Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered

29 Mar 2018 18:34 - 29 Mar 2018 18:43 #213827 by Γιώργος Τζίτζιφας
Η εταιρεία ανάπτυξης THQ Nordic ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια remastered έκδοση του Red Faction: Guerilla.

Η νέα αυτή έκδοση θα έχει τον τίτλο-γλωσσοδέτη “Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered”, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα DLC της κανονικής έκδοσης και αναβαθμισμένα γραφικά με βελτιωμένο φωτισμό, σκίανση και post-processing, ενώ θα υποστηρίζει και αναλύσεις 4K. Η THQ Nordic άφησε κάποιες υπόννοιες για ένα επερχόμενο remaster όταν κυκλοφόρησε ένα update για το Red Faction: Guerilla το 2014, διορθώνοντας το multiplayer balance.

Το Red Faction: Guerilla κυκλοφόρησε το 2009 και πρόκειται για ένα Open-World Action στο οποίο ο πρωταγωνιστής είναι ένας εργάτης σε κάποιο ορυχείο του πλανήτη Άρη και σύντομα καταλήγει στην πρώτη γραμμή μιας εξέγερσης ενάντια στην καταπιεστική Earth Defense Force. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Red Faction: Guerilla είναι η δυνατότητα καταστροφής σχεδόν οποιουδήποτε αντικειμένου βρεθεί στο διάβα σας, ακόμα και κτιρίων, σκοτώνοντας έτσι μαζικά όλους τους εχθρούς που βρίσκονται μέσα.

Το Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο δεύτερο τετράμηνο του 2018 για PC, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2024 11:45 #276354 by Nikos Georgopoulos
Ένα νέο Red Faction game ακυρώθηκε μετά από τις απολύσεις στην Embracer Group
Τον Νοέμβριο του 2023.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, ένα sequel για το Red Faction ήταν σε development κατά τη διάρκεια της περιόδου των μαζικών απολύσεων από την Embracer Group. Μετά το κλείσιμο της εταιρείας ανάπτυξης Voliation που έφτιαξε το Red Faction, η εταιρεία ανάπτυξης Fishlabs αποφάσισε να συνεχίσει τη σειρά.

Όπως αναφέρθηκε από το Rock Paper Shotgun, η Fishlabs ετοίμασε μια σύντομη παρουσίαση σε μορφή τρέιλερ για να πουλήσει την ιδέα στην Plaion, που άνηκε στην Embracer. Το visual prototype αναπτύχθηκε στην Unreal Engine 5 και το σχέδιο ήταν να δημιουργηθεί ένα game παρόμοιο με το Red Faction: Guerrilla του 2009. Ωστόσο, το project δεν έλαβε ποτέ έγκριση και ακυρώθηκε τον Νοέμβριο του 2023. Λίγο μετά, η ηγεσία της Fishlabs φέρεται να έλαβε εντολή να απολύσει σχεδόν όλους τους εργαζόμενους που δεν συμμετείχαν σε ενεργό project και οι μαζικές απολύσεις ξεκίνησαν σύντομα μετά από αυτό.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Embracer ασχολήθηκε με το Red Faction franchise, καθώς το 2019 το Red Faction: Guerilla Re-Mars-tered κυκλοφόρησε από την εταιρεία. Η έκδοση του παιχνιδιού είχε καλύτερα visuals και πιο εντυπωσιακή physics-based καταστροφή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification