Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Pathless

08 Dec 2018 00:44 #220779 by Afetus
The Pathless was created by Afetus
Η Giant Squid των Flower, Journey και Abzu ανακοίνωσε το επόμενο game της με τίτλο The Pathless. Δείτε το trailer που προβλήθηκε στα The Game Awards:

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Feb 2019 00:39 #223403 by Afetus
Replied by Afetus on topic The Pathless
Προσωπικά περιμένω με ανυπομονησία να μάθω περισσότερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Feb 2019 01:03 #223404 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic The Pathless
Από το βίντεο που είδα φαίνεται ωραίο !

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Aug 2020 02:34 #237569 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic The Pathless
The Pathless gameplay video
Από τους δημιουργούς του Abzu και τον art director του Journey.
συμπεριλάμβανε ένα νέο gameplay video για το The Pathless.
Το εξάλεπτο trailer αρκεί για να σας δώσει μια καλή αίσθηση του τι να περιμένετε από την επερχόμενη κυκλοφορία των Annapurna Interactive και Giant Squid. Ένα από τα βασικά του σημεία είναι το πόσο ρευστά κινείται ο κεντρικός χαρακτήρας. Εάν πετύχετε με το τόξο σας talismans, τα οποία είναι εναέρια αντικείμενα στον κόσμο του The Pathless, γεμίζετε το dash meter σας. Ο αετίσιος σύντροφός σας δείχνει το πώς σας βοηθάει να κινηθείτε στο χώρο κι ανάμεσα σε πυκνά δάση. Επιπλέον, βλέπετε πώς η μάσκα της πρωταγωνίστριας βοηθά να σκανάρετε το περιβάλλον και μαρκάρει σημαντικές τοποθεσίες στο περιβάλλον. Όσον αφορά το gameplay, το trailer δείχνει γιγάντια πνεύματα που γεμίζουν τον κόσμο με σκοτάδι. Τα πλάσματα αυτά θα προσπαθήσουν να σας αποκόψουν από τον αετό σας κι επαφίεται πάνω σας να κρυφτείτε από αυτά. Είναι επίσης άτρωτα, γεγονός που κάνει τις συναντήσεις μαζί τους ακόμα πιο έντονες.


Ο creative director της Giant Squid, Matt Nava, ανέφερε στο PlayStation Blog ότι “Το The Pathless έχει να κάνει με το να βρίσκετε το δικό σας δρόμο προς τα μπρος, επομένως ο open world σχεδιασμός ταιριάζει τέλεια στην εμπειρία και τα θέματά του. Θέλαμε να ενθαρρύνουμε τους παίκτες να εξερευνήσουν οργανικά και να αναπτύξουν μια κατανόηση του χώρου καθώς παίζουν, το οποίο μας οδήγησε στο να σπάσουμε στεγανά των περισσότερων open world games με σημαντικούς τρόπους. Δεν υπάρχει fast travel, δεν υπάρχει χάρτης και δεν υπάρχει game over.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2021 14:23 #246476 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic The Pathless
The Pathless review

Εξερευνώντας μαγευτικά τοπία παρέα με έναν αετό.Την τελευταία δεκαετία είδαμε μία τεράστια άνθηση στον τομέα των indie games καθώς όλο και περισσότεροι developers αποφασίζουν να φτιάξουν μικρές ομάδες με σκοπό να φτιάξουν έναν τίτλο με απόλυτη δημιουργική ελευθερία. Αρκετοί από αυτούς έχουν εργαστεί πιο πριν σε μεγάλες εταιρείες, ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία. Μία από αυτές τις ανεξάρτητες εταιρείες είναι η Giant Squid. Η αμερικάνικη εταιρεία ιδρύθηκε από τον Matt Nava και αρκετούς ακόμα πρώην εργαζόμενους της thegamecompany, υπεύθυνης, μεταξύ άλλων, για το Journey. Ο πρώτος τίτλος της Giant Squid ήταν το ABZU του 2016 το οποίο ξεχώρισε για την πολύ όμορφη αισθητική του. Λίγα χρόνια μετά, η Giant Squid επιστρέφει με το επόμενο και αρκετά πιο φιλόδοξο project της, το The Pathless, στο οποίο δείχνει ότι θέλει να αξιοποιήσει ότι έμαθε από της προηγούμενες προσπάθειες και να πάει την κατηγορία ένα βήμα παραπέρα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification