Το Netflix επιβεβαιώνει ότι το The Witcher τελειώνει στη season 5

Hot
Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Το Netflix επιβεβαιώνει ότι το The Witcher τελειώνει στη season 5

Το Netflix επιβεβαιώνει ότι το The Witcher τελειώνει στη season 5

Ενώ το production της σεζόν 4 ξεκινάει.

Το τέλος πλησιάζει για τη σειρά The Witcher στο Netflix. Τα νέα μοιράστηκαν από το Netflix στο Tudum, το «επίσημο companion site», όπου πρόσθεσε ότι η σεζόν 4 και η σεζόν 5 του The Witcher θα γυριστούν μαζί, με το production της σεζόν 4 να ξεκινάει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι δύο τελευταίες σεζόν του The Witcher πρόκειται να διασκευάσουν τα τρία βιβλία του συγγραφέα Andrzej Sapkowski που έχουν μείνει – τα Baptism of Fire, The Tower of the Swallow και Lady of the Lake - με την παρουσιάστρια Lauren Schmidt Hissrich να υπόσχεται «ένα επικό και ικανοποιητικό τέλος της σειράς». Η σεζόν 4 θα περιλαμβάνει έναν νέο ηθοποιό για τον ρόλο του Geralt of Rivia, τον Liam Hemsworth, ενώ ο Henry Cavill αποχώρησε. Ο Laurence Fishburne επίσης μπαίνει στο cast της σεζόν 4, στον ρόλο του Regis.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Netflix, η 4η σεζόν πρόκειται να ακολουθήσει τους Geralt, Yennefer και Ciri καθώς «είναι αντιμέτωποι με το να διασχίσουν την κατεστραμμένη από τον πόλεμο ήπειρο και τους πολλούς δαίμονές της μακριά ο ένας από τον άλλο. Εάν μπορούν να ηγηθούν των ομάδων των ακατάλληλων, έχουν την ευκαιρία να επιβιώσουν από το βάπτισμα του πυρός - και να ξαναβρούν ο ένας τον άλλον».

Διαβάστε για τη σεζόν 3 του The Witcher στο Netflix και συζητήστε για τη σειρά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 maxkor88 (Level 1) 21/04/2024 09:22
Άντε με το καλό γιατί χωρίς Henry Cavill δε γίνεται.
Notification