Η Microsoft σκέφτεται να βάλει διαφημίσεις στο Start menu των Windows 11

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft σκέφτεται να βάλει διαφημίσεις στο Start menu των Windows 11

Η Microsoft σκέφτεται να βάλει διαφημίσεις στο Start menu των Windows 11

Θα διαφημίζει apps από το Windows Store.

Η Microsoft σκέφτεται να βάλει διαφημίσεις στο Start menu των Windows 11.

Το beta channel των Windows 11 θα έχει σύντομα επιλογή που θα εμφανίζει "Προτεινόμενα apps από το Windows store στο Start menu". Κάπως έτσι λοιπόν θα αρχίσουμε να βλέπουμε και...διαφημίσεις στα Windows 11! Εν τω μεταξύ, ακόμα και στα Windows 10 μπορεί κάποιος να δει μία στο τόσο διαφημίσεις (π.χ. σήμερα ένα κουτί που διαφημίζει το Disney+).

Η Microsoft εκμεταλλεύεται όλες της τις πλατφόρμες για διαφημιστικούς σκοπούς και αυτό σίγουρα χτυπάει άσχημα στους χρήστες. Να θυμίσουμε ότι στις κονσόλες Xbox έχει διαφημίσει αρκετές φορές το Call of Duty και Xbox livestreams, από την εκκίνηση κιόλας της κονσόλας.

Σίγουρα κάποιος που αγοράζει τα Windows ή πληρώνει για να αγοράσει μία κονσόλα Xbox, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να βλέπει, είναι διαφημίσεις χωρίς την συγκατάθεσή του. Ας έδινε λοιπόν η Microsoft δωρεάν το software ή τις κονσόλες της και στις δωρεάν εκδόσεις τους ας έβαζε όσες διαφημίσεις ήθελε.

Εν τω μεταξύ, δείτε πότε η Microsoft θα αρχίσει να μας...χρεώνει κάθε χρόνο αν έχουμε τα Windows 10. Συζητήστε για τα Windows 11 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification