Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Talos Principle 2

24 Sep 2020 13:32 #239307 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
The Talos Principle 2
Ο Ίονας Κυρατζής είναι σίγουρος για το sequel του παιχνιδιού


Ο Ίονας Κυρατζής, σεναριογράφος του πρώτου The Talos Principle δήλωσε ότι το sequel σίγουρα θα συμβεί αλλά χωρίς να γνωρίζει το πότε ακριβώς.

O Κυρατζής αναφέρθηκε σχετικά με το θέμα του The Talos Principle 2 : ‘’ Με την Βερένα Κυρατζή έχουμε συναντηθεί πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο - με την οποία ουσιαστικά είμαστε η συγγραφική ομάδα της Croteam, ενώ σίγουρα θα έχουμε και την συμμετοχή του Tom Jubert – και έχουμε συζητήσει και καταλήξει για το σενάριο του sequel. Βασικά γνωρίζουμε με τι θα σχετίζεται, έχει γίνει ένα μικρό μέρος της ανάπτυξης του παιχνιδιού και υπάρχουν και κάποιες εικόνες και σχέδια γι΄ αυτό. ‘’

Η σιγή ιχθύος της εταιρείας αναφορικά με το sequel σχετίζεται σίγουρα με την ενασχόληση της Croteam με το Serious Sam 4, το οποίο μπορεί να ιδωθεί και με έναν ειρωνικό τρόπο, αφού ουσιαστικά το πρώτο Talos ξεκίνησε από την πρώιμη δουλειά που είχε γίνει για το FPS με τον Sam.

Ο Κυρατζής πιστεύει ότι η ανάπτυξη του The Talos Principle 2 θα ξεκινήσει όταν η εταιρεία ολοκληρώσει το Serious Sam 4 (το οποίο παρεμπιπτόντως κυκλοφορεί σήμερα). Ο σεναριογράφος είπε: ‘’ Είναι λογικό η εταιρεία να ασχολείται τώρα πυρετωδώς με το Serious Sam 4. Τις μέρες λίγο πριν την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού όλοι οι developers είναι σε ‘’beast mode’’. Αλλά το Talos σίγουρα θα γίνει, γιατί έχουμε ένα πλάνο και πολύ καλή ιστορία για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Η ιστορία που έχουμε σκεφτεί για το sequel είναι πολύ φιλόδοξη και ενδιαφέρουσα και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού ο τρόπος με τον οποίο τελειώνει το πρώτο παιχνίδι κλείνει το σενάριο με πολύ ικανοποιητικό τρόπο για τους περισσότερους gamers τουλάχιστον.

Επίσης ο Κυρατζής μίλησε και για την προσμονή της εταιρείας να ξεκινήσει η ανάπτυξη της συνέχειας του Talos: ‘’ Σίγουρα είναι πιο εύκολο από την ανάπτυξη του Serious Sam αφού τα κινούμενα μέρη του gameplay είναι πολύ λιγότερα. Βέβαια έχει άλλες τεχνικές δυσκολίες αλλά σίγουρα είναι πιο απλό όταν δεν έχεις χιλιάδες εχθρούς να τρέχουν στις πίστες κραδαίνοντας όπλα.
Ο χρόνος που χρειάζεται για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού ήταν το επόμενο κομμάτι στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυρατζής: ‘’ Χρειάζεται πολύ χρόνο για να αναπτύξεις ένα παιχνίδι και όλη η διαδικασία κυλά πολύ αργά. Αν μόνο μπορούσαν να κατανοήσουν οι gamers το εύρος της δουλειάς που χρειάζεται για την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού, είναι τρομακτικό και τρελό το πόση δουλειά χρειάζεται. Εννοείται ότι δεν εννοώ μόνο τους σεναριογράφους αλλά και το τους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για θαύμα που πραγματοποιείται.’’

Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την κυκλοφορία του The Talos Principle 2.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2023 11:59 #271238 by Nikos Georgopoulos
Το πρώτο τρέιλερΗ Croteam παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του The Talos Principle 2 στα πλαίσια του PlayStation Showcase. Το βίντεο έχει την ατάκα "What is past is prologue". Δείτε το παρακάτω.


Το The talos Principle II θα κυκλοφορήσει το 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2023 21:23 #273029 by Nikos Georgopoulos
Ημερομηνία κυκλοφορίαςΗ Croteam ανακοίνωσε ότι το The Talos Principle 2 θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S.
Θα έχει κόστος μόλις 30 ευρώ και 10% έκπτωση σε όσους το κάνουν προπαραγγελία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jun 2024 14:25 #276151 by Γιάννης Χολίδης

Μετά από μια δεκαετία αναμονής, το "The Talos Principle" της Croteam επιστρέφει με πλέον δεύτερο game στη σειρά, για να μας παρασύρει ξανά σε έναν γαλήνιο κόσμο γεμάτο γρίφους και μια ιστορία να ανακαλύψουμε. Ήδη από τις πρώτες ώρες, η μουσική, μαζί με τα πανέμορφα γραφικά του, καθυλώνει. Είναι άραγε μια περίπτωση ενός "perfect sequel"; Θα το δούμε αυτό μαζί με περισσότερη ανάλυση στο επερχόμενο review.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2024 10:32 - 15 Jun 2024 10:33 #276261 by Γιάννης Χολίδης
Διαβάστε το The Talos Principle 2 review

Ολοκληρώνοντας αυτό το ταξίδι, μπορούμε να πούμε ότι μείναμε ευχάριστα έκπληκτοι με την ποιότητα αυτού του μικρού διαμαντιού της Croteam. Σίγουρα αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία είτε για την ιστορία του, είτε για να βάλετε σε τεστ τις ικανότητες επίλυσης σας, ή απλά για να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε τον κόσμο του. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, ακόμα και για όχι μεγάλους fans των Puzzle games. Διαβάστε το review για περισσότερες λεπτομέριες. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification