Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ολυμπιακός 2016/2017

29 Jul 2016 11:32 - 29 Jul 2016 11:33 #185499 by Blood Prince
Εδώ θα μπορούμε να συζητάμε για τα νέα που αφορούν την ομάδα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν.


File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2016 18:51 - 04 Aug 2016 04:08 #185534 by Blood Prince
Ολυμπιακός - Χάποελ Μπερ Σεβά 0-0

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο "Καραϊσκάκη" και έκανε τη ζωή του δύσκολη ενόψει της ρεβάνς του Ισραήλ σε μία εβδομάδα. Μέτρια εμφάνιση και λιγοστές καλές φάσεις από τους "ερυθρόλευκους".



Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το θέμα στο ματς δεν ήταν τα συστήματα, ούτε η διάθεση. Το θέμα ήταν ο ρυθμός. Και αυτό στο τέλος του Ιούλη είναι κομματάκι δύσκολο να βρεθεί σε μία ομάδα που δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε επίσημο αγώνα στα μέσα του καλοκαιριού. Ο Φορτούνης, αγωνιζόμενος στον άξονα, πήρε πρωτοβουλίες στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό κομμάτι (έκανε την πρώτη τελική του Ολυμπιακού στο ματς στο 20') όμως ήταν φανερή η έλλειψη συνέπειας στην προσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός του πρώτου μέρους ήταν τυχερός σ' ένα κομμάτι. Η Χάποελ ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Παρά το γεγονός ότι βγήκε αρκετές φορές και πάτησε περιοχή δεν είχε εκείνο το επίπεδο αυτοματισμών και τεχνικής για να την οδηγήσουν σε καλή τελική προσπάθεια. Οι "ερυθρόλευκοι", που στο 37' έχασαν τον Σιόβα λόγω τραυματισμού, άρχισαν σιγά-σιγά να κατανοούν ότι τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα από όσο είχαν φανταστεί.

Επειδή δεν άλλαξε κάτι δραστικά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βίκτορ αποφάσισε να πάρει μεγάλα ρίσκα ολοκληρώνοντας τις αλλαγές του ήδη από το 63'. Μέσα λοιπόν ο Τσόρι, μέσα και ο Μπουχαλάκης, καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι δύο αλλαγές αφορούσαν το χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ολυμπιακός δεν είχε δημιουργία.

Δεν είχε όμως ούτε στη συνέχεια παρά το γεγονός ότι κάποιοι χώροι βρέθηκαν. Οι πάσες όμως δεν ήταν οι ενδεδειγμένες, ο Ολυμπιακός έπασχε πολύ σ' αυτό το κομμάτι και μοιραία δεν δημιουργήθηκαν κλασικές φάσεις. Η Χάποελ αμύνθηκε μαζικά αλλά αποτελεσματικά παίζοντας πολλές φορές και με το χρόνο, το 0-0 έτσι και αλλιώς τη βόλευε.

Η πρώτη-αλλά και τελευταία-πολύ καλή ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 89' από τα πόδια του Μιλιβόγεβιτς ο οποίος σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή για να αποκρούσε πολύ ωραία ο Γκόρες. Απάντησαν οι Ισραηλινοί με το σουτ του Νουακέμε που έβγαλε ο Καπίνο. Το μηδέν στην άμυνα, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ήταν το πλέον σημαντικό ενόψει της ρεβάνς και ας μην ήρθε η νίκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας (λ.τ. 39' Ντα Κόστα), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (63' Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Ντουρμάζ (58' Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Χάποελ Μπερ Σεβά: Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Ουίλιαμ Σοάρες, Νταβιτζάντα, Μπάρντα, Ταά, Μπρουν, Μέλικσον (76' Ράντι), Νουακέμε, Όγκου.


File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2016 00:13 #185552 by Γιώργος Φιλίππου
Δεν το βλέπω να παίρνει φέτος πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!


Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2016 00:57 #185557 by Θανάσης Ελευθερουδάκης
Μακάρι. Να αποκλειστεί και από την Ευρώπη να χάσει τα φράγκα και να δούμε ένα πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2016 01:37 #185561 by CorporateB
Η αλήθεια είναι πως από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα από φιλικά και ένα επίσημο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δείχνει αρκετά αδύναμος σε σχέση με τον Παοκ. (έχω δει όλα τα παιχνίδια από ΟΣΦΠ, ΠΑΟ,ΠΑΟΚ, ΑΕΚ). Μακάρι, αν και ολυμπιακός, να χάσει το πρωτάθλημα φέτος έτσι για αλλαγή.
Εννοείται πως θα ήθελα να δω πρωταθλητή ΠΑΟΚ/ΑΕΚ μόνο και μόνο επειδή έχουν άπειρα χρόνια να χαρούν, οπότε θα ήταν μεγάλη (και σεβαστή) η χαρά τους! (Κανένα hate προς τον ΠΑΟ)
Φέτος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ στραβά και δεν το λέω μόνο από την μεριά του αγώνα με την Χάποελ που ήρθε 0-0.
Έφυγε ο Γέο, έφυγε ο Coach την δεύτερη μέρα της προετοιμασίας, μεταγραφές (σοβαρές) δεν έγιναν, λάθη της προηγούμενης χρονιάς δεν διορθώθηκαν, παίκτες που φαίνεται ότι παίζουν "βυσματικά" συνεχίζουν και παίζουν.
Κάτι πάει λάθος στην ομάδα και δυστηχώς δεν ξέρουμε τι φταίει. (αν και μέσα σε άκρες, όσοι ασχολούμαστε, ξέρουμε, απλά δεν τον έχουν κατονομάσει. βλέπε τον Γέο που δεν ήθελε να πει όνομα).
Από την άλλη ο Μαρινάκης δεν λέει να πάρει 2 παίκτες "αξίας" (δλδ να τα σκάσει, βγουν δεν βγουν) και είναι σαν να μας κοροϊδεύει.
Δεν γίνεται εμείς που πέρνουμε 400-500 ευρώ τον μήνα να δίνουμε 200 ευρώ για τον Ολυμπιακό και αυτός που υποτείθεται ότι τα έχει, να μην δίνει....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Aug 2016 23:44 - 04 Aug 2016 04:14 #185770 by Blood Prince
Χάποελ Μπερ Σεβά - Ολυμπιακός 1-0

Ο Ολυμπιακός υπέστη το κάζο της δεκαετίας από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ αφού ηττήθηκε με 1-0 και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τραγικοί οι "ερυθρόλευκοι" για δεύτερο συνεχές παιχνίδι, αποκλείστηκαν δίκαια από μία μετριότατη και άτεχνη ομάδα.



Η εικόνα του αγώνα

Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου ήταν άτολμος. Μπορεί και φοβισμένος. Δεν φοβόταν βέβαια το μετριότατο αντίπαλο αλλά το δικό του κακό εαυτό, τις αντιδράσεις του, το χαμηλό επίπεδο της ετοιμότητάς του.

Με το 4-2-3-1 και τους Φορτούνη και Τσόρι στο αρχικό σχήμα, ο πρωταθλητής θα μπορούσε να γίνει, θεωρητικά, επικίνδυνος, να παίξει κάθετα και να πιέσει. Στην πραγματικότητα τίποτα από αυτά δεν συνέβη στο πρώτο 45λεπτο κατά το οποίο οι παίκτες του Βίκτορ δεν απείλησαν παρά ελάχιστα. Το σουτ του Μπουχαλάκη (πολύ έξω από την περιοχή) ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν.

Η Χάποελ αντιλήφθηκε μετά το 30' ότι ο Ολυμπιακός έδειχνε σημάδια...χαλαρότητας και δοκίμασε δύο καλά σουτ (και αυτά εκτός περιοχής) τα οποία δεν προβλημάτισαν τον Καπίνο (ο οποίος είχε αντιδράσει καλά και στο σουτ του 10' από τον Μπίτον) Ο φόβος φυλούσε τα έρμα και για τους δύο.

Ο Βίκτορ άλλαξε αρκετά πράγματα στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο Φιγκέιρας τραυματίστηκε και αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και στη συνέχεια ο Τσόρι έδωσε τη θέση του στον Μαζουακού. Αυτά ως προς το σχήμα γιατί ως προς την εικόνα ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε.

Ενας Ολυμπιακός παθητικός, χωρίς εμπνεύσεις και εμφανώς κουρασμένος από το 70' και μετά ήταν σαν να περίμενε το μοιραίο. Και αφού δεν ήρθε στη φάση του 56' όταν ο Νουακέμε εξέθεσε την άμυνα των "ερυθρόλευκων" αλλά νικήθηκε από τον Καπίνο, ήρθε στο 79' οταν ο Τζέντεκ εκτέλεσε σχεδόν μόνος του από το ύψος της περιοχής για το 1-0!

Το "τρεχάτε ποδαράκια μου" στο τελευταίο δεκάλεπτο (με την εσπευσμένη είσοδο του Πουλίδο στο ματς) ήταν η μόνη λύση. Αλλά όπως συνήθως συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις η...πρεμούρα δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

MVP

Ο σκόρερ Τζέντεκ θα γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Χάποελ Μπερ Σεβά αφού με το δικό του γκολ η πρωταθλήτρια Ισραήλ θα παίξει, όπως και να έχει, σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν το λες και λίγο αυτό.

Aδύναμος Κρίκος

ΟΛΟΣ ο Ολυμπιακός. Και όταν λέμε ΌΛΟΣ, το εννοούμε. Διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες. Εντελώς ανέτοιμος ο οργανισμός του πρωταθλητή γι' αυτές τις δύο αναμετρήσεις σε όλα τα επίπεδα. Η ιστορία θα γράψει ότι ο Ολυμπιακός σε δύο παιχνίδια με τη Χάποελ δεν πέτυχε ούτε γκολ.

Σχόλιο

Οπως έστρωσε κοιμήθηκε ο Ολυμπιακός, θα έλεγε κανείς ότι τον τιμώρησε το ίδιο το ποδόσφαιρο. Μεταγραφές αμφιβόλου ποιότητας, αλλαγή προπονητή λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας, καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων στην ενίσχυση. Ετσι χτίστηκε αυτό το σκηνικό της κατάρρευσης. Αλλά φυσικά το εξιλαστήριο θύμα έχει ήδη βρεθεί. Μην αμφιβάλλετε ότι αυτό θα είναι ο Βίκτορ.

Χάποελ: Γκόρες, Μπίτον, Βίτορ, Τζέντεκ, Νταβιτζάντα, Χομπάν, Μπρουν (66' Ράντι), Όγκου, Μέλικσον (83' Τάχα), Μπάρντα (61' Λούσιο), Νουακέμε.

Oλυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας (51' λ.τρ Μανιάτης), Μποτία (80' Πουλίδο), ΝταΚόστα, ΝτεΛα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ντομίνγκες (60' Μαζουακού), Ιντέγε.


File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2016 04:20 #185786 by Μάνος Γρυπάρης
Κακός αποκλεισμός. Όπως την πατήσαμε πέρυσι με την Καμπάλα, έτσι και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από μία κατά πολύ κατώτερη ομάδα και μάλιστα ενώ έχει μεγαλύτερο μπάτζετ σε παίκτες απ' ότι είχαμε εμείς πέρυσι.

Ο Μαρινάκης πληρώνει το γεγονός ότι βλέπει τον Ολυμπιακό ως "Επιχείρηση μεταπώλησης/παραγωγής παικτών" (λίγο περισσότερο μεγαπώλησης) και όχι ως "Ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο Champions League". Κάτι Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια είναι για καμιά Β' Εθνική και κάτι Σεμπά για τον πάγκο. Επίσης, ο ΟΣΦΠ χρειάζεται ένα σέντερ-φορ περιοχής με @@. Να μπαίνει μέσα και να βρίσκει χώρο για δυνατό σουτ προς την εστία. Αλλά ο Μαρινάκης θέλει να φέρνει ντελικάτα ονόματα, με ωραίο περιτύλιγμα και σε χαμηλές τιμές και να τα μεταπουλάει.


Αν σκεφτόταν λογικά θα έπρεπε να κοιτούσε σε αγορές όπως Βραζιλία, Αργεντινή, Πορτογαλία, Πολωνία κ.ο.κ. φέρνοντας ταλέντα 18-21 ετών τα οποία θα του παίξουν μεγάλη μπάλα, θα τα χρυσοπληρώσει κάτι εκατομμύρια ευρώ και μελλοντικά θα εξελιχθούν σίγουρα για να μπορέσει να τα μεταπωλήσει, στα 27+ όμως. Όλα αυτά αν έχει στο μυαλό του το συγκεκριμένο μοντέλο. Θέλει επένδυση το Champions League. Δεν θα σου κάθονται πάντα οι Yaya Toure. Όπως ειδικά στο θέμα προπονητή εκει κι αν θέλεις μεγάλη επένδυση και μάλιστα το μπάτζετ ενός μεγάλου coach είναι υποδεέστερο ενός μεγάλου παίκτη, άρα έπρεπε να τα σκάσει χοντρά. Δηλαδή πας και φέρνεις τον Βίκτορ Σάντσεθ που κατέληξε 15ος πέρυσι με την Ντεπορντίβο αντί να φέρνεις έναν μπαρουτοκαπνισμένο που θα σου φτιάξει δυνατή ομάδα? Τώρα όποιος και να έρθει η προετοιμασία έγινε, η ζημιά έγινε.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2016 07:51 #185788 by A
Replied by A on topic Ολυμπιακός 2016/2017
Ελπίζω μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, να καταλάβει ο κόσμος του ποιοι τον κοροϊδεύουν πουλώντας φανατισμό. Για εμένα δεν είναι έκπληξη ο αποκλεισμός. Το ίδιο κακός ήταν δυο χρόνια στη σειρά, μόνο που είχε τον απίστευτο Ρομπερτο!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2016 13:52 #185794 by Marios Ntallaris
Εγω προσωπικά πιστεύω πως πάντα το Europa είναι μια καλή διοργάνωση για να τα πάει καλά ο Ολυμπιακός, αλλά ο φετινός Ολυμπιακός φαίνεται πολύ κακός σε σχέση με αυτους των προηγούμενων ετών. Οπότε αν δεν αλλάξει δραστικά η ομάδα δεν μας βλέπω να προχωράμε ούτε εκεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2016 14:11 - 04 Aug 2016 14:16 #185797 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχω δει θιάσους και θιάσους αλλά τέτοιο τσίρκο δεν έχω ξαναδεί. Καλά να πάθει. Σχεδιασμός από τα lidl. Όχι ότι χρειαζόταν παίκτες για να κερδίσει αυτό το καφενείο, αλλά με παλτά που ανέφερε και ο Μάνος, Ντε λα Παλτέγια και Παλτέιρας δε πας μπροστά. Έχουμε και τον Μανιάτη που την έχει δει Τσάβι...
Γενικά εδώ και χρόνια δεν παρακολουθώ τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό με τόση αγάπη γιατί με έχουν ενοχλήσει πολλά πράγματα αλλά το φετινό καλοκαίρι ήταν ότι πιο εκνευριστικό έχω δει....

Ισχύει αυτό που έγραψε ο Μάνος για τον Μαρινάκη.
Επίσης συμφωνώ με τον Μάριο ότι το Europa είναι καλή διοργάνωση για να τα πάει καλά ο Ολυμπιακός και όχι μόνο αυτός αλλά και όλες οι Ελληνικές ομάδες. Δεν πρέπει να την υποτιμούν τη διοργάνωση.

edit: Θέλω να πω ότι η αγορά που πρέπει να ψάχνουν όλες οι Ελληνικές ομάδες είναι η Βόρεια Ευρώπη, κυρίως Σουηδία. Εκτός του ότι είναι καλοί παίκτες στο physical κομμάτι, κάτι που βοηθάει όταν αντιμετωπίζεις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, είναι και αρκετά εργατικοί και αποδοτικοί παίκτες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification