Παίζουμε το Elden Ring

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Παίζουμε το Elden Ring

Παίζουμε το Elden Ring

Το πολυαναμενόμενο RPG της FromSoftware και του George R.R. Martin στο μικροσκόπιο του GameWorld.

Η FromSoftware και η Bandai Namco ετοιμάζουν το Elden Ring, για το οποίο συνεργάστηκαν με τον George R.R. Martin, συγγραφέα της σειράς The Lord of the Rings.

Στο GameWorld είχαμε την χαρά να παίξουμε την early access του πολυαναμενόμενου αυτού Action RPG και πραγματικά μείναμε έκπληκτοι από την beta, καθώς έχει όλα τα συστατικά ενός Soulslike game, τολμούμε να πούμε με λίγο χαμηλότερη δυσκολία, ώστε να έχει απήχηση σε πιο ευρύ κοινό.

Καταρχήν υπάρχει το σύστημα με τα graces, αντίστοιχο των bonfires, μόνο που εδώ μπορείτε να αναπληρώσετε πλήρως τα potions σας. Αν πεθάνετε ναι μεν χάνετε ότι συλλέξατε, αλλά δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό penalty στο health σας. Απλά επιστρέφετε στο προηγούμενο grace. Επίσης, τα bosses πέφτουν με λιγότερα hits. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που μας ευχαρίστησε και που στην τελική του έκδοση φαίνεται ότι θα μπορούν να το τερματίσουν περισσότεροι gamers απ' ότι τα Dark Souls.

Διαβάστε περισσότερα για τους scalpers που πουλάνε στο eBay κωδικούς για την Elden Ring early access για 150-500 δολάρια και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 24) 10/11/2021 22:01
Έχει το στύλ που μου αρέσει. Θα το πάρω οποσδήποτε κάποια στιγμή.
Notification