Take-Two: "Το in-game currency είναι εικονικό"

Κωνσταντίνος Λάζος

Κωνσταντίνος Λάζος  

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)
 
0.0 ()
1
Take-Two: "Το in-game currency είναι εικονικό"

Take-Two: "Το in-game currency είναι εικονικό"

Η δίκη από την ομαδική καταγγελία για κλοπή χρημάτων συνεχίζεται.

Η Take-Two Interactive και η 2K Games είπαν ότι τα in-game νομίσματα είναι "μυθοπλασία που δημιουργούνται από game publishers" κατά τη διάρκεια μιας δίκης. Η αιτία αυτής της δίκης είναι ότι ουσιαστικά κλέβονται χρήματα από τους παίκτες όταν κλείνουν τα games τους. Η μήνυση, που κατατέθηκε αρχικά τον Νοέμβριο από έναν ανήλικο Καλιφορνέζο και τη μητέρα του, ισχυρίζεται ότι η Take-Two Interactive είναι ένοχος πολιτικής κλοπής και αθέμιτων επιχειρηματικών πρακτικών για το κλείσιμο διακομιστών για διάφορους τίτλους όπως NBA 2K, WWE 2K και PGA Tour 2K, με αποτέλεσμα οι παίκτες να χάσουν πρόσβαση σε τυχόν εναπομείναντα in-game νομίσματα για τα οποία έχουν πληρώσει.

Ένας δικηγόρος της Take-Two δήλωσε: «Το in-game νόμισμα δεν είναι ιδιοκτησία του αγοραστή. Αντίθετα, τα in-game νομίσματα είναι μυθοπλασίες που δημιουργούνται από game publishers, με την επιφύλαξη των όρων παροχής υπηρεσιών των publishers και των συμφωνιών του χρήστη». Ζητώντας να απορριφθεί η υπόθεση, η Take-Two Interactive επεσήμανε τις προϋποθέσεις σε κάθε έγγραφο EULA του game της - τις Συμφωνίες Άδειας Χρήσης που κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει - οι οποίες δηλώνουν ότι οι παίκτες έχουν επίσης «περιορισμένα δικαιώματα» σε in-game νομίσματα που η Take-Two μπορεί να επιλέξει να «τα αναστέλλει» ή «να τα εξαλείφει... όπως κρίνει».

Η αρχική μήνυση ισχυρίζεται ότι η διατήρηση του in-game νομίσματος είναι «άδικη, παράνομη και άπληστη». Η μήνυση ζητά από την Take-Two Interactive να προσφέρει επιστροφές χρημάτων για τυχόν μη δαπανηθέντα κεφάλαια εάν οι servers τερματιστούν. Το δικαστήριο θα αποφασίσει τον Μάρτιο εάν η υπόθεση θα απορριφθεί ή θα επιτραπεί να συνεχιστεί.

Διαβάστε για τη δίκη ενάντια της Take-Two Interactive και συζητήστε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification