Heroes of the Storm: Modes, Heroes και maps

Hot
Heroes of the Storm: Modes, Heroes και maps

Heroes of the Storm: Modes, Heroes και maps

Ανακοινώθηκε ο Imperius. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/7/14] Η Blizzard σχεδιάζει να εισάγει ένα ακόμα πεδίο μάχης στην alpha έκδοση του καινούργιου της MOBA, Heroes of the Storm, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία στην τελευταία δημοσίευσή της στο blog του HotS.

Το Garden of Terror είναι ένα map με τρία lanes το οποίο διαθέτει έναν κύκλο ημέρας και αντίστοιχα έναν κύκλο νύχτας. «Όταν θα πέφτει η νύχτα, τα φρικαλέα πλάσματα θα βγαίνουν στην περιοχή του κήπου στο νέο αυτό map και όλα τα κανονικά μισθοφορικά camps θα εξαφανίζονται» αναφέρει η Blizzard και προσθέτει: «Το Garden of Terror μας παρέχει τη δυνατότητα να δείξουμε τις δυνατότητες του δυναμικού φωτισμού μας. Κατά τη διάρκεια της νύκτας, θα χαμηλώσουμε την φωτεινότητα της όρασης του ήρωά σας, ώστε το map να μετατραπεί σε πιο σκοτεινό. Συνιστούμε να είστε σε εγρήγορση αλλά και να μείνετε κοντά με τους συμμάχους σας, διότι η νύκτα είναι η τέλεια ευκαιρία για τους εχθρούς σας να χτυπήσουν και να επωφεληθούν από την μειωμένη ορατότητά σας».

Τέλος, ένα στοιχείο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι οι αλλαγές στον χάρτη καθώς και οι κύκλοι ημέρας και νύκτας, ελέγχονται από εσάς. Με άλλα λόγια, η αλληλουχία της νύκτας δεν θα τελειώσει αν δεν εξολοθρεύσετε όλους τους αντιπάλους σας. Το Heroes of the Storm αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και Mac χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία διάθεσης.

[UPDATE: 1/2/15] Το Heroes of the Storm της Blizzard, έχει μέχρι στιγμής 33 heroes για να διαλέξετε και οι developers ισχυρίζονται πως θα συνεχίσουν να προσθέτουν ήρωες μέχρι "να βαρεθείτε να τους βλέπετε".

Μέσα από συνέντευξή του, ο game director του παιχνιδιού, Dustin Browder, ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπάρχουν 6 ήρωες που δοκιμάζονται εσωτερικά, αλλά δεν υπάρχει κάποιου είδους "μυστικός αριθμός" για το πόσοι ήρωες θα υπάρχουν στο παιχνίδι ή για το πόσοι θα πρέπει να βγουν για να βγει από τη beta.

"Με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές για το πόσους ήρωες θα χρειαστεί να κυκλοφορήσουμε για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε πλήρη μορφή. Η απάντηση μου είναι η ίδια. Ο αριθμός των ηρώων είναι μια χαρά. Θα το κυκλοφορούσα και σήμερα". Ο Browder προσέθεσε πως οι χάρτες στο παιχνίδι θα συνεχίσουν να αυξάνονται και πως οι ρυθμοί δε θα μειωθούν και οι προσθήκες δε θα σταματήσουν αν δεν το αποφασίσουν εκείνοι.

Heroes Of The Storm 13839464362965

"Προσθέτουμε (σ.σ. τους χάρτες) όσο πιο συχνά μπορούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ακόμα και μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού", ισχυρίζεται ο Browder και προσθέτει: "Αυτό που παρατηρείτε τώρα στο Heroes of the Storm, δεν είναι κεκτημένη ταχύτητα development λόγω της επερχόμενης κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο ρυθμός που ελπίζουμε να κρατήσουμε. Θα προσθέτουμε διαρκώς game modes, ήρωες και νέα battlegrounds. Στόχος μας είναι για το Heroes of the Storm, να επικοινωνήσουμε με το κοινό του όσο το δυνατόν καλύτερα και άμεσα. Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Δε θέλουμε αυτό το παιχνίδι να "μπαγιατέψει". Δε θέλουμε να θεωρηθεί επανάληψη άλλων games, αλλά να εξελίσσεται διαρκώς".

[UPDATE 2: 6/3/15] Η Blizzard ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της PAX East ότι η Sylvanas του Warcraft θα είναι ο επόμενος playable hero στο Heroes of the Storm.

Θα προστεθεί επίσης ένα νέο Battleground με τίτλο Tomb of the Spider Queen, με σκοτεινό μοτίβο. Σε αυτό θα κερδίζετε gem ενώ σκοτώνετε Minions. Με τα gems θα εξαπολύετε ένα κύμα από Webweavers για να επιτεθείτε στους εχθρούς σας. Αν πεθάνετε όμως τότε θα σας πέσουν gems τα οποία θα αποκτούν οι αντίπαλοί σας.

Ένα ακόμη Battleground είναι το Sky Temple, το οποίο θα περιλαμβάνει objectives έξω από τα lanes. Οι δύο ομάδες θα πρέπει ανά διαστήματα να πολεμήσουν και να καταλάβουν αρχαίους ναούς, να σκοτώσουν τους guardians τους και να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν αντίπαλα οχυρά.

Η Sylvanas ειδικεύεται σε DPS και Siege damage, ενώ μπορεί να κάνει corrupt και curse σε towers και minions. Τα ablities της είναι τα Withering Fire, Shadow Dagger, Haunting Wave, Wailing Arrow και Possession.

Η closed beta για το Heroes of the Storm άνοιξε στις 13 Ιανουαρίου και όσοι αγοράζουν το Founder’s Pack για το εν λόγω παιχνίδι, θα έχουν απευθείας πρόσβαση στο beta περιβάλλον του.

[UPDATE 3: 7/5/15 -  Aνακοινώθηκε ο Kael’thas] Μέσα από το Τwitter account του Heroes of the Storm ανακοινώθηκε ότι ο Kael’thas του Warcraft θα είναι ο επόμενος playable hero.

Το tweet της Blizzard ήταν αρκετά λακωνικό καθώς δεν περιείχε πληροφορίες σχετικά με τα abilities ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του Kael’thas. Παρ’ όλα αυτά η αμερικάνικη εταιρεία υποσχέθηκε να απαντήσει σε όλες τις απορίες σχετικά με τον νέο ήρωα, μέσω ενός Reddit Q&A. Το Q&A θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου στις 12.30 το βράδυ ώρα Ελλάδος και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Σας θυμίζουμε ότι ο Kael’thas Sunstrider ή αλλιώς Kael έκανε την πρώτη του εμφάνιση σαν playable χαρακτήρας στο Warcraft III: The Frozen Throne. Αρχικά, ήταν ένας ευγενής πρίγκιπας, πιστός στον λαό του και αφοσιωμένος στην μαγεία και στην τάξη, παρ’ όλα αυτά όλα άλλαξαν όταν ο Arthas κατέστρεψε την πατρίδα του. Ο ηγέτης των blood elves βρέθηκε εξορισμένος στην Outland και από τότε οι προτεραιότητες του άλλαξαν ριζικά καθώς δεν δίστασε ποτέ να θυσιάσει φίλους ή εχθρούς προκειμένου να ενισχύσει τις μαγικές του δυνάμεις. Ο παρανοϊκός πρίγκιπας των blood elves είναι ένα ξωτικό τελείως διαφορετικό από αυτά που η Blizzard μας έχει συνηθίσει και δίκαια κέρδισε μία θέση στο δικό μας Top 10 των κακών του Warcraft. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ήταν ένα από τα bosses που δυσκόλεψαν περισσότερο τους παίχτες του World of Warcraft.

Η open beta του Heroes of the Storm θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου, ενώ το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 2 Ιουνίου.

[UPDATE 4: 7/6/15 – Ανακοινώθηκε το Eternal Conflict] Μόλις μετά την επίσημη κυκλοφορία του Heroes of the Storm, η Blizzard ανακοινώνει ένα νέο mini-expansion με το όνομα Eternal Conflict.

Η θεματολογία του Eternal Conflict θα είναι από το σύμπαν του Diablo και θα περιέχει τον δαίμονα Butcher σαν playable ήρωα αλλά και ένα battleground με το όνομα Battlefield of Eternity. O Butcher θα είναι ένας melee assassin με μέτριο επίπεδο δυσκολίας που θα ειδικεύεται σε 1v1 combat. Μπορείτε να δείτε ένα preview με τα abilities του Butcher στο βίντεο που ακολουθεί.

Από την άλλη πλευρά το Battlefield of Eternity είναι ένα map με δύο lanes που στο κέντρο του πολεμάνε δύο Immortals, ένας άγγελος και ένας δαίμονας. Κατ’ επέκταση ο χάρτης χωρίζεται σε δύο μέρη, ένα φωτεινό του παραδείσου και ένα σκοτεινό της κολάσεως. Ο σκοπός σας σε αυτόν τον χάρτη είναι να βοηθήσετε το δικό σας Immortal να κερδίσει τον αντίπαλο του. Μπορείτε να δείτε ένα fly-over του Battlefield of Eternity στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Eternal Conflict θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου στον Public Test Server και θα γίνει διαθέσιμο σε όλους την Τρίτη 30 Ιουνίου.

[UPDATE 5: 5/8/15] Η Blizzard ανακοίνωσε τρεις νέους χαρακτήρες για το Heroes of the Storm και έναν νέο χάρτη.

Καταρχήν θα προστεθεί ο Monk του Diablo III (Kharazim, Monk of Ivgorod), που παίζει ως support με melee abilities και έχει τρία διαφορετικά traits. Θα μπορεί να χρησιμοποιήσει Iron Fists για bonus attack damage, Transcendence (heal στον εαυτό του) κατά την διάρκεια melee μάχης ή το Insight με το οποίο θα αναπληρώνει το mana του.

Στο ρόστερ θα προστεθεί και ο Rexxar, hero από τον κόσμο του Warcraft. Παίζει ως ranged fighter και έχει μία αρκούδα ως pet με την ονομασία...Misha (καμία σχέση με το διάσημο χάσκι του YouTube...ελπίζουμε). Τον χαρακτηρίζει η ταχύτητα με την οποία μεταφέρεται στον χάρτη. Ο τρίτος νέος χαρακτήρας της παρέας είναι ο Artanis, αρχηγός των Protoss στο StarCraft. Παίζει melee και είναι ο πρώτος χαρακτήρας από το σύμπαν του StarCraft που μπαίνει στο παιχνίδι.

Θα προστεθεί επίσης ο χάρτης Infernal Shrines από το Diablo.

 

[UPDATE 6: 1/10/15] Ανακοινώθηκε η Lt. Morales.

Η Lt. Morales όντας εμπνευσμένη από την Terran μονάδα Medic του Starcraft II θα είναι ένα ranged support. Το πρώτο skill θα σας δίνει την δυνατότητα να heal-άρετε έναν μόνο σύμμαχο σας, αλλά το skill δεν έχει ούτε cooldown ούτε casting time που σημαίνει ότι θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε συνέχεια σε διαφορετικούς παίχτες χωρίς καθυστέρηση. Το δεύτερο Skill της Lt. Morales είναι το Safeguard, το οποίο μειώνει κατά 25% το damage που δέχεται ένας σύμμαχος σας. Το τρίτο skill είναι το Dispacement Grenade και σας επιτρέπει να ρίξετε μία χειροβομβίδα η οποία όταν έρθει σε επαφή με έναν αντίπαλο θα εκραγεί και θα τον στείλει μερικά μέτρα πίσω. Τα Heroic abilities της Lt. Morales είναι το Stim Drone και Medivac Dropship. Το Stim Drone αυξάνει την ταχύτητα και το attack damage ενός συμμάχου σας, ενώ το Medivac Dropship επιτρέπει σε σας και στους συμμάχους σας να ανεβείτε πάνω σε ένα Dropship και να μετακινηθείτε γρήγορα από την μία πλευρά του χάρτη στην άλλη. Δείτε το τρέιλερ.


[UPDATE 7: 18/4/16 - Η Tracer στο Heroes of the Storm]
Η Blizzard ανακοίνωσε ότι η σέξι Tracer του Overwatch θα κάνει το ντεμπούτο της στο Heroes of the Storm, αφού η τελευταία θα προστεθεί στο ρόστερ χαρακτήρων αρχής γενομένης αυτή την εβδομάδα. Αν έχετε προπαραγγείλει την Origins Edition του Overwatch, του Hero Shooter της Blizzard, τότε θα λάβετε την Tracer αύριο, σε διαφορετική περίπτωση, θα χρειαστεί να περιμένετε έως τις 26 Απριλίου. Θυμίζουμε ότι το Overwatch αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου.


[UPDATE 8: 17/5/16 - Έρχεται η Chromie]
Η αγαπημένη Gnome - Βronze Dragon του World of Warcraft. Chromie έρχεται σαν playable χαρακτήρας στο Heroes of the Storm. Δείτε το βίντεο με τα skills της.

 

[UPDATE 9: 2/8/16 - Έρχεται η Auriel] Η Blizzard μέσω βίντεο ανακοίνωσε ότι ο νέος playable χαρακτήρας του Heroes of the Storm θα είναι μία ranged support με το όνομα Auriel. Η Auriel είναι μία άγγελος από το σύμπαν του Diablo και ο βασικός μηχανισμός της έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα μπορεί να heal-άρει χωρίς την χρήση mana αλλά καταναλώνοντας energy το οποίο παράγεται από την ζημιά που κάνει στους αντιπάλους της. Δείτε το βίντεο με όλα τα skills της.

 

[UPDATE 10: 16/8/16 - Nέοι χάρτες και ήρωες από την Gamescom 2016] H ομάδα ανάπτυξης που βρίσκεται πίσω από το Heroes of the Storm μας έδειξε στο preview event της Blizzard στην Gamescom 2016 τους νέους χάρτες και ήρωες στους οποίους δουλεύει αυτή την στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα η Blizzard σκοπεύει να προσθέσει στο Heroes of the Storm δύο νέους χάρτες, τους Braxis Holdout και Warhead Junction. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τους χάρτες στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Επίσης, η εταιρεία σκοπεύει να προσθέσει δύο νέους playable ήρωες τους Alarak από το StarCraft 2 και Zarya από το Overwatch. Ανακοινώθηκαν επίσης πολλά νέα Legendary Hero Skin, τα οποία μαζί με την Zarya και τον Alarak μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο.

[UPDATE 11: 4/11/16 - BlizzCon 2016] Στο πλαίσιο της BlizzCon 2016 η BLizzard ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που αναμένεται να προστεθεί στο Heroes of the Storm. Πιο συγκεκριμένα ο Varian Wrynn θα προστεθεί την εβδομάδα που μας έρχεται, ενώ ο Ragnaros τον Δεκέμβριο. Επίσης, ανακοινώθηκε ένας νέος χάρτης με όνομα Blackheart's Revenge. Δείτε τα νέα βίντεο.

[UPDATE 12: 16/1/17] Η Valeera Sanguinar θα αποτελέσει την νέα ηρωίδα του Heroes of the Storm.

Η γνωστή από το World of Warcraft Blood Elf, δεν ανήκει στους Horde ή στους Alliance. Προτιμά να είναι πιστή στους φίλους της και να έχει την δική της ιδεολογία. Στο Hearthstone θα παίζει με την class των Rogue.

Η ανακοίνωση έγινε από το επίσημο Twitter account του Heroes of the Storm.

[UPDATE 13: 17/1/17] Δείτε τα abilities της Valeera Sanguinar στο νέο βίντεο της Blizzard.

[UPDATE 14: 4/2/17] Σε συνέχεια της παρουσίας των χαρακτήρων της σε πολλά games, η Blizzard ανακοίνωσε ότι ο Lucio του Overwatch θα είναι ο νέος χαρακτήρας του Heroes of the Storm.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα abilities του:

Trait
Wall Ride (D): Όταν τρέχετε προς άλλες μονάδες η ταχύτητά σας αυξάνεται κατά 20% και κάνει stack με άλλα bonus κίνησης που έχετε.

Βασικά abilities
Soundwave (Q): Προκαλεί damage στους εχθρούς σε μια περιοχή και ταυτόχρονα knockback.
Crossfade (W): Ο Lucio παίζει 1-2 τραγύδια που δίνουν στους συμμάχους του Speed Boost ή Healing Boost σε μια μεγάλη περιοχή γύρω σας. 
Healing Boost: Αναπληρώνετε health κάθε δευτερόλεπτο σε εσάς και τους γύρω συμμάχους σας.
Speed Boost: Αυξάνετε την ταχύτητά σας και των κοντικών συμμάχων σας κατά 15%.
Amp It Up (E): Ανεβάζετε τον ήχο του Crossfade track για τρία δευτερόλεπτα, δίνοντας Speed Boost 45% και αυξάνοντας το healing του Healing Boost.

Heroic abilities
Sound Barrier (R): Μετά από ένα δευτερόλεπτο, ο Lucio και οι σύμμαχοί του αποκτούν μια ασπίδα που φθείρεται εντός έξι δευτερολέπτων.
Reverse Amp (R): Το Crossfade track πέφτει πάνω στους εχθρούς του Lucio για τέσσερα δευτερόλεπτα, δίνοντας damage αντί Health και Slow αντί Speed bost.
Passive: Αύξηση της διάρκειας του Amp It Up.

[UPDATE 15: 17/4/17 - Έρχεται ο Genji] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στο Heroes of the Storm τον Genji, ο οποίος γίνεται ο τέταρτος ήρωας του Overwatch που μεταπηδά στο MOBA της Αμερικανικής εταιρείας, μετά τους Tracer, Lucio και Zarya. Όλα αυτά στο Heroes of the Storm 2.0 update.

Ο Genji θα παίζει ως Assassin, θα είναι γρήγορος, θα προκαλεί υψηλό damage και θα έχει τα εξής skills:
Shuriken (Basic): Ρίχνει τρία shuriken. Το skill κρατάει μέχρι τρία charges και το cooldown τα αναπληρώνει και τα τρία.
Deflect (Basic): Για 1,25 δευτερόλεπτα μπλοκάρει το damage και αντεπιτίθεται με Kunai στον κοντινότερο εχθρό.
Swift Strike (Basic): Τρέχει και προκαλεί damage στους εχθρούς (area of effect). Το cooldown και το mana αναπληρώνονται αν πεθάνει ένας αντίπαλος ήρωας μέσα σε δύο δευτερόλεπτα μετά το χτύπημα της επίθεσης.
Dragonblade (Heroic): Για 8 δευτερόλεπτα ο Benji βγάζει το σπαθί του και προκαλεί υψηλό damage.
X-Strike (Heroic): Πετσοκόβει δύο φορές έναν εχθρό και προκαλεί υψηλό damage. Για 1,25 δευτερόλεπτα υπάρχει area of effect επιπλέον damage.

Δείτε ακόμη τον χάρτη Hanamura, ο οποίος θα προστεθεί με το update 2.0

[UPDATE 16: 9/5/17 - Προστέθηκε η D.Va] Το Heroes of the Storm υποδέχτηκε έναν ακόμα νέο hero από το Overwatch.

Η D.Va είναι πλέον διαθέσιμη για το MOBA της Blizzard, ενώ αν παίξετε πέντε matches στο νέο Nexus Challenge, θα λάβετε το Officer skin της ηρωίδας για το Overwatch. Η D.Va στο Heroes of the Storm παρουσιάζεται ως μια Ranged Warrior με δύο διαφορετικά modes, αυτά των Mech και Pilot, το καθένα από τα οποία διαθέτει από ένα σετ από abilities. Θυμίζουμε ότι έως και στις 22 Μαΐου, μπορείτε να λάβετε δωρεάν ένα από τα τέσσερα Mega Hero Bundles, το καθένα από τα οποία περιέχει 20 ήρωες.

Δείτε το σχετικό hero spotlight παρακάτω:

Το Heroes of the Storm 2.0 update κυκλοφορεί από τις 25 Απριλίου.

[UPDATE 17: 3/6/17 - Malthael από το Diablo III] Η Blizzard ανακοίνωσε τον επόμενο χαρακτήρα που θα προστεθεί στο ρόστερ του Heroes of the Storm.

Πρόκειται για τον Malthael, τον οποίο γνωρίσαμε ως τον villain του Diablo III: Reaper of Souls expansion. Ο Malthael είναι ένας assassin με ενδιαφέρον τρόπο παιξίματος, αφού θα βασίζεται στο (overpowered από την περιγραφή) Reaper's Mark debuff. Το συγκεκριμένο debuff ενεργοποιείται μέσω κάθε basic attack και διαρκεί τέσσερα δευτερόλεπτα, αφαιρόντας 2.5% του ανώτατου health τους κάθε δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι ένα μόνο basic attack, είναι σε θέση να κάνει damage ίσο με το 10% του health του αντιπάλου σας.

Όλα τα βασικά abilities του ήρωα βασίζονται πάνω στο Reaper’s Mark. Για παράδειγμα, το Death Shroud εξαπολύει ένα κύμα που τοποθετεί το παραπάνω debuff σε όσους χτυπήσει. Το Soul Rip από την άλλη, κάνει damage σε όσους έχουν το Reaper’s Mark, ενώ το Wraith Strike σας κάνει teleport μέσω ενός αντιπάλου που έχει το Reaper’s Mark επιφέροντας damage και ανανεώνοντας το debuff επάνω του. Στα Heroic abilities, το Tormented Souls σας δίνει παραπάνω armor και εξαπολύετε souls τριγύρω σας, βάζοντας το Reaper’s Mark σε όσους πετύχετε. Το Last Rites κάνει damage ίσο με το 50% από το health που λείπει από τον εχθρό σας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα εισέλθει ο Malthael στο Heroes of the Storm, συνήθως όμως το διάστημα μεταξύ της ανακοίνωσης ενός ήρωα από την κυκλοφορία του είναι μικρό.

[UPDATE 18: 6/6/17 - Hero Spotilight για τον Malthael] Ο Malthael από το Diablo III θα προστεθεί στο Heroes of the Storm σύντομα και προς το παρόν μάθαμε για τις βασικές του ικανότητες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα αναλυτικό spotlight για τα abilities του και τον τρόπο που παίζεται.



[UPDATE 19: 22/7/17 - Έρχεται ο Garrosh Hellscream] Ο Garrosh Hellscream έρχεται στο Heroes of the Storm.

Η Blizzard προχώρησε σε ανακοίνωση που αφορά την κυκλοφορία του νέου χαρακτήρα του Heroes of the Storm. Ο Garrosh Hellscream χαρακτήρας που είναι γιος του ηρωικού πολεμιστή Grommash Hellscream και που γνωρίσαμε αρχικά από το World of Warcraft και στην πορεία εντάχθηκε στο Hearthstone, πλέον θα εισαχθεί σε ένα ακόμα παιχνίδι της Blizzard καθώς, θα αποτελέσει την νέα προσθήκη στην ποικιλία χαρακτήρων του Heroes of the Storm.


Μέσω του παραπάνω post στο Twitter η Blizzard ανακοίνωσε πως ο αγαπημένος σας Garrosh θα εμφανιστεί στο PTR του Heroes of the Storm στις 31 Ιουλίου, ενώ θα δώσει το παρών στο conference του ChinaJoy event την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι μέχρι τώρα αντιδράσεις των fans είναι ανάμεικτες, καθώς τους αρέσει που ένας τόσο γνωστός χαρακτήρας έρχεται στο δημοφιλές MOBA, ωστόσο πρόκειται για την εμφάνιση ενός ακόμα Orc.

[UPDATE 20: 23/8/17 - Προστίθεται ο Kel'Thuzad]  O Kel’Thuzad προστίθεται στο ρόστερ του Heroes of the Storm.

Η Gamescom συνεχίζεται και στο press conference της Blizzard που έλαβε χώρα πριν από λίγο όχι μόνο επιβεβαιώθηκε η προσθήκη του Kel’Thuzad στον ήρωες του Heroes of the Storm, αλλά είδαμε και άμεσα το hero spotlight του.

Ο Kel’Thuzad προστίθεται ύστερα από λαϊκή απαίτηση αφού ήταν τεράστιο το κοινό που ήθελε τον χαρακτήρα να εμφανιστεί και στο Heroes of the Storm. Το αίτημά τους εισακούστηκε και έγινε αποδεκτό από την Blizzard, που θα κυκλοφορήσει τον ήρωα και θα του αφιερώσει και ένα in-game event με skins και εκπλήξεις.

[UPDATE 21: 5/4/18 - Προστίθεται ο Deckard Cain] H Blizzard ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη του Deckard Cain, του σοφού γέρου από την σειρά Diablo. O Cain είναι ένας support χαρακτήρας στο Heroes of the Storm, ο οποίος βοηθά τους συμμάχους του πετώντας τους healing potions. Επιπλέον, όσο έχει έναν σύμμαχο κοντά, ο Deckard παίρνει 10 armor και τα βασικά του abilities επαναγεμίζονται 50% γρηγορότερα.

Τα επιθετικά του abilities περιλαμβάνουν το Horadric Cube, το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει κάνοντας 80 damage στους εχθρούς τριγύρω του και τους κάνει slow κατά 40% για 1,75 δευτερόλεπτα και το Scroll of Sealing, με το οποίο ο Cain σχεδιάζει ένα μαγικό τρίγωνο το οποίο κάνει 150 damage σε όσους εχθρούς βρίσκονται μέσα του, κάνοντάς τους παράλληλα και root για 1,5 δευτερόλεπτο.

Η Blizzard δημοσίευσε επίσης ένα hero introduction βίντεο για τον Deckard Cain, εξηγώντας τις δυνατότητές του. Δείτε το παρακάτω:

Σύμφωνα με την Blizzard, o Deckard Cain θα είναι σύντομα διαθέσιμος στo public test region.

[UPDATE 22: 3/11/18 - Ανακοινώθηκε η Orphea] Στην BlizzCon ανακοινώθηκε η Orphea, μια νέα ηρωίδα για το Heroes of the Storm.

Είναι αξιοπερίεργο το ότι δεν προέρχεται από κανένα υπάρχον game της Blizzard και έτσι, ένα νέο χρυσό logo του παιχνιδιού έκανε την εμφάνισή του χωρίς να παραπέμπει σε κάποιο άλλο franchise της εταιρείας. H Orphea κατάγεται από έναν κόσμο με το όνομα "Nexus" και είναι κόρη ενός (μάλλον μοχθηρού) χαρακτήρα με το όνομα Raven Lord, ενώ παράλληλα είναι και διάδοχός του στο Raven Court. Φαίνεται να κουβαλάει κάτι σαν φέρετρο στην πλάτη και οι δυνάμεις της φαντάζουν αρκετά "σκοτεινές".

Δείτε το τρέιλερ και το spotlight της Orphea:

[UPDATE 23: 9/1/19 - Ανακοινώθηκε ο Imperius] Η Blizzard ανακοίνωσε τον Imperius, έναν νέο χαρακτήρα που φέρει τον τίτλο "The Archangel of Valor". Ο Imperius είναι πλέον διαθέσιμος στο Heroes of the Storm.

 

Ο νέος χαρακτήρας από το Diablo 3, είναι έτοιμος να πετσοκόψει χωρίς δισταγμό στο MOBA της Blizzard. Ο Imperius είναι ένας melee πολεμιστής, με ακόντιο αντί για σπαθί. Η πρώτη του ικανότητα είναι ένα dash το οποίο κάνει stun αν βρει στόχο.

Η δεύτερη ικανότητα του, το Solarion’s Fire είναι μία επίθεση από απόσταση η οποία κάνει slow. Με την ικανότητα Molten Armor μπορεί να κάνει heal εφόσον κάνει damage σε εχθρούς. Η πρώτη heroic ικανότητα του τον κάνει πιο tanky. H δεύτερη heroic, Wrath of the Angiris, του επιτρέπει να κάνει charge.

H Βlizzard προτείνει να τον χρησιμοποιήσετε σαν solo laner. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε χαρακτήρες που σας κάνουν kite.

Διαβάστε το review του Heroes of the Storm και πείτε μας την γνώμη σας για το MOBA της Blizzard σε αυτό το forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Heroes of the Storm. Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε Battle.net IDs.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 el_sak (Level 15) 02/02/2015 13:58
Έτσι έτσι! Καινούριους heroes και πίστες βλέπω! Πολύ καλό αυτό. Γενικά το game είναι τέλειο για εμένα. Απλά λίγο με τα gold που δίνει λίγα σε κάθε game, είναι δύσκολο να πάρεις παίχτες αλλά οκ :-)
#2 +1 ashbringer (Level 25) 08/03/2015 09:40
Η Blizzard ξέρει πάντα να κρατάει το ενδιαφέρον των παικτών της νέων η παλιών.Το Heroes of the Storm σίγουρα θα κρατήσει πολύ κόσμο καρφωμένο μπροστά στις οθόνες για αρκετό καιρό.ΛΙΩΣΙΜΟ!
#3 +1 pro-patzis (Level 20) 07/05/2015 21:01
Ημουν σιγουρος οτι οσοι κραζουν το HOTS για ελλειψη heroes/maps,θα ετρωγαν την πορτα τους.Πηγαινουμε προς το επισημο release και βλεπουμε οτι η Blizz ανακοινωνει νεα heroes και maps.Πιστευω οτι στο επισημο θα εχουμε μεγαλες εκπληξεις...
#4 +1 Scorcher (Level 21) 08/05/2015 05:47
Quoting pro-patzis:
Ημουν σιγουρος οτι οσοι κραζουν το HOTS για ελλειψη heroes/maps,θα ετρωγαν την πορτα τους.Πηγαινουμε προς το επισημο release και βλεπουμε οτι η Blizz ανακοινωνει νεα heroes και maps.Πιστευω οτι στο επισημο θα εχουμε μεγαλες εκπληξεις...



Μακάρι, θα ήθελα να δω πως θα αντιδράσει ο κόσμος όταν το παιχνίδι θα πρωχωρήσει σε στάδιο Open Beta.
#5 Celebrongr (Level 15) 08/05/2015 07:14
Specialist ή assasin o Kael’thas ....? Ιδου η απορια...
#6 +1 Crazzy Bass (Level 8) 18/05/2015 17:23
Heroes Of The Storm : το παιχνιδι π ευχομαι να μν γινει ποτε release γτ θα γεμησει και αυτο μωρα που βριζουν... Closed Beta! και ημαστε καλα!
#7 koutsabaki (Level 2) 18/05/2015 21:19
Ειναι ωραιο game απλα δεν εχεις πολλα περιθωρια αλλαγης στο παιχνιδι εν αντιθεση με το αν ειχε items
#8 +1 sophiaarcane (Level 4) 20/05/2015 05:23
Ελπίζω να μην έρθει όλο το comunity η έστω το μισό του lol στο hots :sad:
#9 supermario644ever (Level 20) 08/06/2015 18:02
πολύ καλό game.... :-)
#10 ThanosZax (Level 10) 08/06/2015 19:03
έχει πολύ πράμα να δώσει ακόμα, blizzard είναι αυτή
#11 DoUzOs (Level 27) 08/06/2015 20:02
Butcher: Melee Assassin με ειδικότητα στο 1v1. Τι σόι assassin είναι αυτός, 15 μέτρα ύψος και κανά-δύο τόνους βάρους; Τέλος πάντων, ωραίο artwork και για τον Butcher αλλά και για το νέο map, το οποίο φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!
#12 pro-patzis (Level 20) 09/06/2015 09:50
εγω θελω μονο νεα maps...οντως ο butcher με την κατασκευη που εχει πρεπει να ειναι και αργος...ειδωμεν ...
#13 Stergios Mitrakis (Level 7) 04/08/2016 16:33
Έτσιιιι...πάμε μωρή Auriel !!!!!!!!!!!!
#14 Stergios Mitrakis (Level 7) 21/08/2016 15:37
Καιρό είχαν να βγουν καινούρια battlegrounds.. .επιτέλους βγήκαν.Όσο για τους heroes ο Alarac πιστεύω πως θα είναι επικός !!!!!!!!
#15 Divine Raiden (Level 26) 17/01/2017 11:38
Με έψησε η Valeera να αρχίσω να ξαναπαίζω :P
#16 KConstantine (Level 12) 18/04/2017 07:45
Το avatar μου έρχεται! Άντε, να έρθει και ο Hanzo μην νιώθω μοναξιά.
#17 Divine Raiden (Level 26) 03/06/2017 20:11
Άμα τον βγάλουν τόσο ψέμα θα φάει νερφ μέσα σε 1 εβδομάδα :P Λογικά θα τον ρίξουν λίγο ακόμα μέχρι να βγεί...Τον περιμένω πάντως!
#18 An arrow in the knee (Level 22) 04/06/2017 00:45
Έτσι, να έρχεται νέο αίμα στο παιχνίδι. Παρά την γενικότερη αδιαφορία του κόσμου σε σχέση με τα άλλα moba, είναι ωραίο που η Blizzard δεν έχει σταματήσει καθόλου το support.
#19 ashbringer (Level 25) 04/06/2017 09:15
Ο Malthael τα σπάει και το Heroes of the Storm γίνεται ακόμα καλύτερο.
#20 ashbringer (Level 25) 23/07/2017 08:55
Garrosh Hellscream εκπληκτικός χαρακτήρας και πολύ σημαντική προσθήκη.
#21 dimas.fk19 (Level 12) 28/07/2017 18:06
Έτσι πολύ ωραία το κάνανε καινούριους χαρακτήρες και maps μπράβο !
#22 An arrow in the knee (Level 22) 24/08/2017 00:43
Καιρό τώρα περίμενα τον Kel Thuzad. Εξαιρετικός χαρακτήρας στο warcraft 3 και περιμένω πολύ να τον δοκιμάσω και στο hots.
#23 ashbringer (Level 25) 24/08/2017 09:16
http://wowwiki.wikia.com/wiki/Kel%27Thuzad.Πολύ σημαντικός χαρακτήρας για το Warcraft.
#24 akiszax (Level 21) 03/11/2018 15:00
πολύ ωραία φαινεται η Orphea και δυνατός χαρακτήρας
Notification