Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Alan Wake (Xbox 360,PC)

04 Jun 2023 18:54 #271384 by Nikos Georgopoulos
Νέο βίντεο με την Sega Anderson



Η Remedy Entertainment παρουσίασε ένα νέο βίντεο για το Alan Wake 2 στο οποίο μας παρουσιάζει την πράκτορα Sega Anderson.


Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2023 11:50 #271473 by Nikos Georgopoulos
Νέο βίντεο με την Saga Anderson



Η Remedy Entertainment παρουσίασε ένα νέο βίντεο για το Alan Wake 2 στο οποίο μας παρουσιάζει την πράκτορα Saga Anderson, η οποία θα είναι playable στο παιχνίδι.
Η Saga Anderson δουλεύει για το FBI και έχει την φήμη ότι λύνει υποθέσεις που είναι αδύνατο να λυθούν χρησιμοποιώντας την λογική. Η Saga διαφέρει από τον Alan Wake, αλλά και οι δύο είναι κρίσιμα μέλη της ιστορίας και συνδέονται με πολλούς τρόπους. Η Saga χρησιμοποιείται ως χαρακτήρας με τον οποίο μπορούμε να δούμε από την δική της οπτική γωνία τα γεγονότα. Θα παίζουμε και με αυτήν κάτι που μπορεί να δώσει βάθος στο gameplay.



Στο παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε ως Alan ή Saga σε δύο ξεχωριστές single-player ιστορίες, που παίζονται με οποιαδήποτε σειρά κι αν επιλέξετε. Και οι δύο μπορούν να πολεμήσουν τους εχθρούς χρησιμοποιώντας όπλα. Θα έχουν επίσης φακό ενώ εξερευνούν διάφορες τοποθεσίες όπως το Bright Falls, την πόλη Watery και το Dark Place, μια εναλλακτική διάσταση. Το σενάριο εκτυλίσσεται 13 χρόνια μετά την εξαφάνιση του Alan Wake. Το FBI έχει στείλει την πράκτορα Saga Anderson στο Bright Falls για να ερευνήσει μια σειρά από δολοφονίες.

Όταν η Saga Anderson είπε ότι το stamina (η αντοχή) του Alan Wake θα είναι χαμηλή, αφού θα είναι συγγραφέας, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις. Τελικά ο Thomas Puha, υπεύθυνος επικοινωνίας της Remedy, είπε ότι το stamina του Alan Wake θα βελτιώνεται και ότι "θα μπορεί να τρέξει πάνω από πέντε μέτρα". Τώρα αυτό να το θεωρήσουμε πρόοδο; Το πόσα ακριβώς θα το δούμε στην πράξη.

Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2023 16:40 #271499 by Nikos Georgopoulos
Alan Wake 2 gameplay video




Παρουσιάστηκε από τον Sam Lake.

Ο Sam Lake, Creative Director της Remedy, μια αγαπητή μορφή στην gaming βιομηχανία και γνωστός από τα Max Payne και Alan Wake, ανέφερε περισσότερες πληροφορίες για το Alan Wake 2. Είπε για την Saga Anderson που θα είναι και αυτή playable . Θα μπορείτε να το παίξετε χωρίς να έχετε παίξει την πρώτη έκδοση. Παρουσιάστηκε gameplay video. Θα υπάρχουν υπερφυσικές δυνάμεις που θα έχουν κυριεύσει ένα θύμα σας και θα το έχουν κάνει...τέρας.

Το gameplay video που παρουσιάστηκε δείχνει την Saga Anderson να έχει μαζί της ελάχιστες σφαίρες και να αντιμετωπίζει μία δαιμόνια ύπαρξη στο σκοτάδι. Η ατμόσφαιρα στο βίντεο είναι αρκετά τρομακτική.





Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jun 2023 19:33 #271808 by Nikos Georgopoulos
Το Alan Wake 2 θα ήταν Xbox exclusive αλλά η Microsoft το απέρριψε: "Τα single-player games είναι παρελθόν"




Προτίμησε το Quantum Break.

Η Microsoft απέρριψε το Alan Wake 2 από την Remedy, προτιμώντας το Quantum Break. Αυτός είναι ο λόγος που τελικά το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Όπως εξήγησε στο Summer Games Fest ο Sam Lake, Creative Director του παιχνιδιού, το Quantum Break και το Control είναι δύο games που ξεκίνησαν ως ιδέες για το Alan Wake 2. Κάποια στιγμή, ο Lake παρουσίασε μια έκδοση του Alan Wake 2 που θα είχε το στυλ του Quantum Break (Mini Live Action Episodes). Η Microsoft απέρριψε την παρουσίαση, καθώς δήλωσε στον Lake: "Τα single-player linear games αποτελούν παρελθόν". Προτίμησε ένα live action game κι έτσι οι δύο πλευρές προχώρησαν με το Quantum Break.



Η Remedy έδειξε το Alan Wake 2 και σε άλλους publishers . "Ήταν η εποχή που υπήρχε ξεκάθαρα η αίσθηση ότι τα single-player linear games ανήκουν στο παρελθόν. Λοιπόν, τα single-player games είναι προφανώς τεράστια αυτές τις μέρες, αλλά εκείνη την εποχή, ένιωθα ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Παρουσίασα mini live action episodes για το Alan Wake 2 και είπαν ότι ενδιαφέρονταν για αυτό αλλά όχι για το Alan Wake 2".

Έτσι η Microsoft προχώρησε ζητώντας το Quantum Break. Αραιά και που σε meetings υπήρχαν συζητήσεις για το Alan Wake 2. Τελικά ο Lake είναι ενθουσιασμένος που φτιάχνουν το Alan Wake 2 όπως είναι τώρα.



Η Microsoft θα εξαγόραζε και την Remedy
Δικαστικά έγγραφα από την υπόθεση εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft αξίας 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αποκαλύπτουν ότι η Microsoft έχει σκεφτεί τουλάχιστον να εξαγοράσει την Remedy στο παρελθόν.

Το γεγονός ότι το Alan Wake 2 και το πρόσφατο Alan Wake Remastered θα κυκλοφορήσουν στο Epic Games Store αναφέρεται ως "κίνδυνος" σε αυτά τα έγγραφα.

Τούτου λεχθέντος, είναι σαφές ότι η Microsoft έχει εξετάσει τουλάχιστον την προοπτική αγοράς ενός μεγάλου αριθμού εταιρειών τα τελευταία χρόνια - συμπεριλαμβανομένης της Sega και της Bungie.

Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Aug 2023 11:12 #272550 by Nikos Georgopoulos
Μεταφορά ημερομηνίας κυκλοφορίας



Η κυκλοφορία του Alan Wake 2 μετατίθεται από τις 17 στις 27 Οκτωβρίου. Η Remedy ανακοίνωσε ότι ο μήνας Οκτώβριος θα έχει εκπληκτικές gaming κυκλοφορίες και ότι η μεταφορά γίνεται ώστε "να έχετε μεγαλύτερο περιθώριο να απολαύσετε τα αγαπημένα σας games".
Τι κυκλοφορεί μέσα στον Οκτώβριο; Ο άμεσος ανταγωνιστής είναι λογικά το Assassin's Creed: Mirage (12/10), ενώ υπάρχει και το νέο Lords of the Fallen (13/10).
Τώρα το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει μαζί με τα Spider-Man 2 και Super Mario Bros. Wonder (20/10), ενώ μετά ακολουθεί η Metal Gear Solid: Master Collection (24/10) και το Alone in the Dark (25/10).

Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Aug 2023 22:04 #272600 by Nikos Georgopoulos
Νέο gameplay trailer από την Gamescom 2023



Στα πλαίσια της Gamescom παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay trailer για το Alan Wake 2. Δείτε το παρακάτω.


Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Oct 2023 09:59 #273328 by Nikos Georgopoulos
Alan Wake 2: Οι απαιτήσεις στα PC




Θα "γονατίσει" τα PC σας!

Η Remedy Entertainment ανακοίνωσε τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις του Alan Wake 2 για τα PC.

Το νέο Action-Adventure της θέλει μόνο να...ξεζουμίσει το PC σας! 16GB RAM και κάρτα γραφικών RTX 2060 για τα minimum, ενώ στις προτεινόμενες φτάνουμε μέχρι και RTX 4080 για 2160p ανάλυση με ray-tracing!


Hey PC gamers! Here you have a full list of PC system requirements for Alan Wake 2.
? #alanwake pic.twitter.com/7whRbJoVK5

— Alan Wake 2 (@alanwake) October 20, 2023

Το Alan Wake 2 θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Nov 2023 11:22 #273406 by Nikos Georgopoulos
Sam Lake για τον Max Payne: "Οι φίλοι μου μου κάνουν πλάκα που η φάτσα μου έγινε viral"




"Ίσως δεν έπρεπε να το προωθήσω τόσο".

Το πρόσωπο του Max Payne, ο Sam Lake της Remedy Entertainment, έκανε δηλώσεις σχετικά με την απεικόνιση του προσώπου του στην ομώνυμη σειρά.

Ο drector του Alan Wake 2 δήλωσε ότι αν γνώριζε τι θα συνέβαινε μπορεί να μην ήταν τόσο ανοιχτός στην ιδέα να δανείσει το πρόσωπό του στον Max Payne, αν γνώριζε πόσο επιτυχημένη θα γινόταν η σειρά. Σε μια συνέντευξη στο GQ , Ο Sam Lake δήλωσε: «Αν ήξερα πόσο μεγάλο θα γινόταν το όλο θέμα, θα το έκανα; Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα δίσταζα». Σημείωσε επίσης ότι οι φίλοι του, συμπεριλαμβανομένου του συνιδρυτή της Remedy, Petri Järvilehto, συνέκριναν μια φορά σε μία πτήση στην E3 -αστειευόμενοι- την εμφάνισή του στη φωτογραφία που τελικά έγινε viral στα πλαίσια του Max Payne στην E3, με αυτή των ηρώων δράσης Clint Eastwood και Bruce Willis.

Ο Sam Lake, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Sami Antero Järvi, δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα δανείσει ξανά το πρόσωπό του στον Max Payne για τα remakes των δύο πρώτων παιχνιδιών της σειράς.

Στη συνέντευξη, ο δημιουργικός διευθυντής του Remedy απάντησε επίσης στα σχόλια ότι ο χαρακτήρας του Alan Wake αντλεί πολλή έμπνευση από τη ζωή του λέγοντας: «Συνήθως οι άνθρωποι σκέφτονται μια πολύ απλή οπτική όπως ότι ήθελα απλά να γράψω ένα σενάριο για τον εαυτό μου. Αυτό είναι πολύ αφελές».

Το Alan Wake 2 κυκλοφόρησε για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2024 01:33 #274670 by Nikos Georgopoulos
Alan Wake 2 gameplay video




Όταν οι νεκροί...ανασταίνονται!

Το Action-Adventure Alan Wake 2 είναι ένα από τα καλύτερα games του 2023. Στο gameplay video μας που ανεβάσαμε στις 5 Νοεμβρίου παίξαμε το πρώτο κεφάλαιο του παιχνιδιού.

Σε αυτό ελέγχουμε την πράκτορα Saga Anderson, η οποία προσπαθεί μαζί με τον συνάδελφό της (τον οποίο υποδύεται ο Sam Lake), να εξιχνιάσει ένα μυστήριο. Το φινάλε του βίντεο θα σας τρομάξει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2024 09:30 #275644 by Nikos Georgopoulos
Μεγάλη fan της Remedy αγόρασε 4.000 αντίτυπα του πρώτου Alan Wake




Είναι σε μορφή κωδικών, οι οποίοι πλέον έχουν λήξει.

Μεγάλη fan της Remedy αγόρασε 4.000 αντίτυπα του πρώτου Alan Wake.

Η συγκεκριμένη fans ονομάζεται Alisa και δήλωσε σε συνέντευξή της : "Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο Alan Wake και στα games της Remedy είναι ο τρόπος που αφηγούνται τις ιστορίες τους και η μεγάλη του προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο κόσμος του Alan Wake 2 συγκεκριμένα δείχνει πραγματικά ζωντανός, με τόσο κρυμμένο lore που πολλοί παίκτες δεν θα συναντήσου. Μεγάλο κομμάτι του lore είναι απλά περίεργο και γοητευτικό. Και ο Sam Lake είναι ιδιοφυία."

Η Alisa είδε μία αγγελία 240 δολαρίων στο eBay για δύο κουτιά γεμάτα με κωδικούς για το πρώτο Alan Wake. Ο συνολικός αριθμός τους ήταν περίπου 4.000 κομμάτια και η ίδια πιστεύει ότι πιθανότατα είχαν ξεμείνει από κάποιο κατάστημα. Η Alisa αποκαλεί τα δύο κουτιά με τους κωδικούς Object of Power, μία αναφορά στο Control, το οποίο διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με τη σειρά Alan Wake. Παρόλα αυτά δήλωσε ότι προσπάθησε να ενεργοποιήσει κάποιους από τους κωδικούς, αλλά δεν λειτουργούσαν, πιθανότατα λόγω της ηλικίας τους. Αυτό δεν την ενόχλησε καθώς ανακοίνωσε ότι θα φτιάξει ένα βίντεο με το θέμα και σκοπεύει να γεμίσει τους τοίχους της με τις κάρτες των κωδικών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification