Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ολυμπιακός 2019/2020

09 Aug 2019 09:27 - 11 Aug 2019 02:11 #226145 by Giorgos Tsolaridis
Σε αυτό το forum topic θα συζητάμε για την πορεία του Ολυμπιακού την σεζόν 2019/2020.

Στον 2ο προκριματικό γύρο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αποκλείοντας την Βικτόρια Πλζεν. Στο πρώτο ματς οι "ερυθρόλευκοι" έφεραν 0-0 εκτός έδρας.


Στο δεύτερο όμως, στον επαναληπτικό που έγινε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο παίρνοντας μεγάλη νίκη με 4-0. Τα 4 γκολ μπήκαν όλα στο 2ο ημίχρονο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Aug 2019 22:20 - 11 Aug 2019 02:09 #226182 by Giorgos Tsolaridis
Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός
0-1

Στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά το πρώτο ματς με εκτός έδρας νίκη επί της Τουρκικής Μπασακσεχίρ.
Σκόρερ ο Μασούρας στο 53' έπειτα από φοβερή σέντρα διαβήτη του Βαλμπουενά.
Επόμενη αναμέτρηση Τρίτη 13/8 21:30


Αποχαιρέτησε ο Σολδάνο, σήμερα στην Αργεντινή
Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς.


Αποφασισμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του, με στόχο να πάρει ξανά παιχνίδια στα πόδια του και να γεμίσει από εμπειρίες, αναχώρησε από την Ελλάδα ο Φράνκο Σολδάνο.
Ο Αργεντινός επιθετικός πήγε και χαιρέτησε, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, καθώς σήμερα θα μεταβεί στο Μπουένος Άιρες για να ολοκληρώσει το δανεισμό του στην Μπόκα Τζούνιορς.

Υπενθυμίζεται πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων για δανεισμό που αφορά μέχρι τον Γενάρη του 2021, με τους Πειριαώτες να παίρνουν 300.000 ευρώ και να υπάρχει οψιόν αγορά για το παραπάνω διάστημα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2019 00:25 #226207 by Giorgos Tsolaridis
Υπέταξε την Μπασακσεχίρ και έφυγε για play offs ο Ολυμπιακός!
Έκανε στεγνό καθάρισμα. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 την Μπασακσεχίρ στο Φάληρο, έχοντας κορυφαίους τους… συνήθεις υπόπτους και σφράγισε πρόκριση στα play offs του Ch. League (παίζει με Κράσνονταρ).


Τέλος καλό, όλα καλά και τώρα play offs.

Ο Ολυμπιακός καρδιοχτύπησε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο «καθάρισε» την Μπασακσεχίρ με 2-0 και πήρε την πρόκριση (θα παίξει με Κράσνονταρ του Μπεργκ) για την επόμενη φάση του Champions League.

Ο Σεμέδο με προβολή 58’, ο Βαλμπουενά με πέναλτι (που κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς) στο 78’ και ο Σα με τις αποκρούσεις του στο πρώτο μέρος ήταν και πάλι κορυφαίοι για τους Πειραιώτες και υπέγραψαν τη νίκη της ομάδας τους.

Δοκάρι είχε ο Γκιγέρμε στο 4’, ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Βίστσα, Κριβέλι και Ρομπίνιο οι Τούρκοι, οι οποίοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος.

Έτσι ξεκίνησαν
Ο Πέδρο Μαρτίνς ακολούθησε την πετυχημένη… συνταγή και παρέταξε την ομάδα του με την αναμενόμενη ενδεκάδα, όπως είχε φανεί άλλωστε και από τις προηγούμενες ημέρες. Ο Σα ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσιμίκα, Σεμέδο, Μεριά και Ελαμπντελαουί να βρίσκεται στην άμυνα από τ’ αριστερά προς τα δεξιά. Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ, με τον Γιώργο Μασούρα να κινείται στο ένα «φτερό» και τον Ποντένσε στο άλλο, ενώ ο Βαλμπουενά είχε ρόλο οργανωτή πίσω από τον Γκερέρο.

Ο Γκιουνόκ ήταν και πάλι κάτω από τα δοκάρια για τους Τούρκους, με τους Κλισί, Ροντρίγκες, Βιεϊρά και Καϊσάρα να είναι η τετράδα στην άμυνα. Αταμά και Αζουμπουίκε ήταν το δίδυμο στον άξονα, με τους Ελία και Βίστσα να είναι οι δύο μεσοεπιθετικοί και τους Ρομπίνιο-Κριβέλι να αποτελούν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2019 00:59 #226213 by Giorgos Tsolaridis
Δείτε τα γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασακσεχίρ που του χάρισαν την πρόκριση στα Play-off του Champions League:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Aug 2019 02:10 #226215 by Giorgos Tsolaridis
Μαρτίνς: «Είμαστε δίκαιοι νικητές, κάναμε έξυπνο παιχνίδι»
Ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε ότι δίκαια πήρε την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ ο Ολυμπιακός και ότι τέτοιες αναμετρήσεις δίνουν χαρακτήρα στην ομάδα του.


Αναλυτικά μίλησε για:

-τα στοιχεία που έδωσαν την πρόκριση στον Ολυμπιακό: «Μπορούμε να πούμε ότι ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες μας συνολικά. Ωστόσο, ήμασταν ξεκάθαρα οι δίκαιοι νικητές των δύο αγώνων. Κάναμε έξυπνο παιχνίδι σήμερα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε καλό αντίπαλο. Διαχειριστήκαμε καλά τις διάφορες στιγμές, όπως όταν είχε τις ευκαιρίες ο αντίπαλος. Οπότε, ήρθε δίκαια υπέρ μας η πρόκριση».

-τις ομοιότητες (αρχική ενδεκάδα, χρονικό σημείο των τερμάτων και ίδιες αλλαγές) στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και το αν αποδεικνύει ότι είναι καλοδουλεμένος ο Ολυμπιακός: «Πραγματικά αυτά τα παιχνίδια, μπορούμε να τα θεωρήσουμε τελικούς και τα παίζουμε για να τα πάρουμε και όχι απλά για να τα παίξουμε. Ίσως να είναι συμπτώσεις. Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα δούμε πολλές αλλαγές προσώπων, αλλά και στα σχέδια μας. Αυτός πιστεύουμε ότι τώρα είναι ο τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες, οι οποίες είναι πολύ καλές. Το σημαντικό για σήμερα ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά, έχοντας και την ώθηση του κόσμου, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο τέταρτο, μας βοηθάει και είμαστε ικανοποιημένοι που το πετυχαίνουμε σε συνεχόμενα παιχνίδι».

-τη διαφορά στο μπάτζετ και το πού οφείλεται η νίκη κόντρα σε ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ, αλλά και το αν θα είχε αλλάξει η μοίρα του αγώνα αν έβαζε το γκολ ο Ρομπίνιο: «Είναι στιγμές στο ποδόσφαιρο που επηρεάζουν τον αγώνα, αλλά δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, η πιο μεγάλη και καλή στην Ελλάδα. Έχουμε όνειρα, είμαστε μεγάλος σύλλογος που θέλει να γράψει ισοτρία. Προσπαθούμε πολύ, έχει προηγηθεί δουλειά και θέλουμε πολύ να πετύχουμε. Δίνουνε τα πάντα οι παίκτες και είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα. Ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στους ομίλους. Ο αντίπαλος είναι δυνατή ομάδα, αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές στον αγώνα. Έχει μεγάλο μπάτζετ η Μπασακσεχίρ, αλλά δεν κερδίζει πάντα το μπάτζετ στο ποδόσφαιρο».

-το πώς προετοίμασε τον Ολυμπιακό: «Είμαστε σε φάση όπου παίζουμε κόντρα σε πολύ καλές ομάδες. Η ομάδα είναι καλά ψυχικά και σωματικά και τα πράγματα πηγαίνουν στον αυτόματο πιλότο. Είδατε τι έγινε στο ματς της Πόρτο. Είναι η απόδειξη του ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Θέλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, αλλά και έτοιμοι πνευματικά. Ίσως να μην είχαμε την απόδοση που θέλαμε επιθετικά, αλλά πετύχαμε τον στόχο μας. Καταφέραμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Στο τέλος αγκάλιασα τους παίκτες μου επειδή το αξίζανε».

-το αν αποκτάει μέταλλο και χαρακτήρα ο Ολυμπιακός: «Πραγματικά αυτά τα παιχνίδια χαρίζουν το μέταλλο στις ομάδες. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε πέρυσι. Οι παίκτες έχουν αφοσμοιώσει αυτά που θέλουμε. Κάνουμε πράξη αυτά που δουλέψαμε πέρυσι. Όλοι μαζί, πρόεδρος, προπονητές, παίκτες και τμήμα σκάουτινγκ, δουλεύουμε από πέρυσι, είμαστε ομάδα με τον ίδιο προπονητή από πέρυσι και βγαίνουν τα αποτελέσματα».

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Aug 2019 00:30 #226314 by Giorgos Tsolaridis
ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!
Ισοπεδώνει την Κρασνοντάρ και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στου ομίλους του Champions League!
Διέλυσε την Ρωσική ομάδα με 4-0!

Το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Γκερέρο με εξαιρετικό πλασέ στο 30'.
Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε μέσα ο Σέρβος χαφ του Ολυμπιακού, Ραντζέλοβιτς, και πέτυχε 2 γκολ στο 78' και στο 85'.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο Ποντένσε πήρε την ψηλοκρεμαστή πάσα του Μπουχαλάκη και έσκαψε τον Ρώσο τερματοφύλακα της Κρασνοντάρ για το τελικό 4-0.

Δείτε εδώ τα γκολ του αγώνα:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Aug 2019 10:28 #226319 by Giorgos Tsolaridis
Όλα τα highlightsτου χθεσινού αγώνα με την Κρασνοντάρ:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2019 23:24 #226365 by Giorgos Tsolaridis
Τέλος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης! Ο Ολυμπιακός παίρνει την νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ελ Αραμπί με πέναλτι στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Aug 2019 00:10 #226395 by Giorgos Tsolaridis
Ολυμπιακός - Αστέρας 1-0: Δύσκολη πρεμιέρα με το μυαλό στην Κράσνονταρ

Ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα 1-0 τον Αστέρα, χάρη σε γκολ που σημείωσε με πέναλτι ο Ελ Αραμπί στο 6'. Οι ερυθρόλευκοι, που είχαν το μυαλό στη ρεβάνς με τη Κράσνονταρ, είχαν δοκάρι με τον Μαροκινό. Φωνάζουν δικαίως για πέναλτι στο 80' οι Αρκάδες.

Νικηφόρα ξεκίνησε στη Super League ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 του Αστέρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", με γκολ που πέτυχε ο Ελ Αραμπί στο 6'. Οι γηπεδούχοι που παρατάχθηκαν με σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δεν είχαν την ίδια καλή παρουσία σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αν και είχαν ευκαιρίες να "κλειδώσουν" το τρίποντο, έχοντας στο μυαλό τους τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ την Τρίτη (27/8, 22.00).

Οι Αρκάδες πάλεψαν να φύγουν με την ισοφάριση και έχουν παράπονα από τον Κουμπαράκη, για πέναλτι που δεν καταλόγισε στο 80', έχοντας κάνει ωστόσο χρήση του VAR. Πάμε να δούμε τα στοιχεία του αγώνα.

1. ΣΕΦΤΕ ΜΕ... ΦΟΡΑ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
Με έξι αλλαγές σε σχέση με την Κράσνονταρ παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς. Σισέ, Κούτρης, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί και Ελ Αραμπί αντικατέστησαν τους Μεριά, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Μασούρα και Γκερέρο. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ως κινητήριο μοχλό τον Σουντανί, ο οποίος στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή έδειξε πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Γύριζε πίσω για να πάρει μπάλα, έπαιζε το 1-2 με Ποντένσε και Ραντζέλοβιτς, δημιουργούσε και εκτελούσε. Μόλις στο πέμπτο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, για χέρι του Πασαλίδη σε σέντρα του Ραντζέλοβιτς. Ο Ελ Αραμπί πήρε φόρα και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό.

2. Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ
Το γρήγορο τέρμα που ήταν το ζητούμενο ήρθε για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μισού. Υπήρξαν και στιγμές που αδράνησε η άμυνα, όπως στη φάση του 32' με την καρφωτή κεφαλιά του Ιγκλέσιας (ο Σεμέντο δεν είχε αντιληφθεί ότι ερχόταν με φόρα ο Αργεντινός). Ο Ραντζέλοβιτς από δεξιά ήταν πολύ δραστήριος. Μετά το 20' άλλαξε πλευρά με τον Ποντένσε και όποτε έπαιρνε τη μπάλα ήταν απειλητικός για την εστία των Αρκάδων.

Η μεσοεπιθετική γραμμή των Πειραιωτών συνολικά ήταν πολύ δραστήρια, με Σουντανί, Ποντένσε και Ραντζέλοβιτς να έχουν ελεύθερους ρόλους και να επιδιώκουν να φτάσουν σε τελική. Την ίδια ώρα ο Μαρτίνς εξέφραζε παράπονα προς την ομάδα του για την αντιμετώπιση του επιθετικού transition των φιλοξενούμενων. Ο Ολυμπιακός έκλεισε το 45λεπτο με τέσσερις τελικές και 62% κατοχή μπάλας, ενώ ο Αστέρας είχε δύο τελικές και 38% κατοχή μπάλας.

3. ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ "ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ" ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο Αστέρας μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς φόβο. Ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο και οι Αρκάδες κυκλοφορούσαν τη μπάλα, προσπαθώντας να φτάσουν σε τελική προσπάθεια, ενώ ο Μαρτίνς έκανε παράπονα στον Καμαρά για τον τρόπο που αμυνόταν στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι ερυθρόλευκοι απείλησαν στο 51' με τον Σουντανί και στο 57' με τον Σεμέντο. Τα λεπτά περνούσαν και ο Μαρτίνς έβλεπε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει, για να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του.

Γι' αυτό στο 66' πέρασε στον αγώνα τους βασικούς Βαλμπουενά και Μασούρα, περνώντας εκτός Σουντανί και Ραντζέλοβιτς. Ο Μασούρας πέρασε αριστερά και ο Ποντένσε δεξιά. Ο Ελ Αραμπί πλησίασε στο 2-0, αλλά το πλασέ στην κίνηση από πάσα του Ποντένσε στο 71' τράνταξε το οριζόντιο. Δύο λεπτά μετά ο Σεμέντο έκανε αμυντικό λάθος για δεύτερη φορά, βάζοντας τον Ολυμπιακό σε μπελάδες. Το πρώτο λάθος ήταν στο 61', το δεύτερο στο 73'. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ζοζέ Σα.

4. ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, Ο ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΜΠΑΡΑΛΕΣ
Ενώ ο Ολυμπιακός είχε φτάσει νωρίτερα κοντά στο 2-0 με τον Ελ Αραμπί, η αλήθεια είναι ότι έδωσε δικαιώματα στον Αστέρα, ο οποίος στο 80' έφτασε μια ανάσα από το 1-1. Η προβολή του Πασαλίδη έπειτα από εκτέλεση φάουλ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι, αλλά ο Κουμπαράκης τσέκαρε μέσω VAR αν ο Ελ Αραμπί έχει κάνει πέναλτι στον Μπαράλες, που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε μπει στο ματς.


Ο Θρακιώτης πήγε ο ίδιος να δει τη φάση και έκρινε ότι δεν έχει γίνει παράβαση από τον Μαροκινό στον Αργεντινό, αν και στο replay φαίνεται καθαρά ότι υπάρχει κράτημα φανέλας, συνεπώς και παράβαση. Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι στο ξεκίνημα της φάσης, τη στιγμή δηλαδή που ο Κυριακόπουλος εκτελεί το φάουλ, ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι σε θέση οφσάιντ, κάτι που δεν αντιλήφθηκαν οι διαιτητές του VAR.


Στο 91' ο Παπαδόπουλος, ένας από τους καλύτερους παίκτες του Αστέρα, νίκησε ξανά τον Ελ Αραμπί και απέτρεψε το 2-0. Στα λεπτά που απέμεναν ο Αστέρας πίεσε, αλλά γκολ δεν έβαλε και οι ερυθρόλευκοι πήραν το τρίποντο, γνωρίζοντας ότι η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Το φινάλε βρήκε τον Ολυμπιακό να μετρά 11 τελικές και να έχει 56% κατοχή μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν οκτώ τελικές και 44% κατοχή μπάλας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2019 03:02 - 28 Aug 2019 03:03 #226423 by Giorgos Tsolaridis
Ο ΘΡΎΛΟΣ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!

Όχι μόνο πέρασε στους ομίλους για 19η φορά στην ιστορία του, νίκησε και την Κρασνοντάρ με
1-2 (συνολικό σκορ 1-6) δίνοντας και στην Ελλάδα πολύτιμους βαθμούς για την Ευρωπαϊκή κατάταξη!
Το σκορ το άνοιξαν οι Ρώσοι με τον Ούτκιν στο 10'. Μέχρι να έρθει ο Ελ Αραμπί 36 δευτερόλεπτα αργότερα και να ισοφαρίζει ταχύτατα! Στο δεύτερο ημίχρονο ο ίδιος παίκτης σκόραρε και το 2ο γκολ του Ολυμπιακού δίνοντας την νίκη στους ερυθρόλευκους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification