Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Παναθηναϊκός 2017-2018

23 Oct 2017 22:15 #207182 by Lyricaldemon
Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά δεν υπήρχε ΠΑΟ,ίσως και να έπαιρνε αποτέλεσμα η Λαμία αν έπαιζε επιθετικά!
Είναι κρίμα όλο αυτό που γίνεται με τον ΠΑΟ οφειλές,πρόεδρο ο οποίος είναι σε όλα κομπλέ να φεύγει βάζοντας μέσα την ομάδα,μεταγραφές οι οποίες δεν έπιασαν...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Oct 2017 17:09 #207225 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναικού ενάντια στην Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδος!

Εντεκάδα:Διούδης, Γιοχάνσον, Ινσούα, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Σιλά, Δώνης, Μουνιέ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας

Αναπληρωματικοί : Kότσαρης, Μόλινς, Λούντ, Χούλτ, Κολοβέτσιος, Σταϊκος, Μπουζούκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Oct 2017 20:11 - 24 Oct 2017 20:13 #207227 by Lyricaldemon
Διπλό με ανατροπή ο Παναθηναϊκός, 2-1 την Αναγέννηση

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης, ανατρέποντας το 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο. Μουνιέ και Μολίνς τα γκολ, έμειναν μετεξεταστέοι οι αναπληρωματικοί του Ουζουνίδη.



Επιτέλους, διπλό στην επαρχία… Έστω για τους ομίλους του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δεν προσφέρει άλλο κέρδος, αλλά όπως και να έχει τονώνει την αυτοπεποίθηση εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γιατί από την άλλη, οι περισσότεροι από τους αναπληρωματικούς που χρησιμοποίησε ο Ουζουνίδης δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και κινήθηκαν κάτω του μετρίου. Τόσο πολύ, ώστε ο προπονητής του Τριφυλλιού επιστράτευσε τους βασικούς Λουντ και Μολίνς για να έρθει το διπλό.

Σίγουρα, οι νεαροί και παίκτες όπως ο Ινσούα, ο Ευαγγέλου και ο Χατζηγιοβάνης πρέπει να κάνουν πολλά περισσότερα. Τουλάχιστον, ο Μουνιέ έδειξε ότι ανεβαίνει διαρκώς, σκόραρε και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του ντέρμπι.

Η Αναγέννηση, σε μία ενδεκάδα με πολλούς νεαρούς, πάλεψε το ματς και παραλίγο να πάρει την ισοπαλία. Μένει με την πίκρα, γιατί δεν απειλήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ήθελε ένα ιστορικό για αυτή, αποτέλεσμα.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
Ο Παναθηναϊκός έδειξε να υποτιμά τον αντίπαλο του με την έναρξη του ματς και το πλήρωσε αμέσως. Έτσι μόλις 14’ η Αναγέννηση προηγήθηκε στο σκορ. Ο Σούντουρα ξέφυγε από αριστερά και πάσαρε στον Πλαβούκο, ο οποίος από τη μικρή περιοχή πλάσαρε ανενόχλητος.

Η Αναγέννηση διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το 25’ και από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία. Στο 28’, ο Καμπέσας έκανε τη σέντρα, αλλά ο Χατζηγιοβάνης μόνο του στο δεύτερο δοκάρι, σούταρε άουτ. Στο 36’ ο Χατζηγιοβάνης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά απέκρουσε ο Γκέκας και στη συνέχεια, μετά το κόρνερ ο Μουνιέ αστόχησε στο δεύτερο δοκάρι.

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ο Παναθηναϊκός με την έναρξη άγγιξε την ισοφάριση… Στο 47’, ο Μουνιέ πάσαρε από αριστερά αλλά ο αφύλακτος Χατζηγιοβάνης κατάφερε να αστοχήσει. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν με καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Γιόχανσον σέντραρε από δεξιά και ο Μουνιέ με κρεμαστή κεφαλιά, ισοφάρισε.

Ο Ουζουνίδης με τις αλλαγές του έδειξε ότι ήθελε το δεύτερο γκολ, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει μπροστά, αλλά δεν είχε τρόπο να απειλήσει. Σε συνδυασμό με τη βροχή που γινόταν όλο και πιο έντονη, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρία, αλλά μέχρι τις καθυστερήσεις. Τότε, από την πάσα του Λουντ, ο Κισκαμπάνης δεν έδιωξε, ο Μολίνς βρέθηκε σε θέση βολής και εκτέλεσε για το 2-1!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2017 19:08 - 28 Oct 2017 21:28 #207645 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του ΠΑΟ απέναντι στον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Superleague!




Βλαχoδημος,Μολινς,Χιλιεμαρκ,Λουντ,Βιγιαφανες,Κουρμπελης,Κολοβετσιος,Χουλτ, Σιλά,Μολεδο, Κουλιμπαλι.

Στον πάγκο:Διουδης, Γιόχανσον,Κουτρουμπής,Ινσουα,Ρέις,Nούνιες,Καμπεσας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2017 22:10 #207650 by Lyricaldemon
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0
Κόντρα στα προβλήματά του, με μοναδικό στήριγμα τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως δεν... πεθαίνει! Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, επικράτησε 1-0 του κακού Ολυμπιακού (που πίεσε στο φινάλε για την ισοφάριση) με το γκολ του Βιγιαφάνιες και πλέον... βλέπει προς την κορυφή!



Χωρίς την παραμικρή έκπληξη η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προτιμώντας τον πιο ισορροπημένο Ρόμπιν Λουντ στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αντί του Άντονι Μουνιέ.

Ο Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Ο Χουλτ αριστερό μπακ, ο Κουλιμπαλί δεξί και ο Μολέδο με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Ο Σιλά και ο Κουρμπέλης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό «φτερό» ο Λουντ, δεξί ο Βιγιαφάνιες, ο Χίλιεμαρκ σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή του 4-4-1-1 ο Γκιγέρμο Μολίνς.

Στην αντίπερα «ερυθρόλευκη» όχθη ο Τάκης Λεμονής έδωσε φανέλα βασικού στους εξής: Ο Προτό υπερασπίστηκε την εστία των πρωταθλητών. Δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερό ο Κούτρης και ο Σισέ με τον Ένγκλες στο κέντρο των μετόπισθεν. Ρομάο και Οφόε το δίδυμο στο κέντρο του γηπέδου. Δεξί εξτρέμ ο Πάρντο, αριστερό ο Ανδρούτσος, ο Φορτούνης «δεκάρι» και «φουνταριστός» ο Εμενίκε που προτιμήθηκε αντί του Καρίμ.

Σούπερ αλλά άστοχος Παναθηναϊκός!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κατέθεσε περισσότερη ενέργεια πάνω στο χορτάρι, έβγαλε δεδομένα ανωτερότητα κόντρα στον Ολυμπιακό, ένα καλό δομημένο πλάνο για να επιβληθεί με πίεση ψηλά που έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους αλλά αυτή η υπεροχή του «τριφυλλιού» δεν καρποφόρησε εξαιτίας της αστοχίας και των πρόχειρων εκτελέσεων των παικτών του Ουζουνίδη στις καλές στιγμές που δημιούργησαν.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο τέταρτο μπήκαν... φορτσάτοι με την αύρα της Λεωφόρου και δημιούργησαν τρεις πολές καλές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 4' ο Χίλιεμαρκ έστειλε την μπάλα άουτ σε τετ-α-τετ, στο 11' ο Κουλιμπαλί με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει εστία ενώ στο 14' το δυνατό σουτ του Μολίνς βρήκε στα σώματα και πέρασε κόρνερ.

Το «τριφύλλι» με κορυφαίο τον Κουρμπέλη και τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες κερδισμένες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, επιβλήθηκε και στην συνέχεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό να ισορροπεί ανά διαστήματα αλλά να τα περιμένει όλα από τον Φορτούνη. Τόσο ο Ρομαό όσο και ο Οφόε ήταν... αλλού δημιουργικά, δεν κράτησαν μπάλα και οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν το ημίχρονο χωρίς να καταγράψουν τελική προσπάθεια προς την εστία του Βλαχοδήμου.Ο Παναθηναϊκός έφτιαχνε ρήγματα κυρίως από αριστερά με Χουλτ, Λουντ και τις συνεργασίες με τον Χίλιεμαρκ αλλά στο ανοιχτό γήπεδο αρκετές φορές δεν είχε την σωστή επιλογή. Επιλογή που βρήκε σε μια εξαιρετική ανάπτυξη στο 45' αλλά το σουτ του Λουντ απόκρουσε ο Προτό, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Κατά... Λουκά και το τέταρτο του Ολυμπιακού που βρήκε «τοίχο»!

Ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να πιέζει σχεδόν έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και στην πρώτη καλή στιγμή που πάτησε την αντίπαλη περιοχή κατάφερε να βρει αυτό που άξιζε από το πρώτο μέρος. Ο Λουντ έκανε σπουδαία ενέργεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα όπως έπρεπε και στο δεύτερο δοκάρι ο Βιγιαφάνιες μετά την απόκρουση του Προτό, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό και έβαλε... φωτιά στην Λεωφόρο!

Οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα, συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο του ματς αλλά στο 75'... κλάταραν! Θα ήταν αδιανόητο αν συνέβαινε το αντίθετο.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε την κόπωση του Παναθηναϊκού και τον έκλεισε στην περιοχή του. Οι «ερυθρόλευκοι» άσκησαν μεγάλη πίεση και χτύπησαν το πρώτο... καμπανάκι στο 78' με τον Καρίμ. Ο Βλαχοδήμος, όμως, απόκρουσε σωτήρια!

Ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Καρίμ βρήκε στον Μολέδο, στο δοκάρι και μετά στην αγκαλιά του Βλαχοδήμου!

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να πιέζει,ρίσκαρε όσο μπορούσε και στο 90' έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Εμενίκε. Ότι δεν κατάφερε ο Νιγηριανός, δεν το κατάφερε ούτε και ο Μουνιέ ένα λεπτό αργότερα με το πλασέ να περνά άουτ, το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Παναθηναϊκός πήρε τεράστια νίκη!

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Oct 2017 12:18 #207754 by Μάνος Γρυπάρης
άποιοι και εγώ μέσα τον αδικήσαμε τον Ουζουνίδη στην αρχή της χρονιάς. Το να ξεκινάς σεζόν με -2 και μετά να παίρνεις ντέρμπι με αυτή την άμυνα είναι μεγάλη υπόθεση. Και κυρίως δεν πανηγυρίζουμε αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Σχετικά με την άμυνα:
Ο Κολοβέτσιος τρέχει και στρίβει πιο αργά κι από μένα, ο Κουρμπέλης καμιά φορά χάνει τα μαρκαρίσματα, ο Hult είναι κανονικά μπακ-χαφ πάτησε τον Καρσελά και θα μπορούσε να σφυριχτεί πέναλτι και ο Βλαχοδήμος δεν έχει καλό άλμα/εξόδους. Εκεί που την έσωσε στη γραμμή είχαμε άγιο, άλλοι θα την έπιαναν στον αέρα.
Αυτοί με το ζόρι την βγάζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη είδατε πόσο για γέλια ήταν η άμυνα. Επειδή ο Emenike είναι άμπαλος και δεν βλέπει ούτε μαμούθ στα 5 μέτρα δεν πάει να πει ότι θα τους κάνουμε και ήρωες που κράτησαν το μηδέν. Ξήλωμα θέλουν οι περισσότεροι στην άμυνα. Αν έρθουν προσφορές ας τους πουλήσουνε το συντομότερο για να δοκιμάσουν άλλους. Θα βρουν σίγουρα πολύ καλύτερους ελεύθερους. Ο χειρότερος όλων είναι ο Κολοβέτσιος. Δεν υπάρχει καν στο γήπεδο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Nov 2017 20:44 #208016 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναικού ενάντια στον Αστέρα Tρίπολης για την 10η αγωνιστική της Superleague!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Nov 2017 23:54 #208024 by Lyricaldemon
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-0
Η... κατάρα των εκτός έδρας αγώνων επέστρεψε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, μετά τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων», έχασε στην Τρίπολη από τον Αστέρα (1-0), προβληματίζοντας ξανά με την εικόνα του.



Δέκα ματς στη Σούπερ Λιγκ και ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του. Οι «πράσινοι» είχαν ξεκάθαρο πρόβλημα στη δημιουργία στην Τρίπολη και στο τέλος, μια στιγμή αδράνειας και δύο κεφαλιές των γηπεδούχων ήταν αρκετές για να διαμορφώσουν το τελικό 1-0 και να χαρίσουν στην ομάδα του Παντελίδη μια μεγάλη νίκη, επαναφέροντας τον προβληματισμό στο «τριφύλλι».

Έτσι έπαιξαν

Ενδεκάδα που κερδίζει και παίζοντας μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο δεν αλλάζει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης εφάρμοσε στην Τρίπολη ένα από τα πιο γνωστά αληθινά κλισέ του ποδοσφαίρου. Ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε την ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Βλαχοδήμος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια. Χουλτ αριστερό μπακ, Κουλιμπαλί δεξί και ο Μολέδο με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Σιλά και Κουρμπέλης τα αμυντικά χαφ. Αριστερό «φτερό» ο Λουντ, δεξί ο Βιγιαφάνιες, ο Χίλιεμαρκ σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή του 4-4-1-1 ο Μολίνς.

Ο Αστέρας Τρίπολης του Σάββα Παντελίδη παρατάχθηκε με τον Αθανασιάδη στην εστία και διάταξη 4-2-3-1. Δεξιά στην άμυνα ο Κώτσιρας, αριστερά ο Γιαννούλης και ο Πασαλίδης με τον Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο των μετόπισθεν, Ιγκλέσιας και Μουνάφο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Καλτσάς δεξιά, Κυριακόπουλος αριστερά, Τόνσο επιτελικός και «φουνταριστός» ο Δουβίκας.

Μόνο κατοχή και από ουσία τίποτα!

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα χάλια του πρώτου ημιχρόνου της Λαμίας αλλά δεν ήταν και η ομάδα εκείνη που επιβλήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, δημιουργούσε ρήγματα, πρέσαρε ασφυκτικά και έφτιαχνε φάσεις, κυριαρχώντας πάνω στο χορτάρι. Το «τριφύλλι» είχε περισσότερο υπομονή στο παιχνίδι του, κυκλοφορούσε με μεγαλύτερη ηρεμία την μπάλα αλλά στο επιθετικό τρίτο δεν είχε τις λύσεις για να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες ήταν άριστα τακτοποιημένοι στον αγωνιστικό χώρο, είχαν εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και προσπάθησαν να χτυπήσουν στο επιθετικό τρανζίσιον, χωρίς όμως να έχουν τις κατάλληλες μεταβιβάσεις. Τόσο ο Χουλτ από αριστερά όσο και ο Βιγιαφάνιες από δεξιά ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ο Χίλιεμαρκ παίζοντας κοντά στον Μολίνς δεν κατάφερε να πάρει παιχνίδι στα πόδια του, με εξαίρεση την φάση του 32’ που ήταν και η μοναδική μεγάλη στιγμή στο πρώτο μέρος. Ο Σουηδός με καταπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Μολίνς αλλά το εναέριο σουτ του έμπειρου φορ πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Περάν τούτου ουδέν για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος στο 42’ αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Κουλιμπαλί (πιθανότατα θλάση) με τον Γιόχανσον.

Ιδανικός αυτόχειρας

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε. Ειδικά μετά το 60’ οι δύο ομάδες πήραν περισσότερα ρίσκα. Η είσοδος του Μουνιέ και του Καμπέσας έδωσαν ελάχιστα πράγματα δημιουργικά στον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τους Γκοντό και Μαντίντα που έκαναν αισθητή την παρουσία τους και έδωσαν δημιουργία. Μάλιστα ο Γκοντό θα μπορούσε να σκοράρει στο 64’ αλλά ο Βλαχοδήμος απόκρουσε το τετ-α-τετ.

Το «τριφύλλι» αν και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, απείλησε μόνο στο 52', με τον Μολέδο να πιάνει ανάποδο ψαλίδι και τη μπάλα να βγαίνει κόρνερ μετά από κόντρα, αλλά στο 72΄, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει το σουτ του Λουντ. Στο 86’ ήρθε η φάση που έκρινε το ματς υπέρ του Αστέρα Τρίπολης!

Η άμυνα του Παναθηναϊκού…κοιμήθηκε, ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στο δεύτερο ο αμαρκάριστος Μουνάφο έστειλε την μπάλα στο πλεκτό αμαρκάριστος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Nov 2017 13:08 #208038 by Blood Prince
Αυτοί έπαιξαν,αυτοί έχασαν.

Εγώ έχω σταματήσει να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια.Δεν θα καθίσω να σκάσω.Απλά γελάω όταν χάνουν απο καφενεία.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Nov 2017 21:44 #208343 by Lyricaldemon
Φύσσας: «Ζητώ σύνεση και ταπεινότητα απ' όλους»
Λίγο μετά την υπογραφή των 14 επαγγελματικών συμβολαίων από παιδιά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ο Τάκης Φύσσας μίλησε στο επίσημο site του «τριφυλλιού» και ζήτησε απ' όλα τα παιδιά σύνεση και ταπεινότητα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού:

«Η σημερινή ημέρα με την υπογραφή 14 επαγγελματικών συμβολαίων με ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι απλά η συνέχεια αυτού που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο όταν υπέγραψαν επτά παιδιά το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Θέλω να υπογραμμίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι στόχος μου δεν είναι τα πολλά και τα «μεγάλα» λόγια, ούτε να «ευλογώ τα γένια μου». Ζητάω σύνεση και ταπεινότητα από όλους, χαρά και εργατικότητα από τα παιδιά της ακαδημίας μας. Η φιλοσοφία μου είναι ξεκάθαρη: δημιουργία ολοκληρωμένων ποδοσφαιριστών, αξιοποίηση κάθε δυνατού στοιχείου όπως προστάζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, εύρεση ταλέντων.

Στην ακαδημία δουλεύουμε όλοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο στην ιεραρχία, με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού, έχοντας σταθερά το βλέμμα μας να «χτίσουμε» με όσο το δυνατόν πιο στέρεες βάσεις το μέλλον του συλλόγου.

Αυτή εδώ είναι μια αφετηρία για τους συγκεκριμένους 14 ποδοσφαιριστές. Για να φτάσουν στο στόχο τους θα χρειαστεί να υπερπηδήσουν πολλά εμπόδια και για να τα καταφέρουν θα απαιτηθεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη νοοτροπία.

Θα ήθελα αυτή η μέρα να είναι μέρα χαράς για τα παιδιά που θα τη θυμούνται όλη τους τη ζωή.».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification