Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Παναθηναϊκός 2017-2018

01 Feb 2018 17:01 #212076 by Lyricaldemon
Ανακοίνωσε τον Κουτρουμπή η Σταντάρ Λιέγης
Η ελληνική ποδοσφαιρική παροικία στο Βέλγιο μεγάλωσε ακόμη περισσότερο καθώς η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Κουτρουμπή!



Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι πλέον... κάτοικος Λιέγης και οι άνθρωποι της Σταντάρ του είπαν το «καλώς ήρθες» στα ελληνικά! Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι 1.5 χρόνος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2018 19:24 #212156 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού ενάντια στον Παναιτωλικό για την 20η αγωνιστική της Superleague!

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε, Δώνης, Λούντ, Κουρμπέλης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Διούδης, Αυλωνίτης, Μυστακίδης, Ευαγγέλου, Μπουζούκης, Πίσπας, Κουλιμπαλί

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2018 22:17 #212158 by Lyricaldemon
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0
Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο ανήμερα των 110ων γενεθλίων του, αδυνατώντας να κάνει δώρο στον κόσμο του τη νίκη. Ο εξαιρετικός Βλαχοδήμος γλίτωσε το «τριφύλλι» από το χειρότερα, ντεμπούτο για Κάτσε, Μυστακίδη.



Ο Έργκους Κάτσε ντύθηκε στα πράσινα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και πήρε αμέσως φανέλα βασικού μετά και τον τραυματισμό του Φάνη Τζανδάρη που τον άφησε εκτός αποστολής.
Ο Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια του «τριφυλλιού», δεξί μπακ ο Γιόχανσον, αριστερό ο Ινσούα και ο Οικονόμου με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Κάτσε και Κουρμπέλης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Χατζηγιοβάνης και Λουντ στα άκρα, ο Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή ο Δώνης.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Κυριακίδη στην εστία. Δεξί μπακ τον Μαρινάκη, αριστερό τον Τσοκάνη και στόπερ τους Περέιρα-Μιχάι. Ντίας, Βασιλούδης και Πάουλο Μάρκος στον άξονα. Ρόσα, Κλέσιο στα «φτερά» και «φουνταριστός» ο Μοράρ.

Στα μέτρα του Παναιτωλικού

Ο Βιγιαφάνιες μένει πλέον αλλού, ο Χίλιεμαρκ επέστρεψε στην Γένοβα, ο Μoυνιέ είναι τραυματίας και «καθαρός» σέντερ φορ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει. Οποιαδήποτε ομάδα θα έρχεται στην Λεωφόρο και θα παίζει τόσο συγκεντρωμένα και τακτικά πειθαρχημένα όπως το έκανε στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός, θα βάζει δύσκολα, πολύ δύσκολα στο «τριφύλλι» που δεδομένα δεν διαθέτει την ποιότητα δημιουργικά για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε «κλειστές» άμυνες.
Το παιχνίδι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των φιλοξενούμενων και είναι ενδεικτικό του προβλήματος του Παναθηναϊκού, το γεγονός πως η μοναδική αξιόλογη φάση καταγράφηκε στο 24’ μετά από λάθος στην άμυνα του Παναιτωλικού αλλά ο Μιχαϊ πρόλαβε τον Δώνη στο τετ-α-τετ και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Πάντως η ομάδα του Δέλλα θα μπορούσε και εκείνη να ανοίξει το σκορ αλλά ο «κεραυνός» του Μοράρ στο 16’ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

«Κέρβερος» Βλαχοδήμος!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού άνοιξε και με την έναρξή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Μυστακίδη αντί του Κουρμπέλη. Ο Λουντ πέρασε στον άξονα, ο παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ στο «δεξί» φτερό αρχικά και στην συνέχεια στο πλευρό του Δώνη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα και είχε ένα πεντάλεπτο… φωτιά, στο οποίο θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Στο 57΄ ο Κλέσιο εντελώς μόνος του δεν μπόρεσε με κεφαλιά να νικήσει τον Βλαχοδήμο που πραγματοποίησε μια φανταστική επέμβαση.
Όπως και πέντε λεπτά αργότερα, όταν αρχικά απόκρουσε το σουτ του Ντίας και στην συνέχεια «έβγαλε» το τετ-α-τετ με τον Μαρινάκη.

Από το 75’ και μετά και ενώ ο Μυστακίδης του έδωσε πνοή, ο Παναθηναϊκός πίεσε περισσότερο, έβγαλε κυριαρχία αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Κυριακίδη. Λείπει η ποιότητα και είναι ολοφάνερο.
Ένα σουτ του Χατζηγιοβάνη στο 74’ και το γυριστό του Μυστακίδη στο 89’ που έβγαλε ο πορτιέρο των «καναρινιών» ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές των «πρασίνων» στο δεύτερο μέρος και κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2018 17:16 #212230 by A
Απορώ πως θα εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Βλαχοδημο. Δεν άξιζε τίποτα παραπάνω απο αυτό που πήρε.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2018 23:20 #212236 by Blood Prince

efane wrote: Απορώ πως θα εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Βλαχοδημο. Δεν άξιζε τίποτα παραπάνω απο αυτό που πήρε.


Με το ρόστερ που είχαμε στον πρώτο γύρο θα μπορούσαμε άνετα να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση καθώς χωρίς την αφαίρεση βαθμών θα ήμασταν στο -2 απο την πέμπτη Ξάνθη.

Φαντάσου να είχαμε το ρόστερ που είχαμε μέχρι τον Δεκέμβριο και να κερδίζαμε τον Παναιτωλικό !

Ο Αλαφούζος μέσω των συνεργατών του κατέστρεψε ακόμα περισσότερο την ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.Δεν του έφτανε η διακοπή της χρηματοδότησης και να σηκωθεί να φύγει,έπρεπε να μας αφήσει και χωρίς παίκτες.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2018 14:45 #212260 by Lyricaldemon
Ψάχνει νέα γραφεία ο Παναθηναϊκός μετά την έξωση!
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για νέα γραφεία όπου θα στεγαστεί η ΠΑΕ μετά την έξωση που του έκανε ο ιδιοκτήτης

Για νέα γραφεία ψάχνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την έξωση που έκανε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου. Οι «πράσινοι» οφείλουν επτά ενοίκια και ο εκμισθωτής αποφάσισε να κάνει έξωση.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ψάχνουν ήδη για χώρο που θα είναι μικρότερος από την στιγμή που έχουν μείνει κι ελάχιστοι υπάλληλοι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2018 19:21 - 10 Feb 2018 19:46 #212408 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Superleague!

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Τζανδάρης, Κάτσε, Λουντ, Μυστακίδης, Δώνης.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Διούδης, Άλτμαν, Αυλωνίτης, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Μπουζούκης, Πίσπας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2018 22:47 - 11 Feb 2018 16:51 #212413 by Lyricaldemon
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 2-1
Ο Πέδρο Κόντε «χτύπησε» ξανά και με δύο γκολ οδήγησε τον ΠΑΣ στη νίκη (2-1) απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος συνεχίζει χωρίς εκτός έδρας «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα! Τραγικό λάθος του Οικονόμου στο πρώτο τέρμα του Ισπανού.



Έτσι έπαιξαν

Ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια. Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ η τριπλέτα στα στόπερ. Μπουκουβάλας αριστερό μπακ χαφ και Καρανίκας δεξί. Γαρουφαλιάς, Γιάκος και Μανθάτης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Κόντε και Μπέτρα στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτίμησε να αλλάξει την τακτική της ομάδας του και να παίξει με 3-5-2. Ο Βλαχοδήμος υπερασπίστηκε την εστία του «τριφυλλιού». Κολοβέτσιος, Οικονόμου και Γιόχανσον η τριάδα στο κέντρο της άμυνας. Κάτσε, Τζανδάρης και Λουντ στην μεσαία γραμμή. Αριστερά ο Ινσούα, δεξιά ο Κουλιμπαλί. «Φουνταριστοί» οι Δώνης και Μυστακίδης που ξεκίνησε πρώτη φορά βασικός με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Δώρο» ο Οικονόμου, πάρτι ο «killer» Κόντε!

Ο Παναθηναϊκός πατούσε καλύτερα, είχε την κυκλοφορία της μπάλας και θα μπορούσε να κάνει το ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι αν ο Μυστακίδης δεν έχανε το άχαστο στο 6', όταν μετά την λάθος απομάκρυνση του Βελλίδη στο σουτ του Δώνη δεν κατάφερε σε κενό τέρμα να στείλει την μπάλα στο πλεκτό! Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του ματς αλλά όπως είναι γνωστό τους λείπει η ποιότητα στην δημιουργία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτιάξουν σημαντικές ευκαιρίες και να εκμεταλλευθούν το καλό κράτημα της μπάλας.

Όλα, όμως, άλλαξαν στο 30'! Ο ΠΑΣ με τον Κόντε άνοιξε το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε ένα ερασιτεχνικού επιπέδου «δώρο» του Οικονόμου. Ο στόπερ του «τριφυλλιού» έχασε την μπάλα ως τελευταίος παίκτης και ενώ ο Ισπανός ήταν στην πλάτη του. Ο Κόντε βγήκε στο... ξέφωτο μπαίνοντας με δύναμη στην διεκδίκηση και με ένα καταπληκτικό «χαϊδεμα» στην μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Βλαχοδήμου.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα και ψυχολογία και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Κόντε «χτύπησε» ξανά! Οι στόπερ του Παναθηναϊκού... κοιμήθηκαν, η μπάλα βρέθηκε στρωμένη μπροστά στον Ισπανό που με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση την έστειλε εκεί που δεν πιάνεται!
2-0 για τον «Άγιαξ», στην αποθέωση της διαφοράς του να έχεις έναν κανονικό και ικανότατο σέντερ φορ στην κορυφή της επίθεσής σου. «Μισές» φάσεις, ο Κόντε τις μετέτρεψε σε δύο γκολ, με εξαιρετικά «τελειώματα» που έβαλαν την ομάδα του σε ξεκάθαρο ρόλο οδηγού για το «τρίποντο».

Μείωσε σαν να μην... έγινε ποτέ!

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο γκολ είναι δεδομένο και τεράστιο. Το ρόστερ διαλύθηκε και ο Ουζουνίδης προσπάθησε να ξαναβάλει το «τριφύλλι» στο ματς με τους Χατζηγιοβάνη, Πίσπα και Άλτμαν. Ο ΠΑΣ έκανε εξαιρετική διαχείριση στο παιχνίδι, είχε το ματς στα μέτρα του αλλά οι «πράσινοι» μείωσαν στο 69' με αυτογκόλ του Γαρουφαλιά μετά από ατομική ενέργεια του Χατζηγιοβάνη από αριστερά και παράλληλο γύρισμα.Θα περίμενε κανείς αυτό το γκολ να... ξυπνήσει τον Παναθηναϊκό αλλά ήταν σαν να μην συνέβη ποτέ.

Οι «πράσινοι» δεν έφτιαξαν καμία φάση για να φτάσουν κοντά στην ισοφάριση, οι γηπεδούχοι δεν ένιωσαν καμία πίεση και κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους 2-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μία μεγάλη και δίκαιη νίκη για τον ΠΑΣ, ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2018 15:40 #212467 by Lyricaldemon
Με εντολή Αλαφούζου Ρώσος στόπερ στην Κ20!
Μετά από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός απέκτησε ως ελεύθερο τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό από την Ρωσία, Μόρις Νουσουέφ, ο οποίος προορίζεται για την ομάδα Νέων του «τριφυλλιού».

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην πήρε επιθετικό για να μπορεί ο Ουζουνίδης να κατεβάζει μια κανονική ομάδα, μπορεί το «τριφύλλι» να έχασε ότι πιο πολύτιμο είχε δημιουργικά στα ρόστερ αλλά... κατάφερε να κλείσει στόπερ από την Ρωσία για την ομάδα Νέων. Με εντολή Αλαφούζου οι «πράσινοι» υπέγραψαν με τον Μόρις Νουσούεφ. Τον 21 χρονο στόπερ που αγωνιζόταν στην Ουγγαρία. Ο Νουσούεφ έμεινε ελεύθερος από την ΜΤΚ Βουδαπέστης ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των “μικρών” ομάδων των Μάριμπορ, Φίτεσε και Γκόριτσα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2018 22:56 #212563 by Lyricaldemon
Νοκ-άουτ ο Μυστακίδης, μέχρι και «νυστέρι» ο Μολίνς!
Ο Γιάννης Μυστακίδης θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες ενώ ο Γκιγέρμο Μολίνς δύσκολα θα προλάβει άλλο ματς της σεζόν, καθώς είναι πιθανό ακόμη και το χειρουργείο!

Είναι που είναι τεράστιο το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στην επιθετική του γραμμή, τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο τα κάνουν ακόμη χειρότερα! Ο Γιάννης Μυστακίδης επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στον μηνίσκο μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε το εγχειρισμένο του γόνατο. Θα μείνει εκτός για τις επόμενες περίπου είκοσι μέρες και δεν θα είναι στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη που έβλεπε στο πρόσωπό του μια λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Άσχημα είναι τα μαντάτα και για τον Μολίνς. Ο Σουηδός που βρίσκεται στο εξωτερικό για το θέμα στους κοιλιακούς, θα συνεχίσει την θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σε 2-3 εβδομάδες. Πάντως, δεν αποκλείεται ακόμη και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, πάντως, δύσκολα θα προλάβει κάποιο από τα υπόλοιπα ματς της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Ο Γιάννης Μυστακίδης επανήρθε στην αγωνιστική δράση λίγο πριν το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό μετά από πλαστική προσθίου χιαστού και συρραφή έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Μαγνητική τομογραφία που έγινε λόγω συνεχιζομένων συμπτωμάτων στην περιοχή του μηνίσκου, έδειξε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής. Κατόπιν συνεννόησης του γιατρού του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκου με τον ομόλογό του του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, ο παίκτης επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό του μηνίσκου το Σαββατοκύριακο.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς πήγε στο εξειδικευμένο αθλητιατρικό κέντρο του Μονάχου για προβλήματα του βουβώνα, όπου εξετάστηκε και του συστήθηκε κατ' αρχάς συνέχεια της συντηρητικής αγωγής με τοπικές εγχύσεις και πρόγραμμα αποκατάστασης. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επαναξιολογηθεί μετά από 2-3 εβδομάδες, ενώ σε περίπτωση υποτροπής των συμπτωμάτων μπορεί να παραστεί αναγκαία η χειρουργική επέμβαση».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification