Tony and 88 others have joined the group Cyberpunk 2077 3 months ago

Έχω αναλάβει για review το Assassin's Creed Nexus VR. Αυτό το παιχνίδι, φτιαγμένο ειδικά για την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας (VR), μας προσκαλεί να παίξουμε έναν κρίσιμο ρόλο στην ιστορία, με ανοικτούς χάρτες, ζωντανές μάχες και τη δυνατότητα να ανακατευτούμε ανάμεσα στο πλήθος. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για το κομμάτι του παιχνιδιού που με ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα. Μόλις σήμερα, έζησα μια αποστολή που μου επέτρεψε να βαδίσω στα χνάρια της Κασσάνδρας, περιπλανώμενος στους δρόμους της αρχαίας Αθήνας. Η αίσθηση της παρουσίας εκεί, μέσω της VR τεχνολογίας, ήταν απλά εκπληκτική.

 
 Μη χάσετε το πλήρες review που θα ακολουθήσει σύντομα,όπου θα αναλύω τις λεπτομέρειες, την πλοκή και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει.
 

Read More...

Διαβάστε το RoboCop: Rogue City review

RoboCop-Rogue-City-Review.png

Πριν ξεκινήσω την ανάλυση, θέλω να σας πω ότι δεν είχα υψηλές προσδοκίες για αυτό το τίτλο. Ωστόσο, με εκπλήσσει ευχάριστα η ουσία και η διασκέδαση που προσφέρει το παιχνίδι. Σε αυτό το review, διερευνώ τις δυναμικές του gameplay, την αίσθηση της δύναμης που σου προσφέρει ο χαρακτήρας του RoboCop, και φυσικά, την πλοκή που κινείται μεταξύ απλότητας και ενδιαφέροντος. Εξετάζω τα στοιχεία του shooting, της επιλογής στο gameplay και την ατμοσφαιρική διάσταση του horror που περιλαμβάνει. Συζητώ επίσης για τα τεχνικά θέματα και πώς αυτά επηρεάζουν την εμπειρία παιχνιδιού. Αν είστε φαν της σειράς ταινιών RoboCop ή απλά λάτρεις της δράσης και των video games, τότε το review μου θα σας δώσει μια καλή εικόνα για το αν αυτό το παιχνίδι αξίζει την προσοχή σας.

Read More...

Ανέλαβα για review το RoboCop: Rogue City. Θα είμαι ειλικρινής δεν είχα πολλές προσδοκίες. Αλλά είναι αρκετά ωραίο και έχει πλάκα, νοιώθεις όντως ότι είσαι μια ασταμάτητη δύναμη από μέταλλο. Το Story είναι αρκετά απλό αλλά το gameplay το κρατάει. Θα ανεβάσω πολύ σύντομα το review μου!
 Read More...

Διαβάστε το Trackmania review
Trackmania-review.jpg
Το TrackMania είναι ένα παιχνίδι που έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην κατηγορία των racing games, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως έναν από τους πιο δημοφιλείς και αναγνωρισμένους τίτλους. Η ιστορία του παιχνιδιού είναι εντυπωσιακή, με μια διαρκή εξέλιξη και ανανέωση που το κρατά φρέσκο και διασκεδαστικό. Η εταιρεία ανάπτυξης έχει αποδείξει τη δέσμευσή της στη διαρκή βελτίωση του παιχνιδιού, επενδύοντας στην τεχνολογία και τη δημιουργικότητα.

Παρά τα πολλά θετικά στοιχεία, το παιχνίδι δεν είναι χωρίς τις αδυναμίες του. Μπορεί να γίνει επαναλαμβανόμενο, και η μάθηση ορισμένων από τις πίστες μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, ειδικά για τους νέους παίκτες. Η ανάγκη συνδρομής για πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες και το ανταγωνιστικό περιβάλλον του multiplayer μπορεί επίσης να αποτρέψει κάποιους παίκτες. Ωστόσο, παρά τις προκλήσεις αυτές, το TrackMania παραμένει ένας τίτλος που προσφέρει άφθονη διασκέδαση και συγκίνηση, επαναπροσδιορίζοντας τις προσδοκίες για το είδος των racing games.
 

Read More...

Διαβάστε το Sable review
sable-review.jpg
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα το Sable, ένιωσα μια συναισθηματική σύνδεση με τον κόσμο που με περίμενε να εξερευνήσω. Η απουσία μάχης και η επίκεντρος στην εξερεύνηση και την ανακάλυψη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία που αναδεικνύεται μέσα από την ποιητική αφήγηση και το εκπληκτικό αρτ στάιλ. Το ταξίδι της Sable για αυτογνωσία και ενηλικίωση αποτυπώνεται με μια ιδιαίτερα καλλιτεχνική ματιά, αφήνοντας τον παίκτη να βιώσει την ιστορία με τον δικό του ρυθμό, γεγονός που προσθέτει βάθος και νόημα σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού.Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να ομολογήσω ότι υπάρχουν στιγμές που το παιχνίδι φάνηκε να χάνει τη ροή του, με την ανακαλυπτόμενη ιστορία να μην είναι πάντα σαφής και την επαναλαμβανόμενη φύση κάποιων δραστηριοτήτων να καταλήγει σε κάποια αίσθηση κούρασης. Παρόλα αυτά, αυτά τα στοιχεία δεν μείωσαν την εμπειρία μου ως σύνολο, καθώς το ιδιαίτερο στυλ και η ιστορία του κόσμου κρατούσαν το ενδιαφέρον μου ζωντανό.Συνοψίζοντας, το Sable αποτελεί μια μοναδική πρόταση στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών, προσφέροντας μια εμπειρία γεμάτη εξερεύνηση, στοχασμό και ομορφιά. Παρόλο που ενδέχεται να μην είναι το ιδανικό παιχνίδι για όλους, αξίζει σίγουρα να δοκιμαστεί από εκείνους που αναζητούν κάτι διαφορετικό και έχουν την υπομονή να ανακαλύψουν τα μυστικά που κρύβει ο κόσμος του.

Read More...

Έχω αναλάβει για review το Sable, είναι ενα ελληνικό open-world game. Έχει πολύ ωραίο style και ήταν πολύ χαλαρωτικό. Μου αρέσουν πολύ τα τοπία και η ιστορία παρόλο που είναι αφηρημένη φαίνεται να έχει κάποιο βάθος. Θα ανεβάσω πολύ σύντομα το review μου!


 

Read More...

Ανέλαβα για review το Trackmania, ξεκίνησα παίζοντας το single player, το οποίο είναι αρκετά μεγάλοο και περιλαμβάνει μια ποικιλία από πίστες, από απλές έως πολύπλοκες. Οι πίστες είναι καλά σχεδιασμένες και προσφέρουν μια σειρά από προκλήσεις και ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Επίσης, έπαιξα λίγο το multiplayer, το οποίο είναι πολύ ανταγωνιστικό. Έχω ήδη συναντήσει πολλούς καλούς παίκτες και φαίνεται να είναι αρκετά πρόκληση Read More...

Διαβάστε το Starfield review
Starfield-Review.jpg

Το Starfield είναι ένα φιλόδοξο open-world RPG από τη Bethesda, που προσφέρει στους παίκτες μια τεράστια και πλούσια σε λεπτομέρειες διαστρική περιπέτεια. Το παιχνίδι έχει πολλά να προσφέρει, όπως ένα λεπτομερές σύστημα εξατομίκευσης χαρακτήρων, ένα εκτεταμένο σύστημα crafting και ένα μεγάλο αριθμό πλανητών και συστημάτων για εξερεύνηση. Ωστόσο, το Starfield δεν είναι χωρίς τα προβλήματά του.

Διαβάστε περισσότερα στο review μου.

Read More...

Έχω αναλάβει για review το Starfield. Μέχρι στιγμής ο καλύτερος τροπος που θα μπορούσα να το περιγράψω είναι ένας γάμος μεταξύ του Elite Dangerous και του Skyrim. Έχει πολύ ενδιαφέρον story το οποίο αρέσει σε οποιονδήποτε αρέσει το sci-fi.  Ένα από τα προβλήματα του είναι το combat μέχρι στιγμής, όπου πραγματικά όλοι οι αντίπαλοι δεν έχουν μυαλό.  Επίσης, έχει μερικά κλασικά  bethesda glitches όπως είχε και το Skyrim.  Περιμένετε το review μου σύντομα για το Space Skyrim. 

Read More...

Διαβάστε το Redfall review
Redfall_-_Review.jpg
Παίζοντας αυτό το game back to back με το dead island 2 καταλαβα πόσο καλύτερα έχει γίνει η εκτέλεση του dead island 2. Τα common zombies το dead island ήταν μεγαλύτερη απελλή από τους βρικόλακες, υπήρχε μεγαλύτερή πρόκληση σε όλους τους τομείς άλλα ιδιαίτερα στον τομέα του resorece managment. Παρόλο που στο εμφανισιακά φαίνεται ένα πολύ όμορφο game από τις πρώτες στιγμές του φαίνεται ότι είναι φτιαγμένο από μία ομάδα, η οποία δεν είχε πάθος για τη δημιουργία του. Αντάξιος αντίπαλος στο Fallout 76, ως το χειρότερο game της Bethesda

Read More...

Έχω αναλάβει για review το Redfall. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον γραφικά παιχνίδι άλλα σε όλους τους άλλους τομείς χάνει, ειδικά στο gameplay που είναι επαναλαμβανόμενο. Περιμένετε το review μου πολύ σύντομα.Read More...

Διαβάστε το Dead Island 2 review
dead-island-2-review.jpg
Το sequel του Dead Island πέρασε μία πολύ δύσκολη διαδικασία δημιουργίας, αν και ο original τίτλος είναι ένα old time classic, ο τίτλος του 2023 έχει μερικά προβλήματα, τα οποία τον καθιστούν λίγο χειρότερο. Βέβαια, εάν σας αρέσει η σειρά και  spin-off  της, είναι ένας τίτλος ο οποίος προσθέτει στην ευρύτερη ιστορία του κόσμου και εξακολουθεί να έχει το λίγο πιο χιουμοριστικό του τόνο.

Read More...

Notification