• Ειδήσεις
  • MMORPG
  • Riot Games: "Δεν εγγυώμαστε ότι το League of Legends MMO θα κυκλοφορήσει"

Riot Games: "Δεν εγγυώμαστε ότι το League of Legends MMO θα κυκλοφορήσει"

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Riot Games: "Δεν εγγυώμαστε ότι το League of Legends MMO θα κυκλοφορήσει"

Riot Games: "Δεν εγγυώμαστε ότι το League of Legends MMO θα κυκλοφορήσει"

Πάντως το development πάει καλά.

Ο Greg Street, Executive Producer στο League of Legends MMO που ετοιμάζει η Riot Games, δήλωσε ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού τα πηγαίνει "εξαιρετικά καλά", αλλά πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί "ότι το project θα κυκλοφορήσει"!

Ο Street μπήκε στο Twitter πριν από λίγες μέρες για να σχολιάσει πώς το σε εξέλιξη MMO θα είναι το τέταρτο μεγαλύτερο project στο οποίο έχει δουλέψει και πιθανότατα θα είναι το τελευταίο. Ο Street είχε εργαστεί στο παρελθόν στο Age of Empires III και στο World of Warcraft πριν ενταχθεί στην Riot ως επικεφαλής σχεδιαστής στο League of Legends. Το MMO της Riot θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, πάντοτε...υπό την προϋπόθεση ότι θα κυκλοφορήσει. Παρότι οι developers είναι αισιόδοξοι, τίποτα δεν είναι απόλυτα σίγουρο.

Ο Street συνεχίζει να διευκρινίζει το σχόλιό του στις απαντήσεις, δηλώνοντας ότι η ανάπτυξη στο MMO πηγαίνει καλά, αλλά ότι τόσο τα πρότυπα όσο και οι προσδοκίες των παικτών της Riot Games είναι υψηλές. Ως αποτέλεσμα αυτού, η Riot δεν θέλει να κυκλοφορήσει ένα απογοητευτικό παιχνίδι που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά τα υψηλά στάνταρ των παικτών.

Θυμίζουμε ότι παλιότερα ο Greg Street είχε δηλώσει στο Twitter ότι το League of Legends MMO "δεν θα τους ευχαριστήσει όλους" και ότι, ως λάτρης των raids και των dungeons σε άλλα MMO, θα στεναχωρηθεί εάν το MMO της Riot δεν προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία σε αυτούς τους τομείς. Η Riot ανακοίνωσε επίσημα ότι εργαζόταν στο MMO τον Δεκέμβριο του 2020, απευθύνοντας πρόσκληση σε ενδιαφερόμενους developers να ενταχθούν στην ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα για το League of Legends MMO και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification