Μετά το The Witcher, ο Henry Cavill δεν θα παίξει ούτε ως Superman

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Μετά το The Witcher, ο Henry Cavill δεν θα παίξει ούτε ως Superman

Μετά το The Witcher, ο Henry Cavill δεν θα παίξει ούτε ως Superman

James Gunn: "Δεν πέρασε καν από cast". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/12/22] Μετά την διακοπή συνεργασίας με τους παραγωγούς της σειράς The Witcher, Ο Henry Cavill δεν θα παίξει ως Superman στις νέες ταινίες της DC.

Παρότι ο ρόλος αυτός του ταιριάζει, δυστυχώς δεν θα τον δούμε, καθώς δήλωσε: «Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και έχω θλιβερά νέα. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Σούπερμαν. Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, αυτά τα νέα δεν είναι ότι πιο εύκολο, αλλά αυτή είναι η ζωή. Η αλλαγή ηθοποιοών είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό».

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Η απογοήτευση του Cavill είναι αισθητή και φαίνεται ότι έφαγε "κρέμασμα" από δύο μεγάλες παραγωγές, την στιγμή που έχει μεγάλη συμπάθεια από τους gamers, όχι μόνο λόγω Geralt, αλλά και επειδή είναι PC gamer.

«Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που πρεσβεύει ο Σούπερμαν δεν θα περάσει ποτέ», κατέληξε ο Cavill.

[UPDATE: 31/1/23 - Ο Cavill δεν πέρασε καν από cast] Ο James Gunn, συνεπικεφαλής της DC Studios, δήλωσε ότι ο Henri Cavill: "Ο Cavill δεν πέρασε ποτέ από cast για την νέα ταινία Superman. Δεν τον απολύσαμε δηλαδή. Για μένα έχει σημασία ποιον θέλω για το cast και ποιοι θέλουν οι παραγωγοί μας να περάσουμε από cast. Για μένα δεν είναι ο Henry. Είμαι fan του και είναι ένας εξαιρετικός τύπος. Αυτός ο Superman όμως δεν θα είναι ο Henry, για πολλούς λόγους".

Ο Gunn γράφει το Superman Legacy, μια ταινία prequel που θα ακολουθεί έναν νεαρό Clark Kent κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ρεπόρτερ της Daily Planet, σύμφωνα με άρθρο του The Hollywood Reporter. Ο Cavill μπορεί ακόμα να επιστρέψει για να παίξει τον Superman; «Στα αρχικά στάδια, η ιστορία μας θα επικεντρωθεί σε ένα προηγούμενο μέρος της ζωής του Σούπερμαν, οπότε ο χαρακτήρας αυτός που θα τον υποδυθεί δεν θα είναι ο Χένρι Κάβιλ», εξήγησε ο Gunn. "Αλλά μόλις είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με τον Henry και είμαστε μεγάλοι fans του και μιλήσαμε για μια σειρά από συναρπαστικές δυνατότητες να συνεργαστούμε στο μέλλον."

Το Superman Legacy θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025. Ο Gunn υπογράφει τη συγγραφή της ταινίας, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το ποιος θα σκηνοθετήσει ή ποιος θα υποδυθεί τον Superman.

Συζητήστε για την ταινία Superman Legacy στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification