Οι κατσαρίδες "αγαπούν" το PS4

Hot
Οι κατσαρίδες "αγαπούν" το PS4

Οι κατσαρίδες "αγαπούν" το PS4

Δείτε σε video tutorial πως θα απαλαγείτε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/6/18] Ένας επισκευαστής κονσολών εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τα PS4 αποτελούν ιδανικό μέρος διαμονής για κατσαρίδες.

Το XCubicle, είναι ένα μαγαζί στην Νοτιοανατολική μεριά του Μανχάταν, το οποίο επισκευάζει διάφορες προβληματικές κονσόλες. Ο συνιδρυτής του, Patrick Che, καταγράφει μέσα από το YouTube channel TronicsFix διάφορα προβλήματα που ενδέχεται να συναντήσετε στις κονσόλες και γνωρίζει να επισκευάζει. Ανάμεσά τους, αποκαλύπτει πως είναι πολύ πιθανό να βρείτε κατσαρίδες εγκλωβισμένες στο εσωτερικό των κονσολών PS4.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως το να βρει κατσαρίδες κρυμμένες σε κάποιο PS4 είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, τόσο που χρεώνει τον καθαρισμό του από αυτές μόλις 25 δολάρια. Συγκεκριμένα δήλωσε πως βρίσκει ένα PS4 στο οποίο έχουν εισχωρήσει κατσαρίδες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ σχεδόν οι μισές από τις κονσόλες που έχουν φτάσει στα χέρια του για επισκευή παρουσίασαν αυτό το πρόβλημα.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube εξηγεί αναλυτικά γιατί συμβαίνει περισσότερο στο PS4 σε σύγκριση με τις άλλες κονσόλες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το design του PS4 από μόνο του ευθύνεται για την φιλοξενία περισσότερων κατσαρίδων. Αρχικά το σύστημα αερισμού της κονσόλας περιλαμβάνει πιο ανοικτές υποδοχές που καθιστούν ευκολότερη την είσοδο των κατσαρίδων σε αυτό. Το σκοτεινό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται συνήθως οι κονσόλες, σε συνδυασμό με την αυξημένη θερμοκρασία του PS4 σε σύγκριση με το Xbox One για παράδειγμα, δημιουργεί ένα πιο οικείο περιβάλλον για τις κατσαρίδες, που φυσικά και δεν δυσκολεύονται στο να χωθούν και στα πιο δύσκολα σημεία.

Ακόμα πιο δυσάρεστες ήταν οι δηλώσεις του Matt Zieminski, που επίσης επισκευάζει κονσόλες, ο οποίος ισχυρίζεται πως οι κατσαρίδες προκαλούν προβλήματα στα PS4 όχι μόνο με την φυσική τους παρουσία αλλά και αφήνοντας ακαθαρσίες. “Οι ακαθαρσίες τους ξεχωρίζουν και έχουν συγκεκριμένη μυρωδιά. Γνωρίζουμε περίπου αν έχουν αφήσει κάτι τέτοιο πίσω τους ή αν επηρεάζουν κατά αυτό τον τρόπο την λειτουργία των κονσολών”, όπως δήλωσε στο Kotaku. Επομένως καλό είναι να ελέγχετε που και που την κατάσταση της κονσόλας σας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι όπου οι κατσαρίδες έχουν συχνή παρουσία στα μέρη μας.

[UPDATE: 1/1/19 - Video tutorial για το πως θα σώσετε την κονσόλα σας] Το κανάλι TronicsFix δημοσίευσε βίντεο το οποίο παρουσιάζει πως θα καταφέρετε βήμα-βήμα να απαλαγείτε από τις κατσαρίδες, αν τυχόν πιάσουν φωλιά μέσα στο PS4 σας.

Παρότι πρόκειται για περίπτωση που δεν είναι συνηθισμένη και συναντάται σε περιοχές με ζέστη, μυρωδιές και όπου τουλάχιστον μία μικρή κατσαρίδα θα γεννήσει στο εσωτερικό ενός PS4, οφείλετε να γνωρίζετε την λύση σε περίπτωση που σας τύχει ένα τέτοιο πρόβλημα. Καλού κακού μην αφήνετε το PS4 σας ανοιχτό όταν λείπετε από το δωμάτιο γιατί οι κατσαρίδες λατρεύουν το σκοτάδι του σε συνδυασμό με την ζέστη ενός αναμμένου τροφοδοτικού και φωλιάζουν εκεί. Κι αν γίνει η αρχή τότε στην πορεία με τις ακαθαρσίες διαφόρων κατσαρίδων εσωτερικά θα καταλήξετε να βρεθείτε με χαλασμένο PS4.

Δείτε αναλυτικά το tutorial:

Διαβάστε για τους ισχυρισμούς πως το PS4 φτάνει στο τέλος του και συζητήστε για την κονσόλα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 02/01/2019 14:02
Αυτο μου ελιπε τωρα να βρίσκω κατσαριδες στο ps4 η θα κάψω το σπιτι η θα εχω 15-20 σπρέι κατσαριδοκτονα.
#2 Nemesis11 (Level 9) 02/01/2019 18:57
Τι λες τώρα ρε φίλε :eek: :eek: :eek:
Δεν ξέρω αν θα το ήθελα μετά αυτό το PS4 ακόμα και αν ήταν καθαρισμένο και πλήρως λειτουργικό!!!
Notification