Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

12 Jan 2021 20:21 #244511 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι


Η Bethesda αποκαλύπτει ένα νέο παιχνίδι Indiana Jones, από την εταιρεία ανάπτυξης του Wolfenstein, MachineGames.

Η Bethesda ανέβασε ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter στο οποίο ανακοινώνει τον ερχομό ενός νέου Indiana Jones video game.

Την ανάπτυξη του game έχει αναλάβει η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης που μας έφερε το Wolfenstein, η MachineGames. Παρ’όλο που δεν εντάσσεται στην κατηγορία games που μας έχει συνηθίσει η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης, δεν είναι κακή επιλογή. Είναι γνωστό ότι Doctor Jones είναι ταγμένος ενάντια στους Ναζιστές.

Το νέο Indiana Jones θα εξιστορήσει μια νέα ιστορία που θα διαδραματίζεται στο ζενίθ τις καριέρας του διάσημου εξερευνητή. Διευθυντής παραγωγής θα είναι ο Todd Howard, γνωστός για τον ρόλο του ως director στα Elder Scrolls και Fallout. Ο ίδιος μάλιστα, είχε ρίξει πολλές σπόντες για την συγκεκριμένη κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση λέει ότι «υπάρχουν κάποια hints στο teaser”, κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα υπάρχουν. Δεν γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2021 01:14 #253638 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Todd Howard δήλωσε ότι είχε παρουσιάσει ένα παιχνίδι Indiana Jones στο δημιουργό George Lucas από το 2009. Τότε δεν κατάφερε να προχωρήσει, αλλά πλέον θα βοηθήσει στο project, γεγονός για το οποίο δηλώνει "υπερενθουσιασμένος". Είναι fan της σειράς και έχει στο δωμάτιό του ρέπλικες, όπως το Ark of the Covenant από το Raiders of the Lost Ark. Πρόσθεσε επίσης ότι η εταιρεία ανάπτυξης Machine Games είναι καλή επιλογή γιατί έχει άριστους  developers  και αφηγητές.Το Indiana Jones θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες Xbox.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Dec 2022 09:11 #267840 by Nikos Georgopoulos
Ο Howard το ήθελε από το 2009



Ο Todd Howard, director της Bethesda, δήλωσε ότι η ανάπτυξη ενός Indiana Jones game, είναι κάτι με το οποίο φλερτάρει από το 2009.
Ο Todd Howard έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο podcast του Lex Fridman, κατά τη διάρκεια της οποίας ο διευθυντής και ο εκτελεστικός παραγωγός της Bethesda είπε: «Το Raiders [of the Lost Ark] εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών, χωρίς συζήτηση, η καλύτερη ταινία που υπήρξε ποτέ. Την είδα όταν ήμουν νεότερος». Πρόσθεσε ότι ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα ήταν πάντα στη «λίστα» των πραγμάτων που έπρεπε να κάνει: στον βαθμό που το έβαλε για πρώτη φορά πριν από 13 χρόνια.



«Είχα παρουσιάσει ένα concept παιχνιδιού Indiana Jones στον George Lucas», είπε ο Howard. «Συνάντησα μερικούς ανθρώπους εκεί και τους παρουσίασα το 2009 αυτό το concept του Indiana Jones και κάπως η συμφωνία κατέρρευσε". Η LucasArts ήθελε να κάνει publish οποιοδήποτε παιχνίδι Indiana Jones: η Bethesda θεωρούσε τον εαυτό της ως publisher . «Δεν είχα πραγματικά την ομάδα για να το κάνω και ξέρετε ότι τελικά φτιάξαμε το Skyrim». Ο Howard πρόσθεσε: «Μπορείς να μιλήσεις για τον κόσμο του Indiana Jones, αλλά σημασία έχει ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας. Εμπεριέχει πολλά διαφορετικά πράγματα που θέλαμε να κάνουμε σε ένα παιχνίδι. Είναι ένα μοναδικό παιχνίδι».

Θεωρεί επίσης την MachineGames, εταιρεία ανάπτυξης του Indiana Jones (και του Wolfenstein) ως "Την κατάλληλη για το Indiana Jones ως προς την αφήγηση της ιστορίας και πως θα την καταγράψει. Αν σας αρέσει η σειρά Indiana Jones τότε το παιχνίδι είναι μια ερωτική αποστολή προς τον Indiana Jones".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2022 09:00 #267860 by Nikos Georgopoulos
Μεταγραφή ο lead designer των The Darkness και Chronicles of Riddick



Ο Jens Andersson, lead designer της Starbreeze Studios στο The Darkness και το Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, εργάζεται πλέον στην εταιρεία ανάπτυξης MachineGames, η οποία αναπτύσσει το νέο Indiana Jones για λογαριασμό της Bethesda.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2023 09:25 #271746 by Nikos Georgopoulos
Θα ειναι PC & Xbox exclusive!



Ο Pete Hines, αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing της Bethesda, κλήθηκε σήμερα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού των ΗΠΑ (FTC) για να καταθέση στην ένσταση εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft. Η Αμερική εξετάζει την υπόθεση για να δει για ποιο λόγο τα games της Bethesda είναι console exclusives, δηλαδή κυκλοφορούν μόνο σε PC και κονσόλες Xbox.
Ο Hines είπε ότι το Indiana Jones θα κυκλοφορήσει μόνο για PC και Xbox Series X/S. Το δικαστήριο είπε πάντως ότι ένα πολυετές συμβόλαιο για το Indiana Jones που αφορούσε όλες τις κονσόλες, τροποποιήθηκε από την Microsoft, όταν αυτή εξαγόρασε την Bethesda κι έτσι έκανε το παιχνίδι αποκλειστικό. Το Indiana Jones ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο 2021 και μάθαμε τότε ότι ήταν σε ανάπτυξη από την MachineGames, ομάδα ανάπτυξης που αποτελείται από developers του Wolfenstein της idSoftware. Κατά τα άλλα δεν μάθαμε σε ποιες πλατφόρμες επρόκειτο τότε να κυκλοφορήσει το Indiana Jones. Πάντως σίγουρα αν το δικαστήριο αντιληφθεί προθέσεις της Microsoft να κάνει στο μέλλον console exclusives όλα τα games της Bethesda και της Activision, τότε ίσως η απόφαση για εξαγορά να βγει εις βάρος της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Dec 2023 21:07 #274039 by Nikos Georgopoulos
Disney: "Το ότι το Indiana Jones θα είναι Xbox exclusive δεν είναι υπερβολικά αποκλειστική κίνηση"




Επικό gaslighting.

Ο υπεύθυνος του gaming τμήματος της Disney Sean Shoptaw δήλωσε ότι "το να είναι Xbox exclusive το Indiana Jones δεν είναι υπερβολικά αποκλειστική κίνηση".

Σύμφωνα με το Axios , η Microsoft ζήτησε από την Disney να επαναδιαπραγματευετεί τους ως της συμφωνίας μόλις ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Bethesda. H Microsoft ήθελε να γίνει νέα συμφωνία ώστε το παιχνίδι να μην έρθει στο PlayStation, αλλά μόνο σε PC και Xbox. Ο Shoptaw δήλωσε ότι το Xbox είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές για games, οπότε η Disney δεν ένιωσε ότι είναι υπερβολικά αποκλειστική κίνηση: "Θεωρούμε ότι και πάλι θα φτάσει σε μεγάλο μέρος των ανθρώπων και θεωρούμε επίσης ότι οικονομικά και στρατηγικά για το παιχνίδι έβγαζε νόημα εκείνη την περίοδο."

Το Indiana Jones βρίσκεται σε ανάπτυξη στην Machine Games (Wolfenstein) και ο Shoptaw δήλωσε ότι "η Bethesda τους έκανε μία αρκετά καλή πρόταση για την έκδοση του Indiana Jones που ετοιμάζει."

Το Indiana Jones θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox Series X, χωρίς ακόμα να υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2024 10:38 #274578 by Nikos Georgopoulos
Παρουσίαση στις 18 Ιανουαρίου



Η Microsoft θα παρουσιάσει το Indiana Jones στις 18 Ιανουαρίου σε ένα Xbox Developer Direct, στο οποίο θα μάθουμε ακόμη τα σχέδιά της για τις κονσόλες Xbox μέσα στο 2024 και νεότερα για τα Hellblade 2, Avowed και Ara: History Untold.
Για το Indiana Jones θα δούμε 10 λεπτά βίντεο από την Bethesda, που θα περιέχει τόσο gameplay, όσο και σχόλια από τους developers. Το Indiana Jones θα κυκλοφορήσει για Xbox και PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2024 21:02 #274620 by Nikos Georgopoulos
Το όνομα του παιχνιδιού



Η LucasFilm κατοχύρωσε διάφορα domains τον Ιανουάριο και ένα από αυτά είναι το Indiana Jones and the Great Circle, το οποίο πιστεύεται ότι είναι το όνομα του νέου παιχνιδιού με τον Indiana Jones.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jan 2024 10:37 #274731 by Nikos Georgopoulos
Indiana Jones gameplay video




Η Machine Games και η Bethesda ανακοίνωσαν μέχρι και περίοδο κυκλοφορίας.

Η Machine Games και η Bethesda παρουσίασαν το νέο Indiana Jones and the Great Circle, λέγοντας μάλιστα ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Φυσικά ο Indiana Jones έχει πάρει σάρκα και οστά υπό την μορφή του Harrison Ford. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν διάφορα όπλα, μεταξύ των οποίων και το πασίγνωστο μαστίγιο του ήρωα, ενώ θα κληθείτε να λύσετε και διάφορους γρίφους. Θα υπάρχει κάμερα πρώτου προσώπου, αλλά σε ορισμένες σκηνές, όπως για παράδειγμα όταν σκαρφαλώνετε, θα αλλάζει σε τρίτου προσώπου, ώστε να σας δώσει μια καλύτερη αίσθηση του χώρου γύρω σας.



Στο βίντεο της Machine Games παρουσιάζονται και στοιχεία για το σενάριο, όπως η σχέση του Indiana Jones με άλλους χαρακτήρες. Δεν θα τα αναφέρουμε για λόγους spoiler . Πάντως η πλοκή θα έχει αρκετό χιούμορ και τα γραφικά εκ πρώτης όψεως δείχνουν εκπληκτικά.

Επίσης, η Machine Games ανακοίνωσε ότι το Indiana Jones and the Great Circle θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για PC και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2024 10:06 #275772 by Nikos Georgopoulos
O Todd Howard ίσως έχει κάνει tease 2 Fallout projects που δεν έχουν ανακοινωθεί




Μέσω μιας συνέντευξης.

Ο Todd Howard σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Kinda Funny Games (κανάλι στο YouTube), ίσως έχει κάνει tease δύο projects που δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά είναι σχετικά με το Fallout.

Όταν ο Howard ρωτήθηκε αν η Bethesda σκοπεύει να κάνει περισσότερα third-party collaborations όπως έκανε με την Obsidian και την New Vegas το 2010, εκείνος απάντησε: «Κοιτάμε τι κάνουμε με το franchise και τότε θα πούμε, νιώθουμε καλά για το -δεν μπορώ να το αποκαλύψω ακόμα- αλλά αυτή είναι η διαδρομή μας για το Fallout franchise: θα γίνει η σεζόν 2, τι θα κάνουμε στο mobile, τι θα κάνουμε στο 76;» O Howard συνέχισε υπονοώντας τι μπορεί να είναι τα projects του Fallout που δεν έχουν ανακοινωθεί, προσθέτοντας: «Τι κάνουμε με αυτό το πράγμα, τι κάνουμε με αυτό το άλλο πράγμα και πότε θα πέσουν αυτά; Αν μπορούσα να σφίξω τα δάχτυλά μου και να τα έχω όλα έτοιμα, θα το έκανα. Αλλά το κύριο πράγμα είναι πώς θα τα παραδώσω σε υψηλό επίπεδο ποιότητας, αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό».



Σχετικά με την πιθανότητα για ένα collab με άλλη εταιρεία, ο Howard είπε: «Πάντα είχαμε αυτές τις συζητήσεις. Κάναμε πολλά πράγματα για τη σειρά. Μπορεί να μοιάζει σαν, ε, δεν κυκλοφόρησε κάποιο νέο game, αλλά προσθέσαμε content στο 76 για τη σειρά, το 76 θα έχει ένα μεγάλο map expansion που έρχεται αυτό το καλοκαίρι με το Skyline Valley». Ο Howard είπε, επίσης, ότι δεν μετανιώνει που δεν κυκλοφόρησε κάποιο άλλο game για να αξιοποιήσει τη δημοσιότητά της σειράς, αλλά αντίθετα είναι χαρούμενος που περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν το Fallout 76. Η Bethesda κυκλοφόρησε το next-gen update για το Fallout 4 με βελτιώσεις στο performance και στην ποιότητα για το 2015 game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification