• Ειδήσεις
  • FPS
  • Bug στο Call of Duty σας επέτρεπε να βγάλετε απεριόριστα χρήματα και XP

Bug στο Call of Duty σας επέτρεπε να βγάλετε απεριόριστα χρήματα και XP

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Bug στο Call of Duty σας επέτρεπε να βγάλετε απεριόριστα χρήματα και XP

Bug στο Call of Duty σας επέτρεπε να βγάλετε απεριόριστα χρήματα και XP

Με την πώληση όπλων.

Τα bugs δεν σταματούν στο Call of Duty και τις τελευταίες μέρες οι developers της Activision προσπαθούσαν να λύσουν ένα πολύ σοβαρό bug, με το οποίο οι παίκτες μπορούσαν να πουλήσουν όπλα στους Buy Stations του παιχνιδιού για να λάβουν απεριόριστα XP και χρήματα.

Το exploit έχει διορθωθεί πλέον στο Call of Duty: Modern Warfare 2, αλλά οι gamers έχουν απογοητευτεί από την καθυστέρηση στην ανταπόκριση των developers, σε πολλά ακόμη bugs και exploits που υπάρχουν από την κυκλοφορία του Call of Duty: Warzone 2 μέχρι σήμερα. Αρκετοί διαμαρτύρονται για τα bugs στο πολυσύχναστο DMZ mode.

Το πρόβλημα με τα άπειρα χρήματα και το Weapon XP εξακολουθεί να λειτουργεί στο Call of Duty: Warzone 2 και συγκεκριμένα στο DMZ mode, όπως αναφέρουν κάποιοι παίκτες, αφού κάποιοι gamers κάνουν max out 3 όπλα σε ένα ματς με την παραπάνω μέθοδο. Κάποιοι αναφέρουν broken spawns και στο Team Deathmatch mode, αλλά και broken αποστολές και θέματα στο user interface. Το γρήγορο levelling στο όπλο θα μειώσει και την συνολική αντοχή του παιχνιδιού, όπως αναφέρουν κάποιοι.

Δείτε τις ιπτάμενες βάρκες στο Call of Duty: Warzone 2.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare II και συζητήστε για το Warzone 2 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification