Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας (Afetus)
Experience: 1935 (93 points to next level)

 
600
2 days ago
Mortal Kombat 11: Bug που κάνει τον Sub-Zero αόρατο 2 days ago

Αναμένεται ακόμη το σχετικό patch.

Ένα bug του Mortal Kombat 11 σας επιτρέπει να γίνεται τελείως αόρατοι με τον Sub-Zero.

To συγκεκριμένο glitch μπορεί να πυροδοτηθεί μόνο υπό ένα συγκεκριμένο συνδυασμό συνθηκών. Αρχικά, ο Sub-Zero πρέπει να έχει πρόσβαση στο end-of-round Ice Klone taunt, το οποίο αποκτάτε περνώντας τις δύο πρώτες ειδικές προκλήσεις του στο Towers of Time mode. Σε αντίθεση με άλλα Fighters, στο Mortal Kombat 11 τα taunts ενεργοποιούνται μόνα τους στο τέλος κάθε γύρου και συγκεκριμένα ένα από όσα έχετε στη διάθεσή σας επιλέγεται σχεδόν τυχαία.

https://www.youtube.com/watch?v=fBit82xswDU

Το Ice Klone animation υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Sub-Zero στέκεται κοντά στον εχθρό του στη γωνία, προκειμένου να απομακρυνθεί λίγο από τον αντίπαλο πριν την αρχή του επόμενου γύρου. Συγκεκριμένα, το ότι ο χαρακτήρας εξαφανίζεται για λίγο πριν επανεμφανιστεί λίγο πιο μακριά είναι το χαρακτηριστικό του taunt που πυροδοτεί το bug.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την special Kold Shoulder, ενώ δεν χρειάζεται να πετύχετε όντως τον αντίπαλό σας. Εφεξής ο Sub-Zero γίνεται αόρατος ως ότου να χτυπηθεί. Η εταιρεία ανάπτυξης έχει ενημερώσει ότι γνωρίζει για το bug από τις αρχές του μήνα, αλλά δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το πότε ακριβώς θα διορθωθεί.

Διαβάστε το review του Mortal Kombat 11 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

2 days ago
Η THQ Nordic θα ανακοινώσει δύο games στη φετινή Ε3 2 days ago

Δύο "πολυαγαπημένα franchise" επιστρέφουν.

Η εκδότρια εταιρεία THQ Nordic αποκάλυψε ότι θα ανακοινώσει δύο νέα games στην ερχόμενη E3.

Η πρόσκληση της εταιρείας για τους δημοσιογράφους αφορά, σύμφωνα με την περιγραφή του ενός από τα δύο ραντεβού, την "πολυαναμενόμενη επιστροφή ενός γαλαξιακά αγαπημένου game/franchise" ενώ το δεύτερο πρόκειται για "ένα νέο όραμα ενός πολυαγαπημένου game/franchise." Οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες, αφού η εταιρεία έχει απροσμέτρητα IP στην κατοχή της, οπότε μένει να δούμε ποιο απ’ όλα έχει αποφασίσει να τραβήξει απ’ την φαρέτρα της.

Διαβάστε επίσης για όλες τις εταιρείες ανάπτυξης που έχει αγοράσει η THQ Nordic. 

2 days ago
1 week ago
Η Rockstar Games εξαγοράζει το art studio της Starbreeze 1 week ago

Θα ενσωματώσει πλήρως το εργατικό δυναμικό της Dhruva Interactive.

H Rockstar μόλις απέκτησε ένα Ινδικό art production studio που έχει εργαστεί στα Forza Horizon 4, Insomniac’s Spider-Man, Days Gone και άλλα.

Μόλις η Dhruva Interactive διευθετήσει όλες τις υποχρεώσεις της σε τωρινούς πελάτες, θα ενσωματώσει ολόκληρο το εργατικό δυναμικό της στο διεθνές σώμα των developers της Rockstar Games. "Η προσθήκη της ομάδας της Dhruva στο ήδη υπάρχον δυναμικό ης Rockstar India θα επεκτείνει τις δυνατότητες του της εταιρείας ανάπτυξης και ενισχύει την πίστη και την δέσμευσή μας στη τοπική κοινότητα development," δήλωσε ο studio manager της Rockstar India, Daniel Smith,

500 developers εργάζονται ήδη στην Rockstar India και σε αυτούς θα προστεθούν περίπου 300 από την Dhruva Interactive.

Διαβάστε τo review του Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

1 week ago
Στο File://maniac λύνετε γρίφους στο desktop σας 1 week ago

Ένα Point&Click Adventure που παίζεται μέσα στον ίδιο του το φάκελο.

Το File://maniac είναι το demo μιας σειράς επεισοδίων ενός Point&Click Adventure game που σας ζητά να λύσετε γρίφους μέσω του desktop σας, μέσα στους φάκελους και τα αρχεία του ίδιου του παιχνιδιού.

Στόχος σας είναι να σταματήσετε έναν κατά συρροή δολοφόνο. Το File://maniac αναγνωρίζει τις αλλαγές που κάνετε στον ίδιο το φάκελο του, οι οποίες αποτελούν και λύσεις στα puzzles του. Για παράδειγμα, ανοίγετε την εξώπορτα ενός κτιρίου διαγράφοντας το αρχείο ‘door.cfg’, ενώ σε ένα άλλο σημείο χειρίζεστε την καλωδίωση ενός lift μετατοπίζοντας αρχεία από τον ένα φάκελο στον άλλο.

Συζητήστε για το πρώτο demo του File://maniac στο σχετικό forum topic.

2 weeks ago
Ρεκόρ κερδών για την Capcom το περασμένο δημοσιονομικό έτος 2 weeks ago

Χάρη στα Resident Evil 2, Devil May Cry 5 και Monster Hunter: World

Η Capcom δημοσίευσε τα συγχωνευμένα οικονομικά αποτελέσματά της για το δημοσιονομικό έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου και οι τρεις μεγάλες κυκλοφορίες τις οδήγησαν σε ρεκόρ κερδών.
 
Φυσικά οι πιο σημαντικές κυκλοφορίες της Capcom το περασμένο δημοσιονομικό έτος ήταν τα Resident Evil 2 remake, Devil May Cry 5 και Monster Hunter: World και οι πωλήσεις στα PC δείχνουν συνεχή αύξηση. Τον περασμένο Φεβρουάριο ο COO της Capcom, Haruhiro Tsujimoto δήλωσε ότι, "τα ποσοστά των πωλήσεων για τις PC εκδόσεις των κυκλοφοριών μας αυξάνονται κάθε χρόνο." Συγκεκριμένα για το Monster Hunter: World, οικονομικά αποτελέσματα της Capcom αναφέρουν ότι "η Steam έκδοση στα PC απέδωσε επίσης ικανοποιητικά, ενισχύοντας τα κέρδη." Τα τρία αυτά games συνέβαλαν στην επίτευξη ρεκόρ κερδών για την εταιρεία, με τις συνολικές πωλήσεις να φτάνουν τα 100.031 εκατομμύρια yen, δηλαδή αύξηση 5.8% από το προηγούμενο έτος.
 
 

2 weeks ago
2 weeks ago
Minecraft AR game 2 weeks ago

Τύπου Pokemon Go.

Ένα Minecraft AR game φαίνεται πως είναι στα σκαριά.

Το σύντομο teaser βίντεο δείχνει κάποιου είδους Minecraft Augmented Reality game παρόμοιο με το Pokemon Go. Ο,τι κι αν είναι τελικά, φαίνεται πως θα ανακοινωθεί στις 17 Μαΐου στην επίσημη ιστοσελίδα του Minecraft. Σύμφωνα με τον Brad Sams, που έχει αποκαλύψει πληροφορίες για τη Microsoft στο παρελθόν πριν ανακοινωθούν, το Minecraft AR game έχει κωδικό όνομα "Genoa"


H 17 Μαΐου δεν είναι μια τυχαία ημερομηνία, αφού συμπίπτει με την επέτειο 10 των του Minecraft που θα εορταστεί την ίδια ημέρα. Ο δημιουργός του Minecraft, Markus "Notch" Persson, είναι αποκλεισμένος από το event λόγω των "σχολίων και απόψεών του."

Διαβάστε τα reviews όλων των εκδόσεων του Minecraft. Συζητήστε για την σειρά Minecraft σε αυτό το forum topic

Notification