Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Minecraft Dungeons

15 Mar 2020 18:32 #232396 by Giorgos Tsolaridis
Minecraft: Dungeons
Νέο βίντεο για τα περιβάλλοντα


Οι developers της Mojang που εργάζονται για το Minecraft Dungeon, μίλησαν σε ένα νέο βίντεο για τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού. Τα levels θα είναι procedurally generated.

Το Minecraft: Dungeon θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020 για PC.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 22:27 #232596 by Giorgos Tsolaridis
Minecraft Dungeons: Περίοδος κυκλοφορίας
Μπορεί να καθυστερήσει λόγω του κορωνοϊού.

Η Mojang ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού μπορεί να καθυστερήσει λόγω του κορωνοϊού.

Πολλές εταιρείες έχουν στείλει τους developers τους για να εργαστούν από το σπίτι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η Mojang ίσως επηρεαστεί στα πλάνα της. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν γνωρίζαμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε μέσα στον Απρίλιο. Χωρίς μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας και μόλις μισό μήνα πριν, ίσως ο κορωνοϊός ήταν μια...καλή δικαιολογία. Την αλήθεια βέβαια την ξέρουν οι ίδιοι οι developers. Θα αναμένουμε τα νεότερα τους προσεχείς μήνες.

Το Minecraft Dungeons θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch, είτε μέσα στον Απρίλιο, είτε λίγο αργότερα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2020 01:19 #232945 by Giorgos Tsolaridis
Minecraft Dungeons: Περίοδος κυκλοφορίας
Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού.


ο Minecraft Dungeons είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στον Απρίλιο όμως υπήρχε ανησυχία για ενδεχόμενη καθυστέρηση λόγω των όσων συμβαίνουν με την πανδημία.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει μέχρι τις 26 Μαΐου για Xbox One, PC, PS4 και Switch. Θα συμπεριληφθεί επίσης στo Game Pass για τα Xbox One και τα PC.

Μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ.

Το Minecraft Dungeons θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch στις 26 Μαΐου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jun 2020 16:57 #235906 by Βάσια Κούκια
Αστείο, χαλαρό και αρκετά όμορφο για παιχνίδι Minecraft. Μουσικά είναι επίσης τέλειο. Έχει βέβαια αρκετά θέματα όσον αφορά το gameplay, αφού η Mojang Studios αποφάσισε να κινηθεί στους χώρους του Dungeon crawler χωρίς να ακολουθήσει την πεπατημένη που έχει κάνει το είδος τόσο διάσημο. Χωρίς classes, ability tree και πολλά items φαίνεται φτωχό μπροστά στα υπόλοιπα Action RPG.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jun 2020 18:49 #235911 by Βάσια Κούκια
Διαβάστε το Review για το Minecraft Dungeons κάνοντας κλικ εδώ.

Η Mojang Studios αποφάσισε να προσθέσει νέο περιεχόμενο στον κόσμο του Minecraft και για αυτό συνεργάστηκε με την Double Eleven και μαζί δημιούργησαν το συγκεκριμένο Action RPG, Dungeon crawler. Η αρχική ιδέα ήταν σωστή. Διαφορετική οπτική από την κλασική first-person και μεγάλα dungeons με τη διάσημη αισθητική των blocks. Οι developers όμως έπεσαν σε μία παγίδα και προκειμένου να κάνουν το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και απλοϊκό, δεν πρόσθεσαν πολλά απαραίτητα στοιχεία που θα έκαναν τη δημιουργία ολοκληρωμένη.

Το gameplay δημιουργεί επίσης πολλά ερωτήματα. Είναι πραγματικά τόσο εύκολο να το κατανοήσετε και το AI των mobs τόσο γελοίο που δημιουργείται σε πολλούς fans των Action RPG το ερώτημα αν απευθύνεται σε ενήλικες ή σε παιδιά. Επίσης, πολλοί από τους μηχανισμούς που έχουν επιλέξει οι developers, πηγαίνουν κόντρα στη λογική του απλού παιχνιδιού που θέλουν να ακολουθήσουν. Σε γενικές γραμμές όμως το Minecraft Dungeons θα σας προσφέρει ένα ευχάριστο απόγευμα, καθώς απαιτεί περίπου 7-8 ώρες για να το τερματίσετε, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μία καλή πρώτη εμπειρία για όσους δεν έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με αυτό το genre.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2020 10:51 #242162 by Giorgos Tsolaridis
BrickCraft
Minecraft game που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.


Στα πλαίσια της επετείου για τα 25 χρόνια της Lego στα games, η εταιρεία έκανε μια σειρά από podcast με τίτλο Bits ‘n Bricks με το πρώτο επεισόδιο να αφορά την συνεργασία της εταιρείας με τo Minecraft η οποία ποτέ δεν κατέληξε σε κάποιο παιχνίδι.

Όσο το Minecraft πλησίαζε στην επίσημη κυκλοφορία του το 2011, τα σημάδια ήταν θετικά. Ο developer Markus 'Notch' Persson είχε πολλές πηγές έμπνευσης για το παιχνίδι, αλλά φυσικά η σύνδεση με τα Lego ήταν προφανής, όχι ως προς όλα τα στοιχεία του Minecraft αλλά σίγουρα όσον αφορά την ελεύθερη δομή του και την απλή ευχαρίστηση της δημιουργίας.

Αντίστοιχα η Lego είχε εμπλοκή με αρκετά project που φαίνονται να εμπνεύστηκαν έστω εν μέρει από το Minecraft, αλλά πίσω στο 2011 ήταν αφοσιωμένη στο δικό της Lego Universe. Στο ίδιο διάστημα, ο Notch και ο Daniel Kaplan της Mojang προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή με τον όμιλο Lego για να παρουσιάσουν την ιδέα τους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 12:27 #247554 by Giorgos Tsolaridis
Το Minecraft Dungeons θα κυκλοφορήσει και σε Arcade
Τεστάρεται και έρχεται μέσα στο 2021.Ο Per Landin, σεναριογράφος στην εταιρεία ανάπτυξης Mojang, δήλωσε ότι η Σουηδική εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα Arcade για το Minecraft Dungeons, σε συνεργασία με την Play Mechanix.Το Minecraft Dungeons Arcade θα έχει 9 levels και κάθε παίκτης θα έχει κινήσεις για Melee, Dodge και Range. Θα σημειώνετε τις επιδόσεις σας σε κάρτες και συγκεκριμένα τα όπλα και τα skins, ενώ θα υπάρχουν 60 κάρτες για να συλλέξετε. Ακόμη, θα πρέπει να αξιοποιήσετε κάθε κουμπί στο control panel για να επιβιώσετε και να αξιοποιήσετε την στρατηγική.Το Minecraft Dungeons θα έρθει στα Arcade μέσα στο 2021, ενώ αυτή τη στιγμή διεξάγεται μία closed beta στην Αμερική, σε επιλεγμένα σημεία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2021 15:22 #254813 by Κώστας Δαλακλίδης
Το Minecraft Dungeons έρχεται στο Steam

Το Minecraft Dungeons, το dungeon crawler εμπνευσμένο από το κλασικό παιχνίδι επιβίωσης του Mojang, το Minecraft, έρχεται στο Steam στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η standard έκδοση του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμη για αγορά στην τιμή των 19,99 δολαρίων. Για όσους ενδιαφέρεστε για την Ultimate Edition, η οποία περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι μαζί με τα έξι DLC, θα κοστίζει 39,99 δολάρια. Προς το παρόν, η έκδοση του παιχνιδιού για Windows και PC είναι διαθέσιμη για αγορά στο Microsoft Store.



Το Minecraft Dungeons είναι ένα Action RPG, με top-down προοπτική, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε μπουντρούμια. Από την κυκλοφορία του τον Μάιο του 2020, η Mojang και η Xbox Game Studios συνέχισαν να κυκλοφορούν DLC που επεκτείνουν το βασικό παιχνίδι και φέρνουν νέα μπουντρούμια για εξερεύνηση. Υπάρχουν τρία επιπλέον battle passes για το παιχνίδι, το Hero Edition, το Hero Pass και το Season Pass, τα οποία θα έχουν έκπτωση, αν αγοραστούν ηλεκτρονικά από τις 31 Αυγούστου. Τα battle passes θα είναι επίσης διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η Mojang και η Xbox Games Studios ανέφεραν σε δελτίο τύπου ότι: “Οι παίκτες θα μπορούν να αγοράζουν τα ίδια DLC και το ίδιο περιεχόμενο, τα οποία θα είναι διαθέσιμα ως μέρος της standard Edition και της Ultimate Edition”.

Το Minecraft Dungeons κυκλοφορεί σε Nintendo Switch, PlayStation 4, PC, Xbox One και Xbox Series X.

Εσείς θα το αγοράσετε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification