Μετά από 200+ ώρες λιώσιμο και αμέτρητες ώρες πειραματισμού με διάφορα builds, μπορώ να πω ότι το καταευχαριστήθηκα και πως θα το ξαναεπισκευτώ για playthroughs με διαφορετικές επιλογές. Είναι ο,τι πρέπει για να ξεδώσετε όσοι γουστάρετε tabletop RPGs και φυσικά Pathfinder/D&D 3.5. Διαβάστε περισσότερα στο review μου .

Read More...

Στείλτε τις δαιμονικές ορδές πίσω στην Άβυσσο. Read More

Το Pathfinder: Wrath of the Righteous (WotR) αποτελεί το δεύτερο CRPG της ρωσικής εταιρείας ανάπτυξης Owlcat Games και αποτελεί μεταφορά της ομώνυμης pen & paper σειράς περιπετειών, εξομοιώνοντας το σύστημα του επιτραπέζιου RPG Pathfinder (το οποίο αποτελεί μια ανανεωμένη μορφή της έκδοσης 3.5 του Dungeons & Dragons). Στο WotR ο ρόλος σας είναι να ηγηθείτε μιας σταυροφορίας ενάντια σε μια ορδή δαιμόνων που απειλεί να κκαταστρέψει τα βασίλεια τριγύρω από την πύλη από την οποία πηγάζει και σε αυτό θα βοηθηθείτε από θεϊκές δυνάμεις στο πλευρό σας.

Read More...

Παρασκευάς Γρηγορίου and 69 others have joined the group Cyberpunk 2077 2 months ago

Παίζοντας ξανά μετά από 23 χρόνια, η ματιά μου δεν είναι η ίδια με αυτή του έφηβου εαυτού μου. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το Myth: The Fallen Lords είναι ένα ορόσημο του είδους με χορταστική βία και στρατηγικό βάθος το οποίο είναι "must" για τους λάτρεις του είδους. Λεπτομέρειες θα διαβάσετε στο review μου.

 

Read More...

Notification