Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Gamescom 2020

24 Mar 2020 02:36 #232712 by Μάνος Γρυπάρης
Η συνεχιζόμενη κρίση της επιδημίας του κορωνοϊού παγκοσμίως έχει επιπτώσεις στη βιομηχανία των games. Πολλά σημαντικά γεγονότα ακυρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της E3 2020 τον Ιούνιο.

Με το πρώτο εξάμηνο του έτους θα απουσιάσουν σημαντικά events και οι gamers ελπίζουν ότι το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι καλύτερο. Τώρα που η E3 ακυρώθηκε, όλα τα βλέμματα βρίσκονται στην Gamescom 2020. Σύμφωνα με τους διοργανωτές του event, το μεγαλύτερο gaming event δεν θα ακυρωθεί. Οι διοργανωτές εξέδωσαν επίσημη δήλωση στο Twitter που αναφέρει την πρόσφατη απαγόρευση της εκδήλωσης στην Κολωνία, η οποία ισχύει μέχρι τις 10 Απριλίου και εφόσον η Gamescom θα κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου, υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: "Αυτή τη στιγμή διερευνάμε για το πώς μια πιθανή απειλή από τον κορωνοϊό μπορεί να επηρεάσει την Gamescom. Λαμβάνουμε αυτό το θέμα πολύ σοβαρά, διότι η υγεία όλων των επισκεπτών και συνεργατών της διοργάνωσης αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Στις 10 Μαρτίου, η πόλη της Κολωνίας απαγόρευσε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες μέχρι και τις 10 Απριλίου, βάσει απόφασης που εξέδωσε την ίδια ημέρα η κυβέρνηση. Δεδομένου ότι η Gamescom λαμβάνει χώρα στα τέλη Αυγούστου, δεν επηρεάζεται αυτή τη στιγμή από αυτό το διάταγμα. Ωστόσο, θα ακολουθήσουμε φυσικά τις συστάσεις των αρμόδιων αρχών σχετικά με σημαντικά γεγονότα, θα τις αξιολογήσουμε καθημερινά και θα λάβουμε τις αποφάσεις μας μετά από προσεκτική εξέταση. Οι προετοιμασίες για την Gamescom 2020 συνεχίζονται όπως σχεδιάστηκε σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση για την καθορισμένη ημερομηνία".

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: "Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της Gamescom, όλες οι αγορές εισιτηρίων από το επίσημο κατάστημα εισιτηρίων θα επιστραφούν. Οι κωδικοί κουπονιών χάνουν την ισχύ τους και θα είναι και πάλι διαθέσιμοι για νέες εκδηλώσεις. Ανυπομονούμε να σας δούμε."

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2020 01:13 #232942 by Giorgos Tsolaridis
Gamescom 2020
Η διοργάνωση ενδέχεται να γίνει ψηφιακά.


Η E3 2020 έχει ακυρωθεί, όμως η Gamescom 2020 ενδέχεται να επιβιώσει. Η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, όμως μπορεί να γίνει ψηφιακά για την αποφυγή της έκθεσης των όσων παρευρεθούν στον κορωνοϊό.

Η Gamescom θα γίνει στις 25 Αυγούστου έως τις 29 Αυγούστου το λιγότερο και οι διοργανωτές θα αποφασίσουν τον Μάιο το αν θα γίνει στην Κολωνία της Γερμανίας όπως έχει προγραμματισθεί ή όχι. Συγκεκριμένα αναφέρεται: “Αν είναι δυνατή μια διοργάνωση, θα υπάρξουν περεταίρω πληροφορίες για τις αλλαγές που θα γίνουν ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών.”

Η Gamescom είναι τυπικά το δεύτερο στάδιο καλοκαιρινών ανακοινώσεων, με τις εταιρείες ανάπτυξης να κρατάνε κρυφά μερικά από τα δυνατά τους χαρτιά για την παρουσίαση του Αυγούστου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2020 22:40 #233235 by Giorgos Tsolaridis
Θέμα ακύρωσης της Gamescom 2020 λόγω του κορωνοϊού
Ενδέχεται οι παρουσιάσεις να γίνουν online.


Δεδομένων των περιορισμών στη Γερμανία λόγω του κορωνοϊού, το ενδεχόμενο η Gamescom 2020 να διεξαχθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή ολοένα και και μεγαλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πρακτορεία ειδήσεων της Γερμανίας, η Γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να αναβάλει όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις μέχρι τις 31 Αυγούστου, απόφαση η οποία αναμένεται να επηρεάσει και την διεξαγωγή της Gamescom, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου. Οι διοργανωτές δήλωσαν πως το ψηφιακό μέρος της παρουσίασης θα διεξαχθεί κανονικά βάσει προγράμματος και ότι αφορά το πραγματικό μέρος θα εξεταστεί τον Μάιο, ανάλογα με τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι η διεξαγωγή του ψηφιακού μέρους της παρουσίασης το οποίο θα είναι αρκετά εμπλουτισμένο, με το κομμάτι της επιτόπου παρουσίασης να μην πραγματοποιηθεί αν οι διοργανωτές δεν αλλάξουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 May 2020 01:43 #234483 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Gamescom 2020
Gamescom 2020
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των ψηφιακών παρουσιάσεων.

Η Gamescom θα διεξαχθεί φέτος ψηφιακά και η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και ώρες των παρουσιάσεων.

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί online το διάστημα 27-30 Αυγούστου. Την παρουσίαση του Opening Night Live, η οποία θα γίνει στις 27 Αυγούστου, θα έχει και φέτος ο Geoff Keighley. Για αρχή θα παρουσιαστούν οι εκπομπές "Awesome Indies" (με indie games) και "Daily Show". Το event θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου με την παρουσίαση "Best of Show". Δείτε τις παρουσιάσεις live στον παρακάτω player



Το ετήσιο Devcom conference θα διεξαχθεί το διάστημα 17-30 Αυγούστου, άρα οι τρεις τελευταίες ημέρες θα τρέξουν παράλληλα με την Gamescom.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Jul 2020 01:31 #236368 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Gamescom 2020
Gamescom 2020
Ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το online event που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο.



Οι διοργανωτές της Gamescom 2020 αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του online event, στο οποίο θα υπάρχουν καθημερινές εκπομπές όπου θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο στις 27-30 Αυγούστου. Δείτε το σχετικό tweet.


Το Opening Night Live θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου. Στις 28 και 29 Αυγούστου θα παρουσιαστούν "Daily Shows" από τον Michael Swain, καλύπτοντας τις καλύτερες στιγμές της ημέρας, καθώς και esports, cosplay και πολλά άλλα θέματα. Στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και το "Awesome Indies", το οποίο θα δώσει έμφαση σε μερικά από τα πιο πρωτότυπα και συναρπαστικά παιχνίδια που βγαίνουν από την σκηνή της ανάπτυξης των indie games.

Το event θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου με μια εκδήλωση το "Best of Show", η οποία θα περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές από το showcase, διαγωνισμούς cosplay αλλά και τα βραβεία της Gamescom.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2020 03:54 #237613 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Gamescom 2020
Gamescom 2020
Στο Opening Night Live θα αποκαλυφθούν πάνω από 20 games.


Ο Geoff Keighley δήλωσε ότι στο Opening Night Live της Gamescom θα αποκαλυφθούν πάνω από 20 games.

Το event θα λάβει χώρα στις 27 Αυγούστου και ώρα 21:00.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Aug 2020 15:21 #237820 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Gamescom 2020
Gamescom 2020
Αποκαλύφθηκαν οι εταιρίες που θα συμμετάσχουν.


Η Gamescom ανακοίνωσε επίσημα το lineup της για το φετινό virtual event, το οποίο θα περιλαμβάνει εκατοντάδες εταιρίες ανάπτυξης και publishers.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 354 επίσημοι συνεργάτες, οι οποίοι περιλαμβάνουν την Xbox, Sega Europe, Ubisoft, Electronic Arts, Bethesda, Activision Blizzard και πολλές άλλες. Άλλοι συνεργάτες της Gamescom είναι η Nvidia, καθώς και τιτάνες των social media όπως το YouTube, Twitch και TikTok. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν έχει ανακοινωθεί το “πόσο” θα συμμετάσχουν οι συγκεκριμένοι συνεργάτες στην Gamescom 2020. Το Opening Night Live θα ξεκινήσει με μια δίωρη παρουσίαση των games, στην οποία, ο παραγωγός και host Geoff Keighley, λέει ότι θα περιέχουν τα πάντα από “indie stuff” σε “next-gen stuff”, καθώς και τα “μεγαλύτερα games του κόσμου”. Ακόμα, θα παρουσιαστεί η δεύτερη σεζόν του Fall Guys: Ultimate Knockout.

Η Gamescom 2020, λόγω της πανδημίας, θα μεταδοθεί στις 27 με 30 Αυγούστου και η Ubisoft αποφάσισε να συμμετάσχει ως μέρος της Indie Arena Booth Online 2020. Η Ubisoft θα παρουσιάσει games από 13 Καναδικά και Γερμανικά indie studios ως μέρος της Ubisoft Entrepreneurs Initiative.

Ο Karsten Lehmann της Ubisoft German Studios δήλωσε: “Είμαστε αφοσιωμένοι στο να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και να περάσουμε το μήνυμα ότι οι indie developers είναι απαραίτητο στοιχείο του οικοσυστήματος των video games. Η Ubisoft είναι τεράστιος οπαδός της δουλειάς που γίνεται από αυτά τα indie studios και εμείς είμαστε υπερήφανοι που τα υποστηρίζουμε με το να παρουσιάζουμε τα εκπληκτικά project τους στο πρώτο Indie Arena Booth Online.”

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των games που θα παρουσιαστούν:

Ubisoft games at Indie Booth 2020
• Aethernaut από το Dragon Slumber
• Time Drifters από το Studio Lonely boy
• Sea Raiders από το Watcha Games
• Dum Dum Dinos από το Youtouch
• Mad Experiments: Escape Room από το PlayTogether Studio
• Operation: Tango από το Studio Clever Plays
• Knight Squad 2 από το Chainsawesome Games
• Shishi : Ballad of the Oracle από το Shishi Studios
• BOAA: Baku από το Illuminia Studios
• Aeolis Tournament από το Beyond Fun Studio

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 17:19 #237910 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Gamescom 2020
The Indie Arena Booth 2020
Ένα virtual event όπου οι θεατές μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από 180 επερχόμενα games.


Η φετινή Gamescom θα είναι εντελώς μια ψηφιακή εκδήλωση που θα ξεκινήσει επίσημα με το Opening Night Live την Πέμπτη στις 27 Αυγούστου.

Μια άλλη εκδήλωση που θα τρέξει παράλληλα με την Gamescoms 2020 ψηφιακά είναι το The Indie Arena Booth 2020. Εκτός από τα πολλαπλά streams που θα διεξαχθούν όπου θα παρουσιάζουν διαφορετικά games από ανεξάρτητους προγραμματιστές από όλο τον κόσμο το Indie Arena Booth θα επιτρέψει επίσης στους θεατές να έχουν πρόσβαση σε μια ένα νέο virtual showcase όπου θα μπορούν να δοκιμάσουν online μια πληθώρα από διαφορετικά games. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.


Το Indie Arena Booth διαρκεί από τις 27 έως τις 30 Αυγούστου και οι θεατές μπορούν να εξερευνήσουν διάφορα levels, να αγοράσουν προϊόντα για επερχόμενα games, να συνομιλήσουν με τους προγραμματιστές και άλλους παίκτες και να δοκιμάσουν πάνω από 180 διαφορετικά games online. Η προεγγραφή είναι ανοιχτή για όλους στην επίσημη ιστοσελίδα του event καθώς επίσης και ο εικονικός χώρος όπου οι θεατές μπορούν να δοκιμάσουν τα games είναι και αυτός δωρεάν.

Το event θα αφορά indie games όπως μερικές πρόσφατες κυκλοφορίες σαν τον Haven καθώς και games που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα όπως τα Bravery Network Online, Star Renegades και πολλά άλλα. Δείτε την πλήρη λίστα των games που θα παρουσιαστούν εδώ.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 19:46 #237943 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Gamescom 2020
Gamescom 2020
Συνολικά 38 games θα παρουσιαστούν στο Opening Night Live από τον Geoff Keighley.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live για την Gamescom 2020 στο παρακάτω βίντεο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Sep 2020 09:27 #238905 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Gamescom 2020
Bραβεία Gamescom 2020: Οι νικητές
Το Cyberpunk 2077 σάρωσε.


Στα βραβεία της Gamescom 2020, το Cyberpunk 2077 σάρωσε με πέντε πρωτιές, σε βραβεία κλειδιά. Πήρε τα βραβεία για καλύτερο PC game, καλύτερο RPG, καλύτερο Game της έκθεσης, το πιο επιθυμητό παιχνίδι και καλύτερο PlayStation game.

Το καλύτερο Microsoft game ήταν παραδόξως το Tell me Why, με άλλες υποψηφιότητες τα Grounded και Cyberpunk 2077.

Δείτε αναλυτικά τους νικητές:
Best Family Game – KeyWe, Stonewheat & Sons
Best Ongoing Game – Borderlands 3, 2K
Best PC Game – Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED
Best Racing Game – DIRT5, Codemasters
Best Remaster – Mafia: Definitive Edition, 2K
Best Role-Playing Game – Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED
Best Simulation – Project CARS 3, Bandai Namco Entertainment
Best Sports Game – Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, Activision
Best Strategy Game – Humankind, Amplitude Studios & SEGA Europe
Most Original Game – Voidtrain, Hypetrain Digital
Most Wanted Hardware/Technology – Xbox Series X, Microsoft
Best Announcement – Unknown 9: Awakening, Reflector Entertainment
Best Lineup – Bandai Namco Entertainment
Best of gamescom – Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED
Best Presentation/Trailer – Little Nightmares 2, Tarsier Studios
Best Show – World of Tanks Blitz gamescom Stream, Wargaming
Best Streamer – Erik “Gronkh” Range
gamescom “Most Wanted” Consumer Award – Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED
HEART OF GAMING Award – Indie Arena Booth, Super Crowd Entertainment

Οι νικητές που ανακοινώθηκαν στο Gamescom Opening Night Live:
Best Action Adventure Game – Watch Dogs: Legion, Ubisoft
Best Action Game – Star Wars: Squadrons, Electronic Arts
Best Indie Game – Curious Expedition 2, Maschinen-Mensch
Best Microsoft Xbox Game – Tell Me Why, Microsoft
Best Multiplayer Game – Operation: Tango, Clever Plays
Best Nintendo Switch Game – Little Nightmares 2, Bandai Namco Entertainment
Best Sony Playstation Game – Cyberpunk 2077, CD PROJEKT RED

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification