Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Assassin's Creed Nexus

03 Jun 2023 10:19 #271358 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin's Creed Nexus, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για VR μέσα στο 2023.

Κατά τη διάρκεια του Meta Quest Gaming Showcase, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο παιχνίδι Assassin's Creed VR, Assassin's Creed Nexus, θα έρθει φέτος στα Meta Quest 2 και 3. Πέρα από αυτό, η Ubisoft λέει ότι οι fans της θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την παρουσίαση Ubisoft Forward στις 12 Ιουνίου για να λάβουν περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι και πώς θα χρησιμοποιήσει την εικονική πραγματικότητα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2023 11:03 #271371 by Nikos Georgopoulos
Assassin's Creed Nexus
Αποκλειστικά για PC με Meta Quest VR headset.

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin's Creed Nexus, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για VR μέσα στο 2023.

Κατά τη διάρκεια του Meta Quest Gaming Showcase, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο παιχνίδι Assassin's Creed VR, Assassin's Creed Nexus, θα έρθει φέτος στα Meta Quest Pro, Meta Quest 2 και Meta Quest 3. Πέρα από αυτό, η Ubisoft λέει ότι οι fans της θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την παρουσίαση Ubisoft Forward στις 12 Ιουνίου για να λάβουν περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι και πώς θα χρησιμοποιήσει την εικονική πραγματικότητα.

Το Assassin's Creed Nexus ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στο Oculus Quest 2 του 2020, μαζί με ένα Splinter Cell VR. Εκείνη την εποχή, η αντιπρόεδρος της Ubisoft για την ανάπτυξη προϊόντων, Elizabeth Loverso, ανακοίνωσε ότι και τα δύο games «αναπτύσσονται από την αρχή» για VR headsets και θα περιλαμβάνουν «στοιχεία των σειρών» Assassin's Creed και Splinter Cell με τα οποία είναι εξοικειωμένοι οι παίκτες. Δυστυχώς, το παιχνίδι Splinter Cell VR ακυρώθηκε αργότερα.

Η θυγατρική της Ubisoft Red Storm, εταιρεία ανάπτυξης που έχει δουλέψει σε πολλά Tom Clancy games καθώς και παιχνίδια VR Star Trek: Bridge Crew και Werewolves Within, αναπτύσσει το Assassin's Creed Nexus. Οι Ubisoft Reflections, Ubisoft Dusseldorf και Ubisoft Mumbai συνεργάζονται επίσης με την Red Storm στο επερχόμενο VR game.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2023 10:38 #271598 by Nikos Georgopoulos
Θα έχει τρεις πρωταγωνιστές, τους Ezio, Connor και KassandraΗ Ubisoft παρουσίασε το τρέιλερ του Assassin's Creed Nexus, το οποίο θυμίζουμε ότι θα έρθει φέτος στα Meta Quest Pro, Meta Quest 2 και Meta Quest 3.
Το παιχνίδι θα έχει τρεις playable χαρακτήρες. Τον Ezio, τον Connor και...την δική μας Kassandra που γνωρίσαμε από το Assassin's Creed Odyssey στην Αρχαία Ελλάδα και που υποδύεται η Μελισσάνθη Μαχουτ.

Σύμφωνα με το σενάριο θα αναλαμβάνετε τον ρόλο των Assassins στη σημερινή εποχή. "Η Abstergo Industries έχει βρει έναν νέο τρόπο να ανακτήσει αρχαία κειμήλια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χειραγωγήσουν τα πιστεύω των ανθρώπων. Για να σαμποτάρετε τα σχέδιά τους θα αποκαλύψετε ολοκαίνουργιες ιστορίες και θα ολοκληρώσετε νέες αποστολές ως οι θρυλικοί Assassins." λέει το επίσημο site.Το Assassin's Creed Nexus θα κυκλοφορήσει την περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2023 σε PC με Meta Quest Pro, Meta Quest 2 και Meta Quest 3 VR headsets.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Nov 2023 23:30 #273565 by Μιχάλης Τσακίρογλου
Έχω αναλάβει για review το Assassin's Creed Nexus VR. Αυτό το παιχνίδι, φτιαγμένο ειδικά για την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας (VR), μας προσκαλεί να παίξουμε έναν κρίσιμο ρόλο στην ιστορία, με ανοικτούς χάρτες, ζωντανές μάχες και τη δυνατότητα να ανακατευτούμε ανάμεσα στο πλήθος. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το κομμάτι του παιχνιδιού που με ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα. Μόλις σήμερα, έζησα μια αποστολή που μου επέτρεψε να βαδίσω στα χνάρια της Κασσάνδρας, περιπλανώμενος στους δρόμους της αρχαίας Αθήνας. Η αίσθηση της παρουσίας εκεί, μέσω της VR τεχνολογίας, ήταν απλά εκπληκτική.
 
 Μη χάσετε το πλήρες review που θα ακολουθήσει σύντομα,όπου θα αναλύω τις λεπτομέρειες, την πλοκή και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification