Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Digimon Survive

31 Jul 2018 21:08 #216001 by Γιώργος Τζίτζιφας
Η Bandai Namco γιορτάζει τα 20 χρόνια του anime Digimon ανακοινώνοντας ένα νέο Survival RPG, το Digimon Survive.

Η ανακοίνωση έγινε χθες από την εταιρεία μέσω livestream και παρουσιάστηκε ως ένα “Survival/Simulation RPG”. Η υπόθεση θα αφορά μια ομάδα εφήβων οι οποίοι χάνονται κατά την διάρκεια μιας εκδρομής και μεταφέρονται μυστηριωδώς σε έναν κόσμο με τέρατα, μερικάαπό τα οποία μπορούν να γίνουν φίλοι σας.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα τρέιλερ, το οποίο κάνει μια μικρή εισαγωγή στην υπόθεση του Digimon Survive. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

To Digimon Survive αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019 για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Oct 2020 14:21 - 20 Oct 2020 23:05 #240248 by Παύλος.Κ
Replied by Παύλος.Κ on topic Digimon Survive
Digimon Survive
Αναβλήθηκε με νέα ημερομηνία κυκλοφορίας το 2021.


Η Bandai Namco ανακοίνωσε την καθυστέρηση κυκλοφορίας του Digimon Survive

Το επερχόμενο Survival Strategy RPG της Bandai Namco Digimon Survive θα κυκλοφορήσει τελικά το 2021. Μετά από έντονη φημολογία σχετικά με μία πιθανή καθυστέρηση του RPG κατά τις τελευταίες εβδομάδες ανακοινώθηκε τελικά μέσω του Twitter πως πράγματι το Digimon Survive θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

O παραγωγός του νέου project της Bandai Namco Kazumasa Habu επιβεβαίωσε με την σειρά του την καθυστέρηση: "Είχαμε αρχικά σχεδιάσει το Digimon Survive να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 αλλά οι τωρινές συνθήκες έχουν καταστήσει ανέφικτη αυτή μας την προσπάθεια με αποτέλεσμα το Digimon Survive να αποκτά νέα ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο 2021. Σας ευχαριστούμε όλους για την υπομονή σας και ενώ δουλεύουμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό RPG που θα μπορέσετε να απολαύσετε σχετικά σύντομα".

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά ο Kazumasa Habu δήλωσε πως οι fans του τίτλου θα λάβουν νέα updates μέσα στην άνοιξη του 2021.

Το Digimon Survive θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για τα PC, PS4, Xbox One και Switch.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2021 21:04 #256970 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Digimon Survive
Digimon Survive Τελικά θα κυκλοφορήσει το 2022.

  Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Digimon Survive έλαβε μία ακόμα αναβολή και θα κυκλοφορήσει τελικά το 2022.

 Ο παραγωγός του Digimon Survive, Kazumasa Habu δήλωσε στο Twitter: Ο αρχικός μας στόχος ήταν να κυκλοφορήσουμε το Digimon Survive μέσα στο 2021. Παρόλα αυτά, λόγω της ανάγκης περισσότερου χρόνου στην ανάπτυξη είναι απαραίτητο η ημερομηνία να μεταφερθεί στο 2022. Παρόλο που αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη, θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε αυτό τον έξτρα χρόνο για να ανεβάσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού. 

Το Digimon Survive θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για τα PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Apr 2022 07:43 #263414 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Digimon Survive
H κυκλοφορία προγραμματίστηκε για τον ΙούλιοΤο Digimon Survive θα είναι διαθέσιμο αυτόν τον Ιούλιο.
Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι το Digimon Survive θα κυκλοφορήσει επιτέλους. Το video game θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 28 Ιουλίου, πριν κυκλοφορήσει παντού στις 29 Ιουλίου. O παραγωγός του Digimon Survive, Kazumasa Habu, δήλωσε: "Η ομάδα του Digimon Survive σχεδιάζει να σας μεταφέρει περισσότερα συναρπαστικά νέα σε όλες τις μορφές. Σας παρακαλούμε να περιμένετε με ανυπομονησία και να μείνετε συντονισμένοι. Είμαστε σχεδόν εκεί!" Το Digimon Survive που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το 2019, έχει καθυστερήσει πολλές φορές.O Habu, τον Φεβρουάριο του 2022, εξήγησε ότι αυτές οι καθυστερήσεις ήταν αποτέλεσμα της αλλαγής της ομάδας ανάπτυξης στα μέσα της παραγωγής, ζητώντας από τους οπαδούς να "περιμένουν λίγο ακόμα".Το Digimon Survive είναι ένα visual novel RPG με turn-based μάχες βασισμένες σε τακτικές, στο οποίο μια ομάδα ανθρώπων γίνεται φίλη και συνεργάζεται με ψηφιακά τέρατα, ξεκινώντας ένα ταξίδι όπου οι επιλογές σας θα επηρεάσουν την έκβαση της ιστορίας. Οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν επίσης τον τρόπο με τον οποίο τα Digimon σας digivolve, ανοίγοντας νέες στρατηγικές στη μάχη.

Το Digimon Survive θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για τα PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Jul 2022 23:28 #265408 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Digimon Survive
Digimon Survive gameplay trailer
Μεγαλύτερη ματιά στο σύστημα μάχης.

Η Bandai Namco κυκλοφόρησε λένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο Tactical Battler, Digimon Survive, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου αυτού του έτους.

Το Digimon Survive, το οποίο συνδυάζει την οπτική αφήγηση μυθιστορήματος με Tactical Battle στοιχεία, αναμένεται εδώ και αρκετό καιρό αφού έχει ήδη καθυστερήσει 3 φορές μιας και χρειάστηκε περισσότερο χρόνο ανάπτυξης.Το νέο παιχνίδι στη  ειρά Digimon, περιλαμβάνει ένα world map το οποίο είναι χωρισμένο σε περιοχές και τοποθεσίες που θα πρέπει να σκανάρεις για να βρεις “glitches” και items. Το Digimon Survive ανακοινώθηκε το 2018 στην 20η επέτειο του anime Digimon και προοριζόταν να κυκλοφορήσει το 2019.

Πλέον το Digimon Survive αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S και Switch στις 29 Ιουλίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification