Review Detail

7.5 2 10 0.5
Hot
FIFA_15_review.jpg
Reviews
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης
September 27, 2014
Fifa 15
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
6.0
Το Fifa 15 είναι για μένα ένα πολύ μέτριο ποδοσφαιράκι.Η Ea Sports έκανε πολλά λάθη και σίγουρα είναι ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σειράς.

Γραφικά:
Τα γραφικά είναι και αυτά μέτρια.Τα πρόσωπα των παικτών δεν είναι τόσο καλά σχεδιασμένα , αλλά το χορτάρι φαίνεται πολύ ρεαλιστικό. Επιπρόσθετα η αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου δεν επηρεάζεται καθόλου από τις καιρικές συνθήκες. Για παράδειγμα όταν βρέχει η μπάλα κυλιέται κανονικά στο γήπεδο

Gameplay:
Σε γενικές γραμμές το Gameplay είναι επίσης μέτριο.Εχει πολλά glitches.Για παράδειγμα μπορείς να πάρεις ένα παίκτη και να περάσεις όλη την αντίπαλη ομάδα .Επίσης το AI των παικτών και των τερματοφυλάκων είναι τραγικό.Δηλαδή όταν θέλεις να σουταρεις ή να πασάρεις ο παίκτης καθυστερεί να πάρει την εντολή. Όσο για τους τερματοφύλακες καλύτερα μη σχολιάσω, όσοι το έχετε παίξει θα καταλάβετε.Ένα θετικό είναι ότι μπορείς να αλλαξεις τακτική την ώρα που παίζεις το ματς.Ακόμα οι αποφάσεις των διαιτητών ειναι λανθασμένες και βγάζουν κάρτες χωρίς να υπάρχει λόγος.

Online Mode:
Το Online είναι επίσης μέτριο.Οι Servers της Ea είναι κακοί και όταν παιζεις έναν αγώνα έχει πάρα πολύ lag.Μπορείς να παίξεις ultimate team ή seasons.Προσωπικά σας προτείνω να παίζετε το ultimate team μιας και είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

Γενικά το Fifa 15 όπως σας είπα πολλές φορές είναι μέτριο και εγω προσωπικά δε σας συστήνω να το αγοράσετε.
Report this review Was this review helpful? 1 1

Comments

3 results - showing 1 - 3
Ordering
Already have an account?
August 06, 2016
Πολύ ωραίο review!
(Updated: August 08, 2016) August 08, 2016
Σε κονσόλα η PC το έπαιξες; Αν ηταν σε PC διαφωνώ σε ολα όσα έγραψες, αν ηταν σε κονσόλα δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί μόνο σε PC παίζω.
August 26, 2016
In reply to an earlier comment

Στο ps3 το επαιξα
3 results - showing 1 - 3
Notification