Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

UFC 5

10 Jul 2023 22:51 #271975 by Μάνος Γρυπάρης
Η EA Sports αποκάλυψε και επίσημα το UFC 5.


Η Αμερικάνικη εταιρεία έδειξε το λογότυπο του παιχνιδιού χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Κατά τα άλλα, περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:21 #272019 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic UFC 5
UFC 5
Ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η EA Sports αποκάλυψε και επίσημα το UFC 5.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έδειξε το λογότυπο του παιχνιδιού χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. Κατά τα άλλα, περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο, όταν και θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη.


Coming soon #UFC5

Full reveal September 2023 ?️

Sign up for more news
➡️ t.co/vLBNhbt3QN pic.twitter.com/qIFoAmLbWN

— EA SPORTS UFC (@EASPORTSUFC) July 8, 2023

Το UFC 5 θα είναι το πρώτο που θα βγει για PS5 και Xbox Series X/S. Μένει να μάθουμε βέβαια και τις άλλες πλατφόρμες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Dec 2023 13:19 #273835 by Σωτήρης Τσόπουλος
Το EA Sports UFC 5 είναι ένα Sport game που αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο στη δημοφιλή σειρά UFC της EA. Έχει γίνει αισθητή η βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς που σε κάθε χτύπημα νιώθεις μία ξεχωριστή αίσθηση και τον αντίστοιχο κραδασμό στο dualsense, όπου εδώ μπορώ να πω ότι έχει γίνει εξαιρετική υλοποίηση και εκμεταλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του χειρηστηρίου. Το νέο damage system αποτελεί μία ουσιαστική αλλαγή που χρειάζοταν συνολικά το franchise. Eπίσης έχουμε αισθητά βελτιωμένο οπτικό τομέα και παρουσίαση στους αγώνες.

Στα αρνητικά συγκαταλέγονται οι σημαντικές ελλείψεις στο ρόστερ όπου λείπουν μαχητές, το ground mode είναι ανιαρό και χωρίς βάθος και δεν έχει γίνει ουσιαστική ανανέωση στα modes και το περιεχόμενο του τίτλου.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Dec 2023 14:03 #274139 by Σωτήρης Τσόπουλος
Διαβάστε το Review

Το EA Sports UFC 5 είναι η νέα προσθήκη στη σειρά UFC της ΕΑ. Η εταιρία ανάπτυξης του είναι η ΕΑ Vancouver που αναπτύσσει και το EA Sports FC 24. Γενικά είναι αρκετά διασκεδαστικό με το boxing και το kickboxing να είναι στο απόγειο τους, εκεί που υστερεί είναι στο ground game και όποτε έχουμε να κάνουμε με αυτό ξεκινάνε τα προβλήματα πέρα από  το γεγονός ότι διαρκεί τουλάχιστον 10 λεπτά σε κάθε μάχη υπάρχουν και κάποια bugs που κάνουν την εμφάνιση τους με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να μπορέσει να τελειώσει ομαλά ο αγώνας.

Το βασικό mode του παιχνιδιού είναι το career στο οποίο φτιάχνεται τον δικό σας μαχητή και έχετε ως στόχο την άνοδο σας ως τον πρωταθλητή της κατηγορίας των κιλών που βρίσκεστε. Οι ασχολίες πέρα από την μάχης είναι οι προπονήσεις και η ενασχόληση με τα social media, όσο διασκεδαστικές είναι στην αρχή αυτές οι ασχολίες μετά από λίγο καταντούν κουραστικές και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έχουμε και online modes όπου εκεί την παράσταση κλέβει το online career mode. Ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού είναι άρτιος και είναι σαφέστατα βελτιωμένος από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Συμπερασματικά σίγουρα έχουμε να κάνουμε με μία νέα προσθήκη στη σειρά αλλά με αρκετά θέματα που το κρατάνε πίσω.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification