Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Genshin Impact: Ένα RPG εμπνευσμένο από το Zelda: Breath Of The Wild

28 Aug 2020 15:33 - 01 Sep 2020 00:34 #237881 by Μανώλης Σαρικλόγλου
Genshin Impact: Ένα RPG εμπνευσμένο από το Zelda: Breath Of The Wild
Θα κυκλοφορήσει για PC και κινητά.


Η εταιρεία ανάπτυξης, Miyoho, με έδρα την Κίνα ανακοίνωσε ότι το Genshin Impact θα είναι ένα open-world hack-and-slash RPG.

Το Genshin Impact έγινε γνωστό πέρυσι όταν αποκαλύφθηκε στην έκθεση ψηφιακών παιχνιδιών ChinaJoy. Πολλοί στην Κίνα ανέφεραν αρνητικά ότι παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Το παιχνίδι εκτέθηκε στο περίπτερο της Sony κατά τη διάρκεια του ChinaJoy, το οποίο οδήγησε σε έναν δυσαρεστημένο fan του Zelda να σπάσει το PS4 του, επειδή ένιωθε πως ήταν ντροπή για την Sony να προωθήσει ένα παιχνίδι με τόσες πολλές ομοιότητες με ένα άλλο. Υπήρχαν αρκετές ακόμη διαμαρτυρίες που εξέφρασαν το ίδιο συναίσθημα. Δείτε το σχετικό τρέιλερ:


Το Genshin Impact διαθέτει όμως RPG progression με διαφορετικούς χαρακτήρες, elemental-based μάχες ενώ επίσης προσθέτει και δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το νέο RPG θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο για τα PC και κινητά στις 28 Σεπτεμβρίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Oct 2020 18:48 #239649 by Giorgos Tsolaridis
Genshin Impact: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Κυκλοφορεί από σήμερα.


Η Κινέζικη εταιρεία ανάπτυξης Mihoyo είχε ανακοινώσει, στις 18 Αυγούστου, ότι το Gensshin Impact θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Το Genshin Impact είναι ένα open world, Hack and Slash RPG το οποίο, πέρυσι κατά την διάρκεια της ετήσιας ChinaJoy, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις λόγω της μεγάλης ομοιότητας που έχει με το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Δείτε το τρέιλερ:


Το RPG παρουσιάστηκε από το περίπτερο της Sony κατά την διάρκεια της ChinaJoy και αυτός ήταν και ο λόγος για έναν fan των Zelda να σπάσει το PS4 του καθώς πίστευε ότι η Sony θα έπρεπε να ντρέπεται που διαφημίζει ένα video game, τόσο παρόμοιο με ένα άλλο. Η συγκεκριμένη ήταν μια από τις πολλές διαμαρτυρίες που έγιναν για το συγκεκριμένο game.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι περά από τις ομοιότητες που υπάρχουν μεταξύ των δύο games, το Genshin Impact διαθέτει, μεταξύ άλλων, RPG progression με πολλούς χαρακτήρες και elemential based μάχη, χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το Genshin Impact ενδέχεται να αμαυρώσει την εικόνα της gaming βιομηχανίας της Κίνας, όμως η Mihoyo δηλώνει πως εμπνεύστηκε, εκτός από Breath of the Wild και από άλλους open world τίτλους όπως η σειρά Grand theft Auto, games της Bethesda και της Naughty Dog.

Το Genshin Impact είναι διαθέσιμο σε PC, PS4, iOS και Android.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2020 18:56 #239894 by Giorgos Tsolaridis
Στο chat του Genshin Impact λογοκρίνονται οι λέξεις "Hong Kong" και "Taiwan"
Μιας πολιτική που επεκτείνεται σε όλα τα games που κυκλοφορούν στην Κίνα.


Το Free-to-play RPG Genshin Impact έχει συζητηθεί ως επί το πλείστο για την ομοιότητά του με το Nintendo's Zelda: Breath Of The Wild από τότε που κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Αναστασία Κεραμάρη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2020 19:31 #239914 by Αναστασία Κεραμάρη
Με αφορμή τη λογοκρισία στις λέξεις Hong Kong και Taiwan, θέλω να σχολιάσω πως διαβάζοντας τους λόγους μου προκλήθηκε θλίψη, γιατί είναι άλλο κάτι να είναι προσβλητικό και να λογοκρίνεται και άλλο να είναι μη επιτρεπτό για πολιτικούς λόγους ουσιαστικά.
Ακόμα και στο gaming, κάτι διασκεδαστικό και κοινή αγάπη όλων μας, το να υπάρχει κάτι τέτοιο είναι κρίμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2020 17:23 #240140 by Giorgos Tsolaridis
Το Genshin Impact κατάφερε να φτάσει τα 17 εκατομμύρια downloads στα κινητά
Μόνο σε 4 ημέρες.


To Genshin Impact της εταιρείας ανάπτυξης miHoYo διατίθεται εκτός από τα PC σε iOS και Android.

Το νέο free-to-play MMORPG κατάφερε να κερδίσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε όλες τις πλατφόρμες σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, ενώ κατάφερε να σημειώσει 17 εκατομμύρια downloads στα κινητά μόλις σε 4 ημέρες.

Ο Daniel Ahmad, senior analyst στην Niko Partners ανέφερε: "Καθώς η αγορά των games για τα κινητά στην Κίνα σιγά σιγά ωριμάζει, οι εταιρείες ανάπτυξης και οι προγραμματιστές προσπαθούν να προσεγγίσουν νέους παίκτες, τόσο εκτός της Κίνας όσο και σε νέες πλατφόρμες. Τόσο οι μικρές όσο και οι μεγάλες εταιρείες ανάπτυξης στην Κίνα έχουν επενδύσει σε πιο ισχυρές εμπειρίες που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη πιο γρήγορα και να μεταφερθούν τόσο στα PC όσο και στις κονσόλες".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Nov 2020 17:49 #241070 by Giorgos Tsolaridis
Η επαναφορά κωδικού στο Genshin Impact εκθέτει τους τηλεφωνικούς αριθμούς των παικτών
Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες.



Παίκτες του Genshin Impact αναφέρουν στο Reddit, ότι ενδέχεται να υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα στην προστασία των προσωπικών τους δεδομένων στο επίσημο site της MiHoYo, Στην σελίδα επαναφοράς ξεχασμένων κωδικών, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να επαναφέρουν τους κωδικούς τους με την χρήση του κινητού τηλεφώνου τους. Το πρόβλημα είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις οι τηλεφωνικοί αριθμοί των χρηστών εμφανίζονται ολόκληροι στην οθόνη. Ο χρήστης του Reddit TiltOnPlay έκανε post ένα screenshot για να δείξει το πρόβλημα.



Στο πεδίο του ξεχασμένου κωδικού μπορεί να εισαχθεί οποιαδήποτε διεύθυνση email και να ενδεχομένως να εμφανιστεί ολόκληρος ο τηλεφωνικός αριθμός του κατόχου, αλλάζοντας τον τρόπο επαλήθευσης στη "χρήση τηλεφωνικού αριθμού". Πέραν των κινδύνων που κρύβονται πίσω από την έκθεση τέτοιου είδους δεδομένων ελεύθερα στο internet, αρκετοί χρήστες υπογράμμισαν ότι πρόκειται για παραβίαση των νόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί απορρήτου των προσωπικών δεδομένων.

Αρκετοί παίκτες στο thread αναφέρουν ότι ο αριθμός τους δεν εμφανίζεται ολόκληρος αλλά καλυμμένος όπως κάποιοι Ινδονήσιοι παίκτες, όμως σε κάποιες άλλες τοποθεσίες της Ασίας και τουλάχιστον ένας στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι οι τηλεφωνικοί τους αριθμοί είναι εντελώς εκτεθειμένοι. Το πρόβλημα είχε αναφερθεί ξανά πριν από τρεις εβδομάδες σε διαφορετικό thread όμως πέρασε απαρατήρητο,

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Nov 2020 06:42 - 15 Nov 2020 06:43 #241164 by Γιώργος Τζίτζιφας
Παίζοντας το Genshin Impact, οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν αυτές ενός καλοστημένου Action RPG Με ένα πολύ καλό και πρωτότυπο σύστημα μάχης, το οποίο βασίζεται σε combos με τα στοιχεία της φύσης, ενώ το Co-op είναι συμπαθητικό.

Προχωρόντας στην ιστορία όμως, αρχίζει να μειώνεται η ροή, απαιτώντας όλο και περισσότερο farming. Σε συνδυασμό με το μηδενικό customization των stats και της εμφάνισης των χαρακτήρων, το εκνευριστικό πλασματάκι-βοηθό σας και τα γενικά κλισέ του είδους, αν δεν είστε fans των anime ώστε να τα δεχτείτε με χαρά, θα το βαρεθείτε. Περισσότερα θα διαβάσετε στο review μου .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Feb 2021 23:28 - 07 Feb 2021 23:32 #245884 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης


Παίζοντάς το εδώ και αρκετό καιρό ΄έχω να πω ότι αν και μοιάζει αρκετά με το Breath of the Wild εκ πρώτης όψεως στη συνέχεια καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό game αξιοποιώντας τα στοιχεία που εμπνέυστηκε με σωστό τρόπο με ενδιαφέρον και όμορφο σύστημα μάχης (ενναλαγές χαρακτήρων, συνδιασμοί των skills, αλληλεπίδραση με το περιβάλλον) γραφικά όχι μόνο για τους fans των anime, ήχος που εναρμονίζεται όμορφα με το παιχνίδι και με ικανοποιητικό σχετικά co-op σε πρώτο βαθμό. Υπάρχει όμως έλλειψη PVP που θα ήθελα να δω και επίσης περισσότερη δυσκολία από άποψη γρίφων που πρέπει να ολοκληρώσεις και μεγαλύτερα σε έκταση dungeons. Το παιχνίδι είναι σε "πρώιμο" στάδιο και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει και να βελτιωθεί και για αυτό το λόγο οι διαθέσιμες επιλογές που έχεις για να ασχοληθείς μετά από ένα σημείο(τελειώνοντας και την ιστορία) ίσως καταντούν λίγο βαρετές.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2021 15:31 #247420 by Γιώργος Τσάκωνας
Το επερχόμενο patch 1.4 του Genshin Impact, το οποίο αναμένεται για τις 17 Μαρτίου, θα εισάγει στο παιχνίδι το φεστιβάλ Mondstadt Windblume.

Το εν λόγω φεστιβάλ θα περιέχει πληθώρα από minigames για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους οι παίκτες. Επιπλέον, το patch 1.4 φέρνει μαζί του έναν νέο χαρακτήρα, την Rosaria the Thorny Benevolence. Αυτό που προκάλεσε περισσότερες αντιδράσεις όμως είναι η εισαγωγή ενός dating simulator με το καινούριο patch. Οι παίκτες στο Windblume Festival μπορούν να περάσουν τον χρόνο τους με τους χαρακτήρες Barbaba, Noelle, Bennet και Chongyun. Για κάθε χαρακτήρα θα υπάρχουν μικρές ιστοριούλες σε μια σειρά από “Hangout Events”. Οι πληροφορίες αυτές παρουσιάστηκαν σε ένα livestream από την ομάδα ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε χθες.
Σχετικά με την Rosaria, αποτελεί έναν χαρακτήρα που χρησιμοποιεί ακόντιο, και το στοιχείο της είναι ο πάγος (“Cryo”). Η Rosaria κατέχει μαγικές ικανότητες, που της επιτρέπουν να τηλεμεταφέρεται για να επιτίθεται πισώπλατα στους αντιπάλους της, καθώς επίσης και abilities που προκαλούν damage over time. Ανήκει στο Church of Favonius και έχει ήδη εμφανιστεί σε κάποια storylines, όμως για πρώτη φορά μπορεί να γίνει μέλος της ομάδας του παίκτη.
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Mar 2021 21:47 - 07 Mar 2021 21:51 #247426 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ευελπιστώ τώρα με το νέο patch να πάρει το παιχνίδι μια φρεσκάδα καθώς τον τελευταίο καιρό ήταν λίγο μονότονο και επαναλαμβανόμενο. Η εισαγωγή του dating simulator ακούγεται ενδιαφέρουσα και ελπίζω να μας ικανοποιησουν οι νέες  προσθήκες γενικά. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification