• Ειδήσεις
  • Events
  • H Cyprus Comic Con 2023 απέκλεισε το GameWorld μετά από προτροπή σκιτσογράφου με σκίτσα παιδοφιλίας και αιμομιξίας

H Cyprus Comic Con 2023 απέκλεισε το GameWorld μετά από προτροπή σκιτσογράφου με σκίτσα παιδοφιλίας και αιμομιξίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
H Cyprus Comic Con 2023 απέκλεισε το GameWorld μετά από προτροπή σκιτσογράφου με σκίτσα παιδοφιλίας και αιμομιξίας

H Cyprus Comic Con 2023 απέκλεισε το GameWorld μετά από προτροπή σκιτσογράφου με σκίτσα παιδοφιλίας και αιμομιξίας

Η υπόθεση επιτέλους στην εισαγγελία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/7/23 - Ο Ηλίας Κυριαζής ζήτησε από την Cyprus Comic Con cancel του GameWorld] Πριν από λίγους μήνες βιώσαμε κάτι το πρωτοφανές. Ο σκιτσογράφος Κωνσταντίνος Παππάς έγινε cancel από την ComicDom Con Athens επειδή ανάμεσα στα σκίτσα που ζωγράφιζε ήταν και κάποια με τα οποία δεν συμφωνούσαν κάποιοι σκιτσογράφοι.

O σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής, στο ίδιο "δημοκρατικό πνεύμα", ανακοίνωσε ότι η θέλει η Cyprus Comic Con 2023, η οποία διεξάγεται τον Οκτώβριο του 2023, να ακυρώσει την συμμετοχή του GameWorld. Μάλιστα το GameWorld έχει κάνει τις προετοιμασίες του για συμμετοχή με περίπτερο και έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνητικό χορηγού επικοινωνίας.

Ποιος είναι ο λόγος που ο Ηλίας Κυριαζής, σκιτσογράφος των εταιρειών IDW Publishing και Humanoids, θέλει να αποκλειστεί το GameWorld από την έκθεση; Ότι ο...γράφων και αρχισυντάκτης του GameWorld δεν συμφωνεί με τις πολιτικές του απόψεις!

Ναι, σωστά ακούσατε. Σε ένα event στο οποίο θα κατεβούμε ως GameWorld, δηλαδή ως χορηγοί επικοινωνίας και με περίπτερο, ο σκιτσογράφος θέλει να γίνουμε cancel επειδή δεν του αρέσουν...τα βίντεο που ανεβάζω στο προσωπικό μου κανάλι στο YouTube ή κάποιες δημοσιεύσεις που κάνω στα social media.

Ilias Kyriazis

Τι δεν του αρέσει συγκεκριμένα; Μετά από ένα stalking σε όλα μου τα προφίλ στα social media, επέλεξε να με χαρακτηρίσει ως "ακροδεξιό" και να βάλει πράγματα που έχω αναρτήσει και με τα οποία διαφωνεί.

Συγκεκριμένα ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής έχει αυτές τις απόψεις:
- Σύμφωνα με το πάνω screenshot, δείχνει έμμεσα ότι θα ήθελε η εικόνα της Παναγίας και του Χριστού να έχει LGBT χρώματα (δεν το θεώρησε προσβολή θρησκείας).
- Διαφωνεί με τον όρο "Ανώμαλο" που έβαλα σε TikToker στο βίντεο Woke Fiesta #11, ο οποίος TikToker υποστήριξε απόψη παιδεραστή και συγκεκριμένα ότι "Οι γονείς θα πρέπει να κάνουν σεξ αν θέλουν τα υιοθετημένα παιδιά τους"!
- Σε σχόλιό του, το οποίο σβήστηκε από το Facebook, με κατηγόρησε για "ρατσισμό" επειδή πρόβαλα σε βίντεο ότι δεν θα έπρεπε να γίνονται πορείες των μουσουλμάνων με το κοράνι στο χέρι, όπως αυτή που έγινε στην Πάφο (θυμίζουμε ότι οι μουσουλμάνοι ήρθαν με τις ευλογίες κάποιων λαθρέμπορων και ΜΚΟ).
- Απεικονίζει το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και της Παλιάς Βουλής, όπως θα δείτε σε εικόνα που έχει αναρτήσει στο προφίλ του (πιο κάτω σε αυτό το άρθρο), η οποία δείχνει να είναι φτιαγμένη με AI.

Ilias Kyriazis

Αντιλαμβάνεστε πλέον, ότι η πολιτική έχει "ποτίσει" για τα καλά ακόμα και τα comic events. Μετά τον Κωνσταντίνο Παππά, σκιτσογράφοι υπερασπιστές της woke ατζέντας, που υποστηρίζουν ακόμα και την προσβολή θρησκείας, το κάψιμο σημαίας και τους παιδόφιλους, δεν θέλουν να συμμετάσχουμε σε ένα event ως GameWorld επειδή διαφωνούν με τον ιδιοκτήτη του site σε πολιτικά θέματα!

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο Woke Fiesta #11 που βρίσκεται στην παραπάνω εικόνα, για να καταλάβετε σε τι θέμα διαφώνισε ο σκιτσογράφος! Διαφώνησε επειδή αποκάλεσα έναν TikToker "Ανώμαλο". Ο συγκεκριμένος προώθησε την άποψη του παιδοβιασμού! Ότι δηλαδή "οι πατεράδες θα πρέπει να βιάζουν τα παιδιά τους". Αν αυτό δεν είναι ανώμαλο τότε τι είναι;

Κοιτώντας την πρώτη εικόνα αυτού του άρθρου αναρωτιόμαστε:
1) Γιατί ο Ηλίας Κυριαζής συμφωνεί με το να ντύνουν στα Pride την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού με LGBT χρώματα, κάτι που είναι παράνομο, αφού βάση του ποινικού κώδικα, προσβάλει την θρησκεία;
2) Εφόσον του αρέσει να προσβάλεται η θρησκεία, συμφωνεί και με το Κυπριακό Pride όπου ένας άντρας ντυμένος καλόγρια τραγουδούσε κοροϊδευτικά "Jesus Christ" και έπιανε τους όρχεις του; 
3) Που είδε ακριβώς ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής την "ομοφοβία" στα προσωπικά βίντεο; Επειδή, καταδίκασα ως "Ανώμαλο" ένα άτομο της LGBT κοινότητας με απόψεις παιδεραστείας, που θέλει "Οι γονείς να βιάζουν τα υιοθετημένα παιδιά τους"; Εφόσον ανήρτησε το screenshot αυτό, ο κ. Κυριαζής είναι αντίθετος με μένα και συμφωνεί με τις απόψεις παιδεραστείας του TikToker; Δεν θεωρεί την παιδεραστεία καθόλου ανώμαλο πράγμα;
4) Που είδε ακριβώς ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής τον "ρατσισμό"; Επειδή λέω εδώ και μήνες ότι οι λαθρέμποροι και οι ΜΚΟ κάνουν μπίζνα με λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων; Σε ποιο βίντεο έχω πει να φερθούμε άσχημα σε οποιονδήποτε; Είτε αυτός είναι Έλληνας, είτε ξένος.
5) Είναι ή δεν είναι φασισμός να απαιτείς να μην συμμετάσχει κάποιος σε ένα event επειδή πολιτικά είσαι αντίθετος με αυτόν; Την στιγμή μάλιστα που μιλάμε για την συμμετοχή του GameWorld, του οποίου ο αρχισυντάκτης προφανώς και δεν θα κάτσει να διαφημίσει το κανάλι του. 17 χρόνια τώρα σε όλα τα events απλά παίζαμε events. Τα gaming και τα comic events δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική. Από πότε έγιναν πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης και ακύρωσης; Νομίζαμε ότι τα video games και τα κόμικς ενώνουν κι ότι δεν διχάζουν.
6) Από πότε "δεν χωράνε σε events άτομα που εκφράζουν πατριωτικές απόψεις" αλλά "χωράνε σε events σκιτσογράφοι που θέλουν το κάψιμο ελληνικής σημαίας, εικόνα με Παναγία και Χριστό ντυμένη σε LGBT χρώματα και προβάλουν την...παιδοφιλία και την αιμομιξία στα σκίτσα τους";
7) Με ποια αιτιολογία ο Ηλίας Κυριαζής με αποκαλεί "ακροδεξιό"; Είναι "ακροδεξιά" άποψη να καταδικάζει κάποιος τους παιδόφιλους, την προσβολή θρησκείας και την παράνομη εισβολή λαθρομεταναστών μέσω λαθρεμπόρων;

Ilias Kyriazis

Ναι, καλά ακούσατε. Ο Ηλίας Κυριαζής στα σκίτσα του έχει προβάλει την παιδοφιλία και την αιμομιξία! Τα σκίτσα τα εντοπίσατε στα social media και μας τα στείλατε τις πρώτες ώρες που δημοσιεύσαμε το παρόν άρθρο.

Παιδοφιλικά και αιμομικτικά σκίτσα
8) Στη σειρά των κόμικς Sub Art, στα τεύχη 2 και 3, από τις Εκδόσεις Giganto, που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο και τον Αύγουστο του 2004 (όπως βλέπετε και από το εξώφυλλο), όποιος ανοίξει τα κόμικ αυτά θα δει δύο αποτροπιαστικά σκίτσα. Στο ένα ένας παιδεραστής μεγάλης ηλικίας έχει κάνει σεξ με ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι κάτω των 10 ετών! 

ilias kyriazis sub art comic issue 3 1

ilias kyriazis sub art comic issue 3 1

Αφού έχει τελειώσει την πράξη, ο πατέρας λέει στο μικρό κοριτσάκι: "Να σου φέρω ένα παγωτό να διώξεις την γεύση; Και το κοριτσάκι συμφωνεί!" Δείτε το σκίτσο. Αυτός ήταν λοιπόν ο λόγος που ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής υπερασπίστηκε τον παιδεραστή που αποκάλεσα "Ανώμαλο".

Το περιοδικό μπορείτε να το δείτε εδώ. Ήταν διαθέσιμο για αγορά για τις πρώτες ώρες γραφής αυτού του άρθρου, αλλά μετά εξαντλήθηκε. 

ilias kyriazis sub art comic issue 3 1

ilias kyriazis sub art comic issue 3 1

Στο τεύχος #2 της σειράς SubArt, μπορείτε να δείτε τον Ηλία Κυριαζή να σχεδιάζει ένα ακόμη παιδοφιλικό σκίτσο. Στο συγκεκριμένο, μία μητέρα, "παίρνει στα τέσσερα" τον έφηβο γιο της με στραπόν! Ο σκιτσογράφος με το σκίτσο του αυτό, δεν προβάλει μόνο την παιδοφιλία, αλλά και την αιμομιξία! Ο γιος λέει: "Θα με αφήσεις όμως να πάρω το αυτοκίνητο το Σάββατο, ε μαμά;" Η μητέρα επίσης φωτογραφίζει τον γιο της την ώρα της συνουσίας. Σε ποιο σπίτι στον κόσμο έχει συμβεί μία μητέρα να βάζει στα 4 τον γιο της με στραπόν; Και να τον τραβάει κιόλας και φωτογραφία; 

ilias kyriazis sub art comic issue 3 1

Όπως ο Κωνσταντίνος Παππάς κατηγορήθηκε από ακροαριστερούς που υποστήριζαν σκίτσα καψίματος της ελληνικής σημαίας κι έφαγε Cancel από την ComicDom, έτσι και εδώ, μία παρόμοια ομάδα ακροαριστερών, αποφάσισε να...στοχοποιήσει, επιχειρώντας να μας κάνει cancel. Τελικά δεν της πέρασε. Εδώ όμως το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μιλάμε για άτομα που προβάλουν σκίτσα τα οποία δείχνουν παιδοφιλία και αιμομιξία!

[UPDATE 2 - Τι λέει στο Twitter] Και επειδή κάποιοι μπορεί να πουν "Έχουν περάσει πολλά χρόνια, ο άνθρωπος άλλαξε απόψεις" ή "Το τεύχος εκείνο ήταν επίτηδες έτσι", να θυμίζουμε ότι πρώτον, ο σκιτσογράφος γεννημένος το 1978 είναι 45 ετών, άρα το 2004 όταν δημοσιεύτηκαν τα κόμικς ήταν 26 ετών. Στα τεύχη #2 και #3 του SunArt που κυκλοφορούν μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει κάπου στη σελίδα των σκίτσων ο χαρακτηρισμός ότι "Τα σκίτσα έχουν καθαρά σατιρικό χαρακτήρα". Ούτε βρήκαμε πουθενά στο Internet πληροφορίες ότι ο Κυριαζής έχει αποκηρύξει τα σκίτσα όπως υποστηρίζει".

Παράλληλα, στα παρακάτω tweets του ο Ηλίας Κυριαζής εκφέρει περίεργες απόψεις σχετικά με την παιδοφιλία. Τα tweets αυτά ήταν δημόσια στο προφίλ του αλλά στη συνέχεια το μετέτρεψε σε κλειστό.

Εδώ σε ένα tweet λέει: "Γιατί η κοινωνία είναι αντιμαχόμενη στο πως βλέπει τους παιδόφιλους;" Αντιμαχόμενη; Που το 99,99% του κόσμου θέλει να τους κλείσει φυλακή ας πούμε;

ilias kyriazis comic artist twitter 1

Και εδώ σε ένα πολύ πρόσφατο tweet Μαϊου του 2023, βλέπουμε τον παιδόφιλο τραγουδιστή The Dare, ο οποίος έβγαλε ένα νέο άλμπουμ με τίτλο "The Sex", στο οποίο δείχνει ξεκάθαρα δύο άντρες να κάνουν σεξ με δύο ανήλικα κοριτσάκια. Ο τραγουδιστής έφαγε φυσικά cancel λόγω παιδοφιλίας, αλλά ο Ηλίας Κυριαζής ειρωνεύεται το τόσο σοβαρό περιστατικό παιδοφιλίας, με σχόλιο στο τέλος λέγοντας: "Έχει ένα μοσχαράκι δίπλα του; Χμμμ, θέλουμε περισσότερες αποδείξεις παιδοφιλίας!"

ilias kyriazis comic artist twitter 1

Στα επόμενα tweets του αναφέρει ότι θέλει να σχεδιάσει ανήλικα και γυμνά αγοράκια και κοριτσάκια, τα οποία θέλει να είναι άκρως ελκυστικά, ενώ όπως θα δείτε κάνει αναφορές τόσο στο Twitter, όσο και στο Facebook, για ταινία που είδε στην οποία 28χρονος τα είχε με 15χρονη.

ilias kyriazis comic artist twitter 1

ilias kyriazis comic artist twitter 1

ilias kyriazis obligated have sex

ilias kyriazis obligated have sex

[UPDATE 3: 5/7/23 - Αποκλεισμός από την Cyprus Comic Con] Η Cyprus Comic Con αποδέχτηκε το αίτημα του σκιτσογράφου Ηλία Κυριαζή και απέκλεισε το GameWorld από την έκθεση.

Η έκθεση Cyprus Comic Con, η οποία έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν τον Ηλία Κυριαζή (σ.σ. δεν γνωρίζουμε αν θα τον φιλοξενήσει και φέτος), αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό του φίλου της σκιτσογράφου.

Η ανακοίνωση υπαινείσσεται έμμεσα ότι: "Το GameWorld επιχειρεί να καταχραστεί την πλατφόρμα της Cyprus Comic Con, ανεξαρτήτως θέματος ή ζητήματος, κοινωνικού, ηθικού, πολιτικού ή άλλου. Οι όροι και προϋποθέσεις μας πάντα περιέχουν το ήθος μας κάτω από την ενότητα "Behavior" - αυτοί περιλαμβάνονται σε κάθε σύμβαση που υπογράφουμε με οποιονδήποτε συμμετέχοντα σε όλες τις εκδηλώσεις μας".

Η Cyprus Comic Con έχει μέχρι και σήμερα στο site της την σελίδα του σκιτσογράφου Ηλία Κυριαζή, τον οποίο έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν στην έκθεση και αναφέρει στην περιγραφή ότι ο σκιτσογράφος παρουσιάζει και την σειρά κόμικς SubArt. Ενδεχομένως θα μπορούσε να καλέσει φέτος, είτε τον ίδιο, είτε τους συναδέλφους του που τον υπερασπίζονται στα social media. Υπερασπίζονται δηλαδή κάποιον που έχει δημιουργήσει σκίτσα παιδοφιλίας και αιμομιξίας και δήλωσε δημόσια στο Twitter ότι έδωσε περιοδικό πορνό σε 10χρονο σε μία έκθεση. Τα παιδιά σας θα ήταν άνετα να πάνε σε μια τέτοια έκθεση; 

Cyprus Comic Con Ilias Kyriazis profile

Ερωτήσεις προς Cyprus Comic Con:
1) Πως αισθάνεται η έκθεση που υπερασπίστηκε την θέση ενός σκιτσογράφου που σχεδιάζει σκίτσα με παιδοφιλία και αιμομιξία;
2) Τι σχέση έχει το μέσο GameWorld.gr που θα κατέβαινε στην Cyprus Comic Con για να παίξει video games με τους fans του, με βίντεο που ανεβάζω στο προσωπικό μου κανάλι;
3) Ο σκιτσογράφος ήθελε -επειδή διαφωνεί με τις προσωπικές μου απόψεις που ανεβάζω στα social media- να αποκλείσει η Cyprus Comic Con ένα ολόκληρο μέσο "Επειδή θεωρώ τους παιδοβιαστές ανώμαλους" και "Επειδή είναι προσβολή θρησκείας να βάφει κάποιος εικόνα του Χριστού και της Παναγίας με LGBT χρώματα". Άρα η Cyprus Comic Con υπερασπίζεται αυτές τις θέσεις;
4) Αφού η Cyprus Comic Con ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τις δημοσιεύσεις μου στα social media, σε ποιο βίντεο τέλος πάντων του YouTube έχω τεθεί κατά ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ κοινωνικής ομάδας; Ας μας απαντήσουν τα trolls Internet με links. Διότι το μόνο που είδαμε να κάνουν είναι να δημοσιεύουν βίντεό μου προ 10 ετών στα οποία έκανα πλάκα...με pixels, δηλαδή με δύο γυναικείους χαρακτήρες σε video game.
5) Σε προσωπική μας επικοινωνία με την Cyprus Comic Con, μας είπαν ως δικαιολογία ότι "Χρησιμοποιήσαμε το όνομα της έκθεσης για να χαρακτηρίσουμε τον σκιτσογράφο κάτι που απαγορεύεται βάση του συμφωνητικού που υπογράψαμε". Φυσικά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο συμφωνητικό. Αν υπάρχει, γιατί δεν μας λένε ακριβώς το σημείο όπου υπάρχει; Εμείς κρατήσamε screenshots και βίντεο από το συμφωνητικό και το site της Cyprus Comic Con και είδαμε ότι δεν παραβιάσαμε κανέναν κανόνα.
6) Τέλος, πως αισθάνεται η Cyprus Comic Con που ορισμένοι ακόμη επώνυμοι σκιτσογράφοι και καλλιτέχνες υπερασπίστηκαν στο Facebook τον Ηλία Κυριαζή; Συμφωνούν δηλαδή με τις απόψεις τους; Αισθάνεται άνετα να φιλοξενεί σε event άτομα τέτοιας νοοτροπίας, που έχει σχεδιάσει σκίτσα παιδοφιλίας και αιμομιξίας, την στιγμή που θα υπάρχουν μεταξύ άλλων και τόσα παιδάκια;

[UPDATE 4: 6/7/23] Η Cyprus Comic Con σε συνέχεια του άρθρου μας, διέγραψε και τον Ηλία Κυριαζή από το site της και την λίστα καλεσμένων.

Η επίσημη απάντησή μας
Η Cyprus Comic Con μας απέκλεισε την πρόσβαση από το να σχολιάσουμε και έτσι αναγκαστικά γράψαμε την απάντησή μας στη Facebook page Cyprus Comic Con 2023, στα Reviews.

Τέλος, καθώς συνεχίζετε να μας στέλνετε υλικό, εδώ βλέπουμε ένα μήνυμα πριν από μερικούς μήνες, από το group "ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΑΜΠ" στο Facebook, όπου ο Ηλίας Κυριαζής ενημερώνει τον κόσμο, έτσι στο χαλαρό: "Μιας και λέγαμε για βιασμούς τι θα λέγατε άμα σας έλεγα ότι υπάρχει παιδική ταινία που λέει πόσο γαματο είναι το σεξ με ανήλικα;" Το συγκεκριμένο ύφος στο μήνυμά του...τι μπορεί να σημαίνει; 
Ilias Kyriazis video club

Στο ίδιο group βλέπουμε επίσης ένα μήνυμα στο οποίο λέει ότι είδε μία ταινία με ρομάντζο ανάμεσα σε 28χρονο και 15χρονο.

ilias kyriazis romance movie 28 year 15 young

Τέλος, ο Ηλίας Κυριαζής έκανε δημόσια ψευδή δήλωση ότι το σκίτσο είναι "Προ 25ετίας", μιας και όπως είδατε και στο εξώφυλλο του περιοδικού, ήταν το 2004, άρα προ 19 ετών, όταν ήταν 26 ετών (γεννημένος το 1978). 

ilias kyriazis 25 xronia

[UPDATE: 8/7/23 - Τα μεθεόρτια της υπόθεσης] Σε συνέχεια της παραπάνω υπόθεσης, ο Πρόεδρος του Game Developers Association Greece, Βασίλης Καραβασίλης, πήρε έμμεσα θέση υπέρ του Κυριαζή, λέγοντας σε ανακοίνωση ότι "Είμαι εχθρός στη διαφορετικότητα" και πως "Πράξεις και λόγια τέτοιου είδους μας βρίσκουν κάθετα ενάντια και έρχονται σε αντίθεση με την πολυχρωμία και πολυφωνία της ανθρώπινης φύσης" και πως "Η κοινότητα δεν είναι ασφαλής για όλα τα άτομα. Καλούμε τους developers με παρόμοιες αξίες να βρουν εναλλακτικές". Στο σχετικό άρθρο ρωτάμε ευθέως τον κ. Βασίλη Καραβασίλη αν καταδικάζει τα παιδοφιλικά σκίτσα του κυρίου Ηλία Κυριαζή και δεν έχει ακόμη απαντήσει.

Παράλληλα, φοιτητής του Ηλία Κυριαζή κατήγγειλε στο Instagram, ότι ο σκιτσογράφος "απαγόρευε αυτός και οι όμοιοί του να χρησιμοποιούν αρχειοελληνικά στοιχεία γιατί τα θεωρούσε χρυσαυγίτικα, αλλά επέτρεπαν οι σκιτσογράφοι φοιτητές να σχεδιάζουν σφυροδρέπανα και αναρχικά σύμβολα (σ.σ. στην αίθουσα 21 συγκεκριμένα).

ilias kyriazis student

Ο Φοίβος Δεληβοριάς αποφάσισε να στηρίξει τον Ηλία Κυριαζή δημόσια. Αυτό που κανείς δεν γνωρίζει και πρέπει να μάθει, είναι ότι οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τον Νοέμβριο του 2004, μόλις 3 μήνες μετά από την δημοσίευση των σκίτσων παιδοφιλίας και αιμομιξίας. Η δήλωση του Δεληβοριά, πουθενά δεν αναφέρεται στα social media posts του Κυριαζή.

foivos delivorias ilias kiriazis ta nea final

Διαθέσιμα μέχρι σήμερα τα περιοδικά
Το περιοδικό με τα παιδοφιλικά σκίτσα (τεύχος #3) σύμφωνα με τον YouTuber Simple Man είναι διαθέσιμο για αγορά μέχρι και σήμερα και αυτό μπορείτε να το δείτε σε βίντεο, όπου του το έστειλαν σφραγισμένο με ταχυδρομείο! Δείτε το τέλος του βίντεο.

Η εισαγγελεία διερευνά την υπόθεση
Τέλος, με μεγάλη μας χαρά ανακαλύψαμε ότι η υπόθεση έχει περάσει επιτέλους πλέον από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς την Εισαγγελεία, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. Είμαστε στη διάθεση της Εισαγγελείας για να καταθέσουμε τα επίμαχα περιοδικά, ενώ έχουμε και βίντεο από τα social media posts του κυρίου Κυριαζή, στα οποία προωθεί την παιδοφιλία, ώστε αν χρειαστεί να βοηθήσουμε στο έργο της. Όσο κι αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε πουθενά στα social media ο συγκεκριμένος σκιτσογράφος να έχει "αποκηρύξει" τα σκίτσα του. Εάν αυτό ισχύει ας δημοσιεύσει στα social media ακριβείς ημερομηνίες όπου τα αποκήρυξε. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι δηλώνουμε πως καταδικάζουμε κάθε απειλή για σωματική βλάβη ή θανάτια απειλή που ενδεχομένως έχει υποστεί ο σκιτσογράφος από αγανακτισμένο κόσμο και κάθε προϊόν φωτομοντάζ που δημιούργησαν ορισμένοι ακροδεξιοί κύκλοι. Εμείς παραθέσαμε μόνο στοιχεία που βρήκαμε στο Internet προς υπεράσπιση της θέσης του γράφοντος για τον αναίτια επίθεση του Ηλία Κυριαζή με τον χαρακτηρισμό "Ακροδεξιός". Εφόσον η υπόθεση πήρε ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι.

[UPDATE] Συκοφαντική δυσφήμιση - Απειλή για μήνυση
Σε screenshot που μας στείλατε και που βρήκαμε ετεροχρονισμένα στα μηνύματά μας, ο σκιτσογράφος Ηλίας Κυριαζής απείλησε ότι έχει προχωρήσει σε μήνυση ενώ μας συκοφάντησε για άλλη μια φορά. Σε συνέχεια αυτού έχουμε διαγράψει τα επίμαχα σκίτσα πνευματικής ιδιοκτησίας του.

Ilias Kyriazis August

Επίλογος
Η δύο δεκαετιών πορεία μου στα ΜΜΕ ως δημοσιογράφος έχει δείξει ξεκάθαρα, τόσο ποιος είμαι, όσο και το επίπεδό μου. Σε κανένα από τα βίντεο που έχω ανεβάσει στο YouTube δεν έχω αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ το παραμικρό για υποκίνηση σε βία έναντι οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας, από όπου κι αν προέρχεται. Το ότι επειδή κράζω την woke ατζέντα σημαίνει ταυτόχρονα ότι μπορεί κάποιος να με συκοφανεί και να κολλάει οποιαδήποτε ταμπέλα, είναι τουλάχιστον μηνύσιμο. 

Στην τέχνη ξέρουμε ότι υπάρχει ελευθερία λόγου και όχι φασισμός. Αν κάποιοι θέλουν να επιβάλουν έναν ακροαριστερό φασισμό και να ζητούν ακυρώσεις, τότε και εμείς μπορούμε πολύ εύκολα να ζητάμε cancel και από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται. Πόσο μάλλον όταν υποστηρίζουν απόψεις προσβολής θρησκείας, σημαίας και ΚΥΡΙΩΣ (το χειρότερο όλων) παιδοφιλίας και αιμομιξίας που είναι ενάντια στο νόμο.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι ο περισσότερος κόσμος έχει καταδικάσει τόσο την woke ατζέντα, όσο και φαινόμενα προσβολής θρησκείας και παιδοφιλίας. Και θα κληθεί για άλλη μια φορά να τα καταδικάσει με τον καλύτερο τρόπο.

Σε συνέχεια δε της προσωπικής επίθεσης του σκιτσογράφου στο πρόσωπό μου με τον χαρακτηρισιμό "ακροδεξιός" (επειδή μεταξύ άλλων αποκάλεσα "Ανώμαλους" άτομα που υποστήριξαν την παιδοφιλία σε βίντεό τους!) και της απόπειρας πλήρους αθώωσής του από συγκεκριμένους σκιτσογράφους, ηθοποιούς και δημοσιογράφους, καλούμε ΟΛΟΥΣ τους υγιώς σκεπτώμενους ανθρώπους να σκεφτούν πολύ καλά με ποιους συνεργάζονται. Δείχνουμε μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή/προβολή παιδοφιλίας και αιμομιξίας και σε όσους την υπερασπίζονται, ακόμα και έμμεσα.

Μετά τον Κωνσταντίνο Παππά και την ComicDom Athens, η ιστορία επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά και τα events μας δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Όπως επίσης και ορισμένα άτομα που το στήριξαν.

Διαβάστε περισσότερα για την Cyprus ComicCon και συζητήστε για αυτή στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 JohnnyPap (Level 13) 04/07/2023 21:04
Έχουν ξεφύγει τελείως ορισμένοι σκιτσογράφοι.
Φαντάζομαι ότι οι διοργανωτές δεν είναι τόσο τρελοί ώστε να ταχθουν με τέτοια άτομα όπως εκανε η Comicdom και δεν πατησαν ουτε οι μισοι φετος. Σωστα?
#2 Tas13 (Level 14) 04/07/2023 21:37
Έλεος πάλι.Η Cyprus con τι λέει?Θα κατέβει και αυτός ο σκιτσογράφος στην έκθεση?Αισθάνον ται άνετα τα μικρά παιδάκια να ξέρουν ότι δεν θεωρει τους παιδοβιαστές ανώμαλους?... φαντάζομαι θα τον φιλοξενούν μόνο στην Comicdom Athens απο δω και περα αφου αυτο ειναι το κοινο τους.
#3 Kadaz (Level 24) 04/07/2023 22:19
Μάλλον θέλει να κάνει τον φασισμό μόδα. Αν δν του αρέσουν τα video να μην τα βλέπει.
#4 ferfelekis (Level 3) 05/07/2023 16:14
Αυτα και μονο ειναι αρκετα για να τον κλεισουν φυλακη.
Notification