Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Talos Principle 2

More
24 Sep 2020 13:32 #239307 by Dylandog
Dylandog created the topic: The Talos Principle 2
The Talos Principle 2
Ο Ίονας Κυρατζής είναι σίγουρος για το sequel του παιχνιδιού


Ο Ίονας Κυρατζής, σεναριογράφος του πρώτου The Talos Principle δήλωσε ότι το sequel σίγουρα θα συμβεί αλλά χωρίς να γνωρίζει το πότε ακριβώς.

O Κυρατζής αναφέρθηκε σχετικά με το θέμα του The Talos Principle 2 : ‘’ Με την Βερένα Κυρατζή έχουμε συναντηθεί πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο - με την οποία ουσιαστικά είμαστε η συγγραφική ομάδα της Croteam, ενώ σίγουρα θα έχουμε και την συμμετοχή του Tom Jubert – και έχουμε συζητήσει και καταλήξει για το σενάριο του sequel. Βασικά γνωρίζουμε με τι θα σχετίζεται, έχει γίνει ένα μικρό μέρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού και υπάρχουν και κάποιες εικόνες και σχέδια γι΄ αυτό. ‘’

Η σιγή ιχθύος της εταιρείας αναφορικά με το sequel σχετίζεται σίγουρα με την ενασχόληση της Croteam με το Serious Sam 4, το οποίο μπορεί να ιδωθεί και με έναν ειρωνικό τρόπο, αφού ουσιαστικά το πρώτο Talos ξεκίνησε από την πρώιμη δουλειά που είχε γίνει για το FPS με τον Sam.

Ο Κυρατζής πιστεύει ότι η ανάπτυξη του The Talos Principle 2 θα ξεκινήσει όταν η εταιρεία ολοκληρώσει το Serious Sam 4 (το οποίο παρεμπιπτόντως κυκλοφορεί σήμερα). Ο σεναριογράφος είπε: ‘’ Είναι λογικό η εταιρεία να ασχολείται τώρα πυρετωδώς με το Serious Sam 4. Τις μέρες λίγο πριν την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού όλοι οι developers είναι σε ‘’beast mode’’. Αλλά το Talos σίγουρα θα γίνει, γιατί έχουμε ένα πλάνο και πολύ καλή ιστορία για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Η ιστορία που έχουμε σκεφτεί για το sequel είναι πολύ φιλόδοξη και ενδιαφέρουσα και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει το πρώτο παιχνίδι κλείνει το σενάριο με πολύ ικανοποιητικό τρόπο για τους περισσότερους gamers τουλάχιστον.

Επίσης ο Κυρατζής μίλησε και για την προσμονή της εταιρείας να ξεκινήσει η ανάπτυξη της συνέχειας του Talos: ‘’ Σίγουρα είναι πιο εύκολο από την ανάπτυξη του Serious Sam αφού τα κινούμενα μέρη του gameplay είναι πολύ λιγότερα. Βέβαια έχει άλλες τεχνικές δυσκολίες αλλά σίγουρα είναι πιο απλό όταν δεν έχεις χιλιάδες εχθρούς να τρέχουν στις πίστες κραδαίνοντας όπλα.
Ο χρόνος που χρειάζεται για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού ήταν το επόμενο κομμάτι στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυρατζής: ‘’ Χρειάζεται πολύ χρόνο για να αναπτύξεις ένα παιχνίδι και όλη η διαδικασία κυλά πολύ αργά. Αν μόνο μπορούσαν να κατανοήσουν οι gamers το εύρος της δουλειάς που χρειάζεται για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού, είναι τρομακτικό και τρελό το πόση δουλειά χρειάζεται. Εννοείται ότι δεν εννοώ μόνο τους σεναριογράφους αλλά και το τους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για θαύμα που πραγματοποιείται.’’

Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την κυκλοφορία του The Talos Principle 2.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.341 seconds
Notification