cover photo

Μάνος Γρυπάρης (Manos)

Send Message
Add as Friend
Μάνος Γρυπάρης

About Me

Basic Information

Social Networks

 • Facebook profile

  <a href="http://www.facebook.com/manosgryparis" target="_blank" rel="nofollow">http://www.facebook.com/manosgryparis</a>
 • Twitter account

  <a href="http://www.twitter.com/manosgryparis" target="_blank" rel="nofollow">http://www.twitter.com/manosgryparis</a>
 • Skype

  <a href="mailto:hardcoregr@yahoo.com">hardcoregr@yahoo.com</a>

Player IDs

 • Steam ID

  <img src="http://steamcard.com/do/original/hardcoregr.png" align="top" alt="" />
 • PSN ID

 • Xbox Live gamertag

  <a href="http://www.xboxgamertag.com/search/HardcoreGR/" target="_blank"><img src="http://www.xboxgamertag.com/gamercard/HardcoreGR/oldxbox/card.png" align="top" alt="" /></a>

Contact Information

Member since
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 14:43
Last online
5 hours 49 minutes ago
 • Μάνος Γρυπάρης replied to the topic 'Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα' in the forum.
  2 hours 58 minutes ago

  Νέο ένταλμα σύλληψης του Σώρρα για βαρύτατα κακουργήματα

  [File Attachment: soras.jpg]

  Για σωρεία κακουργηματικών πράξεων διώκεται ο Αρτέμης Σώρρας και επτά στενοί του συνεργάτες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου.

  Σε βάρος του Σώρρα μάλιστα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή μετά από αίτημα της Εισαγγελέως αφού εκτός της βαρύτητας των αδικημάτων που του αποδίδονται, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» θεωρείται ύποπτος φυγής ενώ εξακολουθεί να είναι φυγόποινος μετά την καταδίκη του από δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή.

  Ανάμεσα στους επτά συνεργάτες του που κατηγορούνται βρίσκονται και δύο ελληνικής καταγωγής που ζουν στον Καναδά και δεν εμφανίστηκαν να δώσουν εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας ούτε μέσω συνηγόρου.

  Συγκεκριμένα, τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που τους αποδίδονται είναι:

  Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα απάτης και τετελεσμένη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

  Τα πλημμελήματα που κατά περίπτωση τους αποδίδονται είναι: Διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, ψευδής καταμήνυση, ψευδορκία μάρτυρα και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα

  Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα η απάτη συνίσταται στο ότι έπειθε τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές στο Δημόσιο και στις Τράπεζες με αποτέλεσμα να υποστούν βλάβη. Ενδεικτικά αναφέρεται πως από την μη καταβολή οφειλών 115 οφειλετών προς το ΙΚΑ το ποσό ανέρχεται στα 4 εκ. 700 χιλ. Ευρώ.

  Σε πανελλαδικό επίπεδο τα χρέη είναι ανυπολόγιστα καθώς μόνο τα μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" είναι 12 χιλιάδες ενώ είναι αόριστος ο αριθμός των υποστηρικτών.

  Όσον αφορά στα περίφημα ομόλογα της Ανατολής τα οποία ο Σωρρας πρόσφερε για να διαγραφεί το χρέος της χώρας , η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες πως η Τράπεζα της Ανατολής είχε εξαγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα αρχές του 20ου αιώνα. Οι μετοχές αυτές, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα έχουν μόνο συλλεκτική αξία και μηδενική πραγματική. Πωλούνται δε στο διαδίκτυο προς 75 ευρώ η μία. Όταν έγινε η μεταβίβαση της Τράπεζας Ανατολής ακυρώθηκαν όλες οι μετοχές και οι παλαιοί νόμιμοι δικαιούχοι αυτών απαίτησαν ως αποζημίωση για κάθε μία 200 κατοχικές δραχμές. Αργότερα, με το νόμο 18/1944 η νέα δραχμή ορίστηκε ότι ισοδυναμεί με 50 δισεκατομμύρια της κατοχικής.

  Για τις μετοχές-ομόλογα σημειώνει πως δεν αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα όπλα αλλά προϊόν απάτης ενώ χρησιμοποιούνται παράνομα ονόματα αξιωματούχων του Υπ.Οικονομικών. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ο Αρτέμης Σώρρας είχε απευθυνθεί σε μία ΔΟΥ και είχε ζητήσει να του πουν τι φόρος του αναλογούσε εάν προχωρούσε σε δωρεά 2 μετοχών της Τράπεζας ανατολής για τις οποίες ο ίδιος υποστήριζε ότι άξιζαν 2 δις ευρώ. Η απάντηση ήταν 13,5 εκ. ευρώ, μια εκτίμηση που ο "σωτήρας" της χώρας χρησιμοποίησε ως επιβεβαίωση των ισχυρισμών του πως διαχειρίζεται τις εν λόγω μετοχές συνολικής αξίας 600 δις δολαρίων.

  Το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς και αυτό της άπατης συνίστατο στις εισφορές των μελών που κατέβαλαν 5 ευρώ κάθε μήνα και 10 ευρώ για την εγγραφή τους στην "Ελλήνων Συνέλευσις".

  Τέλος από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης φαίνεται να έχουν σταλεί 5 χιλιάδες εξώδικα σε δημόσιες αρχές.

  Read More...

 • Μάνος Γρυπάρης added a photo for Mass Effect: Andromeda video review
  3 hours 54 minutes ago

 • Μάνος Γρυπάρης added new listing Mass Effect: Andromeda video review in Video Reviews.
  3 hours 55 minutes ago

  Απευθύνεται κυρίως στους hardcore fans της σειράς.

 • Μάνος Γρυπάρης added a photo for Star Wars Battlefront 2
  4 hours 8 minutes ago

 • Μάνος Γρυπάρης added a photo for Fallout Shelter σε PC και Xbox One
  5 hours 21 minutes ago

 • Μάνος Γρυπάρης added a photo for Syberia III
  yesterday

 • Μάνος Γρυπάρης added a photo for Syberia III
  yesterday

 • Μάνος Γρυπάρης added a photo for Destiny 2
  yesterday

 • Μάνος Γρυπάρης added a photo for Destiny 2
  yesterday

 • Μάνος Γρυπάρης added new listing Paprium: Beat ‘Em Up για το Mega Drive in Retro.
  yesterday

  Έρχεται σε cartridge...μετά από 27 χρόνια!

 • Μάνος Γρυπάρης created a new topic ' Paprium: Beat ‘Em Up για το Mega Drive' in the forum.
  yesterday

  [File Attachment: paprium-mega-drive-beat-em-up-game.jpg]

  Η εταιρεία ανάπτυξης WaterMelon Games πήρε την γενναία απόφαση να κυκλοφορήσει ένα νέο video game για την 16-bitη κονσόλα Mega Drive της Sega!

  Το παιχνίδι της ονομάζεται Paprium και είναι ένα Beat ‘Em Up το οποίο αναπτύσσεται για τέσσερα χρόνια. Είναι εμπνευσμένο από κλασικά Arcade Beat ‘Em Up, όπως τα Street of Rage 2 και Final Fight 2.

  Το σενάριό του είναι post-apocalyptic και περιλαμβάνει κλασικό αγνό ξυλίκι στους δρόμους με συμμορίες. Διεξάγεται στο έτος…8A2, σε μία εικονική πόλη που ονομάζεται Paprium και που εδρεύει ανάμεσα στη Σανγκάι του Τόκιο και την Pyongyang.
  Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

  www.youtube.com/watch?v=f3CTqTzkgZQ

  Οι ήρωες του παιχνιδιού είναι οι Tug, Alex και Dice. Θα κληθείτε να αποδώσετε δικαιοσύνη ενάντια στο καρτέλ ναρκωτικών Blu και να παραμείνετε ζωντανοί. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 24 levels, 5 χαρακτήρες, Co-op για έως και τέσσερις παίκτες και μια πληθώρα από game modes.

  Όλα αυτά σε ένα cartridge για το Mega Drive/Sega Genesis, μέσα σε κλασικό κουτί, με manual Αν δεν έχετε ακόμη την κονσόλα τότε προσπαθήστε να βρείτε μία για να μπορέσετε να το παίξετε! Το παιχνίδι είναι region-lock free και τρέχει σε όλα τα Mega Drive/Genesis της Ευρώπης και της Αμερικής.

  Read More...