cover photo

Μάνος Γρυπάρης (Manos)

Send Message
Add as Friend
Μάνος Γρυπάρης

About Me

Basic Information

Social Networks

 • Facebook profile

  <a href="http://www.facebook.com/manosgryparis" target="_blank" rel="nofollow">http://www.facebook.com/manosgryparis</a>
 • Twitter account

  <a href="http://www.twitter.com/manosgryparis" target="_blank" rel="nofollow">http://www.twitter.com/manosgryparis</a>
 • Skype

  <a href="mailto:hardcoregr@yahoo.com">hardcoregr@yahoo.com</a>

Player IDs

 • Steam ID

  <img src="http://steamcard.com/do/original/hardcoregr.png" align="top" alt="" />
 • PSN ID

 • Xbox Live gamertag

  <a href="http://www.xboxgamertag.com/search/HardcoreGR/" target="_blank"><img src="http://www.xboxgamertag.com/gamercard/HardcoreGR/oldxbox/card.png" align="top" alt="" /></a>

Contact Information

Member since
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 14:43
Last online
8 hours 38 minutes ago
 • Μάνος Γρυπάρης added a photo for Coolpad Max A8 4G
  18 hours 40 minutes ago

 • Μάνος Γρυπάρης added a photo for Coolpad Max A8 4G
  18 hours 41 minutes ago

 • Μάνος Γρυπάρης added new listing Coolpad Max A8 4G in Κινητά.
  18 hours 41 minutes ago

  Με δυνατές επιδόσεις και χαμηλό κόστος.

 • Μάνος Γρυπάρης added new listing Τα 'χεις παίξει; Επεισόδιο 4 in Editorial.
  yesterday

  Τα 'χεις παίξει? #4: Σενάρια, ελληνικά games, GTA 1, Fighting, mobile games κ.α.

 • Μάνος Γρυπάρης created a new topic ' Savage: Road to Darkness' in the forum.
  yesterday

  Savage: Road to Darkness
  Νέο ελληνικό 2D Platform έρχεται στο Steam!

  Το Savage: Road to Darkness είναι ένα indie 2D adventure/platform game από την ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Artcle Studio.

  Βασισμένο σε κλασικές gaming επιτυχίες όπως το Pang και το Ghost Goblins, σε συνδυασμό με την αγάπη για manga όπως το Naruto και το Hellboy, το Savage: Road to Darkness φιλοδοξεί να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία.

  Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο Oni Wani, ένα μυστηριώδες ανθρωπόμορφο ον. Το όνομα του στηρίζεται στην ομοιότητα του με έναν κροκόδειλο (Wani από Ιαπωνικά) και την δαιμονική του (Oni) φύση, η οποία σπέρνει το χάος σε οποιαδήποτε περιοχή βρίσκεται. Ο Oni Wanni αναγεννήθηκε από το Greater Tree της χαμένης ηπείρου, Akuma no Raruken (Νήσος του Διαβόλου), με την μνήμη του να έχει εξαφανιστεί πλήρως. Χαμένος χωρίς καμία ανάμνηση, το κενό που υπάρχει μέσα του φαίνεται να γεμίζει μόνο με ολοένα αυξανόμενη οργή και βία. Από το βαθύ αυτό μίσος που πηγάζει από την ίδια του την καρδιά, σφυρηλατεί ένα σπαθί. Ο Oni Wani θα εξερευνήσει νέες τοποθεσίες και θα αντιμετωπίσει περίεργα τέρατα, τα οποία θα του αποκαλύψουν την πραγματική του φύση.

  www.youtube.com/watch?v=iJvuHZIDgfI

  Ο παίκτης θα εξερευνήσει τις πανέμορφες τοποθεσίες της Akuma no Raruken, και θα χρησιμοποιήσει ένα πλήθος τεχνικών και όπλων για να ξεπεράσει όσα εμπόδια ορθώνονται μπροστά του. Διαλέγοντας από τεχνικές όπως Ninjutsu, Shinobigana και Shinobi Hidden, ο Oni Wani θα κάνει χρήση σπαθιών, πυροβόλων όπλων, και άλλων πολεμικών στοιχείων που θα εξασφαλίσουν την επιβίωση του.

  Η μεγαλύτερη δύναμη του Oni Wani είναι να χειραγωγεί την ενέργεια που περιβάλλει την νήσο, την λεγόμενη Chakra, και μέσα από αυτή να παράγει καταστροφικές ικανότητες που ονομάζονται Jutsus. Μέσω των Jutsus ο παίκτης θα μπορεί να δημιουργεί κλώνους
  του εαυτού του, να εκτοξεύει φλόγες, ακόμα και να μεταμορφώνεται και σε δράκο.

  Το Artcle Studio αποτελείται από 3 κεντρικούς developers, τον Manuel Romoleroux (Director and Level Designer), τον Luis Alberto Rodriguez (RP and Co-Director) και τον Γιώργο Χαρωνιτάκη (Programming / Unity development). Οι υπόλοιποι developers της ομάδας αποτελούν 2D artists και animators από όλο τον κόσμο, όπως ο Tim Yan (Καναδάς), ο Chavdar Yordanov (Βέλγιο), η Jean Tang (Κίνα) και ο Steve Whittingham (Ουαλία). Αυτό το σύνολο από διαφορετικά υπόβαθρα και κουλτούρες συντελεί στο να παράγεται ένα απεριόριστο πλήθος συναρπαστικών ιδεών, το οποίο ανυπομονούμε να φέρουμε εις πέρας.

  Το Savage: Road to Darkness πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα την Kickstarter καμπάνια του και θα χρειαστεί βοήθεια προκειμένου να ανθίσει και να φτάσει στην τελική μορφή που ονειρευόμαστε Το παιχνίδι αναμένετε να κυκλοφορήσει για PC / Mac και Linux, καθώς και για κονσόλες (βλ. Kickstarter stretch goals).

  Δείτε το προφίλ του στο Steam.

  Read More...

 • Μάνος Γρυπάρης added new listing Savage: Road to Darkness in Platform.
  yesterday

  Νέο ελληνικό 2D Platform έρχεται στο Steam!