Crossing Souls

Hot
Crossing Souls

Crossing Souls

Νέο Action/Adventure εμπνευσμένο από τα cartoon της δεκαετίας του '80.

Μία αναβίωση των παιδικών χρόνων φέρνει η Ισπανική ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Fourratic, σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρεία Devolver Digital.

Τρία χρόνια μετά την επιτυχημένη crowdfunding καμπάνια του, το Crossing Souls βρίσκεται στην τελική ευθεία πριν την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο. Στο αυτό νέο action/adventure θα αναλάβετε τον έλεγχο πέντε συνηθισμένων παιδιών στην California του 1986 (Chris, Matt, Charlie, Big Joe και Kevin) τα οποία αποκτούν εξωπραγματικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητες να ταξιδεύουν στις διαστάσεις της ζωής και του θανάτου. Θα εμπλακείτε σε μια κυβερνητική συνομωσία και θα πρέπει να λύσετε γρίφους ταξιδεύοντας από τη μια πραγματικότητα στην άλλη, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις μοναδικές ικανότητες του κάθε χαρακτήρα. Όσο προχωράτε θα ξεκλειδώνετε νέα items και abilities, αλλά αντίστοιχα θα ανεβαίνει και η δυσκολία.

Δείτε το νέο τρέιλερ που δημοσίευσε η Devolver:

Θα περιέχεται πληθώρα αναφορών σε pop culture στοιχεία της δεκαετίας του ’80 όπως τα Goonies, Gremlins, Back to the Future και πολλά άλλα, καθώς επίσης είναι εμφανής και η επιρροή των 80s arcade games και φυσικά η αισθητική των cartoon της εποχής.

Το Crossing Souls θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2018 για PC και PS4.

Διαβάστε επίσης για το PlayStation Experience 2017 όπου θα είναι playable το Crossing Souls και για τις νέες κυκλοφορίες για τον Δεκέμβριο του 2017. Συζητείστε για το Crossing Souls σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/12/2017 10:50
Επιστροφή στο παρελθόν.Μπράβο τους για αυτόν τον τίτλο που περιέχει παλιά κλασικά στοιχεία απο παιχνίδια ,ταινίες ,arcade και λοιπά.
Notification