Assassin's Creed Mirage: Η Ubisoft έχει και άλλο σενάριο για τον Basim

New
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Assassin's Creed Mirage: Η Ubisoft έχει και άλλο σενάριο για τον Basim

Assassin's Creed Mirage: Η Ubisoft έχει και άλλο σενάριο για τον Basim

Άραγε θα τον δούμε σε δική του ιστορία ή σε cameo εμφάνιση;

Οι developers της Ubisoft επιβεβαίωσαν ότι έχουν περισσότερες ιδέες που περιστρέφονται γύρω από τον πρωταγωνιστή του Assassin's Creed Mirage, Basim, αλλά επανέλαβαν ότι το παιχνίδι αποτελεί μια "αυτόνομη εμπειρία".

Developers της Ubisoft απάντησαν σε ερωτήσεις στο Reddit σχετικά με το Assassin's Creed Mirage και το μέλλον της σειράς. "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την υποδοχή του Mirage! Το Mirage έχει σχεδιαστεί ως μια αυτόνομη εμπειρία χωρίς να έχουμε ετοιμάσει κάποιο DLC", εξήγησε ο creative director Stephane Boudon. "Ωστόσο, έχουμε ιδέες για το πώς θα μπορούσαμε να επεκτείνουμε την ιστορία του Basim, σίγουρα. Αλλά από σήμερα, δεν έχει προγραμματιστεί περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία του Mirage."

Δεν είναι σαφές με ποιον τρόπο θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά ο Basim, δηλαδή είτε με κάποιο expansion, είτε με κάποιο νέο Assassin's Creed. Ενώ ο Boudon είπε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για το Mirage DLC, αυτό δεν αποκλείει κάτι σαν ένα άμεσο sequel ή μία cameo εμφάνιση σε μελλοντικά Assassin's Creed games.

Διαβάστε το review του Assassin's Creed Mirage και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification