Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Off The Grid

21 Jul 2021 23:32 - 05 May 2022 15:55 #253843 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Neil Blomkamp, σκηνοθέτης της ταινίας District 9, ετοιμάζει ένα "AAA multiplayer shooter", όπως δήλωσε , μαζί με την εταιρεία ανάπτυξης Gunzilla Games.

Προσελήφθη από την εταιρεία ως Chief Visionary Officer (σ.σ. κατά βάση Lead Artist). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2020 από τους Vlad Korolev και Alexander Zoll. Στελεχώθηκε από πρώην εργαζόμενους των Crytek, Ubisoft και EA alumni. Η εταιρεία ανάπτυξης εδρεύει στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ενώ έχει παραρτήματα και σε Λος Άντζελες και Κίεβο. Απασχολεί 85 άτομα.

Το επερχόμενο Shooter που ετοιμάζει θα χρησιμοποιεί Unreal Engine.Ο Blomkamp δήλωσε μάλιστα ότι "τα video games θα αντικαταστήσουν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές, ως η κυρίαρχη μορφή διασκέδασης. Τα games θα γίνουν ότι έγιναν και οι ταινίες στον 20ο αιώνα. Το να μπορώ να αναμείξω το ιστορικό μου στα οπτικά εφέ και το ενδιαφέρον μου στα 3D γραφικά, σημαίνει ότι θέλω να έχω μια βάση στη δημιουργία games για πολύ καιρό. Αν το παιχνίδι γίνει επιτυχία και δουλέψει, θα μείνω στην Gunzilla για πολύ καιρό".

Η εταιρεία έχει και τον Richard K. Morgan, συγγραφέα της σειράς Altered Carbon (Θνητοί Θεοί) στο Netflix.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Aug 2021 17:17 #254445 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο σκηνοθέτης της ταινίας District 9 ετοιμάζει ένα Online Multiplayer Shooter



Ο Neil Blomkamp στην gaming βιομηχανία.

Ο Neil Blomkamp, σκηνοθέτης της ταινίας District 9, ετοιμάζει ένα "AAA multiplayer shooter", όπως δήλωσε , μαζί με την εταιρεία ανάπτυξης Gunzilla Games.

Προσελήφθη από την εταιρεία ως Chief Visionary Officer (σ.σ. κατά βάση Lead Artist). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2020 από τους Vlad Korolev και Alexander Zoll. Στελεχώθηκε από πρώην εργαζόμενους των Crytek, Ubisoft και EA alumni. Η εταιρεία ανάπτυξης εδρεύει στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ενώ έχει παραρτήματα και σε Λος Άντζελες και Κίεβο. Απασχολεί 85 άτομα. Το επερχόμενο Shooter που ετοιμάζει θα χρησιμοποιεί Unreal Engine .

Ο Blomkamp δήλωσε μάλιστα ότι "τα video games θα αντικαταστήσουν τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές, ως η κυρίαρχη μορφή διασκέδασης. Τα games θα γίνουν ότι έγιναν και οι ταινίες στον 20ο αιώνα. Το να μπορώ να αναμείξω το ιστορικό μου στα οπτικά εφέ και το ενδιαφέρον μου στα 3D γραφικά, σημαίνει ότι θέλω να έχω μια βάση στη δημιουργία games για πολύ καιρό. Αν το παιχνίδι γίνει επιτυχία και δουλέψει, θα μείνω στην Gunzilla για πολύ καιρό".

Η εταιρεία έχει και τον Richard K. Morgan, συγγραφέα της σειράς Altered Carbon (Θνητοί Θεοί) στο Netflix.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 May 2022 12:36 #263973 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Off The Grid
Off The Grid: Cyberpunk Battle Royale από τον σκηνοθέτη του District 9




Έρχεται το 2023.

Ο Neil Blomkamp, σκηνοθέτης του District 9 δουλεύει για ένα Cyberpunk Battle Royale, που θα κυκλοφορήσει το 2023. Θα ονομάζεται Off The Grid και πλέον ο ίδιος αποκάλυψε περισσότερα στοιχεία για αυτό.

Τον Ιούλιο του 2021, ο Neill Blomkamp, σκηνοθέτης του District 9 και του Elysium, αποκάλυψε ότι δουλεύει στην εταιρεία ανάπτυξης Gunzilla Games ως Chief Visionary Officer, για να δουλέψει σε ένα επερχόμενο Online Multiplayer game. Τελικά το παιχνίδι αυτό θα ονομάζεται Off The Grid και θα είναι Battle Royale με ένα σύστημα προόδου βασισμένο στην αφήγηση. Θα διαδραματίζεται σε έναν cyberpunk κόσμο.

Ο Blomkamp δήλωσε: «Η προσέγγιση είναι να προσπαθήσουμε να εισάγουμε την ιστορία με τρόπο που οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να εμπλακούν απευθείας στο Battle Royale ή να μπουν σε αποστολές βασισμένες σε μια ιστορία, κάτι σαν campaign που θα παίζατε για να ακολουθήσετε μια αφήγηση ιστορίας. Στο Off The Grid θα δημιουργείτε τον χαρακτήρα σας και θα επιλέγετε ένα από τα τρία factions . Προσπαθούμε να αποφασίσουμε τον καλύτερο τρόπο για να φτιάξουμε τα factions αλλά νομίζω ότι η ιδέα μιας ευρύτερης ιστορίας, την οποία θα αφηγηθούμε από διαφορετικές οπτικές γωνίες είναι σίγουρα ένας βασικός πυλώνας».

Οι τρεις διαφορετικές οργανώσεις -των οποίων οι ταυτότητες και οι αποστολές δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί- μάχονται για έναν Space Elevator που βρίσκεται σε ένα νησί. Ο Space Elevator οδηγεί σε εξόρυξη αστεροειδών που δημιουργεί ένα τεράστιο ποσό πλούτου, εφιστώντας την προσοχή διαφόρων ενδιαφερομένων από όλο τον κόσμο. Μέσα σε αυτό το σκηνικό αφήγησης, μπαίνεις στον παραδοσιακό σου αγώνα Βattle Ρoyale, όπου ο τελευταίος παίκτης που θα μείνει όρθιος κερδίζει. Ωστόσο, στο πλαίσιο κάθε αγώνα, οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε challenges ή αποστολές που υποστηρίζουν τους στόχους του faction τους.



Ο Blomkamp πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι η δημιουργία μιας κατάστασης όπου έχετε αποστολές όπου διαφορετικά factions μάχονται μεταξύ τους. Έτσι οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να αναλάβουν αποστολές όπου η παράταξή σας μπορεί να είναι άμεσα αντίθετη με την αποστολή μιας αντίθετης φατρίας και οι δύο συνδέονται με την αφήγηση σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Και αυτό το κάνετε σε ένα περιβάλλον όπου η το Battle Royale λαμβάνει χώρα. Έτσι, είναι σαν να αποκρούεις επιθέσεις από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις και προσπαθείς να εκπληρώσεις, αν σε ενδιαφέρει, τις αφηγηματικές υποχρεώσεις που έχεις».

Με την άμεση έννοια, οι ενέργειές σας σας δίνουν περισσότερα στοιχεία για την ιστορία, αλλά θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν και μακροπρόθεσμα αφηγηματικά αποτελέσματα, επηρεάζοντας τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η ιστορία στο μέλλον. Η ιστορία εξελίσσεται ανάλογα με τις ενέργειες των παικτών, άρα έχει σημασία το αν ένα faction έχει περισσότερους παίκτες, οι οποίοι καταφέρνουν περισσότερες νίκες. Οι ενέργειές σας για μεγάλο χρονικό διάστημα επηρεάζουν την ιστορία, τον κόσμο και το περιβάλλον.

Ο Blomkamp κατέληξε ακόμη στο ότι: «Με τον σεναριογράφο Richard Morgan και εμένα ένα από τα πράγματα που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι αυτή η ιδέα της δημιουργίας μιας αφήγησης με βάθος και ενός είδους ιστορίας για το πώς δημιουργήθηκε ολόκληρος αυτός ο τόπος. Σε αυτό το νησί, υπάρχει εταιρική δολιοφθορά και κατασκοπεία και πράγματα που συμβαίνουν και που οδηγούν στην πρόσληψη δολοφόνων -αυτοί είναι βασικά οι παίκτες που ενσαρκώνετε- και μπορείτε να δείτε πώς αυτός ο κόσμος των προσφύγων, εργολάβοι, μισθοφόροι και εταιρικές ελίτ δημιουργούν όλο αυτό το τεράστιο πεδίο συγκρούσεων χαρακτήρων και ιστοριών κάθε είδους».

Σύμφωνα με το PC Gamer , το Off The Grid θα υποστηρίζει 150 παίκτες, ενώ οι χάρτες θα αλλάζουν, ανάλογα με την έκβαση της μάχης.

Το Off The Grid αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2022 13:13 #266338 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Off The Grid
Το Off The Grid του Blomkamp θα είναι ένα Battle Royale NFT




Θλίψης.

Η εμμονή με τα NFT games συνεχίζεται και μάλιστα φτάνει να γίνεται παράνοια, όταν non-gamers αποφασίζουν το πρώτο τους παιχνίδι να αφορά NFT, γιατί απλά..."αυτό είναι το trend που πιστεύουν". Ο σκηνοθέτης του District 9, Neil Blomkamp, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Στα πλαίσια του Future Games Show, η εταιρεία ανάπτυξής του, Gunzilla Games, παρουσίασε το Off The Grid , ένα Free-to-play Battle Royale, το οποίο απ' ότι φαίνεται θα βασίζεται στο blockchain και τα NFTs. Μάλιστα η Gunzilla έχει συγκεντρώσει χρήματα από επενδυτές ακριβώς για τον σκοπό αυτό.

Οι παίκτες θα μπορούν να αγοράζουν και να ανταλλάξουν αντικείμενα εντός του παιχνιδιού και ναι, οι συναλλαγές θα γίνονται από μια αγορά blockchain που υποστηρίζει NFT, δηλαδή θα ξοδεύετε Ethereum. Είναι όλα μέρος της πλατφόρμας GunZ, που ως ονομασία προέρχεται από την Gunzilla.

Η Gunzilla επιμένει ότι δεν θα πουλήσει ποτέ NFT απευθείας σε παίκτες ούτε θα κρύψει την ανάπτυξη ενός παίκτη πίσω από συστήματα πληρωμών, λέγοντας προς όλους ότι "κάθε συναλλαγή είναι εντελώς προαιρετική". «Προσπαθούμε να παρέχουμε στους παίκτες πλήρη ελευθερία σε κάθε λεπτομέρεια του Off The Grid και σε κάθε βήμα του παιχνιδιού του», σχολίασε ο Vlad Korolev, διευθυντής της Gunzilla, προς τον τύπο.



Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Στο OTG, επιπλέον του βασικού παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να κατέχουν και να ανταλλάσσουν τα στοιχεία του παιχνιδιού τους με άλλους παίκτες. Επίσης, θα διαβεβαιώνουν τους παίκτες ότι τα αντικείμενα που κερδίζουν με κόπο θα παραμείνουν δικά τους για να τα κρατήσουν. Στα σημερινά free-to-play games, εάν πληρώνετε για κάτι, δεν είναι δικό σας. Δεν έχετε και δεν μπορείτε να κατέχετε τίποτα. Οποιοσδήποτε μπορεί να διαβάσει την EULA οποιουδήποτε παιχνιδιού για να το επαληθεύσει.

Εάν έχετε αποκλειστεί, για παράδειγμα, οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να αφαιρεθεί από εσάς, ακόμα κι αν η απαγόρευσή σας είναι τυχαία. Όταν σταματήσετε να παίζετε οποιοδήποτε free-to-play παιχνίδι, τα χρήματα που έχετε βάλει επίσης εξαφανίζονται. Επανεφευρίσκουμε το σύστημα, επαναφέρουμε τη δύναμη στα χέρια των gamers και χρησιμοποιούμε την τεχνολογία blockchain για να το κάνουμε αυτό. Με το Off The Grid και το GunZ, δημιουργούμε ένα σύμπαν που θα θέσει ένα νέο πρότυπο για τη βιομηχανία."

Το Off the Grid θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X and S το 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification