Εργαζόμενοι Activision Blizzard ενάντια στον CEO Bobby Kottick: "Δεν θα σιωπήσουμε ξανά"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Εργαζόμενοι Activision Blizzard ενάντια στον CEO Bobby Kottick: "Δεν θα σιωπήσουμε ξανά"

Εργαζόμενοι Activision Blizzard ενάντια στον CEO Bobby Kottick: "Δεν θα σιωπήσουμε ξανά"

Η απάντηση των διαδηλωτών.

Σήμερα μία ομάδα εργαζομένων της Activision Blizzard έκανε απεργία και διαδήλωσε έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια, σχετικά με την τοξικότητα και τις σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν καταγγελθεί και έχουν οδηγήσει την πολιτεία της Καλιφόρνια να κινηθεί νομικά προς την Αμερικάνικη εταιρεία.

Η ανακοίνωση του διευθύνοντα σύμβουλου Bobby Kottick δεν ήταν αρκετή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, καθώς οι εργαζόμενοι εξέδωσαν νέα ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

"Το βράδυ πριν από την πορεία των εργαζομένων, η ηγεσία της Activision Blizzard εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για τις επιβλαβείς απαντήσεις που έγιναν στην αγωγή της πολιτείας της Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα. Ενώ είμαστε ικανοποιημένοι που οι συλλογικές φωνές μας -όπως η ανοιχτή επιστολή που υπεγράφη από χιλιάδες τωρινούς εργαζόμενους- έχουν πείσει την ηγεσία να αλλάξει τον τόνο της επικοινωνίας, η απάντηση αποτυγχάνει να προβάλει πολύ σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τον πυρήνα των ανησυχιών των εργαζομένων.

Η απάντηση της Activision Blizzard δεν πρόβαλε τα παρακάτω:
- Το τέλος της επιτιδευμένης επίβλεψης σε όλους τους εργαζόμενους.
- Την συμμετοχή των εργαζομένων στην επίβλεψη των προσλήψεων και των προαγωγών.
- Την ανάγκη για μεγαλύτερη διαφάνεια στους μισθούς ώστε να υπάρξει ισότητα.
- Την επιλογή τρίτης εταιρείας, η οποία θα επιβλέπει το τμήμα HR και άλλες διαδικασίες της εταιρείας (σ.σ. εννοείται εδώ για θέματα ισότητας και inclusivity).

Η σημερινή πορεία θα δείξει ότι αυτό δεν είναι ένα και μόνο γεγονός που οι διευθυντές μας μπορούν να αγνοήσουν. *Δεν* θα επιστρέψουμε στην σιωπή, *δεν* θα καθησυχαστούμε από τις ίδιες διαδικασίες που μας οδηγήσησαν σε αυτό το σημείο.

Αυτή είναι η αρχή μιας διαρκούς κίνησης υπέρ των καλύτερων εργασιακών συνθηκών για όλους τους εργαζομένους, ειδικά τις γυναίκες, ακόμη περισσότερο τις έγχρωμες γυναίκες και τις transgender γυναίκες, τους nonbinary ανθρώπους και άλλες περιθωριοποιημένες ομάδες.

Αναμένουμε μία γρήγορη απάντηση και δέσμευση για δράση από την ηγεσία, στα σημεία που απαριθμήσαμε παραπάνω και να στοχεύσει σε έναν επικοδομητικό διάλογο στο πως θα αναπτυχθεί η Activision Blizzard ώστε να γίνει καλύτερη για *όλους* τους εργαζόμενους.

Σήμερα υψώνουμε το ανάστημα για μια αλλαγή. Αύριο και στο μέλλον, εμείς θα είμαστε η αλλαγή".

Στη φωτογραφία του άρθρου διακρίνεται μια εργαζόμενη της Activision Blizzard, η οποία ζητάει κατάργηση προνομίων των ανδρών της εταιρείας.

 Διαβάστε περισσότερα για την πτώση μετοχής της Activision Blizzard και συζητήστε περισσότερα για αυτή στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification