Bosses του Elden Ring πέφτουν σε γκρεμούς και σκοτώνονται

Bosses του Elden Ring πέφτουν σε γκρεμούς και σκοτώνονται

Bosses του Elden Ring πέφτουν σε γκρεμούς και σκοτώνονται

Το φαινόμενο παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του closed network test.

Οι παίκτες του Elden Ring ξεγελούν ήδη τα bosses για να πέσουν σε γκρεμούς.

Το closed network test του Elden Ring ήρθε και έφυγε το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζοντας εν συντομία ο πρώτο open world της FromSoftware σε στυλ Souls και κάποια από τα bosses που κατοικούν σε αυτό. Οι παίκτες άρχισαν γρήγορα να εξοικειώνονται με τον πιο κάθετο κόσμο των Lands Between, αλλά φαίνεται ότι μερικά από τα bosses του Elden Ring δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους. Ορισμένοι κατάφεραν να παρασύρουν το boss Agheel στην κορυφή ενός γκρεμού. O Agheel σε μια προσπάθεια να χτυπήσει τον παίκτη που στέκεται στο κάτω μέρος πέφτει από την άκρη και υποκύπτει σε ακαριαίο θάνατο στον πάτο. 

Ο Agheel φαινόταν αρκετά τρομακτικός για να τον αντιμετωπίσετε ενώ βρισκόσασταν πάνω σε άλογο, αλλά αποδεικνύεται ότι αυτός ο γιγάντιος δράκος δεν είναι τόσο σίγουρος για την αναρρίχηση. Και άλλοι παίκτες αντιμετωπίζουν τα ατυχή παραπατήματα του Agheel. Ένας εξηγεί πώς φαίνεται να πέφτει από τον γκρεμό αν αγγίξει κάποιον άλλο εχθρό. Ένας άλλος είχε μια παρόμοια εμπειρία όπου μια πτώση πήρε το υπόλοιπο πέμπτο της υγείας του Agheel. Ο Agheel ωστόσο δεν είναι το μόνο boss που πέφτει σε γκρεμούς σύμφωνα με ένα post στο Reddit.

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Δείτε το gameplay του Elden Ring και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification