Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Icarus

14 Jun 2020 12:33 #235478 by Μάνος Γρυπάρης


Ο Dean Hall, δημιουργός του DayZ, ετοιμάζει ένα Action Space Survival με κάμερα τρίτου προσώπου και την ονομασία Icarus.

To παιχνίδι αποκαλύφθηκε στο PC Gaming Show του PC Gamer. Θα δίνει έμφαση στο crafting, συνεπώς θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο στο να συλλέξετε resources και να κάνετε craft προμήθειες για να επιβιώσετε. Οι μηχανισμοί χτισίματος θυμίζουν λίγο Fortnite.

Όπως θα δείτε και από το τρέιλερ, υπάρχουν αστροναύτες σε έναν πλανήτη και εξωγήινα πλάσματα, είτε μικρά που μοιάζουν με σκίουρους, είτε κάτι ζωάκια που θυμίζουν υβρίδιο γάτας με ζέβρα, τα οποία είναι επιθετικά. Θα υπάρχει επίσης μηχανισμός οξυγόνου το οποίο θα πρέπει να παρακολουθείτε διαρκώς για να μείνετε ζωντανοί. Επίσης, οι αστροναύτες θα μπορείτε να μαζευτείτε και γύρω από την φωτιά.



Το Icarus θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC και πιθανόν και άλλα format, τα οποία δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Apr 2021 10:04 - 07 Apr 2021 10:05 #249008 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Icarus
Icarus από τον δημιουργό του DayZ Η Rocketwerkz παρουσιάζει το νέο τρέιλερ ως ντοκιμαντέρ στο σύμπαν του επερχόμενου Survival.
 To Icarus είναι ένα επερχόμενο Survival από την ομάδα ανάπτυξης Rocketwerkz, την οποία ίδρυσε ο δημιουργός του DayZ, Dean Hall. Το σενάριο θα σας στείλει σε έναν πλανήτη εν ονόματι Icarus, όπου η επιχείρηση δημιουργίας μίας δεύτερης Γης δεν στέφθηκε με επιτυχία. H Rocketwerks παρουσιάζει το νέο τρέιλερ ως ένα ντοκιμαντέρ μέσα στο σύμπαν του Icarus, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η επιχείρηση τελικά απέτυχε.
Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε live action σκηνές μαζί με πλάνα από το gameplay και επειδή η Rocketwerks έχει ως έδρα της την Νέα Ζηλανδία, θα ακούσετε μερικές Kiwi προφορές μέσα στο ντοκιμαντέρ διάρκειας επτά λεπτών. Ο τίτλος του τρέιλερ είναι Icarus: No Rescue.

Η Rocketwerkz περιγράφει το Icarus ως παίκτης εναντίων περιβάλλοντος, με την δυνατότητα συνεργασίας μέχρι και οκτώ παικτών σε co-op. To Survival της Rocketwerkz θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο περιεχόμενο, νέα κεφάλαια, όπως και άλλο περιεχόμενο.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα όμως η Rocketwerkz δήλωσε ότι θα αποκαλύψει το gameplay του Icarus στις 9 Απριλίου και ώρα 9 π.μ. στο επίσημο κανάλι της στο Twitch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2021 01:04 #254604 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic Icarus
Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο

Ο Dean Hall, δημιουργός του DayZ, ανακοίνωσε ότι το νέο Action Space Survival που ετοιμάζει με την ονομασία Icarus, θα κυκλοφορήσει φέτος τον Νοέμβριο.
Δεν θα είναι free-to-play αλλά θα έχει κόστος αγοράς. Το Icarus θα είναι ένα PvE Survival, το οποίο θα παίζεται με sessions. Κάθε session θα έχει μέχρι οκτώ παίκτες. Όταν θα απομακρύνεστε από τον σταθμό σας θα συμμετέχετε σε αποστολές περιορισμένου χρόνου με στόχο να επιβιώσετε στον πλανήτη. Οι αποστολές σας μπορεί να διαρκούν από μερικές ώρες, μέχρι ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα resources γύρω σας για να φτιάξετε εργαλεία, κτίρια και μηχανικά όπλα για να προστατευτείτε. Όσοι επιζήσετε μέχρι να επιστρέψετε πίσω στο δορυφόρο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σπάνια υλικά για να κατασκευάσετε εργαλεία μέσω προηγμένης τεχνολογίας και να είστε προετοιμασμένοι για πιο δύσκολες προκλήσεις.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ ανακοίνωσης:





Η beta του Icarus αναμένεται να ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου. Η δασική του έκταση θα ενεργοποιηθεί στις 11-12 Σεπτεμβρίου και μαζί κι οι καταιγίδες. Η τελική περίοδος κυκλοφορίας αναμένεται τον Νοέμβριο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:45 #258022 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic Icarus
Icarus: Περίοδος κυκλοφορίας για το νέο Survival του δημιουργού του DayZ




Ο Dean Hall έκανε ξαφνική ανακοίνωση.

Το Icarus, ένα ενδιαφέρον Sci-fi Survival από τον δημιουργό του DayZ, Dean Hall, μόλις απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Icarus θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 4 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου θα μπορείτε να το αγοράσετε με μια έκπτωση 10%. Η κυκλοφορία του Icarus γίνεται μετά από επτά σαββατοκύριακα betas, κατά την διάρκεια των οποίων οι developers κατάφεραν να διορθώσουν αρκετά bugs και να το κάνουν πιο optimized. Η εταιρεία ανάπτυξης του Icarus, RocketWerkz, δήλωσε ότι “αυτή η περίοδος δοκιμών δούλεψε πολύ καλά για την ομάδα μας και την υγεία του game.”

Ο Hall είχε ανακοινώσει το Icarus στην Ε3 2020, όπου το είχε περιγράψει ως ένα Survival σε έναν εξωγήινο κόσμο όπου θα πρέπει να κάνετε αποστολές και να συγκεντρώνετε πόρους μέχρι να καταφέρετε να φύγετε από εκεί. Έκτοτε, το Icarus έχει υποστεί αρκετές αλλαγές, με την κυριότερη να είναι η αλλαγή του επιχειρηματικού του μοντέλου από free-to-play σε one-time-purchase.

Η RocketWerkz δήλωσε τα εξής: “Στο λανσάρισμά του, το Icarus θα έχει 64 τετραγωνικά χιλιόμετρα για να εξερευνήσετε και πάνω από 35 αποστολές με διάρκεια από λίγες ημέρες μέχρι και ολόκληρες εβδομάδες. Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι χιλιάδες παίκτες έχουν βάλει πάνω από 100 ώρες στο Icarus, ενώ το game δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 04:53 #258051 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic Icarus
Δημοσιεύθηκε βίντεο με το lore του



Το Icarus, το επερχόμενο sci-fi co-op Survival από τον δημιουργό του Day Z, Dean Hall, θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου και μέχρι η εταιρεία ανάπτυξης δημοσιεύει αρκετά βίντεο που παρουσιάζουν το lore.
Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει διάφορους survivors του πλανήτη Icarus και εκπροσώπους του U.D.A, καθώς αυτοί συζητούν για μια ομάδα που αντιμετώπισε καταστροφικά γεγονότα στον πλανήτη. Το εν λόγω lore βίντεο, δίνει περισσότερο βάθος στο Icarus και κάνει καλή δουλειά στο να φτιάχνει την ατμόσφαιρα για τους παίκτες που θα το δοκιμάσουν. Το Icarus είναι ίσως το πιο φιλόδοξο project του Dean Hall, τόσο σε λεπτομέρεια όσο και σε αξία παραγωγής. Σε αντίθεση με τα περισσότερα Survival games, το Icarus λειτουργεί με βάση τις αποστολές. Στο Icarus θα πρέπει να συγκεντρώνετε πόρους και να κάνετε το αναγκαίο crafting ώστε να πετύχετε τον στόχο σας στον περιορισμένο χρόνο που θα διαθέτετε.

<youtube>SIz-6-w_fxY</youtube>

Ο χαρακτήρας σας θα ανεβαίνει level και θα μπορείτε να επιλέγετε διάφορα skills για να ξοδέψετε τους πόντους σας. Όταν κυκλοφορήσει, το Icarus θα περιλαμβάνει 35 διαφορετικές αποστολές που μπορεί να διαρκούν μέχρι και εβδομάδες. Η εταιρεία ανάπτυξης του Icarus δήλωσε τα εξής: “Η RocketWerkz έχει ένα πολυετές πλάνο για το Icarus. Το πρώτο κεφάλαιο του Icarus, το First Cohort, ξεκινάει και θα περιλαμβάνει περισσότερα περιβάλλοντα παρόμοια με αυτά της Γης, ενώ αργότερα το game θα επεκταθεί σε πιο απειλητικά και εξωγήινα περιβάλλοντα.”

Το Icarus θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου για PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification