Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ολυμπιακός 2016/2017

17 Feb 2017 11:54 #193909 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Με παλτά όπως Ρομάο και Βιάνα δε πας πουθενά. Να δω τι θα λέει πάλι ο Μαρινάκης άμα αποκλειστεί ο Ολυμπιακός, "θα αλλάξω την ομάδα" και τέτοια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Feb 2017 23:01 #194206 by Μάνος Γρυπάρης
Οσναμνισπορ - Ολυμπιακός
0 - 3


Σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο στην Αγκυρα κόντρα στην Οσμανλισπόρ, ο πρωταθλητής νίκησε 3-0 τους Τούρκους και πήρε πανηγυρικά την πρόκρισή του για τους "16" του Europa League. Δύο γκολ ο Ανσαριφάρντ, ένα ο Ελιουνούσι για τους Πειραιώτες.



Ναι, για 45 λεπτά ήταν κάτω του μετρίου, προσθέτοντας μία ακόμα αναιμική και υποτονική εμφάνιση στο ενεργητικό του τη φετινή σεζόν και έχοντας τους περισσότερους παίκτες του σε άσχημη βραδιά. Με μόλις δύο καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, με τεράστιο θέμα στο να κάνει παιχνίδι και να προωθήσει σωστά τη μπάλα από τη μεσαία γραμμή προς την επίθεση και με τους αμυντικούς να βγάζουν μεν φιλότιμο (ειδικά ο Μποτία) αλλά να πελαγοδρομούν σε αρκετές περιπτώσεις προσπαθώντας να αναχαιτίσουν τους επικίνδυνους Μπουφιμά, Γουεμπό, Ρεγκατέν και Εντιαγέ.

Και όμως, αυτός ο Ολυμπιακός που βύθισε στον προβληματισμό στον κόσμο του μένοντας για τρίτο σερί 45 λεπτό στο 0-0 απέναντι στην Οσμανλίσπορ εμφανίστηκε απίστευτα μεταμορφωμένος στο δεύτερο μέρος και βγάζοντας ενέργεια, ψυχή, πάθος αλλά και ωραίες προσωπικές ενέργειες έκανε τους Τούρκους να χάσουν τη γη κάτω από από τα πόδια τους και να υποστούν ένα κάζο μέσα στο σπίτι τους.




Με τον Φορτούνη να ανεβάζει στροφές και να κρατάει τη μπαγκέτα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να δικαιώνει τη διοίκηση του Ολυμπιακού που τον πίστεψε και επένδυσε πάνω του τον Ιανουάριο πετυχαίνοντας δύο γκολ (47, 86'), και τους Σεμπά και Ελιουνούσι να "χτυπούν" τους γηπεδούχους από τις πτέρυγες βγάζοντας φάσεις, οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο πήραν την πρόκριση για τους "16" του Europa League αλλά θριάμβευσαν με το εκκωφαντικό 3-0.



Σε όλους τους παραπάνω πρωταγωνιστές προσθέστε φυσικά τον Ανδρούτσο που ήταν η πρώτη αλλαγή του Μπέντο στο 66' αντί του Μάρτινς και στο 70' προσέφερε το highlight του ματς, με ονειρεμένη ντρίμπλα και ασίστ πάρε-βάλε για τον Ελιουνούσι που σκόραρε (το 2-0) ανήμερα των 29ων γενεθλίων του αλλά και τον Λεάλι. Ο Ιταλός επέστρεψε πρόσφατα κάτω από τα γκολπόστ μετά τον τραυματισμό του Καπίνο και απέναντι στους Τούρκους ύψωσε τεράστιο "απαγορευτικό" μπροστά στην εστία του, προχωρώντας σε 3 σπουδαίες επεμβάσεις (όλες στο δεύτερο μέρος) που δεν άφησαν την Οσμανλίσπορ να πιστέψει ούτε μία στιγμή πως θα έπαιρνε εκείνη την πρόκριση.



Εν κατακλείδι: ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσιάζει τη φετινή σεζον και απέχει παρασάγγας από αυτό που ονειρεύονται πολλοί φίλοι της ομάδας του ωστόσο στο πρώτο ματς που είχε τον χαρακτήρα "τελικού" πήρε ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη δείχνοντας χαρακτήρα και προσωπικότητα και ο Πάουλο Μπέντο συνεχίζει έστω και υπό αμφισβήτηση να έχει την ομάδα του μέσα και στους τρεις στόχους της και ενώ μπαίνουμε στην άνοιξη!

Συνθέσεις
Οσμάνλισπορ (Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς,Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο (66' Μπαγίρ), Εν' Ντιάιγ, Τσαγκιράν (74' Γκιουβέν), Ρεγκατέν (75' Ντελάρζ), Μάχερ, Μπιφουμά, Ουεμπό.

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Μάρτινς (66' Ανδρούτσος), Ρέτσος, Φορτούνης (86' Ρομαό), Ελιουνούσι (81' Μανθάτης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.


Στη φάση των 16 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας. Άλλη μια Τούρκικη ομάδα. Καλή επιτυχία και μακάρι να τα καταφέρει.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2017 01:46 - 10 Mar 2017 02:06 #194916 by Μάνος Γρυπάρης
Europa League: Στην Πόλη για την πρόκριση ο Ολυμπιακός



Ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Μπεσίκτας, και θα λύσει τις διαφορές του στον επαναληπτικό στην Πόλη την ερχόμενη Πέμπτη στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Μπεσίκτας, και θα λύσει τις διαφορές του στον επαναληπτικό στην Πόλη την ερχόμενη Πέμπτη στο Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με το Καμπιάσο ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού.

Στο 36΄ ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Καμπιάσο, ως κρυφός κυνηγός, άνοιξε το σκορ. Όμως, η κατάσταση άλλαξε στην επανάληψη. Η Μπεσίκτας προειδοποίησε στο 49΄, όταν ο Ταλίσκα έπιασε την κεφαλιά από κοντά και ο Λεάλι μόλις που κατάφερε να διώξει την μπάλα κόρνερ.

Στο 52΄ ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει, με την κεφαλιά του Μποτία να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Στο 53΄ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Λεάλι έστειλε την μπάλα στον Αμπουμπακάρ κι εκείνος αφού πέρασε τον Ρέτσο έκανε το 1-1.

Στο 64΄ ο Μποτία αποχώρησε λόγω τραυματισμού, και στο 70΄ έφυγε και ο Καμπιάσο λόγω κόπωσης. Στο 87’ ο Ντα Κόστα έκανε σωτήρια προβολή στο σουτ του Τοσούν, που είχε βγει απέναντι στον Λεάλι.

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (64' Ντα Κόστα), Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο (70' Μάρτινς), Μανθάτης, Φορτούνης (74' Μάριν), Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ
Μπεσίκτας (Σενόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Γκονούλ, Ανδριάνο, Τόσιτς, Μαρσέλο, Χάτσινσον, Αρσλάν (46' Οζιακούπ), Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Ταλίσκα (92' Ιλνερ), Αμπουμπακάρ (81' Τοσούν)


Πηγή: Skai.gr

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2017 15:57 - 10 Mar 2017 15:58 #194955 by Δημήτρης Χατζής
Το μήνυμα του Μαρινάκη για τα 92 χρόνια του Ολυμπιακού



"O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συμπληρώνει 92 χρόνια θρυλικής ιστορίας και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κοιτάζει με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη να κυματίζει στον πιο ψηλό ιστό.

Τα ιδανικά που στέριωσαν το Θρύλο, το πάθος, η αγνότητα που του έδωσαν τα χρώματα του, η θάλασσα που του έδωσε το χαρακτήρα του, οι θρύλοι των γηπέδων που φόρεσαν τα ιερά του χρώματα, έφτιαξαν την πιο αξεπέραστη αθλητική ιστορία και έκαναν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ συνώνυμο της δύναμης και της νίκης.

Με καθημερινό αγώνα και πίστη συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, για να κάνουμε υπερήφανη την Ελλάδα και τη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια".

Πηγή : Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2017 01:47 - 11 Mar 2017 01:49 #195016 by Δημήτρης Χατζής
Ανέβηκε στην 25η θέση της UEFA ο Ολυμπιακός

Μία θέση στη βαθμολογία της UEFA κέρδισε ο Ολυμπιακός μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπεσίκτας την Πέμπτη.

Οι "ερυθρόλευκοι" φιγουράρουν πλέον στην 25η θέση του πίνακα παραμένοντας φυσικά μακράν πρώτη ελληνική ομάδα στη σχετική λίστα.

Κάτω από τον Ολυμπιακό βρίσκονται παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Λιόν, ο Αγιαξ, η Λίβερπουλ και η Αντερλεχτ.

Πρώτη παραμένει η Ρεάλ ενώ ακολουθείται από την Μπάγερν Μονάχου, την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο.

Πηγή : Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2017 17:44 - 14 Mar 2017 17:47 #195209 by Δημήτρης Χατζής
Ο Βούζας έκοψε τον Καρντόσο και πήρε τον Σεμπά


Από το βράδυ της Δευτέρας (13/3) υπήρχε η αίσθηση ότι ο Σεμπά θα μπει στο αεροπλάνο, αφού κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, άρχισε ν' ανεβάζει ρυθμούς κάνοντας ό,τι περνούσε από το χέρι του για να δώσει το "παρών" στην Τουρκία.

Η προσπάθειά του έφερε αποτέλεσμα, καθώς ο Βασίλης Βούζας πείστηκε για την ετοιμότητά του και τον συμπεριέλαβε στην 20άδα που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (15/3, 10.00) στην Κωνσταντινούπολη. Το πιθανότερο πάντως είναι να καθίσει στον πάγκο και όχι να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Μαζί θα είναι και Καπίνο, έχοντας αφήσει πίσω τη θλάση του.
Αντιθέτως στους "κομμένους" ήταν ο Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός φορ αποκλείστηκε για λόγους τακτικής και δεν θα ταξιδέψει με τους υπόλοιπους. Προφανώς και η συγκεκριμένη επιλογή έχει να κάνει με το ότι ο Βούζας δεν τον έχει στις πρώτες του επιλογές, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε επί Μπέντο. Η επιλογή αυτή του υπηρεσιακού προπονητή των "ερυθρόλευκων" αφήνει μόνο τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή : Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2017 02:40 #195364 by Δημήτρης Χατζής
"Αντίο" στο όνειρο από Ολυμπιακό με "τεσσάρα" στην Τουρκία

Αντίο στο όνειρο για πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League με άδοξο τρόπο! Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα σχοινιά που τον έριξε η Μπεσίκτας στο πρώτο ημίωρο όταν και του έβαλε δύο γκολ και τον περιόρισε σε εντελώς παθητικό ρόλο, μείωσε σε 2-1 με τον Ελιουνούσι στο 31' και πίστεψε στο πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης μετά την αποβολή (απευθείας κόκκινη κάρτα) του Αμπουμπακάρ στο 39', όμως οι ερυθρόλευκες προσδοκίες ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου δεν βρήκαν ανταπόκριση από τους παίκτες του Βασίλη Βούζα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας όχι μόνο δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο δεύτερο 45λεπτο αν και με παίκτη παραπάνω αλλά δέχτηκαν άλλα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, με την Μπεσίκτας να φτάνει έτσι σε έναν θρίαμβο με 4-1 και να παίρνει το εισιτήριο για τους "8" πανάξια με συνολικό σκορ 5-2. Σε τραγική βραδιά ο Λεάλι που φέρει μεγάλη ευθύνη στα δύο γκολ του Μπάμπελ (το 2ο και το 3ο των γηπεδούχων) και σε άσχημη η τετράδα της ερυθρόλευκης άμυνας, με τους Καμπιάσο και Ελιουνούσι να ξεχωρίζουν στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο μέρος να μην υπάρχει κάποιος για να "βγει μπροστά" και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του στην προσπάθεια για δημιουργία και παραγωγή φάσεων.

Πηγή : Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2017 10:40 #195373 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μακράν ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων ετών. Με χάλια σχεδιασμό, με πωλήσεις σημαντικών παιχτών στη μέση της χρονιάς, χωρίς ικανά εξτρέμ, με χάλια άμυνα και με έναν άθλιο τερματοφύλακα, τον Λεαλι ο οποίος φέρει ευθύνη σε 3 γκολ χθες καθώς στο 1ο δεν βγήκε 2 φορές να μαζέψει την μπάλα ενώ μπορούσε και στην εξέλιξη της φάσης το έφαγε. Φταίει και στο 1-1 του πρώτου παιχνιδιού με την πάσα στον επιθετικό. Γενικά τραγική ομάδα, χωρίς πλάνο. Ο Ντα Κόστα όλο γιόμες κάνει όποτε τον βλέπω και χθες το παράκανε. Ποδόσφαιρο δεκαετίας '80, που να πας έτσι. Γενικά ο Μαρινάκης ετοιμάζει έξοδο προς Αγγλία και δεν τον νοιάζει τόσο η ομάδα, έβγαλε ότι έβγαλε και λογικά θα χαιρετήσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Mar 2017 21:35 - 17 Mar 2017 21:50 #195418 by Blood Prince
Αν και δεν πολυασχολούμαι με το ποδόσφαιρο,και γενικότερα με τα αθλητικά,κατά διαστήματα κοιτάζω βαθμολογίες και αποτελέσματα παιχνιδιών και χθές με το που έμαθα πως έχασε ο Ολυμπιακός με 4-1 έπαθα πλάκα.

Τελικά απ'οτι φαίνεται το Τούρκικο Πρωτάθλημα αξίζει και με το παραπάνω να βρίσκεται πιο πάνω στην κατάταξη απο το Ελληνικό.Ο Ολυμπιακός και στην φάση των 16 του europa που προκρίθηκε θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος.Πάντως στο Ελληνικό Πρωτάθλημα εξακολουθεί και κερδίζει άνετα τίτλους και έχει καταντήσει βαρετό.Βέβαια αυτό οφείλεται και στην αδυναμία των υπολοίπων ομάδων του πρωταθλήματος να τον ανταγωνιστούν.Φτάσαμε στο σημείο να είναι δεύτερος ο Πανιώνιος !

Είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα του αγώνα με την ομάδα μου τον Παναθηναϊκό αν δεν γίνουν επεισόδια και ολοκληρωθεί,αν και είμαστε outsider έτσι όπως έχουμε καταντήσει.Δεν μπαίνω στον κόπο καν να παρακολουθήσω αγώνα.Είμαι απο αυτούς που προτιμούν να παίζουν Fifa στο PC παρά να βλέπουν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση. B)

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2017 18:27 #195648 by Δημήτρης Χατζής
Ρεμί Γκαρντ: Ο "μαθητής" του Βενγκέρ που ρισκάρει


Ο Ρεμί Γκαρντ, ο οποίος εργάστηκε για τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Λιόν, ενώ πέρυσι κάθισε στον πάγκο της Άστον Βίλα, προσπέρασε στην κούρσα για να αναλάβει από τώρα το τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σταύρου Γεωργακόπουλου.

Ο 50χρονος κόουτς μάλιστα φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αποφάσισε να κινηθεί άμεσα μετά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με ορίζοντα όχι μόνο τη σεζόν που διανύουμε, αλλά και την επόμενη.

Πηγή : Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification