Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Experience: 2236 (304 points to next level)

 
600
1 week ago
Project CARS 2: Spirit of Le Mans DLC 1 week ago

Εννέα νέα αυτοκίνητα, μια νέα πίστα και αρκετά ακόμη καλούδια.

Κυκλοφόρησε το The Spirit of Le Mans DLC, το τρίτο expansion pack του Project CARS 2.

Με νέο αυτό DLC προστίθενται (στην ήδη μεγάλη συλλογή του Project CARS 2) εννέα θρυλικά αυτοκίνητα τα οποία περιλαμβάνουν vintage και σύγχρονα πρωτότυπα LMP 1 μοντέλα. Η Slightly Mad Studios τιμά την ταινία “Le Mans” του Steve McQueen στο expansion, συμπεριλαμβάνοντας τα Porsche 917 και Ferrari 512S τα οποία αποτελούν σημαντικά κομμάτια της ταινίας, καθώς και μια πιστή αναπαράσταση της πίστας Le Sarthe Circuit όπως ακριβώς εμφανίστηκε στην ταινία.

http://www.youtube.com/watch?v=S-3Xj8DAPsI

Πέραν αυτών, στο expansion περιέχονται πέντε νέα Career events και δέκα μοναδικά Liveries. Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα όσα περιλαμβάνει το The Spirit of Le Mans DLC:

Αυτοκίνητα:
- Porsche 919 Hybrid
- Toyota TS050 Hybrid
- Audi R18 (Fuji 2016)
- Audi R18 (Le Mans 2016)
- Ferrari 512 S
- Ferrari 512 M
- Porsche 917 LH
- Porsche 924 Carrera GTP
- Porsche 961

Πίστες:
- Le Mans Vintage Track

Liveries:
- GTA Racing (x3)
- F4H Motorsport (x1)
- Team Highlands Racing (x3)
- Team ACR (x2)
- XITE Energy (x1)

Career events:
- 24 Hours Le Mans Experience
- GTO Masters
- LMP Challenge
- San Marino Group 4 Trophy
- Spirit of Le Mans

To DLC είναι διαθέσιμο ως μέρος του Project CARS 2 season pass, ή μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά.

Το Project CARS 2 κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Project CARS 2, δείτε το video review του και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Γιώργος Τζίτζιφας created a new topic ' Generation Zero' in the forum. 1 week ago


Η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης Avalanche Studios (Just Cause, Mad Max) ανακοίνωσε το νέο της Open-World Co-op Shooter.

Η υπόθεση του Generation Zero εκτυλίσσεται σε μια post-apocalyptic εκδοχή της Σουηδίας της δεκαετίας του ’80, όπου οι μηχανές έχουν κυριεύσει τον κόσμο. Το gameplay θυμίζει αυτό του Left For dead, μιας και υποστηρίζεται Co-op multiplayer τεσσάρων ατόμων, αλλά θα μπορείτε να παίξετε και μόνοι. Η Avalanche αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το Generation Zero στην φετινή E3, ενώ παράλληλα με την ανακοίνωση δημοσίευσε και ένα τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω

To Generation Zero αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Read More...

1 week ago
Generation Zero 1 week ago

Νέο Open-World Shooter με 80s αισθητική.

Η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης Avalanche Studios (Just Cause, Mad Max) ανακοίνωσε το νέο της Open-World Co-op Shooter.

Η υπόθεση του Generation Zero εκτυλίσσεται σε μια post-apocalyptic εκδοχή της Σουηδίας της δεκαετίας του ’80, όπου οι μηχανές έχουν κυριεύσει τον κόσμο. Το gameplay θυμίζει αυτό του Left For dead, μιας και υποστηρίζεται Co-op multiplayer τεσσάρων ατόμων, αλλά θα μπορείτε να παίξετε και μόνοι. Η Avalanche αναμένεται να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το Generation Zero στην φετινή E3, ενώ παράλληλα με την ανακοίνωση δημοσίευσε και ένα τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=L6kheRkaT7Q

To Generation Zero αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 για PC, PS4 και Xbox One.

Συζητήστε για το Generation Zero στο αντίστοιχο forum topic.

1 week ago
1 week ago
Valve: "Στο Steam θα επιτρέπονται τα πάντα" 1 week ago

Εκτός από παράνομα και ξεκάθαρα trolling games.

Τον τελευταίο καιρό η Valve φαίνεται να προσπαθεί να προσδιορίσει με ακρίβεια το τι επιτρέπεται στην πλατφόρμα της και τι όχι.

Η αφαίρεση των games με σεξουαλικό περιεχόμενο και με τους πυροβολισμούς σε σχολεία έγινε αντικείμενο αντιπαραθέσεων μεταξύ του community του Steam και της Valve, η οποία αποφάσισε να αναφερθεί εκτενέστερα στο ζήτημα.

Ο Erik Johnson της Valve εξήγησε σε ένα blog post ότι υπάρχει μια ομάδα υπαλλήλων οι οποίοι ελέγχουν κάθε ύποπτο game που αναφέρεται και ότι η άποψή τους διαφέρει πολλές φορές από αυτή του κοινού. Ο Johnson τόνισε πως πάντα θα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θα απογοητεύονται ή θα εκνευρίζονται με τις αποφάσεις της εταιρείας, καταλήγοντας έτσι στο να επιτρέπονται τα πάντα στο Steam, δίνοντας παράλληλα στους χρήστες την δυνατότητα να αποφεύγουν τα games τα οποία θωρούν απεχθή.

“Αποφασίσαμε πως η σωστή προσέγγιση είναι το να επιτραπούν τα πάντα στο Steam Store, εκτός από πράγματα τα οποία πιστεύουμε πως είναι παράνομα ή ξεκάθαρο trolling”, ανέφερε ο Johnson. “Αυτή η τακτική μας επιτρέπει να μην χρειάζεται να αφιερώσουμε πολύ χρόνο στο να ‘αστυνομεύουμε’ το περιεχόμενο, παρέχοντας παράλληλα τα εργαλεία στον χρήστη για να ορίζει το τι θέλει να βλέπει ο ίδιος”. Η Valve σκοπεύει να προσθέσει νέες λειτουργίες μέσω των οποίων οι χρήστες θα μπορούν να παρακάμπτουν τους αλγόριθμους του Steam και να αποκρύπτουν τον τύπο games που δεν θέλουν να βλέπουν.

Ωστόσο, το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικές νομοθεσίες άνα τον κόσμο σημαίνει πως η Valve θα πρέπει να συνεχίσει να εξετάζει μεμονωμένα κάποιες περιπτώσεις. Τέλος, ο Johnson τόνισε πως αυτή η πολιτική δεν βοηθά τους developers προκλητικών games, μιας και το κοινό το οποίο θίγουν θα μπορεί να τους αποκλείσει.

Διαβάστε επίσης για τις κυρώσεις σε games με σεξουαλικό περιεχόμενο από το Steam, καθώς και για το επίμαχο game με πυροβολισμούς σε σχολεία το οποίο αφιρέθηκε από το Steam μαζί με τον developer του. Συζητήστε για το Steam σε αυτό το forum topic.

1 week ago
1 week ago
2 weeks ago
Εξαγορά της Harebrained Schemes από την Paradox Interactive 2 weeks ago

Αποτέλεσμα της επιτυχούς συνεργασίας των δύο εταιριών στο BattleTech.

Η Paradox Interactive ανακοίνωσε την απόκτηση της Aμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης, η οποία θα αποτελεί ξεχωριστό τμήμα της Paradox διατηρώντας την ιεραρχία και το προσωπικό που είχε πριν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Paradox Interactive, Fredrik Wester, δήλωσε πως “η Harebrained Schemes έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με πολύ ταλέντο σε έναν χώρο στον οποίο η Paradox Interactive θέλει να είναι παρούσα. Επιπλέον, μας αρέσει πολύ η εταιρεία, οι άνθρωποι που την διοικούν και τα games τους και όλα αυτά είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες της εξαγοράς. Η πρόσφατη επιτυχημένη κυκλοφορία του BattleTech, ήταν μια φανταστική πρώτη συνεργασία, αλλά οι δυνατότητες των πραγμάτων που μπορούμε να κάνουμε μαζί μακροπρόθεσμα είναι αυτό που μας ενθουσιάζει περισσότερο.”

Αντίστοιχα, ο διευθύνων σύμβουλος της Harebrained Schemes, Jordan Weisman σχολίασε κι εκείνος την εξαγορά λέγοντας πως “η Harebrained ιδρύθηκε με σκοπό την δημιουργία στρατηγικών games με πλούσια ιστορία και τα τελευταία επτά χρόνια η εταιρεία τροφοδοτούνταν από το πάθος της ομάδας μας και την στήριξη των fans μας. Καθώς η κλίμακα των games έχει πλέον μεγαλώσει σημαντικά, πιστεύουμε πως πρέπει να συνεργαστούμε με μια εταιρεία η οποία να μπορεί να μας παρέχει την οικονομική σταθερότητα και την ειδικότητα στο marketing τα οποία θα μας επιτρέψουν να αφοσιωθούμε σε αυτό που αγαπάμε, δηλαδή στο να δημιουργούμε καλά games και ιστορίες.”

Επιπλέον, η Paradox προσφέρει ένα αντίτυπο του Stellaris σε όλους όσους στήριξαν την crowdfunding καμπάνια του BattleTech.

Διαβάστε επίσης το review του BattleTech και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

2 weeks ago
2 weeks ago
2 weeks ago
Notification