Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steins;Gate (Sequel)

More
26 Oct 2020 12:57 - 28 Oct 2020 20:05 #240478 by Cefirul
Cefirul created the topic: Steins;Gate (Sequel)
Η Mages επιβεβαίωσε ότι το νέο Steins;Gate project μπορεί να θεωρηθεί sequel με τους Kurisu, Okabe και Daru να εμφανίζονται όλοι στην ιστορία. Η εταιρεία έκανε ένα live stream στις 25 Οκτωβρίου για το Science Adventure Series, ενώ ο πρόεδρος Chiyomaru Shikura αποκάλυψε το Steins;Gate sequel. Το όνομα του νέο Science Adventure Project θα αποκαλυφθεί μελλοντικά. Ο Shikura δήλωσε ότι το αρχικό του πλάνο ήταν να ονομαστεί Steins;God όμως επειδή η λέξη god/kami αναφέρεται πολλές φορές αποφάσισε ότι ήταν περιττό. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Το Steins;Gate έχει ολοκληρωθεί με το original game και το Steins;Gate Zero. Αν δημιουργήσουμε κι άλλο, θα καταλήξει σε πλεονασμό. Όμως βλέπετε πως εμφανίζεται η Amadeus Kurisu στο Anonymous;Code; Είναι συνδεδεμένο με το Steins;Gate με διάφορους τρόπους. Στο παρελθόν κυκλοφορήσαμε το Chaos;Head και χάριν της υποστήριξης όλων κυκλοφορήσαμε και το Chaos;Child. Οι παίκτες αξιολόγησαν το σενάριο του ως καλύτερο του Steins:Gate. Το Steins;Gate πούλησε περισσότερο, όμως με προβληματίζει, οπότε θέλω να δημιουργήσω ένα Steins; "κάτι". Μπορείτε να το σκεφτείτε ως sequel στο Steins;Gate., όμως δεν είναι ένα Fandisc."

Ο Chiyomaru Shikura αναφέρθηκε και στο νέο Anonymous;Code τρέιλερ, το οποίο αποκαλύπτει την Amadeus Kurisu να εμφανίζεται στο video game. Ειπώθηκε επίσης ότι στο sequel θα συμμετέχουν και οι Asami Imai (Kurisu Makise), Mamoru Miyano (Rintarou Okabe) και Tomokazu Seki (Itaru Hashida/Daru). Στο τέλος ο Chiyinaru δήλωσε ότι το sequel του Stens;Gate το έχει αναλάβει διαφορετική ομάδα ανάπτυξης από αυτή του Anonymous;Code και του Steins; Gate Zero Elite. Δεν ανακινήθηκαν τα formats, ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω την ανακοίνωση του sequel από το 1:32:00 έως 1:38:00 στο βίντεο παρακάτω.Στο event αναφέρθηκε επίσης η ταινία Steins;Gate και Steins;Gate Zero Elite, χωρίς όμως να γίνει λόγος για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο Chiyomaru Shikura είπε ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το προσωπικό που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας για ζητήματα που αφορούν την πλοκή και διάφορα άλλα σημεία και ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα. Το απόσπασμα βρίσκετε στο 1:24:47 στο βίντεο παραπάνω.
Δείτε το σχετικό tweet.

Το Steins;Gate Zero ανακοινώθηκε αρχικά μαζί με την ταινία Steins;Gate τον Ιανουάριο του 2020. Τα Elite video games της Mages είναι remakes που έχουν γίνει με την χρήση σκονών από το anime και νέες anime σκηνές που δημιουργούνται για τις ανάγκες του video game. Το πρώτο Steins;Gate Elite κυκλοφόρησε το 2018 ενώ ο πρόεδρος δήλωσε ότι θέλει να κυκλοφορήσει παρόμοια Elite games και για τα Madoka Magika, Your Name και Evangelion.
Last Edit: 28 Oct 2020 20:05 by BigGreekGamer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.265 seconds
Notification