Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Roller Champions

11 Jun 2019 17:24 #225476 by Γιώργος Δρίτσας
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν στην παρουσίαση της Ubisoft κατά τη διάρκεια της Ε3 2019, όπου το Roller Champions αποκαλύφθηκε επίσημα.

Δείτε το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Sep 2020 16:38 #238973 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Roller Champions
Roller Champions
Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021.


Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward, η Γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Roller Champions θα κυκλοφορήσει το 2021 αντί για φέτος που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.


Το Roller Champions είναι ένα free to play PvP όπου δυο ομάδες των τριών παικτών έρχονται αντιμέτωποι σε πίστες ανά τον κόσμο. Τον Μάρτιο το παιχνίδι ήταν σε closed alpha, με την Ubisoft να υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες για το Roller Champions τον Οκτώβριο.

Το Roller Champions θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS4, Xbox One και Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2022 10:13 #264347 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Roller Champions
Roller Champions: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Η Ubisoft την ανακοίνωσε και επίσημα.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το free-to-play Pvp Sports game Roller Champions θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαϊου, δηλαδή σε μόλις λίγες ημέρες.

Θα κάνει το ντεμπούτο του εκείνη την ημέρα για όλα τα format, με εξαίρεση το Switch, όπου θα το δούμε στο μέλλον.

Το Roller Champions είναι ένα Sports game με Rollers, στο οποίο δύο ομάδες των τριών παικτών η καθεμία ανταγωνίζονται για να είναι οι πρώτες που θα κερδίσουν πέντε πόντους πετώντας μια μπάλα στο τέρμα. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν περισσότερους πόντους κάνοντας πατινάζ στην πίστα περισσότερες φορές, υπό την προϋπόθεση ότι η ομάδα τους θα έχει την κατοχή της μπάλας. Οι παίκτες μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς για να ελευθερώσουν την μπάλα και να κλείσουν τα τοιχώματα της αρένας για να αποφύγουν άλλους.Το Roller Champions έχει cross-play matchmaking και cross-progression σε όλα τα format (άρα συνδέεστε ανά πάσα στιγμή από το PC ή όποια κονσόλα θέλετε), ενώ το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα social hub όπου οι παίκτες μπορούν να συναντηθούν. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα Battle Pass που ονομάζεται Roller Pass και σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε νέα cosmetics.

Το Roller Champions θα κυκλοφορήσει στις στις 25 Μαϊου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One και μελλοντικά για το Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification