Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Long Dark

16 Jul 2014 15:22 - 30 Jul 2017 14:17 #146684 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
[Αρχική δημοσίευση: 16/7/14] Όπως ανακοίνωσε η εταιρία ανάπτυξης Hinterland Games, το First-Person Survival Horror The Long Dark θα κυκλοφορήσει μέσω μιας πρώιμης έκδοσης για PC, Mac και Linux μέσω του Steam Early Access τον Σεπτέμβριο.

Για όσους δεν γνωρίζουν το The Long Dark είναι ένα indie game με αρκετά σημαντική ομάδα από developers σημαντικών games, όπως τα Warhammer 40K: Space Marine, Far Cry 3, God of War, Mass Effect, League of Legends, Knights of the Old Republic αλλά και το The Unfinished Swan.

Έχει ακόμα και την Jennifer “FemShep” Hale η οποία δανείζει την φωνή της στην περιπέτεια αυτή. Για αυτό το λόγο δεν μας κάνει μεγάλη εντύπωση που το kickstarter του The Long Dark συγκέντρωσε πάνω από ένα τέταρτο του εκατομμυρίου καναδικά δολάρια το περασμένο φθινόπωρο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο τρέιλερ.



Ενώ το βασικό gameplay θα είναι ένα Adventure σε επεισόδια που θα βασίζονται στην αφήγηση, αυτό που θα δείτε στο Early Αccess θα είναι ένα “Sandbox Mode”, στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε όσο θέλετε τον κόσμο, πάντα όμως στην προσπάθειά σας να επιβιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Σε αυτό δεν θα έχετε όμως την ιστορία να μπαίνει στην μέση διότι το The Long Dark βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη.

Όπως δήλωσε η Hinterland Games: «Αν υπήρχε η ιστορία στο Early Access αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν τεράστια spoilers αλλά και θα εξασφάλιζε ότι η πρώτη σας εμπειρία στο περιεχόμενο της ιστορίας του παιχνιδιού δεν θα ήταν η καλύτερη. Οπότε θα κρατήσουμε το Story mode μέχρι να τελειώσουν τα πρώτα επεισόδια και να είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε μαζί σας. Σας υποσχόμαστε πως θα αξίζει η αναμονή».

[UPDATE: 8/4/16 - Καθυστερεί το Story Mode] Η Hinterland Studio ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στη διάθεση του Story Mode του The Long Dark. Ταυτόχρονα, η εταιρεία ανάπτυξης δημοσίευσε ένα content roadmap μέσω του επίσημου site της, μέσα από το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τα καινούρια στοιχεία και τις βελτιώσεις που θα δεχθεί το First-Person open-world Survival της Hinterland τους επόμενους μήνες.

Στο σχετικό πλάνο, αναφέρεται ότι σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές και βελτιώσεις στο Cooking και στο Wellbeing system (που ορίζει την ψυχική και σωματική σας κατάσταση), NPCs στο Sandbox mode, ευκολότερο χτίσιμο καταφυγίων, προσθήκη ενός Knowledge system, Steam trading cards, καθώς και βελτιωμένη οπτική πρώτου προσώπου που θα προσφέρει μεγαλύτερο immersion. Εν τω μεταξύ, δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα νέο τρέιλερ, μέσα από το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα, όπως το καλύτερο color grading, τον βελτιωμένο φωτισμό, τα υψηλότερης ανάλυσης textures, τις αλλαγές σημείων του περιβάλλοντος, καθώς και τα βελτιωμένα animations.



Στα μακροπρόθεσμα σχέδια της Hinterland Games συναντάμε την υποστήριξη mods, Sandbox mode την εποχή της άνοιξης (και αργότερα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου), βελτιωμένο fishing, υποστήριξη VR συσκευών, crafting όπλων και πυρομαχικών, περισσότερες επιλογές εξερεύνησης (άλογο, καγιάκ), μεγαλύτερης απόστασης ταξίδια και δυνατότητα να φυτέψετε φυτά, φρούτα και άλλους καρπούς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jul 2017 14:14 #203177 by Πιέρρος Φουστέρης
Δείτε το launch trailer

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το launch trailer του The Long Dark:



To Τhe Long Dark θα κυκλοφορήσει έχοντας τα δύο πρώτα επεισόδια από τα πέντε της ιστορίας του έτοιμα. Τα υπόλοιπα τρία αναμένεται να κυκλοφορήσουν από τα τέλη του 2017 έως τις αρχές του 2018.

Το The Long Dark θα βγει από early access 1 Αυγούστου και θα κυκλοφορήσει για PC ( Windows, Mac και Linux ), PS4 και Xbox One. Θα μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 32 ευρώ.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Aug 2017 20:02 - 02 Aug 2017 18:11 #203308 by Πιέρρος Φουστέρης
Το The Long Dark αποκτά ταινία

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί το The Long Dark με producer τον Jeremy Bolt, γνωστό από τη δουλειά του στη σειρά ταινιών Resident Evil.

Δε διαθέτουμε περισσότερες πληροφορίες για την live action μεταφορά του The Long Dark μέχρι τώρα. Μπορείτε όμως να δείτε τη μικρού μήκους ταινία του The Long Dark, επονομαζόμενη Elegy, με σκηνοθέτη τον Jared Pelletier και πρωταγωνιστή τον Christopher Plummer που δημιουργήθηκε για την προώθηση του game. Σύμφωνα με την Hinterland το Elegy θα λειτουργήσει ως ένα teaser της επικείμενης ταινίας του The Long Dark όσον αφορά την ποιότητα και αλλά και την ατμόσφαιρα της ταινίας αλλά δε θα αποτελεί μέρος της ταινίας.



Υπενθυμίζουμε πως η ιστορία του The Long Dark ακολουθεί τον πιλότο Will Mackenzie και την επιστήμονα Astrid Greenwood οι οποίοι χωρίζονται όταν το αεροπλάνο τους πέφτει στην άγρια φύση του βόρειου Καναδά. Ψάχνοντας την επιβάτιδα του ο Will, πρωταγωνιστής της ιστορίας, θα προσπαθήσει να επιζήσει έπειτα από μια παγκόσμια καταστροφή σε μια περιοχή που όπου δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα.

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ημερομηνία για την κυκλοφορία της live action μεταφοράς του The Long Dark.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Aug 2017 18:22 #204145 by Γιάννης Μοσχονάς

Αν είστε φανατικοί παίκτες των Survival, δεν σας σκιάζουν οι αντιξοότητες και ένα κακό save που σας γυρίζει μια ώρα gameplay πίσω το βλέπετε σαν ευκαιρία για να τεστάρετε περισσότερο τις ικανότητές σας, ορμήστε του. Το σενάριό του έχει μεγάλη διάρκεια και θα εμπλουτιστεί δωρεάν πολύ σύντομα.

Το Challenge είναι μια σειρά δοκιμασιών που θα τεστάρουν τις δυνάμεις σας στο έπακρο. Το Survival μπορεί να σας κάνει παρέα για άπειρο χρόνο. Η ατμόσφαιρα και ο ρεαλισμός του θα σας ικανοποιήσουν οπωσδήποτε αν αντέξετε την δυσκολία του. Πάρτε μια γεύση από το gameplay στο ακόλουθο βίντεο:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2018 11:59 #215507 by Μάνος Γρυπάρης
Προστέθηκε ένα δωρεάν Survival mode στο παιχνίδι με τίτλο Vigilant Flame.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2021 15:55 - 21 Mar 2021 15:55 #248140 by Γιώργος Τσάκωνας
Το The Long Dark έφτασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις, σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης Hinterland Studio.

Στην ανακοίνωση της η εταιρεία ανέφερε επίσης πως το The Long Dark έχει 3.5 εκατομμύρια επιπλέον ενεργούς παίκτες μέσω του Xbox Game Pass και του Epic Games Store όπου ήταν διαθέσιμο δωρεάν τα Χριστούγεννα, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό στα 8.5 εκατομμύρια. Η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει τώρα στο Episode Four του παιχνιδιού και είναι στο στάδιο όπου έχει κατορθώσει να έχει μια ολοκληρωμένη έκδοση με αρχή μέση και τέλος. Η εταιρεία ανέφερε στην ανακοίνωσή της πως το Episode Four θα έχει ένα καινούριο κομμάτι στο gameplay και ένα νέο mechanic, χωρίς όμως να δώσει επιπλέον πληροφορίες.

Τα environments του Episode Four έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, με εξαίρεση “ορισμένες μικρές περιοχές που ολοκληρώνονται αυτήν την στιγμή”. Η ομάδα ανάπτυξης θα ασχοληθεί ύστερα με το να κάνει όσες μικρές διορθώσεις χρειάζονται καθώς και με το testing και το optimization του τίτλου, οπότε η κυκλοφορία του αναμένεται να καθυστερήσει μερικούς μήνες ακόμα. Η Hinterland Studio θα μοιραστεί την ημερομηνία κυκλοφορίας όταν αυτή αρχίσει να πλησιάζει.

Καθώς η ανάπτυξη του Episode Four οδεύει στην ολοκλήρωσή της, το σενάριο του Episode Five έχει ήδη ξεκινήσει να γράφεται. Η ομάδα ανάπτυξης είναι αποφασισμένη να κυκλοφορήσει το Episode Five ως μέρος του κανονικού παιχνιδιού χωρίς επιπλέον κόστος, κάτι που αποτελεί μια υπόσχεση της εταιρείας στο Kickstarter από το 2013. Η Hinterland Studio επίσης ενδιαφέρεται για το τι θα ήθελαν να δουν οι παίκτες από αυτήν πέρα από το Episode Five και για αυτόν το λόγο έχει αναρτήσει μία έρευνα αγοράς που μπορεί να την συμπληρώσει όποιος επιθυμεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification