Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Ascent

08 May 2020 18:25 - 09 May 2020 23:54 #233861 by AlatiN
The Ascent was created by AlatiN
The Ascent
Η Neon Giant έρχεται με ένα νέο Action RPG για τα Xbox One και Xbox Series X
.


Το Ascent ανακοινώθηκε στο live του Inside Xbox και είναι ένα Action-RPG που συνδυάζει στο gameplay του Sci-fi και Cyberpunk στοιχεία.

Στο Ascent οι παίκτες θα είναι σε θέση να κάνουν loot τους εχθρούς τους ώστε να κάνουν upgrade το gear τους με νέα όπλα. Η ιστορία του Ascent διαδραματίζεται στο Planet Veles το οποίο εξουσιάζεται από μεγάλες εταιρείες, με την μεγαλύτερη να είναι το Ascent Group που έχει την μεγαλύτερη δύναμη σε όλο τον πλανήτη.

Η ιστορία του Ascent ξεκινάει δείχνοντας το Ascent Group να βάζει λουκέτο με σκοπό τα συστήματα ασφαλείας των πόλεων να βγαίνουν εκτός ελέγχου. Αυτό θα προκαλέσει πολλές ταραχές με πολλές θεωρίες συνωμοσίας όσον αφορά τον πλανήτη Veles. Στόχος του χαρακτήρα μας είναι να μάθουμε τι συμβαίνει πριν είναι πολύ αργά.
Το Ascent, δημιουργήθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης Neon Giant και θα μπορείτε να το παίξετε είτε solo είτε έως τέσσερις παίκτες σε online και local Co-op.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Oct 2020 22:25 #240571 by KingLoi
Replied by KingLoi on topic The Ascent

The Ascent
Θα κυκλοφορήσει το 2021 και μέσω Xbox Game Pass.


Το δυστοπικό action RPG The Ascent ήταν αρχικά προγραμματισμένο προς κυκλοφορία εντός της χρονιάς, ίσως ως launch title του Xbox Series X/S αλλά τελικά μεταφέρθηκε για το 2021 και θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του Xbox Game Pass.

Η επερχόμενη δημιουργία της Neon Giant στοχεύει σε πλήρη 4Κ ανάλυση και 60 frames το δευτερόλεπτο σε PC και Xbox Series X. Θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον Cyberpunk κόσμο του The Ascent με έως τρεις φίλους σας και θα έχετε πρόσβαση σε πολλαπλά κάθετα levels αντί του συνηθισμένου ενός επιπέδου που συνήθως συναντάτε στο είδος των ισομετρικών action RPG. Διαθέτει επίσης double-aiming mechanic για μεγαλύτερη ποικιλία στη μάχη, όπως επίσης cyberware και βελτιώσεις όπως κάθε cyberpunk που σέβεται τον εαυτό του.


Όπως βλέπετε και στο παραπάνω gameplay βίντεο, η μάχη στο The Ascent λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό όπως σε ένα twin-stick shooter, με ένα κόκκινο λέιζερ από τα όπλα σας να σας βοηθάει στο σημάδι καθώς αποφεύγετε επιθέσεις. Το κάθετο στοιχείο του σχεδιασμού επιδρά και στη μάχη, καθώς μπορείτε να σημαδέψετε ψηλότερα ή χαμηλότερα για να παροπλίσετε πιο εύκολα τους αντιπάλους σας ή να δοκιμάσετε να τους πετύχετε πίσω από σημεία όπου έχουν καλυφθεί. Με destructible στοιχεία στο περιβάλλον, θα έχετε περισσότερη ελευθερία και στο πώς προσεγγίζετε την κάθε μάχη.

Το The Ascent θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Xbox Series X/S το 2021.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 01:20 - 28 Mar 2021 01:22 #248472 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic The Ascent
The Ascent Η Curve Digital παρουσίασε νέο τρέιλερ.
 Η Curve Digital παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του The Ascent που δείχνει το co-op του επερχόμενου Shooter.Μπορείτε να παίξετε το The Ascent είτε solo είτε με παρέα μέχρι και τρείς φίλους local ή online. Θα μπορείτε να ενισχύετε τους χαρακτήρες σας με το cyberware που ταιριάζει στον τρόπου που παίζετε. Ξαφνικά θα βρεθείτε στην μέση καταστροφικών γεγονότων και η αποστολή σας θα είναι να βρείτε από που ξεκίνησαν όλα.


Το The Ascent αναπτύσσεται από την Neon Giant και έχει ως  publisher  την Curve Digital.Το The Ascent θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Xbox Series X/S το 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jun 2021 14:42 #252887 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic The Ascent
The Ascent Η Curve Digital παρουσίασε νέο τρέιλερ.

 Ένα ακόμα τρέιλερ παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της E3 2021, και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της Microsoft και της Bethesda.
 Το The Ascent αναπτύσσεται από την Neon Giant και έχει ως  publisher  την Curve Digital.
 Το The Ascent θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Xbox Series X/S το 2021.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification