Φήμη: Η Activision ετοιμάζει Crash Bandicoot με PvP multiplayer

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Η Activision ετοιμάζει Crash Bandicoot με PvP multiplayer

Φήμη: Η Activision ετοιμάζει Crash Bandicoot με PvP multiplayer

Η φήμη επανήλθε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/4/21] Η εταιρεία ανάπτυξης Toys for Bob, θυγατρική της Activision, δουλεύει πλέον για το Call of Duty: Warzone

Η Toys for Bob δούλευε -σύμφωνα με φήμες- για ένα Crash Bandicoot με PvP Multiplayer, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα έχει ακυρωθεί ή τουλάχιστον έχει παγώσει. Η φήμη προέρχεται από τον αξιόπιστο leaker Liam Robertson.

 

Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει αναπτύξει τα Crash Bandicoot 4, Spyro Reignited Trilogy, το port του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy για το Nintendo Switch και άφθονα Skylanders. Θυμίζουμε ότι η Vicarious Visions, η οποία ανέπτυξε το Crash Bandicoot N' Sane Trilogy (επίσης θυγατρική της Activision Blizzard), εργάζεται για το Diablo 2 Remake. Κοινώς, οι εταιρείες ανάπτυξης των Crash Bandicoot δεν δουλεύουν σε κάποια νέα έκδοση της σειράς αλλά σε άλλα projects.

Η υποστήριξη της Toys for Bob στο Call of Duty: Warzone αφορά την Season 3 του παιχνιδιού.

Πάντως, από αυτή την μετακίνηση έχουν υπάρξει και κάποιες απολύσεις και παραιτήσεις. Ο Nicholas Kole, Character designer και Illustrator, μάλλον είχε ειδικότητα περισσότερο σε χαρακτήρες που ταίριαζαν στο Crash Bandicoot, παρά στο Call of Duty κι έτσι αποτελεί παρελθόν.

[UPDATE: 5/6/22 - Η φήμη επανήλθε] Σύμφωνα με νέα φήμη, η εταιρεία ανάπτυξης Toys for Bob, ετοιμάζει τελικά ένα Crash Bandicoot με PvP multiplayer.

Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ο Jez Corden, insider της gaming βιομηχανίας. Είπε δηλαδή ότι θα είναι μία νέα έκδοση και όχι update σε ήδη υπάρχον παιχνίδι. Μάλιστα δήλωσε ότι θα πρόκειται για "Κάτι σαν Brawler τεσσάρων παικτών".

Συζητήστε για το φημολογούμενο Crash Bandicoot με multiplayer στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification