Φήμες για το Half-Life 3

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμες για το Half-Life 3

Φήμες για το Half-Life 3

Το Half Life 3 θα ήταν κάτι πολύ διαφορετικό. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/10/13] Μπορεί να μην έχει δοθεί ακόμα κάποια επίσημη πληροφορία σχετικά με την ανάπτυξη ενός από τα πλέον αναμενόμενα sequel της βιομηχανίας των video games, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια σημάδια ζωής για την πολυπόθητη συνέχεια του Half-Life 2.

Έπειτα από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Valve σχετικά με το Steam Controller, το λειτουργικό SteamOS και την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας Piston, η αμερικάνικη εταιρία κατοχύρωσε το όνομα του Half-Life 3 μέσω του Registration Office of the European Union, υπηρεσία υπεύθυνη για τη νομική κατοχύρωση σχεδίων και ονομάτων. Η διαδικασία για την εν λόγω κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου και καλύπτει τα εξής: ''computer game software, electronic game software, downloadable computer game software μέσω δικτύων και ασύρματων συνδέσεων, video game software''.

Να τονίσουμε βέβαια πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση δε σημαίνει πως το Half-Life 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη καθώς μπορεί πολύ απλά να σημαίνει μία προληπτική κίνηση από την Valve για την νομική κατοχύρωση του ονόματος για την πιθανή μετέπειτα ανάπτυξή του.

[UPDATE: 7/10/13] Η καταχώρηση της Valve για το Half-Life 3 αφαιρέθηκε πριν από λίγες ώρες.

Αυτό βέβαια δεν αντικρούει τα σενάρια ανάπτυξης του παιχνιδιού, καθότι έχουν ήδη διαρρεύσει στο Reddit φωτογραφίες από τον bug tracker της Valve που χρησιμοποιούν οι developers, με άμεσες αναφορές στο Half-Life 3. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

[UPDATE 2: 1/3/15 - Φήμες για ανακοίνωση Half-Life 3 στις 3/3] Στο GDC 2015 (Game Developers Conference), η Valve θα διεξάγει μία εκ των παρουσιάσεών της την Τετάρτη 3/3 και τοπική ώρα 15:00.

Το θέμα της παρουσίασης έχει τίτλο Physics και optimization για προγραμματιστές. Ενδεχομένως δεν θα μπορούσε να ταιριάξει ιδιαίτερα με μια ανακοίνωση νέου video game, εκτός κι αν δούμε ξαφνικά μια νέα engine στην οποία θα γίνεται επίδειξη νέων τεχνικών υλοποίησης physics στα video games.

Συνεπώς συμβαίνουν τρία ενδεχόμενα. Είτε θα δούμε μια συνηθισμένη παρουσίαση για developers από την Valve η οποία δεν πρόσεξε την ημερομηνία και ώρα, είτε η αμερικάνικη εταιρεία μας τρολάρει ή απλά...υπάρχει το ακραίο σενάριο η παρουσίαση να σχετίζεται όντως με το Half-Life 3.

[UPDATE 3: 2/3/15 - Επιβεβαιώθηκε το Half-Life 3!] Η πρόεδρος της HTC, Cher Wang, αποκάλυψε ότι το Half-Life 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη κι ότι η Valve απλά δεν θέλει να κάνει κάποια ανακοίνωση αυτή την περίοδο. Γεγονός είναι πάντως ότι η Valve συνεργάζεται με την HTC για το Half-Life, αφού θα υποστηρίζει το Vive!

Η Wang απλά αρνήθηκε να σχολιάσει για το αν το Vive, το νέο VR Headset της, θα συνεργαστεί "με κάποιο νέο Half-Life". Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το τρίτο μέρος όντως υπάρχει, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε μια αρνητική απάντηση! Πάντως, πριν απ' την σημερινή τους συνεργασία, το 2013 η Valve είχε τεστάρει το Half-Life 2 με το Oculus Rift.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του BBC, οι υπάλληλοι της Valve άκουσαν τις παραπάνω δηλώσεις και δήλωσαν έκπληκτοι, καθώς απάντησαν ότι "δεν εργάζονται πάνω σε ένα νέο Half-Life αυτή τη στιγμή".

[UPDATE 4: 6/3/15 - Developer της Valve επιβεβαιώνει το Half-Life 3] Ο Jeep Barnett, προγραμματιστής της Valve, απάντησε στο Kotaku σε μία σειρά από ερωτήσεις, επιβεβαιώνοντας και επίσημα την ύπαρξη του τρίτου μέρους της σειράς, κάτι που η Valve επιμένει να "αποκρύπτει" εδώ και καιρό.

"Δεν λέμε όχι σε μια τεχνολογία Virtual Reality στο Half-Life 3 αν και δεν ξέρουμε ακόμη τι είναι το σωστό. Χρειαζόμαστε κυρίως χρόνο και δεν έχουμε αρκετό για να κάνουμε τα πάντα. Σίγουρα μακάρι όλα τα games μας να είχαν Virtual Reality αν υπήρχε χρόνος" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γεγονός είναι πάντως ότι το Virtual Reality demo της Valve στο GDC 2015 μας φέρνει περισσότερο σε κάτι από...Portal 3.

Πέρα από το Virtual Reality headset, η Valve ετοιμάζει ακόμη την Lighthouse technology, η οποία θα μετατρέπει ολόκληρο το δωμάτιό σας σε μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

[UPDATE 5: 19/3/15 - Ανοικτές σε οποιαδήποτε ερμηνεία οι δηλώσεις του Gabe Newell] Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Gabe Newell, ο πρόεδρος της Valve, αναφέρθηκε στην πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου Half-Life.

H συνέντευξη αυτή έλαβε χώρα στο podcast Gameslice και ένα μεγάλο μέρος της αναδημοσιεύτηκε στο Polygon. O Newell ερωτήθηκε αν θα κυκλοφορήσει ποτέ το Half-Life 3 και απάντησε: "Εάν υπάρξει μια μεγάλη μερίδα εργαζομένων της Valve που θα θελήσει να ασχοληθεί με κάποιο από τα παλιά κλασικά projects μας, αναλύοντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση, τότε ενδεχομένως να συζητήσουμε αυτό το ενδεχόμενο. Από την άλλη όμως αν κάνουμε ένα νέο Half-Life αγνοώντας την γνώση και την εμπειρία που λάβαμε από προηγούμενους τίτλους όπως το Portal 2, τότε μάλλον η επιλογή μας δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή. Γι' αυτό θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι θα συμβεί αυτό για το οποίο φοβάστε (εννοώντας προφανώς ότι δεν θα δούμε ποτέ το Half-Life 3)."

Με βάση τα λεγόμενα του Gabe Newell θα μπορούσε κανείς να πει ότι το Half-Life 3 δεν είναι στα άμεσα σχέδια της Valve, αν και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξή του.

[UPDATE 6: 26/7/15 - Φήμες για μη ύπαρξη κυκλοφορίας] Το YouTube Channel "The Know" ξαναχτυπάει λέγοντας ότι σύμφωνα με τις πηγές του, το Half-Life 3 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ!

Στο παρελθόν οι παρουσιαστές της εκπομπής έχουν πέσει μέσα στις προβλέψεις τους αν και έχουν υπάρξει 1-2 περιπτώσεις στο παρελθόν όπου διαψεύστηκαν παταγωδώς. Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύει η πληροφορία από την πηγή που τους πληροφόρησε. Δείτε το βίντεο.

Οι αιτιολογίες αναφέρουν ότι "Η Valve έχει ήδη αρκετά χρήματα" (ποιος δεν θα ήθελε περισσότερο όμως) και ότι "Υπήρξαν αρνητικές αντιδράσεις απ' την στάση της στο Steam, ώστε μερίδα κοινού την αντιπαθεί ως εταιρεία και δεν θα στηρίξει το Half-Life 3 με αγορά, άρα θα υπάρξει ευρύτερη αρνητική κριτική περί "αποτυχίας". Κατά την άποψή μου τα επιχειρήματα είναι λίγο έως πολύ αβάσιμα.

[UPDATE 7: 13/10/15 - Διέρρευσε μέσω DotA 2] Νέες πληροφορίες για το Half-Life 3 έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά εν μέσω DotA 2.

Το δημοφιλές MOBA της valve περιέχει ένα αρχείο με την ονομασία hl3.txt, το οποίο μπορείτε να βρείτε σε αυτό το link. Το αρχείο περιέχει αναφορές για ομάδες στρατιωτών, πολίτες, NPCs, ziplines στην πόλη, μέχρι και...Virtual Reality. Τα αρχεία που βρίσκονται δημόσια στο SteamDB ονομάζονται "Element.prop_zipline”, “npc.quest/citizen” “If you want your citizens to squad with the player but not obey commands the player gives to move the squad, put a concept here and this citizen will speak the concept instead of obeying the order.”, “vrchaperone”, “vrmovement” και “npc_turret_ceiling_pulse”.

Σχετικά το αν πρόκειται για πραγματικές πληροφορίες του Half-Life 3 ή όχι, αυτό μόνο η Valve το γνωρίζει. Γεγονός είναι πάντως ότι είτε πρόκειται για γεγονότα (που αφορούν τουλάχιστον αυτό το στάδιο ανάπτυξης του Half-Life 3), είτε δεν υπάρχει Half-Life 3 και η Valve μας trollάρει.

[UPDATE 8: 6/12/15 – Κατοχύρωση στο Steam] Οι φήμες περί κυκλοφορίας του Half-Life 3 φουντώνουν για άλλη μια φορά, αφού χρήστης εντόπισε κατοχύρωσή του στην database του Steam!

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, υπάρχουν τρεις αναφορές που αφορούν το CD key του παιχνιδιού, το CD key για τους developers και το CD key για μια beta. Η Valve δεν έχει σχολιάσει ακόμα την συγκεκριμένη διαρροή. Λέτε να ισχύει αυτή τη φορά η παροιμία "όπου υπάρχει καπνός (ή… ατμός από το Steam για να ακριβολογούμε), υπάρχει και φωτιά";

halflife3steam

[UPDATE 9: 8/1/16 - Παραιτήθηκε ο συγγραφέας του Half-Life!] Μία άκρως δυσάρεστη είδηση είχαμε σήμερα καθώς παραιτήθηκε από την Valve ο Marc Laidlaw, συγγραφέας του Half-Life.

Η πληροφορία γνωστοποιήθηκε μέσω του Reddit (δείτε το email) από άτομο που επικοινώνησε με τον ίδιο τον Laidlaw. Ο ίδιος αρκέστηκε στο να πει ότι "χρειάζεται ένα διάλειμμα από το συνεργατικό χάος παραγωγής των games" και πως θα συνεχίσει να εργάζεται μόνο σε projects τα οποία θα ελέγχει ο ίδιος προσωπικά. Συνεπώς εδώ ενδεχομένως υπήρξε κάποιου είδους διαφωνία με την Valve σε κάποιο θέμα.

Θα συνεχίσει πάντως να δουλεύει ως συγγραφέας νέων games επιστημονικής φαντασίας. Μπορεί το brand του Half-Life να ανήκει στη Valve, ωστόσο μακάρι να δούμε κάτι από τον ίδιο με διαφορετικό όνομα. Κατέληξε επίσης λέγοντας πως "Το τι θα κάνει η Valve με το Half-Life στο μέλλον δεν είναι στα χέρια μου. Πλέον δεν εργάζομαι για την σειρά."

Η τελευταία δήλωσή του προφανώς μας δείχνει ότι κάτι τρέχει στην Valve με την σειρά Half-Life, απλά για λόγους NDA απαγορεύεται αυστηρά να βγει το οτιδήποτε προς τα έξω.

[UPDATE 10: 9/1/17 - Πειραματισμοί με διάφορα genres] Σύμφωνα με τον Andrew Reiner, αρχισυντάκτη του Game Informer, η Valve πειραματιζόταν με διάφορα prototypes του Half-Life 3, τα οποία ποικίλαν όσον αφορά στο genre, από Adventures μέχρι και...Real-time Strategy.

Την πληροφορία αυτή του έδωσε ένας developer της Valve, λέγοντας ότι για τα συγκεκριμένα prototypes του Half-Life 3 εργάζονταν ομάδες των 3-4 ατόμων. Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να δούμε το Half-Life 3 ως Real-time Strategy, ενώ παράλληλα, εξετάζονταν και οι ηθοποιοί που θα υποδύονταν τους ανάλογους ρόλους.

Βέβαια η Valve δεν έχει ανακοινώσει καν ότι το Half-Life 3 βρίσκεται σε ανάπτυξη. Δεν αποκλείεται οι παραπάνω πληροφορίες να είναι απλά φήμες που βγάζουν οι developers προς τα έξω, έτσι για να τις δουν να δημοσιεύονται και να γελούν στον ελεύθερο χρόνο τους.

[UPDATE 11: 18/1/17 - Το Half-Life 3 θα φέρει διαφορετικό όνομα] Σε συνέντευξη με fans στο Reddit, ο Gabe Newell τοποθετήθηκε σχετικά με το Half-Life 3.

Δήλωσε ότι ασχολήθηκε σε πολύ μεγάλο ποσοστό με την σειρά Half-Life αντί για άλλα πράγματα και αυτό ήταν κάτι που μετανιώνει κι ότι είναι πολύ πιο εύκολο να είναι fan σε games στα οποία δεν θα ασχολείται τόσο εντατικά. Επίσης θεωρεί ότι σε κάθε video game θα πρέπει να θυσιαστούν πράγματα τα οποία τελικά δεν θα μπουν στο παιχνίδι κι αυτά τα ένιωσε περισσότερο από ποτέ για τα Half-Life.

Σχετικά με το Half-Life 3 και τις αναφορές στο Internet ότι ενδέχεται να ακυρωθεί, ο Newell απάντησε με σαρκασμό, λέγοντας "Προσωπικά πιστεύω όλες τις μη εξακριβωμένες πηγές πληροφοριών στο Internet", ρίχνοντας δηλαδή σπόντα και εννοώντας ότι το Half-Life 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Διευκρίνισε ωστόσο ότι "Ο αριθμός 3 δεν ισχύει" άρα θα πρέπει να αναμένουμε μια διαφορετική ονομασία. Τέλος, ο πρόεδρος της Valve επιβεβαίωσε ότι η ταινία του J.J Abrams βασισμένη στο σύμπαν των Half-Life/Portal βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής.

[UPDATE 14: 4/3/20 - Η Valve συνεχίζει την σειρά Half-Life] Με το Half-Life: Alyx που ξεκινάει αργότερα αυτό το μήνα, η Valve συνεχίζει ένα franchise που έχει αφήσει αδρανές για χρόνια.

Αλλά ακόμα και αυτό, είναι ένα prequel σε μια ιστορία που ήδη γνωρίζουμε, φαίνεται ότι η Valve θέλει να την συνεχίσει περαιτέρω στο μέλλον.

Σε συνέντευξή του στο Game Informer, ο developer της Valve, Robin Walker, εξήγησε ότι η Alyx επανέφερε το franchise στους developers της Valve, οι οποίοι ελπίζουν ότι δεν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στη σειρά στις οποίες δουλεύουν.

"Υπάρχουν επίσης άνθρωποι στην ομάδα που εργάζονται για πρώτη φορά με το Half-Life: Alyx και πολλοί από αυτούς σίγουρα ελπίζουν να μην είναι το τελευταίο", δήλωσε ο Walker. "Βλέπουμε απόλυτα το Half-Life: Alyx ως την επιστροφή μας σε αυτόν τον κόσμο και όχι στο τέλος αυτού".

Ο Walker ρωτήθηκε επίσης για το αν το Half-Life: Alyx θα απαντήσει ή όχι σε κάποια ερωτήματα που άφησε το Half-Life: Episode 2. Αν και δεν έδωσε κάποια οριστική απάντηση, προτείνει ότι "δεν είναι κακή ιδέα οι παίκτες να έχουν ανανεώσει στην μνήμη τους τα γεγονότα του Half-Life: Episode 2 πριν από την έναρξη της Half-Life: Alyx. "

[UPDATE 15: 9/7/20 - Οι εργαζόμενοι της Valve θέλουν να το αναπτύξουν] Σύμφωνα με τον Geoff Keighley, οι περισσότεροι developers της Valve θέλουν να αναπτύξουν ένα νέο Half-Life που δεν θα είναι VR game. Βέβαια ο Keihley αμφιβάλει ότι η Valve θα αφιερώσει τόσο χρόνο για το development του.

Για παράδειγμα, οTejeev Kohli, designer και προγραμματιστής, υποστήριξε την παραπάνω άποψη. Ακόμη, ο Keihley πρόσθεσε ότι στις αρχές του 2018 μια μικρή ομάδα της Valve άρχισε να εργάζεται σε ένα κρυφό project.

Εν τω μεταξύ, ο Geoff Keighley δήλωσε ότι η Valve δούλευε πάνω στο Half-Life 3 την περίοδο 2013-2014, μαζί με άλλα τέσσερα games.

[UPDATE 16: 10/7/20 –Το Half Life 3 θα ήταν κάτι πολύ διαφορετικό] Tο Ars Technica βρήκε πως η Valve είχε δουλέψει για λίγο σε ένα Half-Life 3 αν και το παράτησε αργότερα. Αλλά αυτό το Half Life 3 δεν είναι αυτό που θα περίμενε κάποιος.

Η Valve δούλευε σε αυτό το 2010 πριν συμβούν κάποια προβλήματα με την Source Engine 2. Αυτή η έκδοση του Half Life 3 είχε πολλές επιρροές από το Left 4 Dead 2 και θα αποτελούσε rogue-lite. Θα βασιζόταν πολύ στο combat όπου θα έμπαινε ο παίκτης σε  procedurally generated δωμάτια με διάφορους εχθρούς να εμφανίζονται και στο ενδιάμεσο αυτών των δωματίων η ιστορία θα συνέχιζε την ροή της μέσω cutscenes και άλλων set pieces.

Το Half-Life: Alyx κυκλοφόρησε για PC και για όλα τα Stream VR που υποστηρίζουν ακουστικά.

Συζητήστεγια το Half-Life 3 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Vasilis (Level 25) 02/10/2013 16:14
Μακάρι να έχουμε και τρίτο μέρος μακάρι...
#2 +1 Bloodman (Level 8) 02/10/2013 21:32
the apocalypse is close!
#3 +1 grotenfrod (Level 21) 05/10/2013 20:51
Confirmed...
#4 +1 Dr.Painkiller (Level 11) 15/10/2013 17:26
We want Half-Life 3 !!
#5 +3 Scorcher (Level 21) 01/03/2015 17:13
Άμα όντως συμβεί μία τέτοια ανακοίνωση θα πέσει το ιντερνετ εκείνη την ημέρα. Παρ' όλα αυτά στην περίπτωση που δεν συμβεί αυτό που όλο θέλουν να συμβεί, η εταιρεία πρέπει να πάρει ένα Όσκαρ τρολλαρίσματος.
#6 +2 DoUzOs (Level 27) 01/03/2015 19:23
Νομίζω πως θα φρίξει το Internet αν ανακοινωθεί το Half-Life 3. Άντε να δούμε, γιατί θα μας φάει η αγωνία!
#7 +2 snikefriend (Level 23) 01/03/2015 21:26
Άντε να δούμε Half-Life! Αναμένουμε! Αν και δε νομίζω δυστυχώς...
#8 +1 ashbringer (Level 25) 02/03/2015 08:36
Ανυπομονούμε .Μακάρι να έχουμε κάποιο νεότερο για αυτό το επικό game.
#9 +2 pngpl (Level 6) 02/03/2015 14:32
Άντε να ξεπεράσει η valve το κόλλημα με τον αριθμό 3 και τίποτα άλλο. Ισως και το μόνο παιχνίδι που θα αγόραζα day 1 για πρώτη φορά, ύστερα από πολλά χρόνια.
#10 +2 the_prophet1987 (Level 22) 02/03/2015 17:23
Δε πιστεύω αλλά μακάρι να βγω ψεύτης. :roll:
#11 +2 christos13 (Level 16) 03/03/2015 00:46
Απο οτι ακουγεται το πιο πιθανο ειναι να γινει remake του πρωτου μερους με συμβατοτητα με το VR
#12 +1 Scorcher (Level 21) 03/03/2015 12:32
Ηlaf-Life 3 confirmed ?! :eek: :eek: :eek:
#13 +1 geololj (Level 28) 06/03/2015 16:50
Half-Life 3 confirmed! :eek:
#14 +2 Adam_Pap (Level 18) 11/03/2015 13:04
Με αυτους τους ρυθμους που αναπτυσσεται η σειρα θα μεγαλωσει γενιες! :P
#15 +1 TheRedWood (Level 17) 14/03/2015 11:11
Εγω ακόμα να παίξω το δεύτερο...
EDIT: Το έπαιξα τελικά(μαζί με τα 2 επισόδεια)... σας νιώθω!!
#16 +1 Mortifer (Level 18) 14/03/2015 11:17
Half-Life 3... confirmed? :P
#17 +1 anarchas (Level 6) 18/03/2015 13:33
Half-life 3 πόσα χρόνια παίζει να ακούγεται οτι θα βγεί και μόνο μας τρολλαρουν
#18 +1 DoUzOs (Level 27) 20/03/2015 00:25
Πολύ διπλωματική απάντηση του Newell, αυτό είναι σίγουρο. Κατάφερε να δώσει σαφέστατη απάντηση, η οποία μπορεί να "μεταφραστεί" με πολλούς τρόπους, αλλά καταλήγουμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα: δεν θα δούμε σύντομα το Half-Life 3. Εκτός, όμως, αν μας το κρύβουν και θέλουν να πέσει σαν η τεραστιότερη βόμβα των τελευταίων χρόνων στον κόσμο του Internet.
#19 Miltang (Level 2) 28/03/2015 13:41
Ο Ραπτοπουλος ειπε χθες στην εκπομπη του οτι η valve ετοιμαζει το Half Life 3

Half Life 3 confirmed
#20 StewieSnake (Level 11) 26/07/2015 21:10
[UPDATE 6: 26/7/15 - Φήμες για μη ύπαρξη κυκλοφορίας]


Συγγνώμη, υπάρχει κανείς που περιμένει ακόμη ότι θα ή να κυκλοφορήσει; Ίσως, αν κάποια στιγμή, θέλει ο Gaben και η Valve να το ξαναβάλουν μπρος το project, αλλά για την ώρα πρέπει να πάρουμε, μάλλον, απόφαση ότι προφανώς δεν υπάρχει κάτι στα σχέδια. Αυτά άσχετα με το τι λέει το The Know, απλά και ρεαλιστικά, δε βρισκόμαστε πλέον στη φάση του pre-Gearbox Duke Nukem Forever.
#21 Marston (Level 12) 26/07/2015 22:10
Ε όχι και να μην κυκλοφορήσει ποτέ :-? Τόσοι το περιμένουμε, πραγματικά με τόσες ανακοινώσεις να το ακυρώσει έτσι απλά :sad:
#22 +1 Blood King (Level 25) 26/07/2015 22:56
Φέρτε μας και τρίτο Half - Life ρεεεεεεεε 8) 8)
#23 Whirling (Level 5) 27/07/2015 00:05
Αν δεν κυκλοφορησει τελικα τοτε η Valve θα τα ακουσει ακομη περισσοτερο.Για τι περιμενουμε τοσα χρονια και κανεις δεν λεει το παραμικρο.
Γιατι να παιξει ρολο η πολιτικη του Steam?Αν ανυπομονεις να παιξεις ενα sequel σαν του Halflife κανεις δεν δινει σημασια σε αυτα. Τα ιδια λενε καποιοι για EA-Ubisoft και μετα πανε και αγοραζουν τα games τους.Μακαρι οι φημες να ειναι αβασιμες.
#24 supermario644ever (Level 20) 27/07/2015 13:31
Μακάρι αυτή τη φορά οι φήμες να βγουν αληθινές
#25 TheRedWood (Level 17) 14/10/2015 15:59
Μην αγχώνεστε. Απλως μία μέρα θα ξυπνήσουμε και δε θα έχουμε ίντερνετ, τότε θα το καταλάβουμε... #PraiseGabeN
#26 An arrow in the knee (Level 22) 06/12/2015 21:22
Πραγματικα μακαρι να ισχυει.Παντως απλα φανταστειτε με τοσο hype που εχει σχηματιστει γυρω απο το game,τι πωλησεις θα κανει και απο την πρωτη μερα μαλιστα :P
#27 MuscleMuseum (Level 11) 07/12/2015 03:50
omgomg omg omg omg omg OMMMGGGG!
#28 Asxetoss (Level 19) 08/12/2015 10:13
Μακάρι οταν βγει , αν βγει να ειναι αντάξιο του hype που εχει δεχτεί αυτό το παιχνίδι.
#29 supermario644ever (Level 20) 09/12/2015 21:58
Μακάρι αυτή τη φορά οι φήμες να αληθεύουν
#30 +1 leokap (Level 9) 08/01/2016 21:11
Μας έπρηξαν το συκώτι τελικά θα το φτιάξουν το Half - Life 3 ή θα περιμένουμε μάταια επί χρόνια; Αξίζει τον κόπο η αναμονή αν συνεχίσει την παράδοση των προηγούμενων.
#31 +1 nikos-pc (Level 11) 08/01/2016 23:22
Παραιτήθηκε λέει γιατί "χρειάζεται ένα διάλειμμα". Να φανταστώ, αφού κυκλοφόρησε το HL2:ep2, 7 χρόνια σερί έγραφε ακατάπαυστα για το νέο μέρος της σειράς, που μάλλον δε θα βγει και ποτέ.
#32 the_prophet1987 (Level 22) 09/01/2016 11:45
Ίσως είχαν έτοιμο concept με το οποίο δεν συμφωνούσε ο ίδιος η πολύ απλά δεν είχε έμπνευση.Γιατί η έμπνευση δεν έρχεται κατα παραγγελία όπως είχα πεί.Ο κόσμος μπορεί να ζητάει απεγνωσμένα ενα sequel όμως πρέπει να έχει υπόψη του οτι όσο πιέζει τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να έχουμε τέτοιες αντιδράσεις απο τους δημιουργούς.
#33 TheReaper (Level 23) 09/01/2016 20:14
Κουράστηκα να διαβάζω! Μεγάλη η ιστορία με το παιχνίδι αυτό, εγώ λέω απλά να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.
#34 Blood Prince (Level 30) 16/06/2016 18:25
Πολύ ωραίο παιχνίδι είναι από ότι έχω διαβάσει και από βίντεο που έχω δει. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να τσεκάρω το Half Life 2.
#35 Efane (Level 24) 09/01/2017 16:29
Και ποιος δεν θέλει να κυκλοφορήσει το τρίτο μέρος. Μακάρι να μην είναι μόνο φήμες.
#36 ashbringer (Level 25) 09/01/2017 17:04
Πρέπει να τελειώσει αυτό το αστείο κάποια στιγμή με τις φήμες κλπ και επιτέλους να μας δώσουν το HalfLife 3.Εφόσον το προσέξουν θα κερδίσουν όλοι εταιρεία και παίκτες.
#37 Lefterono (Level 5) 09/01/2017 20:08
Φοβάμαι πως και στην τελική αν κυκλοφορήσει το παιχνίδι δεν θα είναι όπως πραγματικά το περιμένουμε γιατί συνήθως όσα game είναι στο Development για τόσα χρόνια π.χ Last Guardian, Final Fantasy Xv μπορεί να έχουν μία καλή κατάληξη αλλά δεν είναι έτσι όπως τα παρουσίαζαν στην αρχή, εκτός απο αυτό πολλές φορές εξασθενεί και το Hype.
#38 Skorpion4 (Level 10) 09/01/2017 21:51
καλα αβγα.Ημουν νιος και γερασα ..Πανε κοντα 12 χρονια πια που το ακουω...Στο τελος θα βγει και με ολη αυτην την προσμονη θα ειναι καλο και θα φαει θαψιμο μαζι
Notification