Το The Day Before δέχεται review bombing σε Steam και Metacritic

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το The Day Before δέχεται review bombing σε Steam και Metacritic

Το The Day Before δέχεται review bombing σε Steam και Metacritic

Τα refunds άνοιξαν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/12/23] Το The Day Before έχει λάβει αρκετές καθυστερήσεις στην ημερομηνία κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα, ακόμα και κατέβασμα του προφίλ λόγω προσωρινών πνευματικών δικαιωμάτων στο όνομα (σ.σ. οι οποίες επιλύθηκαν).

Τώρα αντιμετωπίζει review bombing με 0,9 / 10 user reviews στο Metacritic και πολύ αρνητικά Steam reviews (Overwhelmingly Negative reviews , 16% του user score). Η εταιρεία ανάπτυξης FNTASTIC έχει να αντιμετωπίσει πολλά. Οι gamers διαμαρτύρονται για το βαρετό gameplay, τα AI generated γραφικά, ότι τα ζόμπι δεν έχουν καν...animations, ενώ οι αποστολές έχουν κακό σχεδιασμό.

Επίσης, για έναν περίεργο λόγο οι developers έσβησαν ακόμα και βίντεο από το YouTube.

Το The Day Before βρίσκεται σε early access, επομένως ακόμα...είναι νωρίς. Άλλωστε και οι ίδιοι οι developers είχαν προειδοποιήσει ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, με αρκετά θέματα. Reviews θα γραφτούν όταν κυκλοφορήσει επίσημα.

[UPDATE: 13/12/23 - Άνοιξαν τα refunds] Ο publisher Mytona ζήτησε συγγνώμη για την εταιρεία ανάπτυξης Fntastic και όσα έγιναν με το The Day Before. Ως βασικοί χρηματοδότες ανακοίνωσαν ότι βρίσκονται σε επικοινωνία με την Fntastic για το μέλλον του παιχνιδιού. Ανακοίνωσαν ότι άνοιξαν τα refunds, για όσους θέλουν επιστροφή χρημάτων.

Εν τω μεταξύ το 90% των χρηστών έχει φύγει από το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα για το The Day Before και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification