Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Παναθηναϊκός 2017-2018

20 Jan 2018 16:54 #211626 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναικού ενάντια στην Κέρκυρα για την 18η αγωνιστική της Superleague!

H ενδεκάδα : Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Ινσούα, Τζανδάρης, Λουντ, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Δώνης

Στον πάγκο: Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Στάικος, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Άλτμαν

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jan 2018 19:31 - 20 Jan 2018 20:21 #211628 by Lyricaldemon
Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 4-0
Μετά τη... σφαλιάρα στη Λιβαδειά, ο Παναθηναϊκός έβγαλε εγωισμό και με καλό ποδόσφαιρο νίκησε 4-0 την Κέρκυρα στη Λεωφόρο. Κορυφαίοι oi Βιγιαφάνιες, Δώνης (έπαιξε στην κορυφή) και Χατζηγιοβάνης.



Η νίκη απέναντι στην Κέρκυρα ήταν μονόδρομος. Ζητούμενο ήταν να συνοδευτεί κι από την ανάλογη εμφάνιση. Ο Παναθηναϊκός πάτησε χορτάρι αποφασισμένος και κατάφερε παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο να επικρατήσει 4-0 της Κέρκυρας, ξεσπώντας για την ήττα από τον Λεβαδειακό.

Έτσι έπαιξαν

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 4-3-3, τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Κουρμπέλη, Οικονόμου στα στόπερ, δεξιά τον Γιόχανσον κι αριστερά τον Ινσούα. Στα χαφ τους Τζανδάρη, Λουντ και Χίλιεμαρκ, τον Βιγιαφάνιες στην μία πτέρυγα, τον Χατζηγιοβάνη στην άλλη και στην κορυφή τον Δώνη.

Από την άλλη ο Σάκης Τσιώλης, κατέβασε την ομάδα του με 4-4-1-1. Ο Γιαννακόπουλος κάτω από την εστία, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Σπίνουλα, Ιωάννου, Γκράσι, Επστάιν. Στα χαφ οι Ντιόγκο, Γρομητσάρης, δεξιά ο Σιόντης, αριστερά ο Παμλίδης, δεκάρι ο Ρόλε και στην επίθεση ο Τουράμ.

Με λάμψη Δώνη… καθάρισε από το ημίχρονο!

O Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια να κάνει ντέρμπι παιχνίδια σαν το σημερινό κόντρα στην Κέρκυρα και οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη αντιμετώπισαν το παιχνίδι όπως έπρεπε, έβγαλαν κυριαρχία πάνω στο χορτάρι και κατάφεραν να… καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Δώνη που αγωνίστηκε ως σέντερ φορ και απέδειξε πως ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να «ποντάρει» πάνω του για να καλύψει το μεγάλο κενό. Ο Δώνης σκόραρε στο 16’ το 1-0 μετά από μαγική μπαλιά του Βιγιαφάνιες και εξαιρετική ενέργεια και ασίστ από δεξιά του Χατζηγιοβάνη ενώ στο 34’… σέρβιρε το 2-0 στον Γιόχανσον! Το «τριφύλλι» αξιοποίησε την καθολική του υπεροχή κόντρα στους «Φαίακες» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ενέργεια σε όλο το πρώτο μέρος, έβγαλε συνεργασίες και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο που ήρθε στην Αθήνα με νοοτροπία για να χάσει με όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ.

Ξέσπασε!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν… έκατσε πάνω στο αποτέλεσμα, έψαξε και άλλα γκολ για να ικανοποιήσει τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της ομάδας αλλά και για να φτιάξει την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ήταν σε εξαιρετική ημέρα, δεν σταμάτησε λεπτό να δημιουργεί και από τα δικά του πόδια το «τριφύλλι» βρήκε ακόμη γκολ για το 3-0.

Στο 70’ «έφτιαξε» τον Λουντ με κάθετη από αριστερά. Ο Φινλανδός έκανε το «σκαφτό» πλασέ και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Ο Δώνης θα μπορούσε να βρει και δεύτερο προσωπικό γκολ και να γράψει εκείνος το τελικό 4-0. Κάτι που έκανε τελικά ο Άλτμαν στο 90’ μετά από εξαιρετική σέντρα του Χίλιεμαρκ από δεξιά, βάζοντας το κερασάκι στη νίκη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2018 17:10 - 27 Jan 2018 17:55 #211892 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 19η αγωνιστική της Superleague

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Άλτμαν, Λουντ, Οικονόμου, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Διούδης, Αυλωνίτης, Στάικος, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Πίσπας, Κουλιμπαλί

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2018 19:20 - 28 Jan 2018 02:02 #211894 by Lyricaldemon
Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός 0-0
Ο Παναθηναϊκός, έχοντας αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή του, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη και παραμένει χωρίς διπλό στη φετινή Σούπερ Λιγκ! Αποβλήθηκε ο Στάικος.



Ο Παναθηναϊκός είχε διάθεση, είχε φάσεις και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο στην Ριζούπολη, αλλά του έλειψε το γκολ. Έτσι, για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει με το 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα να μην αφήνει φυσικά ευχαριστημένο τον Ουζουνίδη, τους παίκτες του και τον κόσμο του που βρέθηκε και πάλι στο πλευρό του.

Έτσι έπαιξαν

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Στο τέρμα βρέθηκε ο Τσόβιτς, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος. Αμυντικός μέσος ο Παπάζογλου, με τους Τσουκαλά και Κονέ πιο μπροστά του. Δεξιά βρέθηκε ο Ντεβέσα, αριστερά ο Αλμπάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελμπάζ.

Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατέβασε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Βλαχοδήμος ήταν στο τέρμα, ο Γιόχανσον δεξιά στην άμυνα, ο Ινσούα αριστερά και οι Οικονόμου, Κολοβέτσιος στα στόπερ. Στα χαφ βρέθηκαν οι Κουρμπέλης, Τζανδάρης, δεξί εξτρέμ ήταν ο Χατζηγιοβάνης, αριστερό ο Λουντ και δεκάρι ο Άλτμαν. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Δώνης.

Τα δοκάρια και ο Τσόβιτς κράτησαν το μηδέν

Το παιχνίδι στην Ριζούπολη άρχισε με τον Απόλλωνα Σμύρνης να πατά ελαφρώς καλύτερα και να έχει την πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι. Μόλις στο 9', μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούρου ο Αλμπάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Αυτή ήταν η μόνη φάση που απείλησε όμως ο Απόλλων στο πρώτο ημίχρονο. Από το δεκάλεπτο κι έπειτα ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα στα πόδια του και δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες απέναντι στην αντίπαλη εστία. Αρχικά στο 11', ο Δώνης με κεφαλιά έβγαλε τον Άλτμαν απέναντι στον Τσόβιτς, αλλά το πλασέ του ήταν με τον Κροάτη γκολκίπερ να σώζει με τα πόδια.

Δύο λεπτά αργότερα, οι «πράσινοι» απείλησαν ξανά, όταν ο Δώνης πήρε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Λουντ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν στο 21ο λεπτό. Τότε, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τα δοκάρια, όταν ο Γιόχανσον έκανε την σέντρα σουτ κι είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια φάση απέναντι στις δύο εστίες, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Χωρίς θέαμα και φάσεις η επανάληψη

Καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο δεν είχε η επανάληψη, με Απόλλωνα και Παναθηναϊκό να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές και σε καμία περίπτωση δεν θύμισαν τις τέσσερις καλές του πρώτου 45λεπτου.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ήταν στο 66', όταν ο Ινσούα μετά από φάουλ έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή η μπάλα κόντραρε κι απομακρύνθηκε. Στο 73' η κεφαλιά του Άλτμαν δεν ήταν καλή και ένα λεπτό αργότερα ο Απόλλων έφτασε κοντά στο 1-0.

Μοιραίος Ελμπάζ, δύο κίτρινες σε τρία λεπτά ο Στάικος

Στο 74' λοιπόν, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε μια ανάσα από το γκολ που θα της έδινε και τη νίκη. Ο Ελμπάζ με τρομερή ενέργεια... άδειασε τον Κολοβέτσιο και βρέθηκε απέναντι στον Βλαχοδήμο. Το σουτ που επιχείρησε όμως ήταν κάκιστο κι έφυγε πολύ ψηλά άουτ.

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς μια και στο φινάλε τα νεύρα ήταν τεταμένα. Αυτό έφερε την αποβολή του Στάικου, ο οποίος αρχικά πήρε κίτρινη κάρτα στο 88' και στο 92' είδε την δεύτερη κίτρινη επειδή κλότσησε την μπάλα κι αποβλήθηκε, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και ο Παναθηναϊκός να μην παίρνει ούτε στη Ριζούπολη διπλό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jan 2018 17:20 #211944 by Lyricaldemon
Παρελθόν κι επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Χίλιεμαρκ
Την λύση της συνεργασία του με τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός που ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του Σουηδού μέσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Οσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο Σουηδός μέσος εντάχθηκε στην ομάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Αύγουστο του 2017 και κατέγραψε 19 συμμετοχές (16 στο Πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) με 2 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2018 11:55 #211976 by Lyricaldemon
Deal ΑΕΚ και Χουλτ!
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Σουηδού από τους... κιτρινόμαυρους που τα βρήκαν με τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη.

Θέμα ωρών και ανακοινώσεων είναι η μετακίνηση του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Η Ένωση είχε καταφέρει να φτάσει σε deal με τον Παναθηναϊκό έναντι ενός ποσού που δεν ξεπερνάει τις 200 με 250 χιλιάδες ευρώ ενώ δεν αποκλείεται στη συμφωνία να υπάρξει και αντάλλαγμα (σ.σ: Μεληκιώτης). Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί κι απ τους "πράσινους" αφού είναι πιθανό αν ικανοποιηθούν από τον ΠΑΟΚ και με παίκτες για τη μεταγραφή Κουρμπέλη να μη χρειάζονται και ποδοσφαιριστή στο deal με την ΑΕΚ.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή του η επιθυμία, παραμονής στην χώρα μας δηλαδή, έπαιξε μεγάλο ρόλο να ξεπεραστούν τα εμπόδια που είχαν προκύψει με τον ατζέντη του σχετικά με την αμοιβή του Σουηδού άσου στην ΑΕΚ. Ο Χουλτ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να προχωρήσει το θέμα αφού κατέστησε σαφές στον μάνατζέρ του ότι θέλει να παίξει στην ΑΕΚ και να συνεχίσει τη ζωή του στην Ελλάδα και την Αθήνα.

Αυτή θα είναι η τρίτη και λογικά τελευταία κίνηση ενίσχυσης της Ένωσης. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη αποκτήσει τους Μασούντ και Μοράν.

Σχετικά με το οικονομικό της υπόθεσης της συμφωνίας του Νίκλας Χουλτ με την ΑΕΚ τα δεδομένα είναι απλά και εντελώς διαφορετικά σχετικά με όσα κέρδιζε ο ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο κατ αρχήν είναι για 2.5 χρονιά (μένει πάντα να το δούμε όταν θα μπουν οι υπογραφές) και το ετήσιο κέρδος για τον Σουηδό θα είναι 300.000 ευρώ. Εκείνος αξίωνε αρχικά 350.000 αλλά τελικά συμφώνησε στην προσφορά της Ένωσης αφού ήταν μη διαπραγματεύσιμη από την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Για τους έξι μήνες που απομένουν όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Χουλτ θα κερδίσει 150.000 ευρώ από την ΑΕΚ που έχει κάνει αναμφισβήτητα ένα σούπερ deal!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2018 11:57 #211977 by Lyricaldemon
«Κλείνει» στην Σταντάρ Λιέγης ο Κουτρουμπής
Μια ανάσα από την Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται ο Γιώργος Κουτρουμπής ο οποίος εντός της ημέρας θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό τον προηγούμενο μήνα και βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας με το όνομά του να παίζει για τις Κοπεγχάγη και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τελικά ο ίδιος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτή είναι η Σταντάρ Λιέγης και βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο και την Λιέγη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2018 11:57 #211978 by Lyricaldemon
Ο ΠΑΟΚ παίρνει και τον Κουρμπέλη!
Ο Ελληνας μέσος οδεύει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και μέσα στην ημέρα αναμένεται να κλείσει οριστικά η μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ. Ολο το παρασκήνιο της μεταγραφής.

Την ώρα που ο Τιμπό Μουλέν έμπαινε στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, ο Παναθηναϊκός έλεγε «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με τον Ιβάν Σαββίδη να αποφασίζει να φέρει στη Θεσσαλονίκη και τους δύο παίκτες, αν και το αρχικό πλάνο έλεγε πως ο «Δικέφαλος» θα αποκτούσε μόνον τον έναν εκ των δύο.

Ο ΠΑΟΚ είχε στο τραπέζι δύο περιπτώσεις. Η μία του Τιμπό Μουλέν και η άλλη του Δημήτρη Κουρμπέλη. Τα εμπόδια στην περίπτωση του αρχηγού του Παναθηναϊκού έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Γάλλου, για τον οποίο κλείστηκαν εισιτήρια και κλήθηκε να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Εκείνη την στιγμή, λίγο μετά τις 01.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/’1) ο Παναθηναϊκός απάντησε θετικά και ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να προχωρήσει και σ’ αυτή τη μεταγραφή, καθώς είχε δεσμευτεί απέναντι στους «πράσινους» με την πρόταση του ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και την παραχώρηση του Μυστακίδη ως το καλοκαίρι και των Κάτσε, Κωνσταντινίδη (ελεύθεροι), με ποσοστό 50-50 συνυδιοκτησίας και για τις δύο ομάδες.

Στις 3 το πρωί ο Κουρμπέλης αποδέχθηκε προφορικά την πρόταση και οι «ασπρόμαυροι» κίνησαν τις διαδικασίες για να φέρουν τον ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη.

Στην Τούμπα περιμένουν μέχρι το μεσημέρι να έχει οριστικοποιηθεί η προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και ο Ελληνας μέσος να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει η μεταγραφή του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jan 2018 17:39 #212033 by Lyricaldemon
Στον Παναθηναϊκό οι Μυστακίδης, Κάτσε και Κωνσταντινίδης!
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά ο «δικέφαλος του βορρά» παραχωρεί στον Παναθηναϊκό τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη. Ποιοι οι όροι της συμφωνίας.

Η ανατροπή στο θέμα του Κουρμπέλη, φάνηκε προς στιγμή να «παγώνει» το θέμα της παραχώρησης των τριών ποδοσφαιριστών (Μυστακίδης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε) από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό.

Οι ποδοσφαιριστές το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) ενημερώθηκαν ότι τα θέματά τους θα προχωρήσουν, με μικρές αλλαγές σ’ ότι αφορά τον τρόπο ολοκλήρωσης των μεταγραφών.

Για τον Μυστακίδη δεν τίθεται κανένα θέμα, θα παραχωρηθεί με την κλασική μορφή του εξάμηνου δανεισμού.

Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, Κάτσε και Κωνσταντινίδης, θα παραχωρηθούν και αυτοί αρχικά ως δανεικοί, με τη διαμόρφωση της «οψιόν» (το αν θα παραμείνουν με συνιδιοκτησία στον Παναθηναϊκό) να αποφασίζεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Feb 2018 14:24 #212071 by Lyricaldemon
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για Κάτσε, Μυστακίδη

Ο Παναθηναϊκός λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και αυτός τη συμφωνία για την απόκτηση των Κάτσε και Μυστακίδη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.



Ο ΠΑΟΚ πρόλαβε τον Παναθηναϊκό στην ανακοίνωση της συμφωνίας για την παραχώρηση των Κάτσε και Μυστακίδη και λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς πράσινων.

Η ανακοίνωση του τριφυλλιού ανέφερε:

"Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας του Εργκους Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κάτσε γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στο Κόρτσε της Αλβανίας. Εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν απ΄όπου επέστρεψε το καλοκαίρι του 2017. Ο αμυντικός μέσος είναι διεθνής με την Αλβανία και στον Παναθηναϊκό θα παίξει ως δανεικός με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 και προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το 2014 έπαιξε δανεικός στον Πιερικό και το 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 ετών. Στον Παναθηναϊκό παραχωρήθηκε δανεικός έως τον Ιούνιο του 2018".



Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification