Ο Jack Black είναι ο Steve στην ταινία Minecraft

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Jack Black είναι ο Steve στην ταινία Minecraft

Ο Jack Black είναι ο Steve στην ταινία Minecraft

Ο ηθοποιός ανέβασε βίντεο από τα γυρίσματα στο Instagram. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/1/23 - Ο Jack Black θα αναλάβει το ρόλο του Steve στην ταινία Minecraft!] Ο Jack Black θα αναλάβει το ρόλο του Steve στην ταινία Minecraft, σύμφωνα με το site Deadline. Πρωταγωνίστησε και στην ταινία Super Mario Bros ως Bowser.

Ο Black ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φέρεται να διαβάζει ένα εγχειρίδιο με τίτλο Minecraft Basics και έβαλε την λεζάντα: «Ένας ηθοποιός προετοιμάζεται».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το περασμένο καλοκαίρι, η επερχόμενη ταινία της Warner Bros., Minecraft, θα επικεντρωθεί στον «κακό Ender Dragon που ξεκινάει σε ένα μονοπάτι καταστροφής». Ευτυχώς, ωστόσο, μια ομάδα γενναίων και «απίθανων» τυχοδιωκτών, με επικεφαλής μια νεαρή κοπέλα που δεν έχει ακόμη ονομαστεί, θα «ξεκινήσει να σώσει τον Υπέρκοσμο» από την οργή του δράκου.

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Black (@jackblack)

Το 2022, αποκαλύφθηκε ότι αυτή η επερχόμενη ταινία Minecraft θα έχει τον Jared Hess του Napoleon Dynamite ως σκηνοθέτη. Εν τω μεταξύ, η παραγωγός του Dune Mary Parent θα είναι η παραγωγός της ταινίας, μαζί με τον Roy Lee.

[UPDATE: 7/3/24 - Jack Black: "Ασχολούμαι αποκλειστικά με το Minecraft εδώ και ενάμιση μήνα"] Ο Jack Black δήλωσε ότι ασχολείται αποκλειστικά με το Minecraft εδώ και ενάμιση μήνα. Δήλωσε μάλιστα: "Συμμετέχω στη μικρή ταινία του Minecraft. Δεν θέλω να το υπερηφανεύομαι αλλά είναι μεγάλη υπόθεση". Μιας και το ανέφερε, η υπόθεση παραμένει...μυστήριο, αφού το Minecraft είναι ένα open world game, άρα οι σεναριογράφοι θα πρέπει να βάλουν την φαντασία τους.

Πάντως ο Jack Black είπε ότι έπαιζε το Minecraft "Πριν από χρόνια επειδή έπαιζαν και τα παιδιά μου", επομένως ξαναπαίζει Minecraft ώστε να μπει στο "πετσί" του ρόλου που ανέλαβε. 

[UPDATE 2: 18/4/24 - Ο Jack Black επιβεβαίωσε την είδηση] Ο Jack Black επιβεβαίωσε με ένα post στα social media ότι θα είναι ο Steve στην επερχόμενη ταινία Minecraft. 

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, έβαλε στην περιγραφή τις λέξεις "Minecraft rainbow" και μετά μπήκε σε ένα τροχόσπιτο που στην πόρτα είχε μία σημείωση σε χαρτί Α4 "Steve - Minecraft". Το τροχόσπιτο φάνηκε να προέρχεται από τα γυρίσματα της ταινίας. Μέσα στο τροχόσπιτο υπήρχαν αφίσες του Steve από το Minecraft. Στο τέλος του βίντεο ο Jack Black χαμογελάει και λέει: "Είμαι περήφανος. Είναι τέλειο".

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jack Black (@jackblack)

 Η ταινία Minecraft αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 4 Απριλίου 2025.

Διαβάστε τα reviews όλων των Minecraft games και συζητήστε για την ταινία Minecraft στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification