pedal και Elephant. Επίσης υπάρχει και το VR Staarter Set που περιλαμβάνει μόνο το software και τα υλικά να φτιάξετε τα VR Goggles και το Blaster. Οι τιμές ανέρχονται σε 80 και 40 δολάρια αντίστοιχα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Mar 2019 11:44 #223899 by Ελένη Παρούτογλου
Developer εγκαθιστά Windows 10 στο Nintendo SwitchΤρώει blue screen όπως ήταν αναμενόμενο.

Μπορεί η πρώτη απόπειρα λειτουργίας των Windows 10 στο Nintendo Switch να στέφθηκε με αποτυχία αν όμως επιτευχθεί υπάρχει περίπτωση να δούμε PC games στο Switch.

Ένας developer με το όνομα Ben κατάφερε να κάνει εγκατάσταση των Windows 10 στο Nintendo Switch. Όταν όμως προσπάθησε να κάνει boot το λειτουργικό ήρθε αντιμέτωπος με error code και του εμφανίστηκε bluescreen. Να σημειώσουμε ότι η έκδοση των Windows 10 που χρησιμοποίησε ήταν η καινούρια έκδοση που απευθύνεται σε συσκευές με επεξεργαστές ARM. Τύπο επεξεργαστή που διαθέτει μεταξύ άλλων συσκευών και το Nintendo Switch. Ο Ben ανέβασε σχετικό twitter post ζητώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου, βοήθεια από την Microsoft και την Nintendo.

Καμία από τις εταιρίες δεν απάντησε. Αν τελικά επιτευχθεί η λειτουργία των Windows 10 στο Nintendo Switch ίσως δούμε κάποια στιγμή PC games να τρέχουν στην κονσόλα. Σε μια άλλη προσπάθεια ένας youtuber κατάφερε να τρέξει το original Fallout στο κινητό Microsoft Lumia 950 XL με λειτουργικό Windows 10 on ARM. Δείτε το βίντεο παρακάτω.Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε τι games μπορεί να τρέξει το Nintendo Switch αν επιτευχθεί η λειτουργία των Windows 10 σε αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Apr 2019 23:12 #224497 by Άκης Ζαχαριάδης
To πρώτο controller του Switch που υποστηρίζει in-game chat


Η προπώληση θα ξεκινήσει τον Μάιο.

Το Nintendo Switch είναι ξεπερασμένο όταν πρόκειται για online support.

Ωστόσο η Vivox, η οποία παρέχει στο Fortnite in-game audio option, άνοιξε το έργο ανάπτυξης λογισμικού της σε όλες τις εταιρίες ανάπτυξης νωρίτερα φέτος. Και έτσι τώρα έχουμε το πρώτο χειριστήριο που θα αξιοποιήσει στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να υπάρξουν, με το Faceoff Deluxe+ audio wired controller να είναι το πρώτο χειριστήριο που θα παρέχει υποστήριξη ενσωματωμένου in-game chat.

Τα χαρακτηριστικά του είναι 3.5mm jack, audio controls. Η όψη του μπορεί να αλλαχθεί και επίσης έχει δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα, επιπρόσθετα στο κανονικό σετ του Switch, για να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.
Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά η προπώληση αρχίζει τον Μάιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2019 15:04 #224502 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Ακολουθόντας το Nintendo Labo με το VR, τώρα θα βγεί και controller του Switch με δυνατότητα ομιλίας in-game , πράγμα που τόσο καιρό έλειπε, με αποτέλεσμα οι χρήστες να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν ξεχωριστά applications ώστε να έχουν voice chat όταν παίζουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Apr 2019 21:35 #224807 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Nintendo Labo
Φήμη: Θα κυκλοφορήσουν δύο νέες εκδοχές του Nintendo Switch
Πρόκειται για μια φθηνότερη και μια αναβαθμισμένη.


Προς το τέλος του Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει μια νέα, φθηνότερη έκδοση του Nintendo Switch, σύμφωνα με μια πηγή που μιλάει στο Bloomberg.
Αυτή είναι τουλάχιστον η δεύτερη φορά που έχουμε ακούσει αναφορές για μια λιγότερο ακριβή έκδοση του Switch, αφού αναφέρθηκε στο The Wall Street Journal τον Μάρτιο ότι το Nintendo θα κυκλοφορούσε μια πιο φθηνή έκδοση του Switch στο μέσα στο 2019.

Επίσης έγινε αναφορά για ένα δεύτερο μοντέλο του Switch, ένα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που είναι στοχεύει στους πιο "ενθουσιώδεις" gamers. Ωστόσο, τα specs δεν θα αντιστοιχούν σε αυτά του PS4 Pro ή του Xbox One X, λέει η αναφορά. Το Bloomberg ανέφερε ότι δεν πρόκειται απλά για ένα πιο δυνατό σύστημα για το Switch.

Το The Wall Street Journal ανέφερε ότι το νέο, φθηνότερο Switch θα αναιρέσει λειτουργίες όπως την δόνηση του controller ώστε να κοστίζει λίγότερο. Οι επόμενες αναφορές της Nintendo αναμένονται στις 25 Απριλίου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification